Crăciun 2021

DIVA România – Locul filmelor de Crăciun

GAC Family – 12 Movies of Christmas

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix – Here for the Holidays 

UPtv – ***


20 – 26 deceMBRIE

Christmas Tree on JoyPixels Candy Cane Candidate Christmas Tree on JoyPixels
Liderul înnăscut Julia, se întoarce în orașul natal North Falls cu ocazia sărbătorilor pentru a-și îneca amarul în lichior de ouă, fursecuri și Yuletide după ce campania sa electorală recentă pentru consiliul orașului s-a încheiat cu un eșec total. North Falls locul perfect pentru evadare – până când își dă seama că a veni acasă înseamnă să dea peste vechiul ei rival din liceu, Parker, arogantul știe-tot care a învins-o într-o cursă pentru șeful clasei. Când primarul din North Falls demisionează, orașul organizează alegeri anticipate, iar Julia și Parker sunt din nou rivali, însă pe măsură ce Julia și Parker își fac campanie în timpul sezonului festiv și planifică împreună cursa, Julia începe să vadă o altă parte a lui Parker, iar gheața dintre ei începe să se topească încet. Pe măsură ce cursa lor politică ajunge la capăt, Julia și Parker descoperă că victoria nu este totul.

Distribuție: Jacky Lai, Jake Epstein
Colecție: Lifetime
Prremieră: 20 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Ball (2020)Christmas Tree on JoyPixels
Când balerina principală Clare Fitzgerald este concediată înainte de spectacolul Crăciun, devastată de veste, profită de ocazie să își viziteze mătușa Bridget din Anglia în timpul sărbătorilor. Odată ajunsă acolo, îl întâlnește pe Liam, un profesor și istoric local care o ajută pe mătușa Bridget să conserve conacul familiei. Clare descoperă că balurile Regency se țineau pe vremuri la conac, determinând-o pe Bridget să propună organizarea unui astfel de bal ca parte a prezentării lui Liam către comunitatea istoricilor. În timp ce Clare și Liam lucrează împreună, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

Distribuție: Deidre Mullins, Nick Hendrix, Caroline Langrishe
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 21 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Homecoming Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Gala de Crăciun)
O văduvă militară, a cărei credință în Crăciun a dispărut, închiriază un apartament unui căpitan carismatic, care se recuperează după o rănire în luptă și a cărui credință în Crăciun este inspirațională. În timp ce fac echipă pentru a salva muzeul militar al orașului cu un eveniment de strângere de fonduri de Crăciun, aceste două „păsări rănite” se trezesc îndrăgostite și vindecate de magia Crăciunului.

Distribuție: Julie Benz, Michael Shanks
Colecție: Miracles of Christmas, 2017/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 21.12 – 20:00/ 24.12 – 18:00/ 26.12 – 12:30/ 27.12 – 10:40


Christmas Tree on JoyPixels It Takes a Village Christmas Tree on JoyPixels
După ce și-a pierdut recent bunica, Gwen se străduiește să-și gestioneze cofetăria, să simtă din nou spiritul de Crăciun și să descopere rețeta magică a bunicii sale pentru legendarul tort magic de Crăciun, cunoscut în tot orașul. Atunci când un chef ajunge în oraș pentru a filma o emisiune de Crăciun, Gwen acceptă cu reticență să-l ajute pe producătorul Gavin să se pregătească pentru filmare pentru a sprijini financiar cofetăria. În timp ce scânteile se aprind între aceștia, va descoperi Gwen că Gavin este, de fapt, ingredientul secret care îi lipsea în tot acest timp?

Distribuție: Brooke Nevin, Corey Sevier, Alli Chung
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 22 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Rebuilding a Dream Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Agentul imobiliar de succes Abbey este forțată să se întoarcă în orașul natal pentru a renova o casă victoriană pe care a moștenit-o de la bunica ei. Abbey se decide să vândă casa și îl angajează pe Josh, tată singur, pentru a o ajuta la reparații. Renovările îi trezesc amintiri din trecut, și pe măsură ce relația ei cu Josh și fiul său de opt ani, Noah se dezvoltă, Abbey își găsește chemarea și își construiește o casă pentru ea.

Distribuție: Meggan Kaiser, Zane Stephens, Bryson JonSteele
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 23 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Hot Chocolate Holiday Christmas Tree on JoyPixels
Colette deține o cafenea cunoscută pentru faimoasa și secreta rețetă de ciocolată caldă. Când Marcus, proprietar de magazin de deserturi, începe să atragă clienții lui Colette cu propria sa ciocolată caldă specială, care are exact același gust ca rețeta iubitei sale bunici, ea este hotărâtă să-l dea de gol, însă pe măsură ce îl cunoaște pe adevăratul Marcus, apar scântei între cei doi iubitori de ciocolată.

Distribuție: Aubrey Reynolds, Jonny Swenson
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 24 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Writing Around the Christmas Tree Christmas Tree on JoyPixels
Mikaela, o scriitoare de romane de dragoste de succes care a avut ghinion în dragoste, vizitează în fiecare an un hotel tip BnB pitoresc pentru a se refugia în perioada sărbătorilor, într-un orășel înzăpezit de pe malul unui lac înghețat. La sosire, se întâlnește cu omologul Levi, care în curând o convinge pe Mikaela că nu ar trebui să scrie despre dragoste dacă nu-și permite să o și experimenteze.

Distribuție: Krystal Joy Brown, Curtis Hamilton
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 25 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Yule Blog Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Farmecul Crăciunului)
Autor de editoriale pentru secțiunea de călătorii, Caroline Williams nu este încântată de noua sarcină primită la final de an, și anume să se deplaseze pentru a scrie despre parada de Crăciun din New Mexico. Odată ce își lasă frustrările deoparte și este de acord să dea o șansă comunității, cu ajutorul lui Oscar, profesorul de muzică liceului, Caroline redescoperă frumusețea Crăciunului.

Distribuție: Sara Canning, Zak Santiago
Colecție: It’s A Wonderful Lifetime, 2020/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 25.12 – 16:00/ 27.12 – 12:30/ 29.12 – 20:00/ 30.12 – 14:20


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree Lane Christmas Tree on JoyPixels
Meg Reilly este o pianistă, cântăreață și compozitoare talentată care chiar dacă în prezent nu mai cântă, continuă să își împărtășească dragostea pentru muzică cu elevii cărora le predă în micul magazin de muzică de pe strada Christmas Tree Lane. Odată o destinație aglomerată pentru cumpărături, zona a cunoscut dificultățile financiare cu care s-au confruntat majoritatea orășelelor de provincie, Christmas Tree Lane fiind acum programată pentru reamenajare. Dorind cu orice preț să păstreze autenticitatea zonei, alături de alți mici proprietari locali, Meg planifică numeroase activități festive pentru sărbătorile de iarnă, cu scopul de a atrage mulțimea și a crește vizibilitatea a ceea ce a fost odată Christmas Tree Lane. Pe măsură ce planurile prind contur, la fel ia naștere și o poveste de iubire între Meg și Nate, un afacerist carismatic recent mutat în zonă care pare a avea o legătură cu dezvoltatorul care ar putea ajunge să fie miracolul de Crăciun de care au nevoie pentru a păstra spiritul local.

Distribuție: Alicia Witt, Andrew Walker, Drake Hogestyn, Briana Price
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries 
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 25.12 – 18:00/ 27.12 – 18:00/ 30.12 – 20:00/ 31.12 – 7:00


Christmas Tree on JoyPixels The Christmas House Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Casa Crăciunului)
Puși în fața unor decizii dificile, Phylis și Bill Mitchell își cheamă acasă de sărbători cei doi fii – vedeta TV, Mike Mitchell și Brandon Mitchell. Venirea acestora este speranța lor că aducerea familiei împreună pentru a recrea casa de Crăciun, îi va ajuta să găsească o soluție și să facă o vacanță memorabilă pentru întreaga familie și comunitate. În timp ce Brandon și soțul său Jake fac această călătorie acasă la familia Mitchell, ei așteaptă cu nerăbdare un apel cu privire la adopția primului lor copil. Între timp, Mike reia și el legătura cu Andi, iubita sa din liceu. Filmul are la bază un scenariu scris de Robert Buckley, o poveste inspirată din tradițiile familiei sale de Crăciun.

Distribuție: Robert Buckley, Jonathan Bennett, Treat Williams, Sharon Lawrence, Ana Ayora, Brad Harder
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 26.12 – 16:00/ 27.12 – 20:00/ 28.12 – 12:30/ 31.12 – 14:15


Puppy Love for ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Puppy Love for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Șezi. Stai. Iubește!)
O femeie ambițioasă se întoarce acasă pentru a-i ajuta pe câinii fără stăpân să-și găsească case pentru vacanță, fără să plănuiască să-și găsească la rândul său sufletul pereche. În timp ce se află într-o vizită rară pentru a-și vedea familia de Crăciun, Annie încearcă să se relaxeze după ani de zile în care i-a ajutat pe alții din întreaga lume prin ONG-ul său. Mătușa sa îi sugerează să profite de acest timp și să ajute să salveze animalele locale, centrul de adopție fiind forțat să-și împartă spațiul cu clinica veterinară locală. Hotărâtă să ajute animalele să găsească case pentru sărbători, Annie decide să crească câinii fără stăpân și să-i adopte pe toți înainte de a merge la următoarea ei misiune după Crăciun. Astfel, merge la clinică pentru a-și începe misiunea, unde se întâlnește cu fostul său rival de liceu, Dylan, acesta punând la îndoială capacitatea ei de a-i adopta pe toți cei trei câini în mai puțin de două săptămâni. Nedorind să-i dea lui Dylan dreptate, Annie îi adoptă ea temporar, însă pe măsură ce zilele trec și câinii încă nu au case stabile, ea acceptă într-un final și fără tragere de inimă ajutorul lui Dylan.. În timp ce lucrează împreună pentru salvarea animalelor și a adoptarea câinilor, Annie descoperă că găsirea iubirii – și schimbarea lumii – se poate întâmpla chiar și de acasă.

Distribuție: Georgia Flood, Ezekiel Simat
Colecție: 2020
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 26.12 – 18:00/ 28.12 – 7:00/ 30.12 – 18:00


… 27 – 31 decembrie …

Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple


13 – 19 deceMBRIE

Maps and MistletoeChristmas Tree on JoyPixels Maps and Mistletoe Christmas Tree on JoyPixels
Emilia Martin, cartografă de hărți școlare, își face planuri pentru un Crăciun relaxant acasă, până când șeful îi desemnează un proiect de ultimă oră: realizarea unei hărți „de comori” a Polului Nord. Emilia decide să apeleze la expertiza exploratorului Drew Campbell, care acceptă cu reticență să o ajute. Pe măsură ce cei doi lucrează îndeaproape, aceștia descoperă mai multe decât se așteptau vreodată.

Distribuție: Humberly González, Ronnie Row
Colecție: Lifetime
Prremieră: 13 decembrie


Ghosts of Christmas PastChristmas Tree on JoyPixels Ghosts of Christmas Past Christmas Tree on JoyPixels
Ellie, o „ghoster” pe aplicațiile de dating (persoană care pune capăt oricărei comunicări și a contactului cu o altă persoană fără niciun avertisment), îi este spus prezis că, înainte de Crăciun, va trebui să-și rezolve trecutul și să se repare relațiile cu toți cei pe care i-a ignorat, ori altfel îi este destinat să nu găsească niciodată dragostea adevărată. Pe parcursul unei săptămâni, ea își asumă responsabilitatea de a contacta toți bărbații pe care i-a ignorat, înainte de miezul nopții în ajunul Crăciunului, descoperind dragostea în acest proces.

Distribuție: Annie Clark, Dan Jeannotte
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 14 decembrie


2020_MOC_The Christmas Ring_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Ring Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Inelul de Crăciun)
Reportera Kendra Adams caută să afle povestea de dragoste din spatele unui inel de logodnă antic cu inscripția „Dragostea mea de Crăciun, 1947”. Cu ajutorul lui Michael, nepotul proprietarului inelului, cei doi învață despre trecutul și sacrificiile pe care le-au făcut bunicii săi pentru ceea ce era cel mai important – dragostea.

Distribuție: Nazneen Contractor, David Alpay
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 14.12 – 20:00/ 17.12 – 18:00/ 19.12 – 12:30


The Enchanted Christmas CakeChristmas Tree on JoyPixels The Enchanted Christmas Cake Christmas Tree on JoyPixels
După ce și-a pierdut recent bunica, Gwen se străduiește să-și gestioneze cofetăria, să simtă din nou spiritul de Crăciun și să descopere rețeta magică a bunicii sale pentru legendarul tort magic de Crăciun, cunoscut în tot orașul. Atunci când un chef ajunge în oraș pentru a filma o emisiune de Crăciun, Gwen acceptă cu reticență să-l ajute pe producătorul Gavin să se pregătească pentru filmare pentru a sprijini financiar cofetăria. În timp ce scânteile se aprind între aceștia, va descoperi Gwen că Gavin este, de fapt, ingredientul secret care îi lipsea în tot acest timp?

