Crăciun 2020

DIVA – Trăiește Craciunul

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix


🎄🎄🎄 1 – 8 noiembrie 🎄🎄🎄

🎄 The Christmas Aunt 🎄
Rebecca Knight nu așteaptă prea multe de la întoarcerea sa acasă și, deși este ocupată să aibă grijă de nepoata și nepotul ei, găsește timp să se revadă cu cel mai bun prieten al ei din copilărie, Drew. Cei doi decid să meargă pe calea amintirilor și să pună în practică jocul preferat al copilăriei – cele 12 zile de Crăciun. Pe parcursul celor aproape două săptămâni încărcate de magia sărbătorilor, cei doi găsesc ceva și mai special decât simple amintiri: dragoste!

Distribuție: Keshia Knight Pulliam, Jarod Joseph
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 1 noiembrie


🎄 On the 12th Date of Christmas 🎄
Pentru un proiect solicitat de lanțul hotelier Devonshire din Chicago, Jennifer, un designer de jocuri este cuplată cu Aidan, un coleg pe cât de creativ pe atât de dificil, fiind cunoscută în companie aversiunea sa pentru munca în echipă. Un proiect care se anunță încă de la început a fi unul dificil și greu de realizat, și asta nu doar pentru că acest client are standarde foarte înalte, ci pentru că Jennifer și Aidan au mai puțin de o săptămână să creeze un eveniment asemănător unui treasure hunt romantic, la nivel de oraș, cu tematică estivală pentru „Cele 12 zile de Crăciun”. Dacă munca lor impresionează, ar putea primi întreg portofoliul de evenimente al lanțului hotelier Devonshire, fără să mai menționăm că atât Jennifer cât și Aidan doresc să avanseze pe un nou post în companie. În timp ce lucrează împreună la vânătoarea lor romantică de comori, explorând orașul pentru a veni cu indicii inteligente și idei romantice de întâlnire, Aidan și Jennifer sunt surprinși să constate că stilurile lor diferite se completează perfect dezvoltând un nou respect profesional dar și o nouă atracție unul pentru celălalt. Și totuși, când află că sunt amândoi în cursa pentru aceeași promovare de la muncă, magia sărbătorilor și sentimentele lor ajung să fie puse la încercare și trecute în plan secund.

Distribuție: Mallory Jansen, Tyler Hynes
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 1 noiembrie


🎄 Holly & Ivy 🎄
Când Nina află că boala i-a recidivat, vecina sa Melody promite să-i țină împreună cele două fete, Holly și Ivy, iar în calitate de fost copil adoptiv ia în serios această responsabilitate. Însă provocările nu se lasă deloc așteptate, astfel că dacă Melody nu reușește să creeze un dormitor pentru fete în perioada indicată, statul se vede obligat să le plaseze pe cele două fete într-un spațiu mai… adecvat. O încercare nu vine niciodată de una singură, toate întâmplările făcând-o să conștientizeze că este posibil să nu reușească să finalizeze renovările la timp pentru inspecție. Dar cum este aproape Crăciunul iar magia sărbătorilor poate lua numeroase forme, Melody cunoaște cu adevărat forța comunității, ajungând pe parcurs să îl întâlnească și pe fermecătorul și carismaticul Adam.

Distribuție: Janel Parrish, Marisol Nichols, Jeremy Jordan, Sadie Coleman, Piper Rubio
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 1 noiembrie


🎄 12 Gifts of Christmas 🎄
Un artist aspirant care așteaptă marele său moment, odată cu apropierea sărbătorilor și fără alte oportunități de muncă la orizont, Anna decide să-și valorifice talentul pentru oferirea de cadouri și intră în afaceri ca personal shopper aka consultant de cadouri. La început de drum și fără alte recomandări, primul client ajunge să fie chiar Marc, un corporatist carismatic ocupat și suprasaturat de noile proiecte ale firmei. Angajând-o pentru a-i cumpăra cadourile perfecte pentru colegi și cei dragi, pe măsură ce cei doi își petrec timpul împreună, magia sărbătorilor se face simțită luând naștere astfel o frumoasă poveste de dragoste. Însă nu fără ceva provocări și decizii importante în vederea a ceea ce ne face cu adevărat fericiți.

