[Comunicat de presă] Noutățile lunii aprilie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în aprilie?


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  SERIALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. War Sailor – miniserie/ 2 aprilie -> Când începe Al Doilea Război Mondial, doi marinari de pe o navă comercială norvegiană luptă pentru a supraviețui unui conflict la care n-au cerut niciodată să participe.

 2. The Signing (Superstarul muzicii urbane) – S1/ 4 aprilie -> Tineri artiști latino-americani trebuie să impresioneze legende ale industriei muzicale precum Lex Borrero, Tainy și Rauw Alejandro pentru a obține contractul vieții lor.

 3. BEEF – S1/ 6 aprilie -> Serialul BEEF spune povestea consecințelor unui incident în trafic dintre doi necunoscuți. Danny Cho, un tip morocănos fără noroc în afaceri, se răfuiește cu Amy Lau, o antreprenoare de succes cu o viață pitorească. Mizele tot mai mari ale conflictului le dau peste cap viețile și relațiile în acest serial de comedie neagră extrem de emoționant.

 4. Transatlantic – S1/ 7 aprilie -> Doi americani și aliații lor încropesc o operațiune de salvare în Marsilia, în 1940, pentru a ajuta artiști, scriitori și alți refugiați să fugă din Europa.

 5. Thicker Than Water (Apă nu se face) – S1/ 7 aprilie -> Apărându-și fratele de autorități și implicându-și fără să vrea familia în planul nemilos al unui baron al drogurilor, o jurnalistă își vede viața cuprinsă de haos.

 6. Divorce Attorney Shin – S1/ 8 aprilie -> Motivat de o tragedie personală, un fost pianist devenit avocat luptă pentru clienții lui aflați în divorț și caută să câștige prin orice mijloace.

 7. Smother-in-Law (O soacră-mare îngrozitoare) – S2/ 12 aprilie -> După ce iese din închisoare, Isadir se întoarce la prieteni, iubiți și familia ei tot mai mare, neratând ocazia de a le provoca necazuri lui Carlos și lui Alice.

 8. Florida Man – S1/ 13 aprilie -> Un polițist căzut în dizgrație este nevoit să se întoarcă în statul lui natal, Florida, pentru o misiune dubioasă și periculoasă, care îl trimite în căutarea unei comori.

 9. Obsession (Obsesie, dragoste, invidie) – S1/ 13 aprilie -> Aventura unui respectat chirurg londonez cu logodnica fiului său se transformă într-o obsesie erotică ce amenință să le schimbe viețile pentru totdeauna.

 10. Queenmaker – S1/ 14 aprilie -> Având mustrări de conștiință, o consultantă influentă își folosește abilitățile pentru a susține o avocată în cursa pentru primărie și pentru a-și distruge fostul șef.

 11. The Diplomat (Diplomata) – S1/ 20 aprilie -> The Diplomat: În toiul unei crize internaționale, o diplomată de carieră trebuie să facă față noului post de ambasadoare în Marea Britanie și căsniciei turbulente cu un politician de succes.

 12. Tooth Pari: When Love Bites (Zâna măseluță: Când dragostea mușcă) – S1/ 20 aprilie -> După ce își rupe unul dintre colții de vampir, o tânără rebelă se îndrăgostește de un dentist timid pe străzile din Calcutta. Oare vor fi despărțiți de forțele mistice?

 13. Sweet Tooth – S2/ 27 aprilie -> În timp ce un nou și ucigător val al Maladiei își face simțită prezența, Gus și alți hibrizi sunt ținuți prizonieri de generalul Abbot și de Ultimii Oameni. Căutând să-și consolideze puterea prin găsirea unui leac, Abbot îi folosește pe copii pentru experimentele doctorului Aditya Singh, și el captiv, care se grăbește să o salveze pe Rani, soția sa, care este infectată. Pentru a-și proteja prietenii, Gus acceptă să-l ajute pe dr. Singh și pornește într-o călătorie întunecată, legată de propriile origini și de rolul lui Birdie, mama sa, în evenimentele care au condus la Marea Prăbușire. În afara Rezervației, Tommy Jepperd și Aimee Eden se aliază pentru a-i elibera pe hibrizi, dar parteneriatul lor este pus la grea încercare în momentul în care ies la iveală secretele lui Jepperd. Cum revelațiile trecutului amenință șansele de izbăvire din prezent, Gus și noua lui familie se trezesc în conflict cu Abbot și cu forțele malefice care caută să scape de hibrizi o dată pentru totdeauna. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