Distribuție: Erica Durance, Robin Dunne
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 15 decembrie


Christmas by ChanceChristmas Tree on JoyPixels Christmas by Chance Christmas Tree on JoyPixels
Chance Charleswood deține un magazin de cadouri, „By Chance Gifts”. Afacerea nu merge tocmai ca pe roate, iar pe măsură ce se apropie sezonul de cumpărături de Crăciun, Chance este angajată de William Richards, un antreprenor bogat și popular, pentru a-l ajuta să organizeze cererea perfectă în căsătorie pentru iubita sa, Leyla Brooks. Când Chance trebuie să se apropie de Leyla pentru a afla ce-i place, aceștia elaborează un plan pentru a-i permite lui Chance să participe la petrecerea de Crăciun în calitate de veche prietenă de familie. Chance și William continuă să petreacă mai mult timp împreună cu speranța de a realiza cererea perfectă, dar Leyla nu pare să fie pregătită pentru căsătorie și fiecare plan pare să se destrame. Pe măsură ce Chance și William se cunosc mai mult, încep să scoată la iveală ce este mai bun din fiecare și devin capabili să-și găsească adevăratul sine pe parcurs.

Distribuție: Winny Clarke, Jacob Blair, Celeste Desjardins
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 16 decembrie


2021_CTC_Sugar Plum Twist_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Sugar Plum Twist Christmas Tree on JoyPixels
După ce nu a reușit să obțină mult râvnitul rol al Zânei Dulciurilor în producția Spărgătorul de nuci din acest an, Vivíana Serrano, o balerină aspirantă, își unește forțele cu Natalia de la Baletul New York, în prezent retrasă din activitate. În timp ce lucrează împreună, cu ajutorul designerului de lumini Mateo, Natalia ajunge să petreacă timp cu familia mare și iubitoare din Puerto Rica a lui Viví, încurajând-o să-și pună mai mult în valoare în antrenamentul de dans latino. Împreună, creează o versiune surpriză a Dansului Zânei Dulciurilor… dar cu ceva nou.

Distribuție: Jamie Gray Hyder, Laura Rosguer, Ektor Rivera
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 17 decembrie


Mistletoe in MontanaChristmas Tree on JoyPixels Mistletoe in Montana Christmas Tree on JoyPixels
Paradise Ranch este locul unde șmecherii din oraș ajung să fie cowboys și cowgirls. Merry, care deține ferma cu pricina, a avut parte numai de ghinioane în dragoste, ceea ce este pe cale să se schimbe când un tată singur, Mark, și cei doi copii ai săi fac o rezervare la fermă pentru a petrece sărbătorile. Aventura este în meniu, spiritul sărbătorilor este peste tot, iar dragostea este în aer.

Distribuție:Melissa Joan Hart, Duane Henry, Jamey Sheridan
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 17 decembrie


Christmas UnwrappedChristmas Tree on JoyPixels Christmas Unwrapped Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Secretul Crăciunului)
Lucrând la un nou editorial, Charity realizează că subiectul noului său articol, Erik, este un bărbat carismatic și încântător, pasionat și total fascinat de Crăciun și de întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Amber Stevens, Marco Grazzini, Cherion Drakes, Anthony Sherwood, Morgan Kelly
Colecție: It’s A Wonderful Lifetime, 2020/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 17.12 – 20:00/ 18.12 – 14:20/ 19.12 – 18:00/ 21.12 – 18:00


2021_CTC_The Christmas House 2_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas House 2: Deck Those Halls Christmas Tree on JoyPixels
În ultimii doi ani, Mike și Andi s-au instalat în casa lor. Phylis și Bill s-au pensionat redescoperind bucuria în căsnicia lor. Iar fratele lui Mike, Brandon, și soțul său, Jake, se află într-o aventură sălbatică care ține de creșterea a doi copii mici. Întreaga familie Mitchell este de acord să se reîntâlnească de Crăciun în pitorescul Rhinebeck, NY. Totul se desfășoară conform planului pentru o vacanță relaxantă, însă lucrurile se schimbă rapid în momentul în care lui Mike i se cere să participe la un reality show de televiziune, o ediție specială cu celebrități și decorarea caselor de sărbători. Treptat, Mike ajunge chiar să fie încântat de ideea împărtășirii faimoasei Casă de Crăciun cu ceilalți. Toate bune și frumoase, însă atunci când adversarul lui Mike renunță în ultimul moment, Brandon este adus în competiție pentru a crea o confruntare epică între frați pentru decorarea Crăciunului! Să aducă oare această competiție mai multă dragoste și bucurie pentru familia Mitchell, ori doar haos?

Distribuție: Robert Buckley, Jonathan Bennett, Treat Williams, Sharon Lawrence, Ana Ayora, Brad Harder
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 18 decembrie


2021_MOC_Christmas for Keeps_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas for Keeps Christmas Tree on JoyPixels
Toată lumea are acel profesor al cărui impact asupra lor îi călăuzește de-a lungul vieții. Atunci când un profesor de teatru îndrăgit moare, cinci prieteni apropiați se reîntâlnesc în orașul lor natal din Virginia. În memoria mentorului și profesorului lor preferat, Avery pregătește alături de prietenii săi Ben, Sarah, Noah și Mia o comemorare care se intercalează cu tradițiile de Crăciun de care acesta se bucura. Pe măsură ce râsetele, lacrimile și bucuria anotimpului se împletesc, prietenilor le este amintit sâmburele de înțelepciune dăruit fiecăruia dintre ei de către profesor. În tot acest timp, dragostea secretă a lui Ben pentru Avery pare să iasă în sfârșit la iveală ca ceva mai mult decât prietenia loială dintre ei. La finalul acestei săptămâni, cei cinci prieteni realizează că cel mai bun mod de a-și onora profesorul constă în felul în care se ajută unul pe celălalt să își creeze un viitor mai strălucit și de ce nu, să își găsească jumătatea. Scenariul a fost scris de actrițele Nikki DeLoach (Five More Minutes, Taking the Reins) și Megan McNulty (Taking the Reins).

Distribuție: Christa B Allen, Ryan Rottman, Ashley Newbrough, Marielle Scott, Everick Golding, Cardi Wong
Colecție: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 18 decembrie 


Toying with the HolidaysChristmas Tree on JoyPixels Toying with the Holidays Christmas Tree on JoyPixels
Designerul workaholic Danielle se întoarce în orașul natal Holly Pines cu ocazia sărbătorilor, împreună cu tânărul ei fiu Paul, cu speranța de a-i prezenta câteva tradiții îndrăgite de sărbători, în special trenul North Pole Express al orașului. Odată ajunsă acasă, descoperă că trenul nu mai există, însă aceasta este hotărâtă să readucă la viață tradiția, și reia legătura cu fostul ei coleg de liceu Kevin, acum un hobbyist și pasionat de trenuri. Împreună, Danielle și Kevin încearcă să facă un miracol de Crăciun și să repună trenul pe șine, proces care îi va oferi lui Danielle multe motive, unul dintre ele cu accente romantice, să rămână definitiv în Holly Pines…

Distribuție: Chad Michael Murray, Cindy Busby
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 18 decembrie


When Hope Calls ChristmasChristmas Tree on JoyPixels When Hope Calls Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În premiera When Hope Calls Christmas, un festival de Crăciun demn de Harper’s Bazaar are loc în Brookfield, comunitatea de aici fiind una dintre cei trei concurenți în concursul revistei pentru găsirea celui mai frumos orașul de Crăciun din America. Întregul oraș este preocupat să creeze atmosfera Crăciunului pentru obiectivul fotojurnalistului venit  Brookfield, deși, în culise, locuitorii nu trăiesc spiritul anotimpului. În mijlocul agitației și a pregătirilor, apare o diligență din care ies Abigail Stanton și fiul ei, Cody, care au adus un băiat cu probleme la orfelinatul lui Lillian. When Hope Calls Christmas este un eveniment în două părți.

Distribuție: Morgan Kohan, Ryan-James Hatanaka, Wendy Crewson, Neil Crone, Hanneke Talbot, Jefferson Brown, Lori Loughlin, Daniel Lissing
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 18 decembrie


2021_CTC_'Tis the Season to be Merry_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels ‘Tis the Season to be Merry Christmas Tree on JoyPixels
Merry, este un cunoscut influencer din Boston și editor cu o rubrică de sfaturi pentru întâlniri de succes. Dar, în ciuda regulilor ei cunoscute și împărtășite cu fanii săi, nu și-a găsit încă dragostea pentru ea însăși. Noul său proiect o pune în postura de a scrie o carte bazată pe experiențe din viața reală, iar Merry mai mult sau mai puțin neintenționat include o logodnică fictivă, cu un bărbat perfect pe nume Dale, despre care editorul ei, Sonia, o crede reală. Merry decide să meargă acasă cu cea mai bună prietenă a ei, Darlene, pentru a-și da seama cum poate ajunge la editorul ei înainte ca manuscrisul să fie publicat și reputația sa să fie distrusă de o minciună. Ajunsă acasă, Merry îl întâlnește pe Adam, fratele lui Darlene, și realizează că au opinii foarte diferite asupra a ceea ce este nevoie ca doi oameni să se îndrăgostească. Treptat, în ciuda faptului că pe hârtie sunt incompatibili, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Pe măsură ce Crăciunul se apropie, Merry învață că poate renunța la unele dintre regulile ei pentru dragoste, în timp ce Adam își dă seama că este suficient loc în inima lui pentru a încerca din nou. Când decide să-și asume o șansă cu privire la sentimentele ei pentru Adam, Merry găsește și soluția perfectă pentru cartea ei.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Travis Van Winkle, Karen Malina White, Amy Groening
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 19 decembrie


Under the Chrismas TreeChristmas Tree on JoyPixels Under the Christmas Tree Christmas Tree on JoyPixels
Experta Alma Beltran și specialista în brazi de Crăciun Charlie Freemont se intersectează atunci când Charlie găsește bradul perfect pentru festivitatea guvernatorului statului Maine – chiar în curtea din spate a Almei. Deși în primă fază nu se înțeleg, scânteile încep să apară între cele două femei, pe măsură ce bradul încântător și puțină magie generată de patisera excepțională a orașului scoate tot ce este mai bun din ele și le determină să aibă încredere una în cealaltă, dar și să lupte pentru magia Crăciunului.

Distribuție: Elise Bauman, Tattiawna Jones, Ricki Lake
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 19 decembrie


Joy for ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Joy for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Când colecta anuală de jucării de Crăciun a companiei sale de familie este în pericol, Holly Silver trebuie să-l convingă pe atletul profesionist Jack Kane să fie promotorul campaniei pentru a ajuta la salvarea acesteia. Pe măsură ce Noelle îl ajută pe Jack să redescopere semnificația Crăciunului, Holly începe a se reconecta cu propriile tradiții de familie. În timp ce Jack și Holly încearcă să facă ca visele de Crăciun pentru alții să devină realitate, cei doi descoperă că au mai multe în comun decât ar fi crezut, astfel întrezărindu-se posibilitatea unei iubiri pentruacest sezon de sărbători.

Distribuție: Cindy Busby, Sam Page
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 19 decembrie


2020_CTC__A Christmas Tree Grows in Colorado_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Tree Grows in Colorado Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un brad și doi îndrăgostiți)
Erin Chambers este directorul de dezvoltare comunitară din Brooklyn, Colorado – și fiica primarului Raymond Chambers, care dorește ca ea să-i calce pe urme și să intre în politcă. Erin este responsabilă de promovarea burgului ca destinație de vacanță pentru a stimula turismul orașului, campanie care include organizarea evenimentului principal: iluminarea bradului de Crăciun din piața orașului. În căutările sale, ea găsește molidul perfect, însă acesta îi aparține lui Kevin Snyder, pompier, și fiicei sale adoptive, Claire. Atunci când Erin postează din greșeală fotografia pe care a făcut-o bradului pe contul de socializare al orașului în loc de cel personal, ziarul local rulează povestea, iar tatăl său se îndrăgostește de ideea de a avea un copac din zona pieței centrale inițiale a orașului. Din păcate, Kevin nu vrea să se despartă de brad. Toți cei implicați în campanie se așteaptă ca Erin să asigure molidul pentru iluminatul copacului și să îl convingă în cele din urmă pe Kevin. Pe măsură ce cei doi petrec mai mult timp împreună, Kevin devenind noul consilier pentru siguranța iluminării copacului, ei devin apropiați, iar Erin formează o legătură puternică cu Claire. Însă o întorsătură neașteptată a evenimentelor pune capăt posibilității poveștii lor de dragoste, determinând-o pe Erin să depună un ultim efort pentru a îndrepta lucrurile și a face din acesta un Crăciun Fericit pentru toți.

Distribuție: Rochelle Aytes, Mark Taylor, Peter Bryant, Grace Sunar
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 19.12 – 16:00/ 20.12 – 20:00/ 21.12 – 12:30/ 26.12 – 14:15


… 20 – 26 decembrie …

Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple


6 – 12 deceMBRIE

Christmas Tree on JoyPixels Secretly Santa Christmas Tree on JoyPixels
Miranda și Paul sunt rivali de afaceri care se întâlnesc din greșeală la o cursă de Moși Crăciun și petrec împreună o seară romantică, fără a-și da seama unul de identitatea celuilalt. Pe măsură ce romantismul lor incognito continuă online, afacerile lor fuzionează, forțându-i să ajungă într-un parteneriat nedorit. Aceștia se intersectează în timp ce lucrează împreună la o aplicație de cadouri de sărbători, iar dragostea începută online se reaprinde atunci când dezvoltă sentimente neașteptate unul pentru celălalt.