Distribuție: Katrina Law, Aaron O’Connell
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel/ 2015
Premieră: 1 noiembrie – Netflix


🎄 A Wedding for Christmas 🎄
Haley Foster și-a construit viața perfectă în Los Angeles, fiind o renumită organizatoare de nunți pentru vedete, sub conducerea doamnei Reynolds, deținătoarea unei companii elitiste pentru evenimente. Atunci când Angela, sora sa mai mare, decide să își schimbe planurile insistând să se căsătorească în Ajunul Crăciunului la pepiniera de brazi deținută cândva de bunicul lor în vechiul orașel de provincie Truxton, Haley se resemnează și face tot ce îi stă în putință pentru a-și face părinții fericiți și a-i oferi surorii sale nunta perfectă.

Distribuție: Colton Little, Christine Prosperi, Vivica A. Fox, Natalie Mauro
Canal TV/ Platformă: Sky/ 2018
Premieră: 1 noiembrie – Netflix


🎄 Christmas Wonderland 🎄
Mutată din Pleasant Valley în New York pentru a-și îndeplini visul de artistă, Heidi Nelson ajunge să își pună acest plan în așteptare atunci când obține un loc de muncă într-o galerie de artă. Ani mai târziu și furată de mirajul carierei, cu o săptămână înainte de marea petrecere de Crăciun a galeriei, Heidi se vede nevoită a se întoarce acasă pentru a avea grijă de nepoții săi. Reîntâlnindu-se cu Chris Shepherd, fostul său iubit din liceu devenit acum profesor, cei doi ajung să se ocupe de organizarea petrecerii de Crăciun a școlii. Magia sărbătorilor și reamintirea a ceea ce o făcea cândva fericită o pun pe Heidi în postura de a lua o decizie a ceea ce își dorește cu adevărat de la viață.

Distribuție: Emily Osment, Ryan Rottman, Kelly Hu
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries/ 2018
Premieră: 1 noiembrie – Netflix


🎄 My Christmas Inn 🎄
Cu sezonul de sărbători în plină desfășurare, Jen Taylor este pe cale să primească cadoul mult dorit, și anume o promovare în cadrul agenției publicitare la care lucrează. Cum de obicei viața are propriile planuri, totul este dat peste cap atunci când pe neașteptate moștenește de la mătușa sa, un han confortabil în Alaska. Ajungând la fața locului pentru a inspecta proprietatea, Jen îl întâlnește pe carismaticul avocat Brian Anderson și este surprinsă să constate că nimic nu este ceea ce se aștepta. Comunitatea micului oraș este primitoare și plină de tradiții festive de Crăciun, curând, Jen ajungând să ia în considerare că poate aceste este locul pe care l-ar putea numi acasă.

Distribuție: Tia Mowry-Hardict, Rob Mayes
Canal TV/ Platformă: Lifetime/ 2018
Premieră: 1 noiembrie – Netflix


🎄 1 noiembrie – Netflix: Christmas Under Wraps (2014) / Christmas Made to Order (2018) 🎄


🎄 A Godwink Christmas: Meant For Love 🎄
Având la bază seria de cărți God Winks semnată de Squire D. Rushnell, povestea continuă și anul acesta, Kathie Lee Gifford introducând în atmosfera magică a sărbătorilor o nouă distribuție. Multiple coincidențe și o șansă de a se cunoaște, îi aduce pe Alice și Jack împreună la o nuntă, ei, doi străini cu un trecut și familii cum nu s-ar putea mai diferite. Încurajată de familie și îndeosebi de mama sa Olga, după o relație la distanță eșuată, Alice începe să lase încet-încet garda jos, fiind de acord că este momentul să cunoască pe cineva nou. Cum noi știm adevărata natură a coincidențelor God Winks, evenimentele și momentele festive par a-i apropia din ce în ce mai mult pe Alice și Jack, cei doi încercând să găsească o modalitate și un echilibru între profesie, lipsa de timp disponibil și ceea ce pare a se înfiripa între ei.

