Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în februarie?


Red Heart on Microsoft Teams SERIALE Red Heart on Microsoft Teams


 1. Detective Conan: The Culprit Hanzawa (Detectiv Conan: Hanzawa, eternul vinovat) – S1/ 1 februarie -> O siluetă suspectă care plănuiește o crimă circulă prin Beika, un oraș cu criminalitate ridicată. O parodie derivată din „Detectiv Conan”.
 2. Freeridge – S1/ 2 februarie -> Patru prieteni adolescenți vor să scape de un blestem după ce o cutie veche și ciudată pare să aducă în viețile lor nenorociri și nu numai.
 3. Make My Day – S1/ 2 februarie -> Pe o planetă de gheață îndepărtată, care promite un viitor strălucit, prizonierii extrag o sursă de energie rară, fapt ce duce la o descoperire letală și nedorită.
 4. Class – S1/ 3 februarie -> Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele și zvonurile întunecate duc, până la urmă, la crimă.
 5. The Exchange (Bursa schimbărilor) – S1/ 8 februarie -> Două femei decid să intre în lumea dominată de bărbați a bursei în Kuweitul anilor ’80, o lume bazată pe corupție și concurență acerbă. Inspirat de evenimente reale.
 6. YOU (Tu) – S4A/ 9 februarie -> Luând totul de la început în Londra, Joe promite să îngroape trecutul și să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire, o nouă obsesie începe să se aprindă.
 7. Love is Blind: After the Altar – S3/ 10 februarie -> Află ce mai fac fostele cupluri de tineri logodiți din acest sezon, la un an de la marea decizie de a se căsători sau de a rămâne singuri.
 8. Love to Hate You (Iubesc să te urăsc) – S1/ 10 februarie -> O avocată care detestă să fie învinsă de bărbați și un actor de top care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligați să iasă împreună.
 9. In Love All Over Again (Îndrăgostiți din nou) – S1/ 14 februarie -> De când s-au cunoscut, Irene și Julio se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Va avea parte relația asta de un final fericit?
 10. Perfect Match (Perechea ideală) – eps. 1-4/ 14 februarie; eps. 5-8/ 21 februarie; eps. 9-12/ 28 februarie -> Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.
 11. #NoFilter – S1/ 15 februarie -> Plictisită de studii, Marcely renunță la facultate pentru a-și urmări noul vis de a deveni influencer. Dar viața online este mult mai grea decât pare…
 12. Eva Lasting (Eva pentru totdeauna) – S1/ 15 februarie -> O adolescentă misterioasă sosește la o școală de băieți din Columbia anilor ’70, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli și frânge inimi.
 13. Red Rose – S1/ 15 februarie -> Un grup pestriț de adolescenți trebuie să supraviețuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicație care face solicitări periculoase, cu consecințe mortale.
 14. The Law According to Lidia Poët (Legea Lidiei Poët) – S1/ 15 februarie -> După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregătește să lupte împotriva deciziei. Inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.
 15. Aggretsuko – S5/ 16 februarie -> În acest ultim sezon, Retsuko se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, fiind propulsată în politică. Votați-o pe Retsuko!
 16. The Upshaws (Ce mai face familia Upshaw) – partea 3/ 16 februarie -> Străduindu-se în continuare să reușească și să treacă peste dezastre, membrii familiei Upshaw au parte de obstacole care le pun la încercare determinarea și relațiile.
 17. A Girl and an Astronaut (O fată și un cosmonaut) – S1/ 17 februarie -> Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.
 18. Community Squad (Garda comunitară) – S1/ 17 februarie -> O brigadă civilă pestriță, creată pentru a îmbunătăți imaginea poliției se confruntă cu un pericol neașteptat atunci când dă peste o operațiune de trafic de droguri.
 19. Ganglands (Echipa de tâlhari) – S2/ 17 februarie -> Mehdi, Liana și Tony au în plan să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou dușman, unul care îi obligă să facă alianțe cu foști rivali.
 20. Triptych (Trei vieți) – S1/ 22 februarie -> După ce află că este una din trei tripleți identici, o detectivă neobosită pornește într-o călătorie periculoasă pentru a afla adevărul despre trecutul ei.
 21. Outer Banks – S2/ 23 februarie -> După ce au pierdut aurul și au fugit din Outer Banks, sezonul 3 îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor. Noii locatari ai „Țării Albiturilor” (așa cum au botezat-o) își petrec zilele pescuind, înotând și bucurându-se de viața lipsită de griji la reședința lor temporară. Dar lucrurile o iau în curând razna pentru John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ și Cleo, care se trezesc din nou prinși într-o vânătoare de comori, în timp ce fug literalmente pentru a-și salva pielea. Faliți și departe de casă, nu pot avea încredere în nimeni. Ward și Rafe sunt însetați de răzbunare, iar un „don” caraibian necruțător e dispus să facă orice pentru a pune mâna pe marele premiu. Oare au avut vreo clipă șansa să găsească comoara sau totul a fost doar o capcană pentru a-i opri o dată pentru totdeauna? Oricum ar fi, sunt Albiturile împotriva lumii și nu pot reuși decât împreună.
 22. Who Were We Running From? (De cine fugeam noi?) – S1/ 24 februarie -> Având un trecut dureros, o mamă duce o viață de fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.
 23. Too Hot to Handle: Germany (Atenție, frige! Germania) – S1/ 28 februarie -> Zece oameni superbi și fără obligații se întâlnesc într-un paradis tropical fără să știe că pentru a câștiga premiul de 200.000 de euro trebuie să renunțe complet la sex.