Distribuție: Alicia Dea Josipovoc, Travis Nelson
Colecție: Lifetime
Prremieră: 6 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Movie Magic Christmas Tree on JoyPixels
Când scenaristului de divertisment Alli Blakeman i se atribuie o poveste bazată pe aniversarea unui film clasic de Crăciun în micul oraș în care a fost filmat, aceasta este de acord cu propunerea, cu condiția că ar putea duce la o promovare importantă. Când se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad, aceștia descoperă originile misterioase ale melodiei asociate cu filmul, iar Alli află că magia filmului nu este întotdeauna doar pe ecran.

Distribuție: Holly Deveaux, Drew Seeley
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 7 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Time for Us to Come Home Christmas Tree on JoyPixels
(ro. E timpul să venim acasă)
Cinci oaspeți primesc invitații speciale pentru a petrece Crăciunul la Snowfall Inn. Sarah, întoarsă acasă pentru a rezolva treburile mamei sale, crede că această călătorie este un cadou de la firma de avocatură la care lucrează. Karen, divorțată și singură de sărbători și-a câștigat sejurul în cadrul unui concurs, iar Jasper, văduv și muzician, este acolo crezând că soția lui a rezervat călătoria. Cu toate acestea, atunci când cei cinci descoperă că invitațiile lor au venit în aceleași plicuri roșii și cu un expeditor necunoscut, pentru Sarah devine clar că la mijloc este un mister de Crăciun ce se cere a fi elucidat. Cu ajutorul carismaticului Ben, proprietarul hanului, Sarah lucrează pentru a descoperi legătura misterioasă pe care ea și ceilalți oaspeți o împărtășesc. În acest proces, se trezește a fi îndrăgostită de Ben și descoperind că acasă este mai mult decât un loc.

Distribuție: Lacey Chabert, Stephen Huszar, Leon, Lini Evans
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 7.12 – 20:00/ 10.12 – 18:00/ 12.12 – 12:30


Christmas Tree on JoyPixels Christmas with a Crown Christmas Tree on JoyPixels
După ce Cassie se întoarce în orașul natal pentru a reînvia festivalul tradițional de Crăciun al familiei sale, aceasta se întâlnește cu un necunoscut, Nicolas, care s-a oferit voluntar pentru a ajuta la organizarea evenimentului. Scânteile încep să zboare între cei doi, dar Cassie nu știe că Nicolas este cu adevărat un prinț deghizat în căutarea adevăratului spirit al sărbătorilor. Va fi nevoie de un miracol de Crăciun de proporții regale pentru ca inimile lor să devină una.

Distribuție: Marcus Rosner, Lisa Durupt
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 8 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Fiance for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Sawyer, veșnic single, își plănuiește o nuntă imaginară, sperând că o sesiune de cumpărături virtuale va fi cea mai bună terapie. Însă, când planurile îi sunt descoperite și cunoscuții îi fac o petrecere-surpriză a burlăcițelor, aceasta se rușinează și nu spune nimănui adevărul. În schimb, găsește un logodnic fals care să o ajute să navigheze printre minciuni și festivitățile de sărbători. Cu toate acestea, pe măsură ce se dezvoltă sentimente reale între Sawyer și logodnicul ei fals, nunta imaginară începe să prindă accente reale.

Distribuție: Marie Osmond, Amanda Peyton, Adam Gregory
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 9 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Dickens of a Holiday! Christmas Tree on JoyPixels
Ajunul Crăciunului marchează 100 de ani de la Dickens’ Days în Dickens, Ohio, un festival victorian care se încheie cu piesa teatrului comunitar, „A Christmas Carol”. Cu toate acestea, atunci când actorul principal este forțat să renunțe, regizorul Cassie ia legătura cu Jake, originar din Dickens și fost coleg de liceu al său, în prezent un cunoscut actor de filme de acțiune care își dorește roluri mai serioase la Hollywood. La început colaborarea dintre cei doi se arată a fi destul de problematică, însă cu cât încep a repeta mai mult și a participa la activitățile de vacanță din cadrul festivalului, Cassie și Jake încep a se tolera și a se bucura de prezența celuilalt. Acum, totul depinde de regizorul Cassie să-i arate actorului Jake dacă este capabil pentru un rol serios, de protagonist, iar la rândul său, Jake să o ajută pe Cassie să realizeze că este suficient de pregătită pentru a reuși într-o serie de roluri în care nu s-a văzut până în prezent – profesor, antrenor și lider.

Distribuție: Brooke D’Orsay, Kristoffer Polaha
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 10 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Holiday in Santa Fe Christmas Tree on JoyPixels
Casa de Milagro este o afacere de familie care realizează ornamente și decorațiunui de sărbători, inspirate din tradițiile mexicane de Crăciun. Designurile lor premiate, create matriarha Milagro Ortega, sunt foarte căutate în fiecare sezon. Frații Tony (Mario Lopez) și Magdalena (Garcia), cu ajutorul tatălui lor (Efrain Figueroa), conduc magazinul din Santa Fe, dar când Milagro se prăpădește total neașteptat, familia se luptă să-și regăsească fericirea. Odată cu dispariția lui Milagro, Belinda Sawyer (Toubia), director executiv la una dintre cele mai mari companii de felicitări și decorațiuni de sărbători, vede ocazia de a achiziționa compania. Când scânteile încep să apară între Belinda și Tony, CEO-ul își dă seama că afacerea Casa de Milagro este mai mult decât pare.

Distribuție:Mario Lopez, Emeraude Taubia, Aimee Garcia, Gia Lopez
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 10 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Duet Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Duet de Crăciun)
Îndrăgiți și cunoscuți pentru duetul Wouldn’t Be Christmas, Averie și Jesse nu au mai cântat împreună de când au decis cu ani în urmă să o ia pe căi diferite în viață. Averie a renunțat definitiv la muzică devenind proprietara unei cabane B&B în Vermont, în timp ce Jesse încă este în turneu, în încercarea de a redescoperi acel succes avut odinioară. Când destinul îi readuce împreună de sărbători la cabana lui Avery, chiar în apropierea festivalului anual Yuletide, oare este suficient de puternică magia Crăciunului pentru a-i reuni pe cei doi?

Distribuție: Chaley Rose, Rome Flynn, Teryl Rothery
Colecție: Countdown of Christmas, 2019/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 10.12 – 20:00/ 11.12 – 14:20/ 12.12 – 18:00/ 14.12 – 18:00


Christmas Tree on JoyPixels The Holiday Fix Up Christmas Tree on JoyPixels
Când Sam, designerul din spatele unei cunoscute emisiuni de renovare și amenajări, se întoarce în orașul natal în timpul vacanței pentru a ajuta la renovarea Bell Harbor Inn, misiune în care se asociază cu Coop. Singura problemă: el este cel care i-a frânt inima și ea este cea care a ales să plece din orașul natal. Scânteile se reaprind pe măsură ce aceștia lucrează îndeaproape pentru a efectua renovările la timp pentru festivalul anual de sărbători. Vor fi cei doi capabili să remedieze greșelile din trecutul lor pentru a construi împreună un viitor?

Distribuție: Jana Kramer, Ryan McPartlin, Maria Menounos
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 11 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Miracle for Daisy Christmas Tree on JoyPixels
Whitney Alder deține compania de design interior Marietta Designs, pe care o conduce împreună cu prietenul ei, Andi, în micul oraș Marietta, Montana. Whitney proiectează carul lui Moș Crăciun pentru parada anuală de Crăciun din oraș, când i se ivește o potențială oportunitate de job: reproiectarea completă a unei case istorice până în Ajunul Crăciunului. În ciuda provocării, Whitney și Andi acceptă jobul, doar pentru a descoperi că noul proprietar al casei este fostul iubit al lui Whitney, Connor Sheenan, care s-a mutat în oraș din Los Angeles împreună cu fiica sa tânără și cu ochi răpitori, Daisy. Connor nu avea nicio intenție să devină un bărbat de familie, dar când fina sa rămâne orfană, o adoptă și se angajează să devină un tată singur devotat. Mai mult decât orice, Daisy își dorește ca o mamă să-i completeze familia perfectă și nicio variantă nu este la fel de bună ca Whitney. Așteptările sunt mari, dar Crăciunul este vremea miracolelor. Adaptare după romanul lui Jane Porter, A Christmas Miracle for Daisy.

Distribuție: Jill Wagner, Nick Bateman, Tegan Moss, Rubi Tupper
Colecție: GAC Family
Premieră: 11 decembrie 


Christmas Tree on JoyPixels Christmas in the Rockies Christmas Tree on JoyPixels
După ce tatăl ei este rănit în timp ce tăia cherestea, Katie Jolly trebuie să participe la un concurs de tăietori de lemne pentru a salva afacerea familiei ei, însă când paramedicul care i-a salvat viața tatălui ei se înscrie și el la concurs, o poveste de dragoste izbucnește tocmai la fix pentru Crăciun.

Distribuție: Kimberly Sue Murray, Stephen Huszar
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 11 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Royal Queens Christmas Christmas Tree on JoyPixels
De când s-a întors din ultima sa detașare din armată, Dee Dee lucrează la o brutărie cunoscută din Queens, New York. Anul acesta, brutăria este angajată să furnizeze deserturi pentru o gală internațională de Crăciun și o strângere de fonduri în Manhattan. Atunci când merge să se întâlnească cu bucătarul, Dee Dee îl întâlnește în hol pe Colin, acesta dărâmându-i din neatenție platoul cu produse. Presupunând că lucrează pentru hotel, atunci când află că el cântă la pian, ca scuză și modalitate de a trece peste incident, Dee Dee îi cere să o ajute cu spectacolul de Crăciun din comunitate. Însă Colin nu este un angajat al hotelului ci este de drept un prinț adevărat, unul care își ascunde identitatea, deoarece se simte ca acasă în mica comunitate din Bayside, printre familia și prietenii lui Dee Dee, participând alături de aceștia la activitățile de vacanță din cartier. Totul merge bine până când părinții săi, regele și regina din Exeter, apar la New York cu o prințesă cu care speră că acesta se va căsători, dezvăluind astfel falsa identitate a lui Colin.

Distribuție: Megan Park, Julian Morris
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 11 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Godwink Chrismas: Miracle of Love Christmas Tree on JoyPixels
Acum că Joy și-a terminat studiile, este pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni asistentă și să calce pe urmele mamei sale. Întoarsă acasă înainte de vacanță și fără un loc de muncă la orizont, interesul lui Joy este stârnit de oportunitatea unui program de voluntariat în afara orașului. Acolo îl întâlnește pe Eric, care se află și el la o răscruce de drumuri în privința viitorului său. Pe măsură ce devin acaparați în efortul de a construi o nouă casă pentru o familie de Crăciun, Joy și Eric simt că își găsesc menirea. Printr-o serie de coincidențe – sau, Godwinks – și un miracol medical, cei doi încep să creadă în destin. Acesta este un nou capitol din seria Godwinks ce are la bază seria de volume semnate de SQuire Rushnell și Louise DuArt.

Distribuție: Katherine Barrell, Alberto Frezza
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 11 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Sister Swap: Christmas in the City Christmas Tree on JoyPixels
Jennifer și Meg Swift sunt două surori care în ciuda faptului că trăiesc în orașe diferite, nici că puteau fi mai apropiate. Jennifer conduce un restaurant de succes în Salt Lake City, o afacere pe care a pus-o pe picioare alături de răposatul ei soț, iar în prezent îl crește singură pe Simon, fiul său adolescent. Auzind că sora sa vine la Salt Lake City pentru un weekend de Crăciun, Jennifer nici că putea fi mai fericită. La rândul său, Meg, resimțind încă pierderea unchiului Dave, consideră că o schimbare de peisaj și un nou proiect de care să se ocupe exact ceea ce are nevoie. Astfel că, atunci când Jennifer și Simon, fiul acesteia, se întorc la Hazelwood pentru o vizită înainte de vacanță împreună cu familia, Meg se oferă la rândul său să ajute personalul lui Jennifer să se pregătească pentru o competiție a mai multor restaurante locale care acordă câștigătorului bani pentru o organizația caritabilă la alegerea sa. Pe măsură ce Meg lucrează alături de un Joe tăcut și rezervat, de altfel și managerul restaurantului, cei doi descoperă că diferențele dintre ei sunt ceea ce îi face să fie o echipă grozavă. Acest schimb de orașe cu sora ei o conduce pe Meg către următorul capitol din viața și de asemenea, este posibil chiar să îii aducă o poveste de dragoste neașteptată. Christmas in the City este al doilea titlu al seriei Sister Swap, prezentând călătoria lui Meg și provocările întâmpinate. Chiar dacă cele două titluri au în cea mai mare parte aceeași distribuție, filmele se pot viziona și independent, fiecare poveste fiind de sine stătătoare.

Distribuție: Kimberly Williams-Paisley, Ashley Williams, Jacob Buster, Mark Deklin, Susan Yeagley, Kevin Nealon, Keith Robinson
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 12 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Star Christmas Tree on JoyPixels
Madeline Baggett este o astronomă decisă să caute viață și dincolo de Pământ, iar atunci când crede că a găsit-o, ea își convinge șeful să-i permită să viziteze un mic cătun din nordul statului New York. Convinsă că va putea surprinde un eveniment ce are loc o dată-n viață, alături de apăratură și o echipă de filmare, ea merge și se instalează în Summit Ridge. Aici Madeline îi întâlnește pe Ryan Sparks, ranger în Parcul Național și pe Celeste, fiica acestuia, iar împreună monitorizează mult așteptatul eveniment ceresc. Timpul petrecut în compania lui Ryan, face ca Madeline să găsească în Summit Ridge mai mult decât ceea ce a sperat.