Distribuție: Cindy Busby, Ben Hollingsworth, Kathie Lee Gifford
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries/ 2019
Premieră: 15 noiembrie – DIVA România


🎄 Operation Christmas Drop 🎄
Perioada sărbătorilor vine de obicei cu decizii din cele mai dificile și acesta este și cazul Ericăi, care renunță la vacanța sa alături de familie pentru a-și însoți șefa, membră a Congresului, în noua sa misiune de a aduna suficiente dovezi pentru închiderea unei baze militare americane dintr-o locație tropicală. Dar încă o dată, lucrurile nu merg deloc așa cum au fost plănuite, iar Erica îl întâlnesște pe căpitanul Andrew Jantz care cunoaște motivul vizitei oficiale.

Distribuție: Kat Graham, Alexander Ludwig, Virgina Madsen
Canal TV/ Platformă: Netflix
Premieră: 5 noiembrie


🎄 The Christmas Yule Blog 🎄
Autor de editoriale pentru secțiunea de călătorii, Caroline Williams nu este încântată de noua sarcină primită la final de an, și anume să se deplaseze pentru a scrie despre parada de Crăciun din New Mexico. Odată ce își lasă frustrările deoparte și este de acord să dea o șansă comunității, cu ajutorul lui Oscar, profesorul de muzică liceului, Caroline redescoperă frumusețea Crăciunului.

Distribuție: Sara Canning, Zak Santiago
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 6 noiembrie


🎄 Nostalgic Christmas 🎄
Ajutându-și tatăl să închidă afacerea cu jucării a familie, Anne găsește de ceea ce era nevoie pentru a inspira și a readuce atmosfera pierdută a sărbătorilor înapoi în oraș.

Distribuție: Brooke D’Orsay, Trevor Donovan
Premieră: Hallmark Movies & Mysteries/ 2019
Premieră: 6 noiembrie – DIVA România


🎄 A Welcome Home Christmas 🎄
Chloe face echipă cu Michael, un veteran recent întors acasă, pentru a-și arăta sprijinul și contribuția adusă pentru Balul de Crăciun. Magia sărbătorilor și decorul idilic, fac ca cei doi să se apropie mai mult decât ar fi așteptat, descoperind astfel că îi unește mai mult decât eforturile caritabile.

Distribuție: Jana Kramer, Brandon Quinn
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 7 noiembrie


🎄 Never Kiss a Man in a Christmas Sweater 🎄
Pentru Maggie O’Donnell, Crăciunul a fost întotdeauna o ocazie de a sărbători în familie, dar anul acesta, cu fiica Ellen plecată împreună cu tatăl ei pe perioada sărbătorilor, Maggie se confruntă cu primul Crăciun de una singură. Totul până când îl întâlnește pe Lucas Cavelli, ori mai bine zis, se lovește de acesta la o piață de brazi. Rănindu-l cu bradul său, Lucas se vede nevoit să își anuleze excursia la stațiunea de ski din Aspen și să rămână în oraș, însă cu o conștiință încărcată de a-i fi stricat acestuia planurile de sărbători, Maggie se simte obligată să îi ofere casa sa de oaspeți pentru a recuperare. O’Donnell și-a petrecut întreaga sa viață având grijă de ceilalți, fără să se îngrijească niciodată de propriile nevoi, în timp ce Lucas este un arhitect de succes care a atins apogeul profesiei sale – doar pentru a-și da seama că este suprasaturat de proiecte și și-a pierdut pasiunea pentru slujba pe care cândva o iubea. Împreună, cei doi își petrec Crăciunul sprijinindu-se unul pe celălalt și, de-a lungul sărbătorilor găsesc confort și vindecare în noua lor prietenie – o legătură care treptat duce către o frumoasă poveste de iubire.