Red Heart on Microsoft Teams FILME Red Heart on Microsoft Teams


 1. Infiesto – 3 februarie -> În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.
 2. Stromboli (De la teamă la iubire) – 3 februarie -> După ce vacanța ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eșuate și de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.
 3. True Spirit (Spirit liber) – 3 februarie -> O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.
 4. Vikingulven (Lupul viking) – 3 februarie -> După ce e martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraș, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare.
 5. Dear David (Dragul meu David) – 9 februarie -> O liceană eminentă își vede viața dată peste cap după ce blogul ei ficțional despre cel pe care-l iubește în secret ajunge să fie văzut de toată școala.
 6. Your Place or Mine – 10 februarie -> Debbie și Peter sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.
 7. 10 Days of a Good Man (10 zile ale omului bun) – 10 februarie -> Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariție de persoană, o misiune care, pe neașteptate, ajunge să-i schimbe viața.
 8. Squared Love All Over Again (Dragoste la pătrat din nou) – 13 februarie -> Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieți împreună.
 9. A Sunday Affair – 14 februarie ->Uche și Toyin, prietene de-o viață, se îndrăgostesc de același bărbat complicat, iar asta le pune la încercare relația, totul pe fondul unei revelații sfâșietoare.
 10. All the Places (Toate locurile) – 14 februarie -> După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.
 11. Re/Member – 14 februarie -> Șase liceeni blocați într-o buclă temporală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a trăi ziua de mâine.
 12. Unlocked – 17 februarie -> Viața unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut și îl folosește pentru a-i urmări orice mișcare.
 13. The Strays (Umbre necunoscute) – 22 februarie -> Viața pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.
 14. Call Me Chihiro (Spune-mi Chihiro) – 23 februarie -> O fostă prostituată se angajează la un stand de bento într-un orășel de litoral și alină persoanele singure care-i ies în cale.
 15. We Have a Ghost (Avem o fantomă) – 24 februarie -> Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua sa casă, cei doi devenind astfel ținte CIA.

Red Heart on Microsoft Teams  DOCUMENTARE Red Heart on Microsoft Teams  


 1. Gunther’s Millions (Milioanele lui Gunther) – 1 februarie -> Dacă un câine proprietar al unui fond fiduciar nu e suficient de ciudat, trebuie să vezi cum își duce viața excentricul îngrijitor al acestuia, înconjurat de adepți.
 2. Bill Russell: Legend (Bill Russell: Legendă) – 8 februarie -> Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaș al lui Bill Russell, recordmen NBA și apărător al drepturilor omului.
 3. African Queens: Njinga (Regine africane: Njinga) – 15 februarie -> Acest serial documentar dramatic urmărește ascensiunea și domnia reginei Njinga din Angola și descrie trădările din familie și rivalitățile politice de care a avut parte.
 4. Full Swing (Full Swing: Competiție pe terenul de golf) – 15 februarie -> Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de golf atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.
 5. Murdaugh Murders: A Southern Scandal (Crimele Murdaugh: Un scandal sudist) – 22 februarie -> O serie de tragedii șocante dezbină o comunitate unită din Carolina de Sud și scot la iveală secretele îngrozitoare ale celei mai puternice familii din zonă.
 6. Formula 1: Drive to Survive (Formula 1: Viața în viteza a 8-a) – S5/ 24 februarie -> În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloții, managerii și proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui.