Distribuție: Sara Canning, Daniel Lissing
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 12 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels PEOPLE presents: Blending Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Hacienda de la Sierra este locația de vacanță preferată a Emmei, iar iubitul ei Liam intenționează să o ceară în căsătorie acolo, înconjurat de ambele familii. Emma este încântată când își vede familia, însă nicio reuniune de sărbători nu este completă fără dramă. Nu durează mult până familiile încep să se certe asupra fiecărui detaliu, iar stresul suplimentar din încercarea de a „combina” cele două familii afectează în cele din urmă relația dintre Emma și Liam, care încep să-și pună la îndoială propriile sentimente. Acum, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, cele două familii își dau seama că va fi nevoie să lucreze împreună pentru a-i reuni pe Emma și Liam.

Distribuție: Haylie Duff, Aaron O’Connell + Brady Bunch alumns: Beth Broderick, Christopher Knight, Greg Evigan, Mike Lookinland, Barry Williams, Susan Olsen, Robbie Rist, Telma Hopkins, Jennifer Elise Cox
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 12 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Fixing Up Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Cunoscută ca fiind persoana care rezolvă orice, o organizatoare de evenimente trebuie să ajute un tânăr CEO să organizeze o petrecere care să îl atragă pe primar și să îi salveze compania. Va reuși aceasta să „organizeze” lucrurile astfel încât să salveze nu numai compania?

Distribuție: Natalie Dreyfuss, Marshal Williams
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 12 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Romance Al Dente Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Gustul Crăciunului)
Prima continuare de Crăciun Lifetime a filmului de succes de anul trecut (n.tr. 2019), Merry Liddle Christmas, noul titlu o urmează din nou pe Jacquie Liddle, în timp ce ea și Tyler încearcă să-și planifice nunta de Crăciun cu destinația perfectă. Bineînțeles, planurile lui Jacquie dau greș atunci când familia ei zbuciumată intervine în planificarea ei iar organizatorul angajat își dă demisia în semn de protest. Deși nimic nu merge așa cum a fost planificat inițial, Jacquie și Tyler au o nuntă de Crăciun mai memorabilă decât ar fi putut visa vreodată.

Distribuție: Nia Vardalos, Anni Krueger, Gilles Marini
Colecție: It’s A Wonderful Lifetime, 2020/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 12.12 – 16:00/ 13.12 – 20:00/ 14.12 – 12:30/ 19.12 – 14:15


29 noiembrie – 5 decembrie

Christmas Tree on JoyPixels Christmas Love Letter Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Scrisoarea de Crăciun)
Când Amalie Hess, editor la o rubrică de sfaturi, primește o scrisoare de dragoste nesemnată într-o felicitare de Crăciun, ea decide să se întoarcă în orașul natal pentru a rezolva misterul și, de ce nu, să găsească dragostea adevărată.

Distribuție: Ashley Newbrough, Tilky Jones, Chanté Bowser, Izzy Herbert
Colecție: It’s A Wonderful Lifetime, 2019/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 30.11 – 20:00


Christmas Tree on JoyPixels Welcome to The Christmas Family Reunion Christmas Tree on JoyPixels
Organizatoarea de evenimente Amy o ajută pe cântăreața în ascensiune Tiffanie Christmas să își planifice reuniunea de familie. Pe parcurs, Amy trebuie să facă față câtorva relații familiale provocatoare, în special printre mătușile lui Tiffanie, precum și propriilor sentimente crescânde pentru vărul lui Tiffanie, Calvin. Va reuși să organizeze o reuniune familială uimitoare de Crăciun?

Distribuție: Michelle Argyris, Alonzo B. Slater, Asia’h Epperson, Vanessa Williams, Wendy Raquel Robinson,  Catherine Haena Kim
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 29 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Saying Yes to Christmas Christmas Tree on JoyPixels
O dorință magică de Crăciun face ca un June, obsedată de propria sa carieră, să spună „da” la fiecare invitație în timp ce este acasă de sărbători. Dar când o pasiune mai veche pentru Blake reapare atunci când acesta din urmă se alătură programului ei agitat de activități de Crăciun, sentimentele din trecut se reaprind. June trebuie să aleagă între a spune da carierei și vieții ei în oraș sau inimii sale în orașul natal.

Distribuție: Erika Prevost, Romaine Waite
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 30 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Match Made in Mistletoe Christmas Tree on JoyPixels
Când talentata arhitectă de interior Emily Barnes este angajată de o ambasadă străină în DC pentru realiza design-ul balului lor caritabil anual, abordarea „minimalistă” a noului ambasador Magnus Andersson creează o barieră între ei doi. Pe măsură ce dragostea incontestabilă a lui Emily pentru sezonul festiv începe să-i dezghețe inima, între cei doi începe o poveste de dragoste neașteptată.

Distribuție: Natalie Lisinska, Damon Runyan
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 1 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Village Romance Christmas Tree on JoyPixels
Când romancierul Diana află despre Maple Creek, un sătuc fermecător care se luptă să rămână pe linia de plutire, ea își folosește notorietatea pentru a contribui la generarea interesului privind orașul prin sponsorizarea unei gale de Crăciun. Diana își adună familia și prietenii pentru a participa la festivitate, dar dă de provocări la fiecare pas, în special cauzate de fierarul și istoricul orașului, Carter. Scânteile dintre cei doi se aprind rapid, deoarece trebuie să lucreze împreună pentru a salva satul la timp pentru sărbătoarea Crăciunului. Dar când pasiunea ei secretă, Greg, o surprinde pe Diana în noaptea dinaintea marii gale de Crăciun, ea se vede nevoită să aleagă, să se inspire din romanele scrise de ea însăși pentru a-și da seama ceea ce o face cu adevărat fericită.

Distribuție: Jake Epstein, Jeni Ross, Oliver Renaud
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 2 decembrie


2021_CTC_Eight Gifts of Hanukkah_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Eight Gifts of Hanukkah Christmas Tree on JoyPixels
În prima noapte de Hanukkah, optometrista Sara Levin primește un cadou de la un pretendent anonim. Mesajul care însoțește cadoul oferă indicii despre identitatea celui care i l-a dăruit, sugerând că săptămâna viitoare va dezvălui dacă relația lor va înflori la timp pentru a sărbători a opta noapte de Hanukkah împreună. Reintrată recent în lumea întâlnirilor, Sara trebuie să-și dea seama care dintre ultimele sale întâlniri online ori din viața reală poate fi acest admirator secret. Un nou cadou sosește în fiecare zi, oferind mai multe indicii, dar și mai multe întrebări. Respectând regulile și ridicându-se la nivelul provocării, în timp ce plănuiește balul caritabil pentru Hanukkah, aprinde menora, face latkes și învârte dreidelul, Sara descoperă că singura ei dragoste adevărată ar putea fi cineva la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Distribuție: Inbar Lavi, Jake Epstein
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 3 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Dance Reunion Christmas Tree on JoyPixels
Avocatul de succes Lucy Mortimer, împreună cu mama ei, Virginia, se întorc în stațiunea Winterleigh pentru a ajuta la sărbătorirea ultimului sezon de iarnă al hotelului. Odată ajunsă acolo, Lucy se revede cu nepotul proprietarului și cu partenerul ei de dans de Crăciun din copilărie, Barrett Brewster. Deși stațiunea a văzut și vremuri mai bune și majoritatea evenimentelor festive au fost anulate, Lucy este hotărâtă să recreeze tradițiile de Crăciun, inclusiv popularul dans festiv, pentru a reuni noi familii și a aduce noi speranțe în stațiune. Astfel, Lucy trebuie să decidă dacă este dispusă să riște dragostea și să revină la Barrett pentru ceea ce ar putea fi ultimul dans de Crăciun.

Distribuție: Monique Coleman, Corbin Bleu, Kim Roberts
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 3 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels On the 12th Date of Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Jocul de Crăciun)
Pentru un proiect solicitat de lanțul hotelier Devonshire din Chicago, Jennifer, un designer de jocuri este cuplată cu Aidan, un coleg pe cât de creativ pe atât de dificil, fiind cunoscută în companie aversiunea sa pentru munca în echipă. Un proiect care se anunță încă de la început a fi unul dificil și greu de realizat, și asta nu doar pentru că acest client are standarde foarte înalte, ci pentru că Jennifer și Aidan au mai puțin de o săptămână să creeze un eveniment asemănător unui treasure hunt romantic, la nivel de oraș, cu tematică estivală pentru „Cele 12 zile de Crăciun”. Dacă munca lor impresionează, ar putea primi întreg portofoliul de evenimente al lanțului hotelier Devonshire, fără să mai menționăm că atât Jennifer cât și Aidan doresc să avanseze pe un nou post în companie. În timp ce lucrează împreună la vânătoarea lor romantică de comori, explorând orașul pentru a veni cu indicii inteligente și idei romantice de întâlnire, Aidan și Jennifer sunt surprinși să constate că stilurile lor diferite se completează perfect dezvoltând un nou respect profesional dar și o nouă atracție unul pentru celălalt. Și totuși, când află că sunt amândoi în cursa pentru aceeași promovare de la muncă, magia sărbătorilor și sentimentele lor ajung să fie puse la încercare și trecute în plan secund.

Distribuție: Mallory Jansen, Tyler Hynes
Colecție: Countdown of Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 3.12 – 20:00/ 4.12 – 14:20/ 5.12 – 18:00/ 7.12 – 18:00


Christmas Tree on JoyPixels Every Day is Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciunul e în fiecare zi)
Inspirat de povestea clasică a lui Charles Dickens „A Christmas Carol”, Alexis Taylor, manager de succes orientat continuu către profit în detrimentul a tot ce ține de suflet și pasiune, primește vizita vieții sale. Dependență de muncă și boicotând dragostea, Alexis ajunge să îmbrățișeze spiritul Crăciunului atunci când trecutul, prezentul și viitorul ei se ciocnesc, forțând-o să riște singurul lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: inima ei.

Distribuție: Toni Braxton, Gloria Reuben, Michael Jai White, Sunita Prasad, Nathan Witte
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime, 2018/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 3.12 – 16:00


Christmas Tree on JoyPixels A Very Merry Bridesmaid Christmas Tree on JoyPixels
Cea de-a 30-a aniversare a lui Leah este în Ajunul Crăciunului, însă acestă zi pare a trece în plan secund și a-și pierde din magie după ce viitoare sa cumnată își anunță nunta pentru 24 decembrie și îi cere lui Leah să îi fie una dintre numeroasele sale domnișoare de onoare. Și totuși, revederea lui Drew, băiatul pe care l-a iubit în adolescență, poate fi chiar imboldul de care avea nevoie pentru a lua o nouă decizie despre cursul vieții sale și, de ce nu, să ajungă chiar în prim-planul festivităților care se suprapun cu aniversarea sa.

Distribuție: Emily Osment, Casey Deidrick
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 4 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Merry Little Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Haos de Crăciun)
Inspirată de propria sa catastrofă de Crăciun, Kelly Rowland o interpretează pe Jacquie – o antreprenoare de succes pe zona de tech a cărei familie zbuciumată și gălăgioasă ia cu asalt noua sa casă de vis cu ocazia sărbătorilor. Tradițiile de Crăciun se ciocnesc și apare drama de familie, în tot acest timp Jacquie străduindu-se să-și țină casa în picioare și pregătită filmarea glossy pentru „Crăciunul perfect”. Pe lângă asta, posibilitatea unei relații de dragoste cu un nou vecin o face pe aceasta să pună la îndoială toate regulile ei de întâlnire, așa că, deși acesta nu este Crăciunul pe care și l-a imaginat, ar putea fi cel mai magic de până acum.

Distribuție: Kelly Rowland, Thomas Cadrot
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime, 2019/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 4.12 – 16:00


2021_MOC_Our Christmas Journey_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Our Christmas Journey Christmas Tree on JoyPixels
Pe măsură ce Crăciunul se apropie, Lena se confruntă cu o decizie dificilă pentru Marcus, fiul său autist în vârstă de 18 ani. Fostul său soț, Rick, a stabilit un interviu și o vizită de probă în weekend pentru un loc râvnit în cadrul unui program din nordul statului, unde oamenii cu provocări cognitive se pot dezvolta câștigând independență. Lena își dorește tot ce este mai bun pentru Marcus și este îngrijorată dacă acest program este cu adevărat potrivit pentru nevoile fiului său, dar chiar și așa acceptă să-i dea o șansă. Astfel, cu câteva zile înainte de Crăciun, alături de mama sa Robin și fiica adesea trecută cu vederea, Maya, toți cinci pleacă la drum. Una dintre probele acestui program este ca Marcus să fie lăsat singur pentru weekend, astfel că la rândul său, pentru ca băiatul să aibă cele mai mari șanse de reușită, Lena trebuie să învețe ea să poată face acest pas. Într-un mediu total nou, Lena constată că petrece din ce în ce mai mult timp alături de Rick, multe dintre vechile lor sentimente reapărând. Între timp, Robin o cunoaște la rândul său pe Beth, cea care se ocupă de casa de oaspeți în care sunt cazați și o ajută să proceseze o pierdere dureroasă. Maya, care își iubește mult fratele, acceptă faptul că el captează mare parte din atenția părinților săi și se împrietenește cu Henry, fiul lui Beth, a cărui soră este și ea în program. Pe măsură ce weekendul se apropie de sfârșit, Lena îl vede pe Marcus și pe restul familiei fericiți în acest loc special. Cu toate acestea, atunci când problemele vechi dintre ea și Rick reapar, Lena trebuie să decidă dacă ea și familia sa se vor întoarce la viața de dinaintea acestui weekend sau își vor da șansa unui nou viitor, mai plin de speranță, dar și de necunoscut.