 14. Indian Matchmaking (Căsătoriile aranjate între indieni) – S3/ 21 aprilie -> De la Londra la New Delhi, pețitoarea Sima Taparia continuă să ajute persoane necăsătorite să găsească dragostea, asigurându-se pe parcurs că înțeleg mai bine realitatea.

 15. Rough Diamonds (Diamante neșlefuite) – S1/ 21 aprilie -> După ce fratele său îngroapă imperiul familiei în datorii imposibil de plătit, un bărbat revine în lumea diamantelor din Anvers pentru a rezolva lucrurile.

 16. Love After Music (Dragoste după muzică) – S1/ 26 aprilie -> Nimeni nu poate și nici n-ar trebui să trăiască fără dragoste. Acest serial biografic descrie viața plină de pasiune și cariera starului rock argentinian Fito Páez.

 17. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S7/ 26 aprilie -> În acest sezon final emoționant, Kate și prietenii ei caută un echilibru între victoriile pe plan profesional și împlinirile personale. Este dificil, dar râsul ajută întotdeauna.

 18. Firefly Lane (Aleea cu licurici) – S2B/ 27 aprilie -> Când vine vorba despre prietenia lor de-o viață, niciun obstacol nu este prea mare pentru Kate și Tully. Dar există vreo greșeală care ar putea să le despartă definitiv.

 19. The Nurse (Asistenta) – S1/ 27 aprilie -> O asistentă proaspăt venită într-un spital începe să suspecteze că dorința de atenție a colegei ei ar putea fi legată de o serie de morți ale pacienților. Bazat pe o poveste adevărată.

 20. King of Collectibles: The Goldin Touch (Goldin Auctions: Raiul colecționarilor) – S1/ 28 aprilie -> Ken Goldin și echipa sa de cunoscători sunt protagoniștii acestui serial, care prezintă o casă de licitație specializată în obiecte de colecție rare.

 • Ex-Addicts Club (Clubul foștilor iubiți) – S1/ aprilie -> Cinci străini excentrici dintr-un grup de suport încearcă să-și refacă viețile după ce s-au despărțit de foștii lor parteneri.

 • Welcome to Eden (Îmbietorul Eden) – S2/ aprilie -> Având parte de noi amenințări pe insulă și de nicio scăpare, rebelii pornesc o luptă acerbă pentru libertate. Astrid își pune în aplicare planurile pentru Noul Eden.


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers FILME Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Weathering (Ofilire) – 1 aprilie -> După ce își pierde copilul în timpul unui travaliu care o aduce în pragul morții, o jurnalistă îndurerată se luptă cu viziuni tulburătoare și cu atacuri misterioase.

 2. Chupa – 7 aprilie -> În timp ce își vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrietenește cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său și pornește într-o aventură uimitoare.

 3. Kings of Mulberry Street: Let Love Reign (Kings of Mulberry Street: Să domnească dragostea) 7 aprilie -> Când bunicuța Chetty este răpită de un fost polițist malefic, Ticky și Baboo pornesc într-o misiune salvatoare, care are legătură cu un colier și un spectacol muzical.

 4. Oh Belinda (Ah, Belinda) – 7 aprilie -> Viața perfectă a unei tinere actrițe ia o întorsătură nebunească atunci când acceptă să joace într-o reclamă și este brusc transportată în lumea personajului ei.