Distribuție: Ashley Williams, Niall Matter
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 7 noiembrie


🎄 The Christmas Ring 🎄
Reportera Kendra Adams caută să afle povestea de dragoste din spatele unui inel de logodnă antic cu inscripția „Dragostea mea de Crăciun, 1947”. Cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului, cei doi învață despre trecutul și sacrificiile pe care le-au făcut bunicii săi pentru ceea ce era cel mai important – dragostea.

Distribuție: Nazneen Contractor, David Alpay
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 7 noiembrie


🎄 A Very Charming Christmas Town 🎄
Pe drumul spre Cel mai festiv oraș de Crăciun din SUA, așa cum este el numit, bloggerița Aubrey Lang își petrece vacanța explorând zona și mica comunitate, îndrumată și însoțită de Sawyer, ghidul turistic local. Magia sărbătorilor și decorul perfect de Crăciun fac ca la finalul șederii, Aubrey să primească mai mult decât o postare pe blogul său.

Distribuție: Natalie Hall, Jon Prescott
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 8 noiembrie


🎄 Christmas Under the Stars 🎄
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel/ 2019
Premieră: 8 noiembrie – DIVA România

URMEAZĂ

🎄🎄🎄… 9 – 15 noiembrie …🎄🎄🎄


🎄🎄🎄 23 – 31 octombrie 🎄🎄🎄

🎄 Christmas on Ice 🎄
Noi vremuri și noi provocări pentru mica comunitate, însă Courtney Bennett este hotărâtă să salveze patinoarul public al orașului de la închidere. În ideea în care își dă seama că are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi, ea apelează la Noah, un fost jucător profesionist de hochei.

Distribuție: Abigail Klein, Ryan Cooper
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 23 octombrie


🎄 Christmas Unwrapped 🎄
Lucrând la un nou editorial, Charity realizează că subiectul noului său articol, Erik, este un bărbat carismatic și încântător, pasionat și total fascinat de Crăciun și de întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Amber Stevens, Marco Grazzini, Cherion Drakes, Anthony Sherwood, Morgan Kelly
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 24 octombrie


🎄 Jingle Bell Bride 🎄
Organizatoare de evenimente și în special de nunți, Jessica Perez pregătește cu atenție ultimele detalii pentru ceremonia lui Renee, o celebritate pop, a cărei nuntă este programată pentru Ajun. Crezând că în sfârșit pregătirile sunt aproape de a se încheia, întreaga planificare îi este dată peste cap când Renee îi cere să înlocuiască florile anterior alese cu un specimen rar, care înflorește doar în această perioadă – Jingle Bell Flower. Căutarea acestor flori o conduce pe Jessica tocmai în îndepărtatul oraș din Alaska Tapeesa, de unde planul de a se întoarce de îndată cu florile este îngreunat de dificultăți mecanice. Nevoită să-și prelungească șederea, Jessică se alătură celor din oraș în evenimentele de vacanță care fac parte din festivalul anual Jingle Bell, ajungând să se apropie de Matt – cel care a condus-o de la aeroport și a cărui familie o găzduiește pe durata șederii sale. Furați de moment și de magia sărbătorilor, cei doi se vor vedea puși în fața unor provocări și a deciziei de a alege ce îi face cu adevărat fericiți și împliniți.

Distribuție: Julie Gonzalo, Ronnie Rowe
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 24 octombrie


🎄 Christmas Tree Lane 🎄
Meg Reilly este o pianistă, cântăreață și compozitoare talentată care chiar dacă în prezent nu mai cântă, continuă să își împărtășească dragostea pentru muzică cu elevii cărora le predă în micul magazin de muzică de pe strada Christmas Tree Lane. Odată o destinație aglomerată pentru cumpărături, zona a cunoscut dificultățile financiare cu care s-au confruntat majoritatea orășelelor de provincie, Christmas Tree Lane fiind acum programată pentru reamenajare. Dorind cu orice preț să păstreze autenticitatea zonei, alături de alți mici proprietari locali, Meg planifică numeroase activități festive pentru sărbătorile de iarnă, cu scopul de a atrage mulțimea și a crește vizibilitatea a ceea ce a fost odată Christmas Tree Lane. Pe măsură ce planurile prind contur, la fel ia naștere și o poveste de iubire între Meg și Nate, un afacerist carismatic recent mutat în zonă care pare a avea o legătură cu dezvoltatorul care ar putea ajunge să fie miracolul de Crăciun de care au nevoie pentru a păstra spiritul local.