Red Heart on Microsoft Teams  COMEDIE Red Heart on Microsoft Teams  


 1. Jim Jefferies: High n’ Dry (Jim Jefferies: Cu ochii-n soare) – 14 februarie -> Jim Jefferies vorbește despre lenea ursuleților koala, despre nedreapta rărire progresivă a părului la bărbați și despre motivul pentru care nu va mai bea niciodată.
 2. Whindersson Nunes: Preaching to the Choir (Whindersson Nunes: Vă țin predică) – 19 februarie -> Cum sfârșitul lumii pare să se apropie, Whindersson Nunes vorbește despre situația actuală, rețelele sociale și religie în acest program special de stand-up.
 3. A Whole Lifetime with Jamie Demetriou (O viață întreagă cu Jamie Demetriou) – 28 februarie -> În acest program special cu muzică și scheciuri, Jamie Demetriou parcurge toate etapele vieții, din pântecele mamei la perioada adultă și bătrânețea nu tocmai liniștită.

Red Heart on Microsoft Teams COPII ȘI FAMILIE Red Heart on Microsoft Teams  


 1. My Dad the Bounty Hunter (Tata, vânător intergalactic) – S1/ 9 februarie -> Un vânător de recompense intergalactic își duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greșeală cu el în spațiu și îi distrug misiunea.
 2. That Girl Lay Lay (Lay Lay) – S2/ 23 februarie -> Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena ei Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicația, peripeții și lecții de viață.
 3. Oddballs (Aventuri trăsnite cu James) – S2/ 24 februarie -> James revine cu prietenii săi, Max și Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite și pozne la școală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.

Red Heart on Microsoft Teams FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Red Heart on Microsoft Teams  


 1. Grown Ups 2 – 1 februarie
 2. Midnight Express – 1 februarie
 3. Mirciulică – 1 februarie
 4. No Strings Attached – 1 februarie
 5. Not Another Teen Movie – 1 februarie
 6. Sense and Sensibility – 1 februarie
 7. The Nanny Diaries – 1 februarie
 8. Year One – 1 februarie
 9. The Tax Collector – 7 februarie
 10. Mission Impossible: Fallout – 14 februarie 
 11. The Silencing – 14 februarie
 12. A Time to Kill – 15 februarie
 13. Knight and Day – 15 februarie
 14. Lawrence of Arabia: Restored Version – 15 februarie
 15. Love & Other Drugs – 15 februarie
 16. Only You – 15 februarie
 17. Silverado – 15 februarie
 18. The ProfessionalsThe Remains of the Day – 15 februarie
 19. Bean: The Ultimate Disaster Movie – 16 februarie
 20. Blackfish – 16 februarie
 21. Jurassic Park – 16 februarie
 22. Jurassic Park III – 16 februarie
 23. Jurassic World – 16 februarie
 24. Pitch Perfect – 16 februarie
 25. Pitch Perfect 3 – 16 februarie
 26. Scent of a Woman – 16 februarie
 27. The Lost World: Jurassic Park – 16 februarie
 28. Broken Hearts Gallery – 20 februarie
 29. The Croods: A New Age – 23 februarie
 • Hajime no Ippo: The Fighting! – S1/ 1 februarie
 • Monster – S1/ 1 februarie
 • The Walking Dead – S11/ 20 februarie

Red Heart on Microsoft Teams  Ultima șansă Red Heart on Microsoft Teams  


 1. Crazy Rich Asians – 1 februarie
 2. Emily Bronte’s Wuthering Heights – 1 februarie
 3. Equilibrium – 1 februarie
 4. Hotel Transylvania – 1 februarie
 5. Jungleland – 1 februarie
 6. King Arthur: Legend of the Sword – 1 februarie
 7. Monster-in-Law – 1 februarie
 8. Newness – 1 februarie
 9. Radioactive – 1 februarie
 10. Serendipity – 1 februarie
 11. Sex and the City 2 – 1 februarie
 12. Sex and the City: The Movie – 1 februarie
 13. State of Mind – 1 februarie
 14. Teenage Mutant Ninja Turtles – 1 februarie
 15. Teenage Mutant Ninja Turtles 2 – 1 februarie
 16. The International – 1 februarie
 17. The Town – 1 februarie
 18. Munich – 2 februarie
 19. About Time – 16 februarie
 20. As Above, So Below – 16 februarie
 21. Assault on Precinct 13 – 16 februarie
 22. Death Race – 16 februarie
 23. Death Race 2 – 16 februarie
 24. Dracula Untold – 16 februarie
 25. High Plains Drifter – 16 februarie
 26. Sudden Death – 16 februarie
 27. The Big Lebowski – 16 februarie
 28. The Mummy Returns – 16 februarie
 29. This Is 40 – 16 februarie
 • The Defiant Ones – serie limitată/ 2 februarie
 • New Amsterdam – S1 & S2/ 15 februarie
 • Keeping Up with the Kardashians – S9 & S10/ 17 februarie
 • RuPaul’s Drag Race: All Stars – S4/ 18 februarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s