Distribuție: Holly Robinson Peete, Lyriq Bent, Nik Sanchez, Aloma Wright, Hilda Martin
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 4 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Kirk Franklin’s A Gospel Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Când Olivia, o tânără asistentă de pastor, devine pastor principal la o nouă biserică cu o lună înainte de Crăciun, aceasta se teme că nu poate gestiona tranziția, inclusiv organizarea coruuil pentru a deschide festivalul anual de iarnă al orașului. Împreună cu noua ei congregație, Olivia descoperă o nouă casă pentru ea și chiar o poveste festivă de dragoste! Apariție specială și melodii scrise și editate de Kirk Franklin.

Distribuție: Demetria McKinney, Chaz Lamar Shepherd, Kirk Franklin
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 4 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Jingle Bell Princess Christmas Tree on JoyPixels
Ne aflăm în Maine, unde o prințesă cu acte în regulă are unele probleme de natură tehnică și nu poate părăsi statul, iar Crăciunul în Maine înseamnă zăpadă, peisaj pitoresc și multe lumini lângă ocean. Cu echipajul distras care se ocupă de reparații, prințesa Amelia coboară din avion pentru a se plimba printr-o piață de brazi de Crăciun, lângă aeroport. Aceasta se intersectează cu un bărbat pe nume Harley și cu fermecătorul său câine, Storm. Într-un caz clasic de lipsă de comunicare, ea află că avionul a fost reparat și apoi a decolat fără ea la bord. Cineva va fi concediat, însă ca să fie lucrurile și mai complicate, o furtună uriașă de zăpadă, de dimensiunea New England, se instalează asupra zonei și tot traficul aerian dinspre și din Tucker, Maine se oprește. Toate aceste evenimente o fac pe Amelia să creadă că ar putea rata Crăciunul în regatul tatălui ei, dar cu toate acestea, această înzăpezită catastrofă regală se transformă într-o vacanță de neuitat, deoarece Amelia este invitată în casa unei angajate a companiei aeriene, Annie Cutler, și a fiului ei chipeș, Sam. Apare astfel clasica poveste dintre două clase sociale: Sam este un om de rând, iar Amelia este o prințesă adevărată. Totuși, acest Crăciun ar putea fi o comoară ascunsă pentru această prințesă abandonată temporar. Jingle Bell Princess este o adaptare a His Jingle Bell Princess, de Barbara Dunlop.

Distribuție:Trevor Donovan, Merritt Patterson
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 4 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Beneath the Stars (ex. Northern Lights Christmas)Christmas Tree on JoyPixels
Bloggerul de Crăciun și aspirantul fotograf Hannah Reed tocmai a primit misiunea vieții ei: să viziteze un oraș fermecător din Alaska, numit Christmas World, care îi va permite să fotografieze aurora boreală și să fie publicată în sfârșit în revista ei preferată. Alături de mătușa sa, Lucy, iubitoare de Crăciun, Hannah sosește în Lumea Crăciunului așteaptându-se la un tărâm magic, dar, în schimb, este întâmpinată de un oraș trist împodobit sărăcăcios. Disperată să obțină fotografiile de care are nevoie, Hannah încheie o înțelegere cu moștenitorul Lumii Crăciunului, în schimbul informațiilor despre cele mai bune locuri pentru a fotografia aurora boreală. Cei doi și-au propus să transforme Lumea Crăciunului, dar vor găsi ceva și mai bun pe parcurs.

Distribuție: Madeline Foley, Steve Belford, Jayne Lewis, Vanessa Smythe, Bill Lake, Kym McKenzie
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 4 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Sister Swap: A Hometown Holiday (I) Christmas Tree on JoyPixels
Jennifer și Meg Swift sunt două surori care în ciuda faptului că trăiesc în orașe diferite, nici că puteau fi mai apropiate. Jennifer conduce un restaurant de succes în Salt Lake City, o afacere pe care a pus-o pe picioare alături de răposatul ei soț, iar în prezent îl crește singură pe Simon, fiul său adolescent. Auzind că sora sa vine la Salt Lake City pentru un weekend de Crăciun, Jennifer nici că putea fi mai fericită. Meg este de acord să rămână în oraș și să ajute la restaurant, ca Jennifer și Simon să se întoarcă acasă la Hazelwood pentru vacanță și pentru un Crăciun la Madison – teatrul și cinematograful local deținut de unchiul lor, Dave. Problema cu această locație este că este de vânzare și are mare nevoie de reparații. Cu ajutorul lui Eric, fostul rival al echipei de dezbateri din liceu al lui Jennifer, și al comunității lucrurile s-ar putea schimba. Pe măsură ce ea și Eric lucrează împreună, lui Jennifer i se reamintește că noile posibilități sunt acolo unde te aștepți mai puțin la ele, dar și exact unde le-ai lăsat. Protagonistele celor două titluri din serie sunt surorile Williams, Ashley și Kimberly. Pentru coloana sonoră a acestui film, Brad Paisley, cântăreț de muzică country laureat la Premiile Grammy, a scris versurile pentru “Last Year”, un cântec original ce urmează a fi interpretat de Kelleigh Bannen. A Hometown Holiday și Christmas in the City sunt cele două titluri ale seriei Sister Swap; chiar dacă acestea au în cea mai mare parte aceeași distribuție, filmele se pot viziona și independent, fiecare poveste fiind de sine stătătoare.

Distribuție: Kimberly Williams-Paisley, Ashley Williams, Jacob Buster, Mark Deklin, Susan Yeagley, Kevin Nealon, Keith Robinson
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 5 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels My Favorite Christmas Melody Christmas Tree on JoyPixels
Cândva un cântăreț și compozitor promițător, Abby se trezește acum scriind clipuri audio neinspirate pentru reclame. În timp ce se îndreaptă spre casă de sărbători, aceasta este desemnată de profesorul de muzică de liceu pentru a menține programul artistic al școlii. Pe parcurs, Abby își redescoperă vocea și își recapătă încrederea de a-și urmări visele – și, poate, iubirea.

Distribuție: Mýa & Rainbow Sun Francks
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 5 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels A Lot Like Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Jessica Roberts deține cel mai popular lot de pomi de Crăciun din pitorescul oraș Hudson Springs, New England. Dar atunci când directorul de marketing Clay Moore mută un magazin „Big Box” în zonă și începe să vândă copaci, Jasmine își găsește afacerea în pericol. Pe măsură ce competiția lor profesională crește, Jessica și Clay se confruntă cu o altă provocare – încep să se îndrăgostească unul de celălalt.

Distribuție: Maggie Lawson, Christopher Russell
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 5 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels Merry Little Christmas Wedding Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Nuntă de Crăciun)
Prima continuare de Crăciun Lifetime a filmului de succes de anul trecut (n.tr. 2019), Merry Liddle Christmas, noul titlu o urmează din nou pe Jacquie Liddle, în timp ce ea și Tyler încearcă să-și planifice nunta de Crăciun cu destinația perfectă. Bineînțeles, planurile lui Jacquie dau greș atunci când familia ei zbuciumată intervine în planificarea ei iar organizatorul angajat își dă demisia în semn de protest. Deși nimic nu merge așa cum a fost planificat inițial, Jacquie și Tyler au o nuntă de Crăciun mai memorabilă decât ar fi putut visa vreodată.

Distribuție: Kelly Rowland, Thomas Cadrot
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime, 2020/ Lifetime
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 5.12 – 16:00/ 6.12 – 20:00/ 7.12 – 12:30/ 12.12 – 14:15


22 – 28 NOIEMBRIE

Christmas Tree on JoyPixels Christmas at Glenbrooke Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la Glenbrooke)
Moștenitoarea Jessica Morgan a crescut sub grija bunicului ei extrem de bogat și cunoscut. Pe măsură ce se apropie să preia afacerea de familie, ea găsește nostalgie în ideea de normalitate și dorința de a fi acceptată pentru ea însăși – nu pentru banii sau numele de familie pe care îl poartă. Având o ultimă șansă de a asculta în privat clopotele bisericii care au fost esențiale în povestea de dragoste a părinților ei răposați și sperând să aibă o vacanță clasică, Jessica călătorește anonim în micul oraș Glenbrooke, locul de naștere al mamei sale. Acolo, ea întâlnește un pompier carismatic pe nume Kyle, care încearcă să pună din nou în funcțiune clopotele bisericii pentru Crăciun. În timp ce Jessica lucrează la un plan de a strânge bani pentru reparații fără a-și dezvălui secretul, se apropie de Kyle și în curând comunitatea din Glenbrooke o acceptă ca pe una a lor. Pe măsură ce Crăciunul se apropie și ea trebuie să se întoarcă acasă pentru a-și începe noul ei job, vine momentul să renunțe la secrete și să spună tuturor cine este cu adevărat. Scenariul filmului are la bază romanul “Secrets” semnat de Robin Jones Gunn, iar Christmas at Glenbrooke este a treia colaborare Hallmark a celor doi protagoniști – anterior au putut fi urmăriți în “Love at the Thanksgiving Day Parade” și “I Do, I Do, I Do”.

Distribuție: Autumn Reeser, Antonio Cupo
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 23.11 – 20:00/ 26.11 – 18:00/ 28.11 – 12:30/ 29.11 – 10:40


Christmas Tree on JoyPixels Good Morning Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Bună dimineața, Crăciun!)
Melissa Merry și Brian Bright sunt gazdele preferate ale Americii din emisiunea matinală mult îndrăgită, Today with Bright & Merry. Ceea ce America nu știe este că atunci când nu sunt în direct, Melissa și Brian nu suportă nici măcar să fie în aceeași cameră unul cu celălalt. Producătoarea emisiunii, Jennifer, le reamintește celor doi că trebuie să-și petreacă împreună următoarea săptămâna în Mistletoe, orașul care a câștigat concursul de Crăciun al emisiunii, fiind nevoie să filmeze de la fața locului. Din nefericire pentru Melissa și Brian, nu trebuie doar să pună o față fericită în fața camerelor de filmat, ci să și pretindă că se plac în fața întregului oraș. Vor reuși să facă pace în cele din urmă de Crăciun și să fie sinceri unul cu celălat cu privire la această antipatie reciprocă, sau orașul care iubește Crăciunul le va dezvălui adevăratele sentimente unul față de celălalt?

Distribuție: Alison Sweeney, Marc Blucas, Nicole Oliver
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 26.11 – 20:00/ 27.11 – 14:20/ 28.11 – 18:00


Christmas Tree on JoyPixels The Nine Kittens of Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În această continuare a îndrăgitului film din 2014, „The Nine Lives of Christmas”, au trecut șapte ani de la dragostea dintre Zachary și Marilee înfiripată cu ajutorul felinelor. Celibatar și în prezent căpitan, Zachary își plănuiește călătoria obișnuită de schi de Crăciun. Totuși, atunci când Sam și fiica lui, Gabi, îl conving să rămână, el ajunge să se întâlnească cu Marilee. Acum, un medic veterinar de succes și co-proprietar al unei clinici aglomerate din Miami, dr. Marilee White s-a întors acasă în Oregon pentru prima dată în cinci ani pentru a petrece vacanțele cu sora ei Jaclyn și familia. Când Zachary descoperă o cutie cu nouă pisoi adorabili lăsați la stația de pompieri, Mariliee se oferă să ajute și, în curând, perechea face echipă pentru a găzdui o serie de adopții la evenimentele de Crăciun din oraș. Pe măsură ce cei doi deapănă amintiri și intră în spiritul sărbătorilor, descoperă că legătura lor este, fără îndoială, încă acolo. Cu oportunitățile de carieră care îi atrag din nou în direcții diferite, vor îmbrățișa ei această a doua șansă la dragoste înainte ca ultimul pisoi să fie adoptat? Filmul are la bază romanul semnat de Sheila Roberta, “The Nine Lives of Christmas”.

Distribuție: Brandon Routh, Kimberley Sustad, Gregory Harrison, Victoria Dunsmore, Stephanie Bennett
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 25 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas CEO Christmas Tree on JoyPixels
Christmas „Chris” Whitaker a crezut întotdeauna că este destinată să răspândească bucuria sărbătorilor de iarnă prin dragostea ei pentru fabricarea jucăriilor. Încă de când avea 10 ani, în loc de un stand de limonadă, Chris a vândut jucării handmade la standul de Crăciun din cartier, mereu alături de cel mai bun prieten al ei, Joe Sullivan. Chris și Joe și-au îndeplinit visul de a conduce împreună o companie de jucării, formând CJ Toys în timp ce erau la facultate. Pe măsură ce compania lor a crescut, Chris a început să piardă din vedere motivul pentru care îi plăcea să facă aceste jucării, ajungând să fie atentă mai mult la profit și la cantitate în detrimentul calității. Descurajat de noua direcție a companiei, Joe a preferat astfel să se retragă din afacerea și visul său de-o viață. Însă atunci când Chris primește o ofertă nemaipomenită de a fuziona cu o companie de jucării de renume și de a deveni CEO-ul acesteia, constată că are nevoie de semnătura fostului partener de afaceri pentru a putea încheia afacerea. În timp ce încearcă să-l convingă pe Joe să semneze actele, acesta o ajută pe Chris să redescopere pasiunea a ceea ce i-a adus împreună încă de la bun început.

