[Premieră] Disney+ ne urează „Bun venit la Chippendales”!

Disney+ a lansat trailerul oficial pentru serialul original „Bun venit la Chippendales” și anunță că premiera producției va avea loc în România pe 11 ianuarie 2023, exclusiv pe Disney+.


Miniseria de 8 episoade inspirate din fapte reale dezvăluie trecutul celui mai de succes brand de dans masculin Chippendales.  În plus, transpune spectatorii în atmosfera anilor 1980, când revoluția sexuală și emanciparea femeilor au pus stăpânire pe Statele Unite. Bun venit la Chippendales este o saga polițistă ce redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.

Din distribuția plină de celebrități a producției Bun venit la Chippendales fac parte Kumail Nanjiani („The Big Sick”), Murray Bartlett („The White Lotus”), Juliette Lewis („Yellowjackets”) și Annaleigh Ashford („American Crime Story”), iar printre invitații recurenți se numără Quentin Plair (“The Good Lord Bird”), Robin de Jesús (“tick, tick… BOOM! “), Andrew Rannells (“Girls5eva”) și Spencer Boldman (“Cruise”), alături de vedetele invitate Nicola Peltz Beckham (“Holidate”) și Dan Stevens (“Gaslit”).


  • Somen “Steve” Banerjee (Kumail Nanjiani): Imigrant indian și fondator al primului club de dans masculin pentru femei. Nu a ezitat să plătească orice preț pentru a trăi visul american.
  • Dorothy Stratten (Nicola Peltz Beckham): Actriță canadiană a anilor 1980. Soția lui Paul Snider, promotor de cluburi de noapte.
  • Paul Snider (Dan Stevens): Promotor de cluburi de noapte care a stat la baza fondării Chippendales. Soțul gelos al lui Dorothy Stratten, care nu putea suporta popularitatea în creștere a acesteia.
  • Densie (Julia Lewis): Fan Chippendales, croitoreasă și designer amator al cărei vis este să lucreze pentru Chippendales.
  • Irene (Annaleigh Ashford): Un contabil care nu caută să se afirme în cluburile de noapte, dar care își dorește o slujbă la Hollywood. Soția lui Steve Banerjee.
  • Nick de Noia (Murray Bartlett): Regizor, scenarist și coregraful din spatele Chippendales. A câștigat 2 premii Emmy pentru scurtmetrajul său Unicorn Tales.

Robert Siegel și Nanjiani sunt producători executivi alături de Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver și Rajiv Joseph, care scrie pentru serial împreună cu Mehar Sethi. Siegel și Konner sunt co-showrunners, iar Shakman este regizorul. Jacqui Rivera este producător co-executiv, iar Annie Wyman este co-producător. 

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s