Comunicat de presă: noutățile lunii martie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în martie?


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  SERIALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Cheat (Ai trișat!) – S1/ 1 martie -> Această emisiune-concurs încurajează participanții să-și folosească inteligența și șiretenia pentru a trișa și a câștiga un premiu în bani. Totul e să nu se lase prinși!
 2. Wrong Side of the Tracks – S1/ 1 martie -> Când nepoata sa adolescentă cade victimă traficanților de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune.
 3. Framed! A Sicilian Murder Mystery (E o înscenare!) – S2/ 2 martie -> Poliția continuă să-l caute pe ucigașul lui Gambino, iar Valentino, Salvo și cei dragi lor devin cumva și mai implicați în tot ceea ce a urmat după crimă.
 4. Masameer County – S2/ 2 martie -> O perspectivă amuzantă asupra schimbărilor din Arabia Saudită. Sezonul include o misiune riscantă de o zi, momente șocante în lift și lansarea nereușită a unei rachete.
 5. Sex/Life – S2/ 2 martie -> Billie are parte de noi provocări, dar și de noi dorințe, totul în timp ce jinduiește după viața visată. Oare va reuși să obțină totul?
 6. Next in Fashion – S2/ 3 martie -> Supermodelul Gigi Hadid i se alătură lui Tan France și altor jurați experți pentru a prezenta a doua rundă de competiție acerbă, în care se caută următorul star al modei.
 7. You (Tu) – S4B/ 9 martie -> Joe o ia de la capăt la Londra și jură să lase în urmă trecutul și să devină mai bun. Dar pe parcurs, o nouă obsesie pune stăpânire pe el.
 8. Outlast (Outlast: Câștigăm împreună) – S1/ 10 martie -> În ținuturile sălbatice din Alaska, 16 supraviețuitori se luptă pentru un mare premiu în bani, dar pentru a câștiga, acești lupi singuratici trebuie să lucreze în echipă.
 9. Rana Naidu – S1/ 10 martie -> Rana Naidu poate rezolva orice problemă la Bollywood. Dar cazul tatălui său eliberat pe neașteptate din închisoare pare să fie excepția de la regulă.
 10. The Glory (Gloria răzbunării) – partea 2/ 10 martie -> După ani de zile, o femeie supusă unor abuzuri teribile în liceu pune la cale un plan elaborat de răzbunare pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru faptele lor.
 11. Ariyoshi Assists (Ariyoshi asistă) – S1/ 14 martie -> De regulă este gazdă, însă de această dată, Ariyoshi lasă diverse celebrități să-și asume rolul de MC, în timp ce el îl alege pe cel de asistent nedumerit.
 12. The Law of the Jungle (Legea junglei: Care pe care) – S1/ 15 martie -> În junglă, doisprezece sportivi trebuie să coopereze sau să se saboteze pentru marele premiu. O competiție mentală și fizică acerbă, unde fiecare jucător are prețul lui.
 13. Shadow and Bone – S2/ 16 martie -> Alina Starkov se ascunde. Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, tânăra e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan s-a întors însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată. Pentru a avea cea mai mică șansă de izbândă, Alina și Mal își adună proprii noi aliați puternici și pornesc într-o călătorie pe întreg continentul în căutarea a două creaturi mitice care o vor ajuta să își amplifice puterile. În Ketterdam, tribul Crows trebuie să formeze noi alianțe pentru a înfrunta rivali vechi și dușmănii și mai vechi care le amenință nu doar statutul în Butoi, ci și viața. Ocazia de a pune la cale un jaf mortal dă naștere unui nou conflict între tribul Crows și legendara Invocatoare a Soarelui. Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.
 14. Dance 100 (100 de dansatori) – S1/ 17 martie -> Pentru a câștiga 100.000 de dolari, opt coregrafi trebuie să creeze numere complexe pentru dansatori de elită, care participă și ca juriu.
 15. Maestro in Blue (Maestrul și marea) – S1/ 17 martie -> Un muzician organizează un festival pe o insulă superbă, unde începe o relație romantică neașteptată și se trezește prins în problemele altora.