 5. Hunger (Hunger: Apetit nestăvilit) – 8 aprilie -> O tânără care gătește mâncare stradală își depășește limitele după ce acceptă invitația de a deveni ucenica unui cunoscut și nemilos chef.

 6. Operation: Nation (Operațiunea: Națiunea) – 12 aprilie -> O poveste de dragoste interzisă între membrul unui grup naționalist din Varșovia și o activistă de stânga plină de pasiune duce la o serie de evenimente surprinzătoare.

 7. Seven Kings Must Die – 14 aprilie -> Vreme de un secol, războiul dintre locuitori și invadatorii danezi a făcut ravagii în acest ținut. Acum, însă, pacea s-a instaurat, țara este aproape unită și singurul care mai trebuie să jure credință tronului este lordul Uhtred de Bebbanburg, care domnește peste Northumbria. Dar, după moartea regelui Eduard, pacea este amenințată și cei doi potențiali moștenitori, Aethelstan și Aelfweard, se luptă pentru tron. Când aude că Aethelstan, altădată protejatul său, urmează să participe la luptă, Uhtred se grăbește să-l ajute să-și asigure victoria, dar tânărul prinț nu mai este așa cum îl știa și se află acum sub o influență nefastă. Când acțiunile lui Aethelstan amenință viața pe care o cunoștea, Uhtred este nevoit să decidă dacă să-i fie loial regelui sau ținutului său natal. Între timp, apare o nouă amenințare odată cu sosirea regelui danez Anlaf, un războinic care speră să provoace haos și să se folosească de discordia creată pentru propriile sale interese. În vreme ce acțiunile lui Aethelstan creează dușmani pe teritoriul Insulelor Britanice, Anlaf îi unește pe dușmanii regelui și creează o mare alianță care amenință visul unirii Angliei. Atunci când membrii alianței îi cer ajutorul, Uhtred trebuie să aleagă între cei la care ține cel mai mult și visul de a forma o Anglie unită.

 8. Phenomena (Fenomene paranormale) – 14 aprilie -> Atunci când liderul lor dispare, trei femei de vârstă mijlocie care investighează evenimente paranormale sunt puse la încercare. Inspirat de adevăratul Hepta Group.

 9. Queens on the Run (Regine pe fugă) – 14 aprilie -> Patru bune prietene însoțite de un pui de găină pornesc, în sfârșit, într-o călătorie la care visează din liceu. Oare vor reuși să se ferească de necazuri?

 10. Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (Mighty Morphin Power Rangers: Odată și întotdeauna) – 19 aprilie -> Rita Repulsa revine și Power Rangers sunt singurii care o pot opri! Dar după 30 de ani, mai pot ei să fie eroii de care are lumea nevoie?

 11. A Tourist’s Guide to Love (Ghid turistic pentru dragoste) – 21 aprilie -> Sosită în Vietnam cu treabă, directoarea executivă a unei agenții de turism din America întâlnește un ghid nonconformist care o ajută să descopere farmecul aventurii.

 12. Chokehold (Strânsoare) – 21 aprilie -> Evitând un scandal, un cuplu din Istanbul începe o viață nouă într-un orășel de pe coasta Egeei, dar descoperă curând că localnicii vor să scape de ei.

 13. One More Time (Și încă o dată) – 21 aprilie -> Când împlinește 40 de ani, dorința Ameliei este să se întoarcă în 2002, pe când avea 18 ani, dar ajunge să regrete când ziua aceasta se repetă la infinit.

 14. Kiss, Kiss! – 26 aprilie -> Convins că poate cuceri orice femeie, un crai hotărât pune ochii pe viitoarea mireasă a fiului unui politician ambițios.

 15. The Awkward Weekend – 27 aprilie -> Un weekend în care un grup unit ar fi trebuit să aducă un omagiu unui prieten decedat ia o întorsătură ciudată atunci când un oaspete neașteptat creează zâzanie.

 16. The Matchmaker (Pețirea) – 27 aprilie ->  Când un bărbat se îndrăgostește de frumoasa stagiară de la biroul său, o urmează într-o stațiune din deșert, asediată de forțe bizare.