Distribuție: Alicia Witt, Andrew Walker, Drake Hogestyn, Briana Price
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 24 octombrie


🎄 Chateau Christmas 🎄
Margot Hammond, pianistă de renume mondial, primește o vacanță neașteptată și oportunitatea de a-și petrece Crăciunul cu familia sa la hotelul preferat, Chateau Newhaus. După ce tocmai a primit o altă recenzie dură, Margot așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu familia ei și să ia o pauză de la muzică, în speranța de că își va redescoperi pasiunea și ceea ce a făcut-o de la început să se îndrăgostească de pian. Ajunsă la hotel, Margot îl reîntâlnește pe Jackson, fostul său iubit și coleg de trupă, care o convinge să cânte în concertul anual de Crăciun organizat de Chateau Newhaus. Timpul petrecut în pregătirea concertului face să revină la sentimentele de altădată însă să se și înrădăcineze teama de a nu face din nou aceleași greșeli. Pe măsură ce concertul se apropie, Margot și Jackson trebuie să învețe că atât în muzică, cât și în dragoste, ce e mai bun va veni dacă ne ascultăm inima.

Distribuție: Merritt Patterson, Luke Macfarlane
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 24 octombrie


🎄Deliver by Christmas 🎄
După o lungă pauză de la întâlniri, Molly Ford, proprietară a unei mici brutării locale, este surprins să descopere că se simte atrasă de doi bărbați. De fiecare dată când îl întâlnește pe nou venitul în oraș, carismaticul și misteriosul Josh, scânteile par a zbura între cei doi. Apoi, simte o legătură specială în timpul apelurilor nocturne, cu fermecătorul străin care coordonează festivalul anual de Crăciun al orașului, fără să cunoască că în fapt cei doi sunt același bărbat. La rândul său, Josh Harling este un tată rămas văduv hotărât să se concentreze pe relația și bunăstarea fiului său Charlie. Magia sărbătorilor și dorința celui mic ca tatăl său să fie din nou fericit, fac ca pe măsură ce festivalul se apropie, Molly și Josh să devină din ce în ce mai apropiați și să descopere că legătura dintre ei devine mai profundă, curând ajungând să fie nevoiți să decidă dacă sunt cu adevărat pregătiți pentru această nouă șansă la iubire.

Distribuție: Alvina August, Eion Bailey
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 24 octombrie


🎄 A Crafty Christmas Romance 🎄
Nimic nu aduce doi oameni împreună ca o vânătoare de comori! După ce au găsit o scrisoare către Moș Crăciun datând de acum 70 de ani, Mandy și Jonah fac tot ce le stă în putință pentru a-l găsi pe expeditor.

Distribuție: Nicola Posener, Bradford B. Johnson
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 24 octombrie


🎄 Forever Christmas 🎄
Producător al unui nou show reality cu tematică de sezon, Sophie nu are prea mari așteptari de la Will Saunders, vedeta proiectului. Însă, pe măsură ce încep a lucra și a petrece mai mult timp unul în compania celuilalt, Sophie realizează că l-a judecat greșit, Will fiind cu adevărat sincer, iubind cu adevărat Crăciunul și magia sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Chelsea Hobbs, Christopher Russell, Jill Morrison, Donna Benedicto
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 25 octombrie


🎄 A Christmas Love Story 🎄
Kristin Chenoweth interpretează în acest nou titlu de Crăciun directorul unui cor muzical ce are ca sarcină scrierea unui nou cântec de succes pentru spectacolul din Ajun, însă ajunge să fie distrasă de vocea unui tânăr ce se alătură corului spre surprinderea tatălui său.