Distribuție: Marisol Nichols, Paul Greene
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels An Unexpected Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Înainte de Crăciun, pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa, Jamie merge acasă. Ce nu le spune părinților săi este că între timp s-a despărțit de Emily, iubită pe care aceștia o adorau. La rândul său, Emily sosește și ea în oraș cu munca iar Jamie decide să îi propună o înțelegere – o va ajuta în campania de marketing pe care o pregătește, dacă ea va sta alături de el și familia sa de sărbători, creând impresia că sunt în continuare un cuplu. Ce urmează este o săptămână de stângăcii și momente tensionate și incomode, totul într-o încercare disperată de a menține mirajul relației perfecte și secretul despărțirii lor recente. Când lucrurile încep să se dezvăluie de la sine și totul pare a fi pierdut definitiv, Jamie face tot posibilul ca să remedieze situația, ajungând la final să fie un Crăciun neașteptat pentru toți cei dragi. Scenariul este scris de Paul Campbell, actor ce poate fi urmărit în acest sezon în The Santa Stakeout.

Distribuție: Bethany Joy Lens, Tyler Hynes
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Reba McEntire’s Christmas in Tune Christmas Tree on JoyPixels
La ani de la despărțirea lor, atât pe plan personal, cât și profesional, duo-ul Georgia și Joe Winter sunt de acord să se reunească după ce fiica lor, Belle, le cere să participe la un concert de caritate de Crăciun, ceea ce reaprinde scânteia dintre ei doi, pe scenă și în afara ei.

Distribuție: Reba McEntire, John Schneider, Candice King, Justin David
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Makings Spirits Bright Christmas Tree on JoyPixels
Grace Ryan, co-proprietara unei companii de decor imobiliar din Richmond, se întoarce în orașul natal pentru a fi alături de familie în vacanța de Crăciun. Soții Ryan, decoratori sezonieri pentru sărbători, participă la concursul anual Bright Nights pentru oportunitatea de a obține nu numai un contract profitabil pentru decorarea fiecărei clădiri municipale din oraș în sezonul viitor, ci și un premiu substanțial în bani. Având  dificultăți financiare cu afacerea de mobilier a tatălui, acest premiu i-ar putea putea ajuta. Însă ei vor trebui să concureze împotriva fostului partener de afaceri al domnului Ryan, devenit rival, Frank Sotto, și a familiei acestuia, precum și împotriva unui nou venit împătimit al tehnologiei. Pe măsură ce Grace se reîntâlnește cu prietenul ei din copilărie, Tony Sotta, fiul chipeș al lui Frank, cei doi își dau seama că singura șansă pe care o au familiile de a învinge noua companie tehnologică este să facă echipă. Oare vor putea cele două familii să-și lase deoparte diferențele pentru a lucra împreună spre un obiectiv comun și, eventual, să rezolve un conflict vechi de decenii?

Distribuție: Taylor Cole, Carlo Marks, Garry Chalk, John Cassini
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas at Castle Hart Christmas Tree on JoyPixels
Proaspăt singură și rămasă șomeră după ce și-a pierdut locul de muncă chiar înainte de Crăciun, responsabila Brooke Bennett este convinsă de sora sa mai impulsivă, Margot, să plece în vacanță într-o aventură de sărbători. Cele două decid să îndeplinească dorința de o viață a tatălui lor și să călătorească în Irlanda în căutarea rădăcinilor irlandeze de familie. Când ajung, într-unul din barurile locale, Brooke îl întâlnește pe Aiden Hart, descoperind rapid că acesta este, de fapt, Contele de Glaslough. Întors recent după mai mulți ani petrecuți în străinătate ca arhitect, Aiden la rândul său nu este primit cu prea multă bucurie de către sora sa, Siobhan, care, în absența sa a rămas să gestioneze Castle Hart. Cu mai puțin de două săptămâni înainte ca domeniul să găzduiască evenimentul social al sezonului, persoana care plănuiește evenimentul renunță și Siobhan este disperată să angajeze pe cineva care să preia pregătirile. Crezând că Brooke și Margot sunt organizatori de evenimente elitiste în New York, Aiden face prezentările necesare iar cele două surori sunt angajate să pregătească evenimentul regal. O problemă în toată această desfășurare este că Margot i-a indus în eroare pe Siobhan și pe Aiden, făcându-i să creadă că Brooke este în fapt Paige Monahan – tocmai persoana care tocmai le-a concediat. Pe măsură ce Brooke lucrează la eveniment alături de Aiden, cei doi încep a se îndrăgosti, însă odată ce adevărul se va afla, ea îl poate pierde pe acesta pentru totdeauna. Filmările s-au desfășurat integral în Irlanda.

Distribuție:Lacey Chabert, Stuart Townsend, Ali Hardiman, Aoife Spratt, Donna Anita Nikolaisen
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Time for Them to Come Home for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Cu zece zile înainte de Crăciun, un accident lasă o femeie cu amnezie, singură într-un spital din provincie. Cunoscută sub numele de „Jane Doe”, singurul indiciu al identității ei este un fragment de ziar pentru un festival de Crăciun din Charleston, însoțită de mesajul „Te rog vino – Mark”. Crezând că ajungerea la timp la festival o va ajuta să-și recapete amintirile, Jane acceptă să meargă împreună cu Paul, asistentul medical care a avut grijă de ea, la rândul său mergând acasă în Carolina de Nord pentru a-și petrece sărbătorile cu familia. În timp ce Jane este nerăbdătoare pentru această călătorie și ce reprezintă ea, constată că Paul este reticent să ajungă la destinație, nefiind singura persoană din mașină care se luptă cu trecutul. Cei doi se apropie din ce în ce mai mult în timpul călătoriei lor, însă sentimentele le sunt complicate de misterul din jurul identității lui Jane și de ceea ce – sau cine – ar putea să o aștepte la festival Pe măsură ce se apropie de destinație, fiecare va descoperi că dezvăluirea secretelor din trecutul său poate, de asemenea să fie cheia pentru a construi un nou viitor, împreună. Filmul este al patrulea titlu produs de Blake Shelton pentru Hallmark din seria “Time for Me to Come Home”, serie ce are la bază romanul omonim scris de Dorothy Shackleford și Travis Thrasher.

Distribuție: Jessy Schram, Brendan Penny
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 27 noiembrie


2021_IAWL_Merry Liddle Christmas Baby_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Merry Liddle Christmas Baby Christmas Tree on JoyPixels
În acest an, familia Liddle are de ce să fie veselă! Jacquie Liddle și soțul ei, Tyler, se pregătesc pentru sosirea primului lor copil. Între timp, sora lui Jacquie, Treena și soțul ei, Julian, se gândesc să adopte ei înșiși un bebeluș, iar relația surorii lui Jacquie, pasionata de modă Kiara cu Chris avansează tot mai mult. Cum familia lui Jacquie se extinde în moduri la care nu s-ar fi putut aștepta niciodată, clanul Liddle se pregătește de un Crăciun nebun plin de haos vesel, cu multă dragoste și râsete.

Distribuție: Kelly Rowland, Thomas Cadrot, Bresha Webb, Latonya Williams, Jaime M. Callica, Nathan Witte
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Royally Wrapped for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Lindsay Palmer, directorul newyorkez al unei organizații internaționale de caritate, este chemată în Regatul Veronia de către familia regală care conduce fundația pentru un interviu pentru jobul de a supraveghea întreaga operațiune. Angajată în misiunea organizației de caritate, Lindsay propune o nouă idee bazată pe o tradiție pe care a învățat-o de la bunica ei: de fiecare Crăciun, trebuie să se ofere două cadouri – unul de păstrat, unul de dat. Parlamentul Veronia acceptă cu entuziasm propunerea lui Lindsay pentru organizația de caritate, promițând că va schimba lumea în cel mai bun mod. Prințul Aiden, însă, trebuie să se decidă dacă omul de rând din New York care i-a ajutat pe atât de mulți poate că tocmai i-a furat inima.

Distribuție: Jen Lilley, Brendan Fehr
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas in Tahoe Christmas Tree on JoyPixels
Claire lucrează ca organizator de evenimente la hotelul și cazinoul familiei sale din Lake Tahoe și este pe punctul de a obține un loc de muncă într-una din locațiile de top din Las Vegas. Însă când spectacolul programat pentru Ajunul Crăciunului se anulează, ea trebuie să vină cu o nouă idee pentru cea mai aglomerată perioadă din an. Jackson, concierge la hotel și cel mai bun prieten al său, îi reamintește că poate apela la fostul ei iubit, Ryan, în prezent chitaristul principal al unei trupe extrem de populare. Deși Claire a ajutat la început trupa lui Ryan să aibă concerte și să devină cunoscuți în lumea muzicală, cei doi nu au mai vorbit de când trupa a preferat să renunțe la serviciile sale în favoarea unei manager profesionist afiliat unei companii de renume. La rândul său aflat într-o pauză de turneu pentru a putea petrece vacanța alături de familie în Tahoe, Ryan se oferă să o ajute pe Claire ca să găsească pe cineva pentru spectacolul din Ajun. În timp ce fiecare încearcă să demonstreze că a lăsat trecutul în urmă, sentimentele revin la suprafață și amândoi își dau seama că ar putea avea nevoie unul de celălalt mai mult decât și-au amintit. Scenariul este inspirat de albumul omonim al trupei Train, coloana sonoră urmând să includă mai multe melodii cunoscute ale acestora, printre care și “Mittens”, un cântec nou ce va fi interpretat de Patt Monahan și Kyle Selig.

Distribuție: Pat Monahan, Laura Osnes, Kyle Selig, George Lopez
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Contest Christmas Tree on JoyPixels
Când Lara, consultant de afaceri și Ben, fost jucător de baseball în prezent retras, află că postul lor local de televiziune din Denver găzduiește un concurs de Crăciun cu un premiu în bani pentru o organizație caritabilă la alegerea câștigătorului, cei doi acceptă provocarea! Lara intră în competiție pentru centrul local de seniori la care merge mama sa, Donna, un centru în mare nevoie de reparații. La rândul său, Ben participă pentru a ajuta o echipă locală de sport, însă pare a fi mai interesat de presa și atenția pe care o aduce concursul pentru cariera lui eșuată. În prima zi de competiție, amândoi apar fără să-și dea seama că și celălalt este înscris în competiție. Cei doi au avut o relație în trecut care aparent nu s-a încheiat în cei mai buni termeni. Pe măsură ce concursul continuă și apar diverse provocări pe tema Crăciunului, concurenții noștri realizează că au mult mai multe în comun decât dragostea lor pentru Crăciun. Acum, Lara și Ben trebuie să decidă ce este mai important, să câștige concursul sau să găsească dragostea adevărată. Scenariul are la bază romanul omonim semnat de Scarlet Wilson.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Barbara Nive, John Brotherton
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Miracle in Motor City Christmas Tree on JoyPixels
Amber Dupont se întinde mai mult decât îi este plapuma atunci când se oferă să se ocupe de organizarea concursului anual de Crăciun al bisericii sale și, fără să vrea, promite să ofere publicului un spectacol special al legendei Motown, Smokey Robinson. Când cei mai buni prieteni ai săi îl conving în secret pe fosta mare iubire a lui Amber, Eddie, să o ajute, perechea se redescoperă în încercarea de a-l găsi pe Smokey și de a-l convinge să cânte. Sub presiunea timpului, familia, prietenii și superstarul Smokey Robinson se reunesc pentru a organiza cel mai special concurs de până acum.

Distribuție: Tia Mowry, Mark Taylor, Smokey Robinson
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas is You Christmas Tree on JoyPixels
La ani după ce Emma și-a părăsit prima dragoste, Tyler, pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață, cei doi se reîntâlnesc în orașul lor natal, cu ocazia sărbătorilor. Emma, acum asistentă, trebuie să îl convingă pe Tyler, acum un popstar celebru, să semneze cu casa ei de discuri, încercând în același timp să salveze festivalul colindelor din oraș.

Distribuție: Becca Tobin, Matthew MacCaull
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Project Christmas Wish Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Proiect: „Dorința de Crăciun”)
De ani de zile, Lucy a fost Moș Crăciun pentru micul său orășel, îndeplinind dorințele celor dragi și nu numai, profitând anual de aparițiile sale la radio pentru a găsi Dorința de Sezon. De când și-a pierdut soția, Crăciunul este o perioadă grea și nostalgică pentru Lucas, o perioadă plină de amintiri despre cum era această sărbătoare în familie. Personajul de Crăciun din cartea lui Lucy îl lasă pe Lucas să fie precaut față de viața din orășelele de provincie, însă îi oferă lui Max, fiica acestuia, platforma pe care o aștepta: o linie directă cu Moș Crăciun. Dorindu-și public „un Crăciun așa cum era pe vremuri”, Max devine Dorința de Sezon a orașului. Și iată cum, atunci când Lucy își propune să-i îndeplinească dorința lui Max, ea își găsește în mod neașteptat propriile dorințe care devin realitate în viață… și dragoste.