 16. Sky High (Atinge cerul) – S1/ 17 martie -> La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său.
 17. Invisible City (Orașul invizibil) – S2/ 22 martie -> Reînviat în apă sacră, un tată își caută cu disperare fiica, descoperindu-și astfel adevărata natură interioară.
 18. The Kingdom (Împărăția) – S2/ 22 martie -> The Kingdom revine cu un ultim sezon: bătălia supremă dintre bine și rău. În primul sezon, după uciderea rivalului său, Emilio Vázquez Pena devine favorit la prezidențiale.
 19. The Night Agent (Agentul de noapte) – S1/ 23 martie -> În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație mortală și demască un spion la Casa Albă.
 20. Unseen (Nevăzută) – S1/ 29 martie -> O menajeră oarecare își caută cu disperare soțul pe fondul unei conspirații care scoate la iveală vechi tragedii și o face să ucidă.
 21. Wellmania – S1/ 29 martie -> Liv este determinată de o criză medicală să-și schimbe stilul de viață nebunesc, așa că începe să pună sănătatea pe primul loc, chiar și de-ar fi să moară.
 22. From Me to You: Kimi ni Todoke – S1/ 30 martie -> Descurajată de atitudinea ei posomorâtă, Sawako are dificultăți de integrare, însă când un coleg popular o abordează, viața devine mai bună.
 23. Unstable (Instabil) – S1/ 30 martie -> Un tânăr introvertit este nevoit să lucreze pentru tatăl său excentric și plin de succes pentru a-i salva compania de la dezastru.
 24. Copycat Killer (Ucigaș la indigo) – S1/ 31 martie -> O serie de crime sinistre seamănă haos într-un oraș. Un procuror tenace trebuie să se pregătească de un joc de-a șoarecele și pisica împotriva unui manipulator periculos.
 • Agent Elvis (Agentul Elvis) – S1/ martie -> În această comedie animată pentru adulți, Elvis își schimbă hainele de scenă cu un costum cu propulsie și se alătură unui program secret de spionaj pentru a salva lumea.
 • I Am Georgina (Eu sunt Georgina) – S2/ martie -> Uneori, cele mai bune și mai proaste momente în viață se întâmplă concomitent. Viața Georginei Rodríguez, vedetă internațională, este un carusel de peripeții.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers FILME Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Tonight You’re Sleeping with Me (La noapte te culci cu mine) – 1 martie -> Prinsă într-o căsătorie lipsită de pasiune, o jurnalistă trebuie să aleagă între soțul distant, dar iubitor și un fost iubit mai tânăr, care reapare în viața ei.
 2. Love at First Kiss (Dragoste la primul sărut) – 3 martie -> Javier poate să prevadă viitorul și astfel își dă seama cine este iubirea vieții lui. Singura problemă e că este vorba despre iubita prietenului său cel mai bun.
 3. Faraway (Undeva departe) – 8 martie -> După ce moștenește o casă pe o insulă croată, o femeie pornește din senin într-o călătorie care îi redă bucuria de a trăi și îi deschide ușa către o nouă iubire.
 4. Luther: The Fallen Sun – 10 martie -> În Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.
 5. Have a nice day! (Să aveți o zi bună!) – 10 martie -> Fost om de radio, un pensionar împachetează alimente ca să câștige bani și să meargă la aniversarea fostului său angajator, sperând să o revadă pe iubirea vieții lui.
 6. Still Time (Mai e timp) – 16 martie -> În această tragicomedie, un bărbat mereu grăbit și dependent de muncă vrea să reducă ritmul, dar se trezește că, o dată la câteva ore, face un salt în timp de un an.
 7. In His Shadow (În umbra lui) – 17 martie -> După moartea tatălui lor, doi frați vitregi ajung de părți opuse ale unui conflict tot mai tensionat, iar consecințele sunt tragice.
 8. Noise (Zgomot) – 17 martie -> După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie.
 9. The Magician’s Elephant (Elefantul magicianului) – 17 martie -> Un băiat hotărât acceptă provocarea unui rege de a îndeplini trei misiuni aparent imposibile în schimbul unui elefant magic și al șansei de a-și urma destinul.