 17. AKA  – 28 aprilie -> Principiile morale ale unui agent special sunt puse la încercare când trebuie să se infiltreze într-un grup mafiot și se apropie în mod neașteptat de fiul șefului.


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers DOCUMENTARE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now (Lewis Capaldi: Cum mă simt acum) – 5 aprilie -> Acest documentar intim descrie parcursul lui Lewis Capaldi de la faza de adolescent cu o piesă virală până la statutul de star pop nominalizat la Grammy.
 2. American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (American Manhunt: Atac cu bombă la maratonul din Boston) – 12 aprilie -> Imagini de arhivă, reconstituiri cutremurătoare și interviuri în exclusivitate vorbesc despre o tragedie și despre doi frați care au ținut sub teroare un întreg oraș.

 3. How to Get Rich (Cum să devii bogat) – 18 aprilie -> E limpede că banii ne controlează, deși n-ar trebui. Expertul financiar Ramit Sethi oferă ponturi de prosperitate financiară oamenilor din toate colțurile Americii.

 4. Longest Third Date (Cea mai lungă întâlnire) – 18 aprilie -> Khani și Matt se cunosc printr-o aplicație de întâlniri, fără să știe că epidemia de COVID-19 le va transforma călătoria în Costa Rica într-o aventură de mai multe luni.

 5. Chimp Empire (Imperiul cimpanzeilor) – 19 aprilie -> O mare comunitate de cimpanzei înflorește într-o pădure din Uganda, trebuind să facă față politicilor sociale, dinamicii din familie și periculoaselor dispute pentru teritoriu.


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers COMEDIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. My Name Is Mo’Nique (Mo’Nique: Numele meu este Mo’Nique) – 4 aprilie -> Crezi că o cunoști pe Mo’Nique? De la privirile scrutătoare aruncate unui profesor rasist la avertismentul bunicii despre sex, legendara comediană dă cărțile pe față!

 2. Leanne Morgan: I’m Every Woman – 11 aprilie -> Adoră budinca Jell-o, își iubește cei trei copiii și nepotul, un bebeluș zdravăn. Leanne Morgan povestește despre viața ei de mamă, soție și purtătoare de chiloți mari.

 3. CELESTE BARBER Fine, thanks (CELESTE BARBER: Nu mai pot de bine) – 12 aprilie -> Pe o scenă din Sydney, actrița și comediana Celeste Barber își face publice părerile despre căsnicie, sănătate mintală, jucării sexuale recomandate de vedete și altele.

 4. John Mulaney: Baby J –  25 aprilie -> Comedianul, scenaristul și actorul premiat cu Emmy John Mulaney se întoarce cu un program special de stand-up nou-nouț.


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  COPII ȘI FAMILIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. CoComelon (Cocomelon) – S8/ 10 aprilie -> Distracția și învățătura merg mână în mână în această compilație pentru copii cu melodii cunoscute precum „Yankee Doodle”, „Skip to My Lou” și „Hokey Pokey”.

 2. The Boss Baby: Back in the Crib (Bebe Șef: Înapoi în pătuț) – S2/ 13 aprilie -> După ce se retrag din Bebe Cor, Bebe Șef și Tina înființează un start-up ca să acapareze o piață neexploatată: bebelușii „dificili”, care sunt cel mai greu de iubit.

 3. Oggy Oggy – S2/ 17 aprilie -> De pe pârtiile de schi până pe fundul mării, Oggy Oggy și gașca lui de pisici simpatice rămân uniți în aventurile lor și se asigură că toată lumea e fericită.

 4. Ada Twist, Scientist (Ada, savanta) – S4/ 22 aprilie -> În acest sezon, Ada, Iggy și Rosie primesc un nou prieten în echipa de știință: Benny B, un geniu în tehnologie. Acesta are idei grozave și un câine-robot foarte cool!

