“A Town Called Malice” în premieră pe SkyShowtime

image002

Distribuție: Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton, Tahirah Sharif, Dougray Scott, Lex Shrapnel, Daniel Sharman, George Jaques, Eliza Butterworth
Echipă de producție: Jamie Donoughue (regizor), Andy Noble (producător), Nick Love (scenarist), Melissa Bubnic (scenarist), John Jackson (scenarist), Liz Lake (scenarist), Matt Evans (scenarist)
Nr. episoade: 8
Premieră: 12 mai (3 eps)

Amplasat în mijlocul cluburilor și palmierilor de pe plaja din Costa del Sol, la începutul anilor ’80, A Town Called Malice prezintă familia Lord, o familie de hoți mărunți din sudul Londrei, care pleacă din Londra în Spania pentru a profita de un câștig neașteptat – și pentru a scăpa de atenția poliției într-o anchetă importantă privind o crimă. Gene, fiul cel mic, cel mai deștept, dar ignorat, și neînfricata sa logodnică, Cindy fug în Spania pentru a se sustrage de la arest după ce au supraviețuit cu greu unei bătălii între bande rivale. Îndrăgostiții se trezesc rapid implicați în lumea interlopă locală și, inevitabil, necazurile încep să-i urmărească. Când ceilalți membri ai familiei Lord li se alătură pe Costa del Sol, familia își dă seama că acesta este momentul oportun pentru a se reinventa și a-și recăpăta gloria de odinioară – spre supărarea lui Gene și a lui Cindy, care au un plan foarte diferit. Puternic influențat de muzică, inima serialului A Town Called Malice bate în ritmul anilor ’80.

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s