 10. Johnny (Johnny: A doua șansă) – 23 martie -> În urma unei decizii judecătorești, un fost infractor ajunge să lucreze la un azil și leagă o prietenie cu un preot plin de compasiune, care îi schimbă viața.
 11. Chor Nikal Ke Bhaga (Tâlharii aerului) – 24 martie -> O însoțitoare de zbor și iubitul ei fură diamante pentru a scăpa de o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.
 12. Murder Mystery 2 – 31 martie -> La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler & Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.  În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris.
 13. Kill Boksoon – 31 martie -> La lucru e o asasină renumită. Acasă e mama singură a unei fiice adolescente. Să ucidă? Un fleac. Să fie părinte e mai greu.
 • Furies (Furioase) – martie -> Prologul filmului „Furioasă”. Trei justițiare mânioase fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează zona rău-famată din Saigonul anilor ’90.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers DOCUMENTARE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Monique Olivier: Accessory to Evil (Monique Olivier: Complicea diavolului) – 2 martie -> Din 1987 până în 2003, Michel Fourniret și-a consolidat statutul de cel mai infam ucigaș al Franței. Soția lui a rămas o enigmă: pion sau complice.
 2. MH370: The Plane That Disappeared (MH370: Avionul care a dispărut) – 8 martie -> În 2014, un avion cu 239 de persoane la bord dispare complet de pe radare. Acest serial documentar analizează zborul MH370, unul dintre cele mai mari mistere moderne.
 3. Money Shot: The Pornhub Story (Money Shot: Povestea Pornhub) – 15 martie -> Prin interviuri cu artiști, activiști și foști angajați, acest documentar oferă o perspectivă detaliată asupra succeselor și scandalurilor legate de Pornhub.
 4. Waco: American Apocalypse (Waco: Apocalipsa americană) – 22 martie -> Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul celebrei înfruntări de 51 de zile din 1993 între agenții federali și o grupare religioasă înarmată.
 5. Emergency: NYC (Urgențe: New York City) – 29 martie -> Însoțește o echipă de specialiști în traumatologie din New York de la elicopter până la spital, pentru a-i vedea salvând vieți și a le asculta poveștile.
 6. Big Mäck: Gangsters and Gold (Big Mäck: Gangsteri și aur) – 30 martie -> Un bărbat e condamnat pentru un jaf pe care nu l-a comis și e închis timp de nouă ani. Zeci de ani mai târziu, devine din nou suspect, dar oare și acum este nevinovat?

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers COMEDIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Chris Rock: Selective Outrage (Chris Rock: Indignare selectivă) – 4 martie -> Chris Rock face istorie într-un spectacol de stand-up în direct, la primul eveniment internațional Netflix transmis live.
 2. Bert Kreischer: Razzle Dazzle (Bert Kreischer: Spectaculos) – 14 martie -> Fără rușine și fără cămașă, Bert vorbește despre emisiile corporale, despre cum îl terorizează propriii săi copii și despre un escape room unde a fost cu familia.
 3. Mae Martin: SAP – 28 martie -> Un program special de stand-up de la Mae Martin, un multitalent în literatură, actorie și comedie.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  COPII ȘI FAMILIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Karate Sheep (Mielul karatist) – S1/ 2 martie -> Nu e ușor să menții în siguranță o turmă de oi amenințate de un lup înfometat! Din fericire, Wanda și Trico au ac de cojocul lui și câțiva ași în mânecă.
 2. Ridley Jones – S5/ 6 martie -> Noi puteri, noi instrumente și noi aventuri! În misiunea lor de a proteja muzeul și secretele sale, Ridley și Ochii rezolvă mai multe ca niciodată.
 3. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – S7/ 20 martie -> Gabby și amicul ei Panda Mâț întâlnesc zâne, găsesc comori și merg în aventuri trăsnite în casa ei de păpuși genială. Te așteptăm să te joci și să cânți alături de ei!
