[Comunicat de presă] Noutățile lunii mai pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în mai?


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  SERIALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Love Village (Satul iubirii) – S1/ 2 mai -> Persoane singure având peste 35 de ani, din diverse medii, se adună la țară pentru a da o nouă șansă iubirii. Oare își vor găsi perechea ideală sau vor pleca singure?
 2. The Tailor (Tânărul croitor) S1/ 2 mai -> Un celebru croitor coase o rochie de mireasă pentru logodnica prietenului său cel mai bun, însă cei trei ascund secrete întunecate care le vor da viețile peste cap.
 3. Jewish Matchmaking (Căsătoriile aranjate între evrei) – S1/ 3 mai -> Când celibatarii evrei sunt gata să-și asume o relație, apelează la Aleeza Ben Shalom pentru a-și găsi perechea în Statele Unite și Israel.
 4. Queen Charlotte – S1/ 4 mai -> Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.
 5. Sanctuary – S1/ 4 mai -> Un puști disperat și dur, care devine luptător de sumo, atrage fanii cu îndrăzneala lui, dar tulbură o întreagă industrie ancorată în tradiții.
 6. Dance Brothers (Frații dansatori) – S1/ 10 mai -> Doi frați care vor să ajungă dansatori își deschid propriul club, dar elanul lor artistic le dă peste cap afacerea, amenințându-le relația.
 7. Ultraman – S3/ 11 mai -> În acest captivant final de sezon, lumea se întoarce împotriva lui Ultraman, iar Shinjiro înțelege că puterile pe care le-a moștenit l-ar putea costa scump.
 8. Black Knight (Cavalerul în negru) – S1/ 12 mai -> În 2071, Pământul e devastat de poluarea aerului, iar supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obișnuiți.
 9. Mulligan – Partea 1/ 12 mai -> În această satiră aflăm dacă o mână de supraviețuitori ai unei invazii extraterestre pot reconstrui America ruinată și forma o Uniune și mai grozavă!
 10. Queer Eye – S7/ 12 mai -> Vino în New Orleans și bucură-te alături de cei cinci fabuloși în acest nou sezon cu eroi care te vor inspira și cu transformări uluitoare.
 11. Doctor Cha – S1/ 17 mai -> La douăzeci de ani după ce și-a abandonat cariera medicală, o casnică revine ca rezident în primul an și se luptă să se adapteze într-un loc de muncă plin de surprize.
 12. XO, Kitty – S1/ 18 mai -> Iată o nouă poveste de dragoste: pețitoarea Kitty se revede cu iubitul ei cu care avea o relație la distanță în același liceu din Seul la care a mers și răposata ei mamă.
 13. Yakitori: Soldiers of Misfortune – S1/ 18 mai -> Pământul a fost colonizat de o civilizație extraterestră superioară, iar singura șansă a lui Akira pentru un viitor mai bun este să devină un soldat Yakitori.
 14. Muted (Mut) – S1/ 19 mai -> Sergio n-a mai vorbit din ziua în care și-a ucis părinții, în urmă cu șase ani. Acum, o psihiatră încearcă să descopere adevărul conducând o investigație complexă.
 15. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S6/ 18 mai -> Miza și tocurile sunt mai mari ca oricând la agenție, fiindcă veteranele fac mari schimbări, iar cele două noi membre ale echipei încing atmosfera.
 16. Young, Famous & African (Africani tineri și celebri) – S2/ 19 mai -> Vedetele s-au întors și sunt puse pe harță! Urmărește protagoniștii care revin în Johannesburg pentru un alt sezon de distracție, certuri și dramă.
 17. The Good Bad Mother (Buna mamă rea) – S1/ 20 mai -> După un accident tragic, un procuror ambițios rămâne cu mintea unui copil. El și mama lui au acum un drum lung de parcurs pentru vindecarea relației lor.
 18. FUBAR – S1/ 25 mai -> Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie și este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmărește dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acțiune și umor.
 19. Barbecue Showdown (Duelul grătarelor) – S2/ 26 mai -> Noua gazdă, Michelle Buteau (The Circle: Statele Unite), se alătură juraților pentru o nouă rundă a competiției în care se întrec cei mai buni opt grataragii din țară.
 20. Turn of the Tide (Valurile schimbării) – S1/ 26 mai -> O barcă plină cu cocaină se scufundă în apele din Azore, iar Eduardo întrevede o oportunitate riscantă, dar interesantă de a face bani și a-și îndeplini visuri nesperate.
 • Siren: Survive the Island (Sirena: Supraviețuire pe insulă) – S1/ mai -> 24 de femei fac echipă în funcție de profesie (polițiste, pompieri, gardieni, soldați, sportive, cascadori), concurând pentru supraviețuire pe o insulă îndepărtată.


Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers FILME Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Royalteen: Princess Margrethe (Royalteen: Prințesa Margrethe) – 11 mai -> După scandalul de la banchetul de absolvire, prințesa Margrethe tânjește după normalitate, încercând să păstreze o fațadă perfectă în timp ce luptă cu drama din familie.
 2. The Mother – 12 mai -> O asasină cu formare militară iese din umbră pentru a-și proteja fiica necunoscută de niște criminali necruțători însetați de răzbunare.
 3. Faithfully Yours (Minciuna fidelității) – 17 mai -> Oferindu-și alibi una alteia, două prietene se furișează pentru a trăi aventuri secrete. Dar seria lor complicată de minciuni se destramă când una dintre ele dispare.
 4. Fanfic – 17 mai -> Doi liceeni formează o legătură intensă în timp ce trec prin provocările de a-și descoperi și exprima adevărata identitate.
 5. Kathal – A Jackfruit Mystery (Fructele discordiei) – 19 mai -> După ce două fructe yaka dispar din grădina unui politician, o polițistă caută adevărul, însă ancheta ei ia o turnură neașteptată.
 6. Hard Feelings – 24 mai -> Doi prieteni încearcă să facă față anilor de liceu, în timp ce se luptă cu noi dorințe jenante și sentimente reciproce incomode.
 7. Mother’s Day (Ziua Mamei) – 24 mai -> Fiul pe care nu l-a cunoscut niciodată este răpit, iar fosta agentă FBI Nina își scoate abilitățile letale de la naftalină pentru a-l aduce acasă. Și nu iartă pe nimeni.
 8. Blood & Gold (Sânge și aur) – 26 mai -> La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un dezertor german și o tânără sunt prinși într-o luptă contra unui grup de naziști care caută niște aur ascuns.
 9. Tin & Tina (Tin și Tina) – 26 mai -> După trauma pierderii unei sarcini, un tânăr cuplu înfiază doi gemeni de la o mănăstire. Obsesia lor pentru religie devine curând deranjantă pentru familie.
 10. Mixed by Erry (Mixed by Erry: Imperiul nostru muzical) – 31 mai -> În anii ’80, în Napoli, un tânăr DJ și cei doi frați ai lui înregistrează și fac contrabandă cu casete, devenind producători muzicali puternici, dar vânați de autorități.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers DOCUMENTARE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Missing: Dead or Alive? (Dispariții: Morți sau vii?) – 10 mai -> Urmărește-i pe ofițerii din cadrul unei secții de poliție din Carolina de Sud, care pornesc în căutarea persoanelor dispărute în condiții speciale.
 2. Queen Cleopatra (Regine africane: Cleopatra) – 10 mai -> Ca ultim faraon al Egiptului, Cleopatra luptă să-și protejeze tronul, familia și moștenirea în acest serial documentar cu reconstituiri și interviuri cu experți.
 3. Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me (Anna Nicole Smith: Nu mă cunoști) – 16 mai -> De la apogeul celebrității ca model și până la moartea ei tragică, documentarul ne-o dezvăluie pe Anna Nicole Smith din perspectiva celor care i-au fost aproape.
 4. McGregor Forever – 17 mai -> Acest incendiar serial documentar descrie cariera lui Conor McGregor, care, cu loviturile sale brutale și cu limbajul colorat, s-a bucurat de mare succes în UFC.
 5. Working: What We Do All Day (Muncă: Ce facem toată ziua) – 17 mai -> Pentru unii, e vorba de bani. Pentru alții, e o chemare. Acest serial documentar descoperă ce înseamnă munca pentru americani în aceste vremuri de schimbări rapide.
 6. Merpeople (O industrie turistică în pericol) – 23 mai -> Bun venit în fascinanta lume a înotului cu aripioare profesionist! Pasiunea unora pentru această activitate a clădit o industrie de o jumătate de miliard de dolari!
 7. Victim/Suspect (Victimă/suspect) – 23 mai -> O jurnalistă anchetează în detaliu cazul unei femei acuzate de reclamarea în fals a unui viol și constată că există un tipar: autoritățile dau vina pe victime.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers COMEDIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  


 1. Hannah Gadsby: Something Special (Hannah Gadsby: Ceva special) – 9 mai -> O cerere în căsătorie făcută în panică, un tort de nuntă original și un iepuraș. În acest spectacol de comedie, Hannah Gadsby vorbește despre dragoste și căsnicie.
 2. Wanda Sykes: I’m An Entertainer  (Wanda Sykes: Sunt entertainer) – 23 mai -> Legenda comediei vorbește pe șleau despre viața de părinte alături de soția ei franțuzoaică, pericolele toaletelor publice și de ce s-a săturat de mojiciile altora.
 3. I Think You Should Leave with Tim Robinson (Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson) – S3/ 30 mai -> Comedia absurdului distinsă cu premiul Emmy revine cu un al treilea sezon. Creatorii Tim Robinson și Zach Kanin iau în râs cele mai bizare și banale situații din viață.