Distribuție: Amanda Schull, Travis Van Winkle
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 28.11 – 16:00/ 29.11 – 20:00/ 30.11 – 12:30


15 – 21 NOIEMBRIE

2020_MOC_Unlocking Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Unlocking Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Cheia Crăciunului)
Kate Stafford tocmai s-a mutat în Cedar Park, Texas cu bursa primită pentru facultatea de medicină, în timp ce Kevin Matthews s-a întors în oraș după o perioadă în care a fost înrolat în Forțele Aeriene. Niciunul nu este sigur dacă acest orășel îi va face să îl numească acasă, dar acest lucru este pe cale să se schimbe atunci când o cheie antică misterioasă și o ghicitoare de sezon sunt lăsate la ușile lor. În timp ce fac echipă pentru a o rezolva, Kate și Kevin se îmbarcă într-o aventură distractivă de Crăciun, plină de ghicitori, puzzle-uri și un spirit festiv care le arată adevăratul sens al acasă. Scenariul are la bază romanul bestselling A Christmas Homecoming, semnat de Fern Michaels.

Distribuție: Taylor Cole, Steve Lund
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 16.11 – 20:00/ 19.11 – 18:00/ 21.11 – 12:30/ 22.11 – 10:40


2020_CTC_If I Only Had Christmas_Hallmark Channel_B (2)Christmas Tree on JoyPixels If I Only Had Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un ajutor de Crăciun)
Darcy, o publicistă din Kansas City, primește la Emerald Educational Trust slujba mult dorită și visată. Una dintre primele sale îndatori este să îl ajute pe vicepreședintele companiei, Glen Goodman, și pe echipa acestuia să găsească cunoștințele, curajul și inima pentru a alege și ajuta o organizație de caritate cu ocazia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Curând, Darcy și Glen încep să realizeze nu doar că au multe în comun, ci că se sincronicează întru totul. Cu toate acestea, dezvăluirea surpriză a lui Glen de la marea gală de Crăciun ar putea pune capăt romantismului lor promițător chiar înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Scenariul are la bază o poveste scrisă de Jim Head și inspirată din Vrăjitorul din Oz.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 19.11 – 20:00/ 20.11 – 14:20/ 21.11 – 18:00/ 23.11 – 18:00


2021_CTC_Nantucket Noel_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  Nantucket Noel Christmas Tree on JoyPixels
Christina este proprietara unui magazin de jucării din portul Nantucket, moștenit de la mama ei care a decedat recent. Andy este un dezvoltator imobiliar încrezător, motivat, care își vizitează tatăl pe Nantucket împreună cu fiica lui Wink. Christina este consternată când află că Andy și tatăl său plănuiesc să reamenajeze portul, amenajare care vine la însoțită de o serie de schimbări. Dacă proiectul este aprobat, ea poate fi nevoită să renunțe la magazinul de jucării care are o semnificație personală atât de profundă și face parte din moștenirea familiei ei. Treptat, descoperă că începe să aibă sentimente pentru Andy, însă a fi în părți opuse ale proiectului de dezvoltare le-ar putea ruina șansa la o poveste de dragoste. Scenariul are la bază romanul Let it Snow semnat de Nancy Thayer.

Distribuție: Sarah Power, Trevor Donovan, Payton Lepinski
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 19 noiembrie


2021_IAWL_Dancing Through the Snow_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Dancing Through the Snow Christmas Tree on JoyPixels
Michael Foster este pompier și tată singur devotat pentru Lily, în vârstă de 8 ani, aspirantă la o carieră de balerină. După ce un videoclip în care Michael și Lily exersează un număr de balet devine viral, Michael devine cel mai râvnit burlac, deoarece femeile de pretutindeni doresc să se întâlnească cu tatăl adorabil din clip. Cu toate acestea, singura femeie pentru care Michael are ochi este profesoara de balet a lui Lily, Olivia. Va reuși Michael să ajungă dansând în inima Oliviei?

Distribuție: AnnaLynne McCord, Colin Lawrence, Bianca Lawrence
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 19 noiembrie


2021_CTC_A Christmas Together with You_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  A Christmas Together with You Christmas Tree on JoyPixels
Când Frank găsește o poză a lui Claire, prima sa iubire, Megan, mai tânăra sa amică și proprietara cafenelei pe care o frecventează, îl convinge să plece într-o excursie pentru a o găsi. Deși reticent la început, acceptă călătoria cu gândul că ar putea să o ajute astfel pe ea să își revină după despărțirea și logodna proaspăt ruptă. Fără a mai sta pe gânduri, cei doi pornesc într-o aventură care îi face să se destăinuie și să se confeseze unul altuia. Pe parcurs, Megan are parte de o întâlnire… diferită, cu un bărbat și câinele acestuia, o întâlnire pe care nu prea pare a o uita. Continuând aventura lor, cei doi ajung la adresa lui Claire doar pentru a găsi casa liberă. Nedescurajați de acest rezultat, se cazează la o cabană din apropiere, unde un indiciu secret îi conduce în cele din urmă la Claire. Cu toate acestea, primirea pe care o așteptau nu este cea de care au parte, Frank descoperind astfel de ce povestea lor de dragoste nu a continuat în tinerețe. Între timp, Megan află că bărbatul pe care l-a întâlnit mai devreme, Steve, este chiar proprietarul cabanei unde sunt ei cazați. Trecând peste prima lor întâlnire, ea decide să îl ajute cu unele dintre responsabilitățile și activititățile de sezon, descoperind pe parcurs că amândoi trec printr-o perioadă dificilă. Astfel, în timp ce Megan îl ajută pe Frank să accepte o a doua șansă la dragoste, el îi reamintește să nu renunțe la visele sau la inima ei, acești prieteni descoperind că uneori cea mai apropiată familie este cea pe care o facem noi.

Distribuție: Laura Vandervoort, Harry Lennis, Niall Matter, Liza Huget
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 20 noiembrie


2021_MOC_Five More Minutes_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Five More Minutes Christmas Tree on JoyPixels
Crăciunul la Cofetaria Candy Cane aduce bucurie și delicatese comunității de peste 50 de ani. Când Jerry, proprietarul, moare brusc, nepoata Clara și mama ei Bonnie se confruntă cu primul lor Crăciun fără el. Clara își dorește încă cinci minute alături de bunicul care a ajutat-o mereu în momentele grele. Dorința sa primește răspuns într-un mod neașteptat, un jurnal de-al bunicului fiind găsit în magazin și un tânăr pe nume Jay venind pentru anunțul de angajare. Prin jurnalul bunicului ei, Clara descoperă prima lui mare dragoste din trecut, în timp ce se confruntă cu propriile sentimente despre prima dragoste în prezent cu Logan, iar Bonnie poate avea șansa să iubească din nou.

Distribuție: Nikki DeLoach, David Haydn-Jones, Eric Keenleyside, Sherry Miller, Alexander Jones
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 20 noiembrie


2021_IAWL_You Make It Feel Like Christmas_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels You Make It Feel Like Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Emma este un designer talentat, prea ocupată pentru a se întoarce acasă de sărbători, după ce munca ei a atras atenția guru-ului de design Kate Marguiles, spre consternarea tatălui său, Tom. Când fostul ei iubit și cel mai bun prieten din copilărie, Aaron, se întoarce acasă după o campanie militară, acesta își propune să o ducă acasă pentru a pune la cale tradițiile lor de Crăciun.

Distribuție: Mary Antonini, Michael Xavier, Stephanie Sy, Alex Poch-Goldin
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 20 noiembrie


2021_GAC_A Kindhearted Christmas_GAC Family_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  A Kindhearted Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Jamie deține o ce oferă tururi și servicii turistice în micul oraș Cooperville, New York. Perioada sărbătorilor este mai dificilă pentru Jamie de când a murit soțul ei Matt, un iubitor al Crăciunului, cu o bucurie de neegalat în a dărui altora. În timp ce își aduce aminte de Matt alături de familie, Jamie își dă seama că orașul are nevoie urgentă de cineva cu geniul lui Matt pentru a se gândi la gesturile mici care aduc fericirea adevărată în perioada festivă. În timp ce urmărește programul ei de știri preferat, „Wake Up Upstate” și, mai ales, pe chipeșul prezentator al emisiunii, Scott, Jamie află despre strângerea de fonduri al unui liceu vecin și oferă spontan și anonim întreaga sumă. Darul anonim al lui Jamie atrage după sine încă unul și altul până când întregul oraș intră în spiritul sărbătorilor. Vestea despre donația generosă îl atrage pe prezentatorul cu pricina în Cooperville, căutând să realizeze reportaje despre identitatea Moșului secret, însă ceea ce nu este un secret este că Jamie și Scott se vor descoperi reciproc tocmai la fix pentru Crăciun.

Distribuție: Cameron Mathias, Jennie Garth
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 20 noiembrie


2021_Mistletoe & Molly_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Mistletoe & Molly Christmas Tree on JoyPixels
Molly Bishop, o ospătăriță și iubitoare de animale, se află în mare nevoie de un miracol de sărbători. Cu o situație financiară nu prea grozavă și având nevoie de reparații majore la mașină, ea mizează pe o mare oportunitate de carieră înainte de sărbători – fără a folosi numele familiei sale pentru a ajunge acolo. Dar când frumosul client obișnuit al cafenelei și binefăcătorul Aiden Ford începe să se amestece în viața ei, Molly va trebui să-și dea seama dacă este prea mult sau este doar miracolul de sărbători de care avea nevoie.

Distribuție: Eden Broda, Zach Smadu
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 20 noiembrie


2021_CTC_A Kiss Before Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Kiss Before Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Ethan Holt, director de dezvoltare imobiliară, este un tată căsătorit cu doi adolescenți. În Ajunul Crăciunului, Ethan este dezamăgit să afle că pierde o promovare și deplânge că modul său de a face afaceri, acel comportament de „băiat drăguț” l-a reținut în carieră. Datorită magiei de Crăciun, dorința obișnuită a lui Ethan ca viața lui să fi urmat un alt curs devine realitate. Se trezește a doua zi dimineață și este șocat să constate că totul este diferit – nu este căsătorit cu Joyce, nu are doi copii adolescenți și este CEO al companiei sale. Joyce este cheia pentru ca Ethan să-și poată revendica viața inițială și familia pe care o iubește – el trebuie doar să o convingă că fericirea lor îi așteaptă pentru totdeauna… și are doar până în ziua de Crăciun. Aceasta este prima reuniune pe micul ecran a celor doi protagoniști, după finalul Desperate Housewives (ro. Neveste disperate).

Distribuție: James Denton, Teri Hatcher
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 21 noiembrie


2021_IAWL_Baking Spirits Bright_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Baking Spirits Bright Christmas Tree on JoyPixels
Mira Varma se mândrește cu afacerea familiei sale, o cofetărie specializată în prăjiturile cu fructe, în ciuda scăderii popularității sale, cândva cea mai cunoscută prăjitură festivă din România. Când părinții săi decid să-l angajeze pe Brady Phillips și compania sa de marketing de mare putere pentru a spori vânzările de sărbători, Mira trebuie să se străduiască pentru a păstra sufletul companiei pe care o iubește atât de mult.

Distribuție: Rekha Sharma, Dion Johnstone, Aadila Dosani, Praneet Akilla, Manoj Sood, Nimet Kanji
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 21 noiembrie


2021_Christmas on the 5th Avenue_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Christmas on the 5th Avenue Christmas Tree on JoyPixels
Eve, o iubitoare a Crăciunului, își asumă sarcina de a decora apartamentul de lux al unui scriitor izolat care își petrece vacanțele în afara orașului. Dar când frumosul scriitor se va dovedi a fi acasă de sărbători, la urma urmei, Eve va trebui să-și folosească toate trucurile pentru a-l face să se îndrăgostească din nou de Crăciun – și poate să găsească dragoste pe parcurs.

Distribuție: Kathryn Davis, Olivier Renaud, Kate Vernon
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 21 noiembrie


2020_MOC_Marry Me at Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Meet Me at Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Ne vedem de Crăciun)
Fiul lui Joan, Liam și viitoarea sa mireasă Katie, sunt încântați să își țină nunta în Ajunul Crăciunului la hanul din Colorado, acolo unde a început povestea de iubire dintre Joan Joan și răposatul ei soț. Când organizatorul de nunți renunță în mod neașteptat, Joan se oferă să intervină și, cu ajutorul lui Beau, unchiul lui Katie, se pun la treabă pentru marele eveniment. Cei doi simt fiecare ceva familiar despre celălalt și nu trece mult până când realizează că s-au mai întâlnit cu mulți ani în urmă. Ei plănuiseră să se întâlnească la aprinderea luminilor de Crăciun din acea seară, însă când Beau nu a mai apărut, Joan a mers mai departe și și-a întâlnit în schimb viitorul soț și iubirea vieții sale. Organizarea marelui eveniment nupțial progresează în ciuda a tot felul de hopuri și emoții, Joan și Beau facând tot posibilul pentru a le oferi lui Liam și Katie nunta de iarnă mult dorită în țara minunilor. Pe măsură ce Joan și Beau devin și ei mai apropiați, este clar că nutresc ceva sentimente unul pentru celălalt. În timp ce fiul său își așteaptă în fața altarului fericirea pentru totdeauna, Joan trebuie să decidă dacă dorește să meargă mai departe și să accepte o nouă șansă la iubire, în timp ce Beau trebuie să-și dea seama dacă este gata să-și schimbe viața de fotograf și să prindă rădăcini într-un loc, alături de cea iubită.