 4. We Lost Our Human (Ne-am pierdut omul) – S1/ 21 martie -> Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Love Is Blind (Dragoste pe nevăzute) – vineri, câte 4 episoade începând cu 24 martie -> Mai mulți oameni singuri, gata să pună pe primul loc iubirea, nu înfățișarea, intră în cabine ca să flirteze, să se îndrăgostească și, dacă au noroc, să se căsătorească.
 2. Riverdale – S7, începând cu 30 martie -> Această dramă polițistă despre supranatural revine cu al șaptelea (și ultimul) sezon.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Înfruntarea Bacilor – 1 martie
 2. Merkel – 1 martie
 3. Sausage Party – 1 martie
 4. The Ninth Gate – 1 martie
 5. Paw Patrol: The Movie – 2 martie
 6. Old – 7 martie
 7. Unlock My Boss – 7 martie
 8. Jumanji – 9 martie
 9. The Forever Purge – 13 martie
 10. Dangerous Beauty – 15 martie
 11. Entrapment – 15 martie
 12. Kajillionaire – 25 martie
 13. The Karate Kid Part II – 31 martie
 14. The Karate Kid Part III – 31 martie
 • Mononoke – S1/1 martie
 • The Flash – S9/ 3 martie

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  Ultima șansă Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. 5 Minute – 1 martie
 2. American Wedding – 1 martie
 3. Angels & Demons – 1 martie
 4. Bad Boys – 1 martie
 5. Barton Fink – 1 martie
 6. Bird on a Wire – 1 martie
 7. Buddy Games – 1 martie
 8. By the Sea – 1 martie
 9. Circle of Eight – 1 martie
 10. Curse of Chucky – 1 martie
 11. Duplicity – 1 martie
 12. Easy A – 1 martie
 13. Escape from Alcatraz – 1 martie
 14. Game Night – 1 martie
 15. Geostorm – 1 martie
 16. Ghostbusters 2 – 1 martie
 17. Grease – 1 martie
 18. Grown Ups – 1 martie
 19. Hancock – 1 martie
 20. Hawaii – 1 martie
 21. Hitch – 1 martie
 22. Hitting the Apex – 1 martie
 23. Indecent Proposal – 1 martie
 24. It’s Complicated – 1 martie
 25. Jack and Jill – 1 martie
 26. Kate & Leopold – 1 martie
 27. Lock, Stock and Two Smoking Barrels – 1 martie
 28. Mama – 1 martie
 29. Meru – 1 martie
 30. Nocturnal Animals – 1 martie
 31. Old School – 1 martie
 32. Pacific Rim – 1 martie
 33. Rampage – 1 martie
 34. Rise of the Legend – 1 martie
 35. S.W.A.T.: Under Siege – 1 martie
 36. Salt – 1 martie
 37. The 40-Year-Old Virgin – 1 martie
 38. The Blue Lagoon – 1 martie
 39. The Da Vinci Code – 1 martie
 40. The Duel – 1 martie
 41. The Express – 1 martie
 42. The Losers – 1 martie
 43. The Rite – 1 martie
 44. The Truman Show – 1 martie
 45. U Get What U Kiss 2 – 1 martie
 46. Vanity Fair – 1 martie
 47. Vânătorul de spirite – 1 martie
 48. Venom – 1 martie
 49. Wanderlust – 1 martie
 50. Wonder – 1 martie
 51. The Great Raid – 2 martie
 52. Risen – 5 martie
 53. Unknown – 8 martie
 54. I Still Know What You Did Last Summer – 12 martie
 55. Miracle in Cell No. 7 – 12 martie
 56. White Boy Rick – 12 martie
 57. Never Rarely Sometimes Always – 13 martie
 58. The Roads Not Taken – 13 martie
 59. Faci sau Taci – 15 martie
 60. The Expendables  2 – 15 martie
 61. The Expendables 3 – 15 martie
 62. The Lincoln Lawyer – 18 martie
 63. A Dog’s Way Home – 27 martie
 64. The High Note – 30 martie
 65. 28 Days – 31 martie
 66. A Knight’s Tale – 31 martie
 67. About Last Night – 31 martie
 68. Elysium – 31 martie
 • A Korean Odyssey – S1/16 martie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s