Distribuție: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson, Kevin Quinn
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Premieră: 25 octombrie


🎄 Holiday Date 🎄
Când iubitul lui Brooke Miller, Ethan, se desparte de ea chiar înainte de sărbători, este nevoită să meargă acasă cu Joel Parker, un actor care va pretinde că este iubitul ei pe parcursul vizitei. Ce poate să meargă rău?

Distribuție: Brittany Bristow, Matt Cohen
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Premieră: 27 octombrie


🎄 Christmas at the Plaza 🎄
Cu sărbătorile apropiindu-se cu pași repezi, Jessica, istoric și arhivist, este angajată să pregătească aranjamentele din acest an de la Plaza, o galerie specială menită să aniverseze istoria Crăciunului a celui mai renumit hotel din această perioadă festivă. Aici, ea îl cunoaște pe Nick, un decorator local ce are ca sarcină să aducă ceva cu totul inedit anul acesta. Pregătirile și magia Crăciunului de la Plaza îi fac pe cei doi să se îndrăgostească, expoziția și galeria de decorațiuni din acest sezon fiind cu atât mai specială și mai … magică.

Distribuție: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Premieră: 30 octombrie


🎄 Candy Cane Christmas 🎄
Uneori imaginea Crăciunului perfect ne face să trecem cu vederea ori chiar să uităm de adevărata însemnătate a sărbătorilor de iarnă. Devastată la aflarea veștii că vecinii săi nu doresc a-și decora casele pentru Candy Cane Lane, tradiția ei preferată de sărbători și în căutarea unor activități festive, Phoebe redescoperă adevăratul sens al Crăciunului.

Distribuție: Beverly Mitchell
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 31 octombrie


🎄 One Royal Holiday 🎄
Chiar înainte de izbucnirea a ceea ce se anunță cel mai periculos viscol de Crăciun, Anna oferă a doi străini (mamă și fiu) un loc unde să înopteze, un loc la pensiunea tatălui ei din zona rurală a Connecticutului. Ce tânăra nu știe, este că cei doi, Gabriella și James, sunt de fapt membrii ai familiei regale din Galwick. Ceea ce începe ca o ședere de o noapte continuă să se extindă pe măsură ce Anna și prințul James încep să se îndrăgostească în mod neașteptat. Obișnuit ca sărbătorile de iarnă să fie unele încărcate de discursuri, protocol și numeroase formalități, Anna îi arată acestuia o altă față a Crăciunului în orașul ei natal, încurajându-l totodată să-și deschidă inima și să fie onest cu el însuși. O poveste de iubire regală nu se poate încheiat decât cu un eveniment festiv, Balul de Ajun din Kentsbury.

Distribuție: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark, Tom McGowan
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 31 octombrie


🎄 Cranberry Christmas 🎄
Soții Dawn și Gabe Hughes sunt co-fondatori ai renumitului brand de lifestyle, Cranberry Lane. Puțini știu totuși că aparent fericitul cuplu cunoscut ca „Domnul și doamna Cranberry Lane” sunt în fapt separați, aflându-se la o răspântie și în fața unei decizii importante – să mai rămână sau nu căsătoriți întrucât pentru moment este posibil să își dorească lucruri diferite. Chiar dacă decid să păstreze distanța pe perioada sărbătorilor de iarnă, magia a ceea ce odată i-a adus împreună are alte planuri pentru ei, mai precis să îi pună în fruntea organizării festivalului anual de Crăciun al orașului. Provocările sunt și ele de nelipsit, mai ales când o televiziune dorește să acopere întreg evenimentul anunțat a fi Crăciunul perfect. Continuând să se prefacă cuplul fericit ce au fost odată, sentimenele care i-a adus împreună cu ani în urmă par a se face din nou simțite și încet-încet, dragostea le este reaprinsă. Și totuși, atunci când sunt puși în fața unor noi oportunități de muncă este momentul pentru Dawn și Gabe să decidă ce își doresc cu adevărat.

Distribuție: Nikki DeLoach, Benjamin Ayres
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 31 octombrie


URMEAZĂ

🎄🎄🎄… noiembrie …🎄🎄🎄
🎄🎄🎄… decembrie …🎄🎄🎄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s