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  COPII ȘI FAMILIE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Larva Family (Familia larvelor) – S1/ 4 mai -> Familia Larvelor crește! După ce în viața lor apare un pui de omidă, Red și Yellow sunt nevoiți să învețe rapid să fie părinți și să se descurce în noile condiții.
 2. Spirit Rangers (Gardienii pădurii) – S2/ 8 mai -> Eddy, Summer și Kodi revin în parcul național Xus, unde învață despre natură și au parte de peripeții alături de noi vizitatori, dar și de vechi prieteni!
 3. Kitti Katz – S1/ 18 mai -> Trei adolescente se transformă în supereroine feline feroce pentru a salva lumea de o zeiță egipteană malefică. Și încă au destul timp și pentru antrenamentul de fotbal.
 4. The Creature Cases (Brigada blănoșilo) – capitolul 3/ 22 mai -> Sam și Kit s-au întors pentru a aduna indicii și a rezolva alte mistere ale animalelor din întreaga lume, cu noi cazuri, noi atracții și noi creaturi prietene!

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  JOCURI Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Mighty Quest: Rogue Palace
 2. Raji: An Ancient Epic
 3. Vineyard Valley

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. The Blacklist – marți/ S10
 2. Vinland Saga – marți/ S2
 3. Rhythm + Flow France – miercuri/ S2, 3-4 eps. -> începând cu 17 mai
 4. The Ultimatum: Queer Love – miercuri/ S1, 4 eps. -> începând cu 17 mai
 5. Riverdale – joi/ S7
 6. The Flashvineri/ S9

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. Bad Boys – 1 mai
 2. Bad Boys II – 1 mai
 3. Inferno – 1 mai
 4. Legally Blonde – 1 mai
 5. Legally Blonde 2: Red, White & Blonde – 1 mai
 6. Spider-Man: Far from Home – 1 mai
 7. The Blair Witch Project – 1 mai
 8. The Da Vinci Code – 1 mai
 9. Romina, VTM – 2 mai
 10. A Quiet Place – 7 mai
 11. Angels & Demons – 15 mai
 12. Hitch – 15 mai
 13. The Amazing Spider-Man – 15 mai
 14. The Amazing Spider-Man 2 – 15 mai
 15. Venom – 15 mai
 16. Jaws – 16 mai
 17. Shark Tale – 16 mai
 18. Split – 16 mai
 19. The Great Wall – 16 mai
 20. Metronom – 17 mai
 21. Shrek – 18 mai
 22. Shrek 2 – 18 mai
 23. Shrek the Third – 18 mai
 • When the Weather is Fine – S1/ 1 mai

Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers  Ultima șansă Cherry Blossom on Twitter Emoji Stickers


 1. A Few Good Men – 1 mai
 2. Ava – 1 mai
 3. Berliner – 1 mai
 4. Beverly Hills Cop – 1 mai
 5. Blended – 1 mai
 6. Happiest Season – 1 mai
 7. Journey 2: The Mysterious Island – 1 mai
 8. Loving Pablo – 1 mai
 9. Ocean’s 8 – 1 mai
 10. Parking – 1 mai
 11. Resident Evil – 1 mai
 12. Resident Evil: Apocalypse – 1 mai
 13. Resident Evil: Retribution – 1 mai
 14. Resident Evil: The Final Chapter – 1 mai
 15. Space Jam – 1 mai
 16. That’s My Boy – 1 mai
 17. The Clapper – 1 mai
 18. The Conjuring – 1 mai
 19. The Conjuring 2 – 1 mai
 20. The Curious Case of Benjamin Button – 1 mai
 21. The Next Karate Kid – 1 mai
 22. The Whistlers – 1 mai
 23. După Dealuri – 6 mai
 24. She’s All That – 7 mai
 25. Angel Eyes – 15 mai
 26. Girl, Interrupted – 15 mai
 27. You Don’t Mess with the Zohan – 15 mai
 28. Bad Neighbours 2 – 16 mai
 29. Barbie: The Pearl Princess – 16 mai
 30. Endless Love – 16 mai
 31. Everest – 16 mai
 32. R.I.P.D. – 16 mai
 33. Ride Along – 16 mai
 34. Safe House – 16 mai
 35. The Boss – 16 mai
 36. The Bourne Identity – 16 mai
 37. The Bourne Legacy – 16 mai
 38. The Bourne Supremacy – 16 mai
 39. The Bourne Ultimatum – 16 mai
 40. Wanted – 16 mai
 41. Dreamland – 20 mai
 42. Promising Young Woman – 22 mai
 43. Illang: The Wolf Brigade – 25 mai
 44. Crisis – 26 mai
 • Are You the One? – S6/ 1 mai
 • The Spanish Princess – S1-2/ 1 mai
 • The White Princess – S1/ 1 mai
 • The White Queen – S1/ 1 mai
 • Bordertown – S1-3/ 7 mai
 • Close Enough – S1-2/ 26 mai

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s