 5. Sharkdog (Rechinel) – S3/ 27 aprilie -> Lui Rechinel îi place să facă parte din familia lui Max, dar pornește într-o aventură nebună pentru a afla dacă pe lume mai există și alții ca el!


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  JOCURI Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Highwater
 2. Terra Nill

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. The Blacklist – marți/ S10
 2. Vinland Saga – marți/ S2, începând cu 18 aprilie
 3. Riverdale – joi/ S7

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Escape Room – 1 aprilie
 2. Home – 1 aprilie
 3. I Now Pronounce You Chuck and Larry – 1 aprilie
 4. JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable – 1 aprilie
 5. JoJo’s Bizarre Adventure: Phantom Blood/Battle Tendency – 1 aprilie
 6. JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders – 1 aprilie
 7. Knocked Up – 1 aprilie
 8. Maximum Risk – 1 aprilie
 9. Noah – 1 aprilie
 10. Pup-o Mă! 3 – 1 aprilie
 11. Scarface – 1 aprilie
 12. The Kingdom – 1 aprilie
 13. The Mirror Has Two Faces – 1 aprilie
 14. The Mist – 1 aprilie
 15. The Other Boleyn Girl – 1 aprilie
 16. Taximetriști – 12 aprilie
 17. American Outlaws – 15 aprilie
 18. Fără prelungiri – 15 aprilie
 19. Paprika – 15 aprilie
 20. Paul Blart: Mall Cop 2 – 15 aprilie
 21. The Age of Innocence – 15 aprilie
 22. The Wedding Ringer – 15 aprilie
 23. Oameni de treabă – 25 aprilie
 24. Come Play – 30 aprilie
 • Keeping Up with the Kardashians – S13/ 15 aprilie
 • The Real Housewives of Beverly Hills – S8/ 15 aprilie

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  Ultima șansă Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid – 1 aprilie
 2. Bee Movie – 1 aprilie
 3. Boss Level – 1 aprilie
 4. Downsizing – 1 aprilie
 5. Going in Style – 1 aprilie
 6. Goosebumps – 1 aprilie
 7. How to Train Your Dragon – 1 aprilie
 8. Kung Fu Panda – 1 aprilie
 9. Kung Fu Panda 2 – 1 aprilie
 10. Madagascar 3: Europe’s Most Wanted – 1 aprilie
 11. Madagascar: Escape 2 Africa – 1 aprilie
 12. Man of Tai Chi – 1 aprilie
 13. Megamind – 1 aprilie
 14. Monsters vs. Aliens – 1 aprilie
 15. Monștri – 1 aprilie
 16. National Security – 1 aprilie
 17. Octav – 1 aprilie
 18. Puss in Boots – 1 aprilie
 19. Rise of the Guardians – 1 aprilie
 20. S.W.A.T.: Firefight – 1 aprilie
 21. Scary Movie 2 – 1 aprilie
 22. Scary Movie 3 – 1 aprilie
 23. Smurfs: The Lost Village – 1 aprilie
 24. Sniper: Legacy – 1 aprilie
 25. Sniper: Reloaded – 1 aprilie
 26. Sniper: Ultimate Kill – 1 aprilie
 27. Straight Outta Compton – 1 aprilie
 28. The Turnin – 1 aprilie
 29. Think Like a Man – 1 aprilie
 30. Training Day – 1 aprilie
 31. Unforgettable – 1 aprilie
 32. The King of Staten Island – 7 aprilie
 33. Shrek Forever After – 15 aprilie
 34. Ghost Rider – 15 aprilie
 35. Gothika – 15 aprilie
 36. Sleepers – 15 aprilie
 37. The Karate Kid – 15 aprilie
 38. The Longest Yard – 15 aprilie
 39. The Skeleton Key – 15 aprilie
 40. Batman Ninja – 24 aprilie
 • Supergirl – S1-5/ 7 aprilie
 • Turbo FAST – S1-3/ 12 aprilie
 • The Royals – S1-4/ 30 aprilie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s