Distribuție: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk, Sage Kitchen
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 21.11 – 16:00/ 22.11 – 20:00/ 23.11 – 12:30/ 25.11 – 14:20/ 28.11 – 14:15


8 – 14 NOIEmbrie 

2020_CTC_Heart of Holidays_Hallmark Channel_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Heart of the Holidays Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Inima sărbătorilor)
Când viața lui Sam Wallace de pe Wall Street se prăbușește, ea decide să revină în orășelul natal cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aici, nu durează mult până se reîntâlnește cu Noah, fostul său iubit din liceu, în prezent proprietarul unei cafenele și unul dintre organizatorii comunității locale. După o serie de momente incomode menite să îi aducă împreună, cei doi decid să facă echipă pentru a organiza un eveniment caritabil pentru banca de alimente, reaprinzând spiritul umanitar al lui Sam, dar și sentimentele celor doi. Și totuși, când fostul iubit al acesteia apare cu propunerea unei slujbe de vis pentru ea în New York, Sam trebuie să decidă dacă se va întoarce în oraș ori dacă își va urma inima înapoi în comunitatea și la Noah.

Distribuție: Vanessa Lengies, Corey Sevier
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 9.11 – 20:00/ 12.11 – 18:00/ 14.11 – 12:30/ 15.11 – 10:40


2021_IAWL_An Ice Wine Christmas_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels An Ice Wine Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Unul dintre cei mai buni somelieri din Philadelphia, Camila se întoarce acasă, la podgoriile magice din Evergreen, New York, pentru a participa la recolta și festivalul anual de ice wine din oraș. Aflată acolo, Camila petrece timp cu mama ei Sunny și sora Beth, care administrează crama locală pentru fostul mentor al Camilei, Henry. Camila descoperă însă că vor urma schimbări, pe măsură ce Henry intenționează să se retragă, micșorând festivitatea. De asemenea, Beth a angajat recent specialistul în vin Declan, care intenționează să dezvolte afacerea la producția pe tot pe parcursul anul. Crezând în importanța păstrării spiritului „Crăciunului într-o sticlă”, Camila împărtășește cu Declan pasiunea pentru această sărbătoare și ceea ce poate aduce o recoltă autentică de struguri pentru ice wine.

Distribuție: Roselyn Sánchez, Lyriq Bent, Maria delMar, AnnaMaria Demara, Richard Fitzpatrick
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 12 noiembrie


2020_MOC_USS Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels USS Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Croazieră de Crăciun)
Este Crăciunul în Norfolk, Virginia. Crescută într-o familie de militari, Maddie Johnson este reporter pentru Norfolk Register și caută o nouă poveste pentru ediția de sărbători a publicației. Invitate de sora sa, locotenentul Amelia Breslan, Maddie și mama sa Elizabeth se îmbarcă pentru croaziera Tiger, un eveniment dedicat familiilor de militari. Odată ajunsă la bordul navei, ea îl reîntâlnește pe locotenentul Billy Jenkins, un pilot de luptă pe care l-a cunoscut la o gală de Crăciun a Marinei cu doar câteva zile înainte. În camera de arhivă a navei, Maddie dă peste un jurnal vechi al unui marinar care s-a îndrăgostit într-o croazieră Tiger acum mai bine de 50 de ani. În timp ce își propune să dea de urma proprietarului jurnalului pentru a vedea cum s-a încheiat povestea, se vede forțată la rândul său a se confrunta cu unele dintre propriile temeri legate de viața militară.

Distribuție: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven, Stefanie Butler
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 12.11 – 20:00/ 13.11 – 14:20/ 14.11 – 18:00/ 16.11 – 18:00


2021_CTC_Open by Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Open by Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În timp ce își ajută părinții să se mute, Nicky descoperă un cartonaș primit în liceu despre care nu știa că există. În acesta, un admirator secret își mărturisea sentimentele de la acea vreme. Cu sprijinul lui Simone, cea mai bună prietenă a sa, Nicky pornește în căutarea și găsirea autorului anonim pentru a-i mulțumi. La rândul său, ocupată cu jobul și mamă singură full time, Simone simte că pierde din legătura cu fiul său, cu atât mai mult acum când plănuiește să se recăsătorească și să înceapă un nou capitol din viața sa. În propria dilemă morală, Nicky o ajută să înțeleagă că schimbarea este inevitabilă și trebuie găsit curajul de a naviga prin noile provocări. Astfel, cele două prietene se ajută reciproc să găsească răspunsuri la probleme actuale, dar și din trecutul pe care îl împart și le-a apropiat încă de la început.

Distribuție: Alison Sweeny, Erica Durance, Brennan Elliott
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 12 noiembrie 


2021_CTC_My Christmas Family Tree_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels My Christmas Family Tree Christmas Tree on JoyPixels
Vanessa nu a avut niciodată o familie adevărată alături de care să sărbătorească sărbătorile de iarnă. Și iată că acum, cu rezultatele testului ADN din arborele său genealogic, descoperă o întreagă familie despre care nu știa că există. Richard, tatăl său biologic, o invită să petreacă weekendul de Crăciun alături de el și familia sa. Acesta îi cere lui Kris, un prieten și apropiat al familiei, să o aducă pentru a nu veni singură. Cum Kris la rândul său cunoaște destul de bine familia, Vanessa îl roagă să o ajute cu ceva informații pentru a putea sparge gheața la prima întâlnire cu tatăl său. Așa cum era de așteptat, la început situația este destul de incomodă. Pe măsură ce weekendul înaintează și tradițiile de Crăciun sunt bifate, Vanessa își întâlnește bunica și alte rude, reușind chiar să o ajute pe sora sa mai mică să își depășească frica de scenă înainte de a cânta în concursul de Crăciun. Un weekend reușit și un Crăciun fericit, totul până când tânăra primește un mesaj de la compania de testare a ADN-ului cu o veste surprinzătoare care amenință întreaga sa ședere alături de Richard și apropiații săi.

Distribuție: Aimee Teegarden, Andrew Walker, James Tupper
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 13 noiembrie


2021_MOC_One December Night_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels One December Night Christmas Tree on JoyPixels
Quinn, un manager muzical în plină ascensiune profesională, primește ordin de la șeful ei să se întoarcă în orașul natal pentru a supraveghea o reuniune a legendarului duo muzical, Bedford & Sullivan. Trebuie spus că o parte din acest duo este chiar tatăl său înstrăinat, Mike Sullivan. Mike și fostul său coleg de trupă, Steve Bedford, au avut o relație controversată care s-a încheiat cu 10 ani în urmă, după ce acesta a părut incapabil să cânte într-un concert sold-out. La scurt timp după aceea, Quinn a rupt și ea orice legătură cu tatăl său. În timp ce își face griji de propria întâlnire cu Mike, ea trebuie să aibă grijă și de Jason Bedford, fiul și managerul lui Steve, cealaltă jumătate a celebrului duo muzical. La fel ca și ea, și acesta vine în oraș pentru a supraveghea reuniunea televizată, temându-se de trecutul celor doi și a frustrărilor adunate de-a lungul anilor. După multe peripeții și momente tensionate, prietenia de o viață a celor două staruri readuce la suprafață momentele plăcute de pe vremea Bedford & Sullivan, iar Quinn și Jason se văd nevoiți a își uni forțele pentru a produce un eveniment muzical de excepție dedicat sărbătorilor de iarnă. Coloana sonoră a filmului cuprinde un cântec original a lui Peter Gallagher (“One December Night), și un altul ce va fi cântat în exclusivitate pentru acest proiect (“Coming Home”).

Distribuție: Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford, Brett Dalton
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 13 noiembrie


2021_IAWL_A Picture Perfect Holiday_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels A Picture Perfect Holiday Christmas Tree on JoyPixels
Fotograful de modă Gaby Jones este dornică să-și facă un nume în domeniu și, în cele din urmă, are această șansă când obține un post râvnit la o revistă tematică. Încurajată de un editor să participe la teambuilding-ul anual de fotografie de Crăciun din micul oraș Pine Falls pentru a-și dezvolta abilitățile, Gaby se înscrie cu reticență în ciuda faptului că nu este un mare fan al sărbătorilor. La fața locului, aceasta află că i-a fost rezervată deja camera, de fotograful specializat în viață sălbatică Sean, dar în curând descoperă că viața înseamnă mai mult decât ceea ce vede prin obiectiv. Pe măsură ce aceștia se cunosc, alegerile lor de viață încep să îi împiedice, iar cei doi trebuie să decidă dacă sunt dispuși să își asume un risc pentru a împărtăși împreună o vacanță perfectă.

Distribuție: Tatyana Ali, Henderson Wade, Dina Meyer
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 13 noiembrie


2021_GAC_Christmas Time is Here_GAC Family_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Time is Here Christmas Tree on JoyPixels
Nia Moore, un agent imobiliar de succes într-un oraș mic, își propune să încheie o tranzacție pentru un client – Julian Parsons – care vrea să achiziționeze o locație turistică în timp util pentru sezonul festiv, însă indiferent câte proprietăți din Pine Valley îi arată Nia lui Julian, el continuă să se întoarcă la singura locație care nu este de vânzare… cea care aparține tatălui văduv al Niei, Patrick. Patrick ar dori să vândă proprietatea și să se pensioneze. Nia este cea care nu poate renunța la amintirile unei perioade idilice din viață, când mama ei încă trăia și juca un rol esențial în atmosfera locației. Julian își dă seama de reticența Niei de a vinde proprietatea, însă șeful nerăbdător al lui Julian vine în Pine Valley cu intenția să încheie afacerea înainte de Crăciun. Cu riscul de a-și pierde locul de muncă, Julian vine cu un plan magic pentru salvarea moștenirii familiei Niei.

Distribuție: Dewshane Williams, Rukiya Bernard, Tom Pickett
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 13 noiembrie


2021_A Snowy Christmas_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels A Snowy Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Ghinionistul avocat de oraș Kelly Mitchum se întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul cu familia ei. În timp ce visează să-și găsească bărbatul perfect, ea îl întâlnește pe frumosul agent imobiliar Forrest Newell – iar el îndeplinește toate cerințele! Ținând cont că locuința familiei sale riscă să fie demolată, va putea Forrest să o ajute? Și va fi suficientă magia Crăciunului pentru a o salva?

Distribuție: Elysia Rotaru, Damon Runyan
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 13 noiembrie


2021_Snowed in for Christmas_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Snowed in for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Kaley, o tânără menajeră de origine străină, nu se poate întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul din cauza unei furtuni de zăpadă. În ciuda propriei dezamăgiri, ea este hotărâtă să le învețe pe fetele casei, alături de fermecătorul lor unchi, magia Crăciunului. Va duce această serie de evenimente la un Crăciun perfect?

Distribuție: Kayla Wallace, Jeremy Guilbaut
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 14 noiembrie


2021_CTC_A Holiday in Harlem_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Holiday in Harlem Christmas Tree on JoyPixels
După ce bunica ei, Mama Belle, refuză livrarea obișnuită de cadouri, așteptând „prezență în favoarea cadourilor”, Jazmin se îndreaptă către Harlem pentru o vizită scurtă. Cu toate acestea, când Mama Belle este rănită, tânăra este de acord să rămână în cartier și să preia organizarea Jamboreeului anual de Crăciun împreună cu Caleb, vechiul ei prieten din cartier. O avocată corporatistă de succes, Jazmin se așteaptă ca noul său gig să fie ușor, însă constată rapid că are multe de învățat despre comunitate și despre inima ei.

Distribuție: Olivia Washington, Will Adams, Tina Lifford
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 14 noiembrie


2020_MOC_Deliver by Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Deliver by Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Livrare de Crăciun)
După o lungă pauză de la întâlniri, Molly Ford, proprietară a unei mici brutării locale, este surprins să descopere că se simte atrasă de doi bărbați. De fiecare dată când îl întâlnește pe nou venitul în oraș, carismaticul și misteriosul Josh, scânteile par a zbura între cei doi. Apoi, simte o legătură specială în timpul apelurilor nocturne, cu fermecătorul străin care coordonează festivalul anual de Crăciun al orașului, fără să cunoască că în fapt cei doi sunt același bărbat. La rândul său, Josh Harling este un tată rămas văduv hotărât să se concentreze pe relația și bunăstarea fiului său Charlie. Magia sărbătorilor și dorința celui mic ca tatăl său să fie din nou fericit, fac ca pe măsură ce festivalul se apropie, Molly și Josh să devină din ce în ce mai apropiați și să descopere că legătura dintre ei devine mai profundă, curând ajungând să fie nevoiți să decidă dacă sunt cu adevărat pregătiți pentru această nouă șansă la iubire.

Distribuție: Alvina August, Eion Bailey
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 14.11 – 16:00/ 15.11 – 20:00/ 16.11 – 12:30/ 18.11 – 14:20/ 21.11 – 14:15


1 – 7 NOIEmbrie

2020_CTC_Cross Country Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Cross Country Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Călătorie de Crăciun)
Lina și Max, ambii din același orășel din Colorado, însă niciodată prieteni, călătoresc din New York acasă pentru vacanța de sărbători. Cel puțin astea le sunt planurile până când o furtună redirecționează avionul. Fără alte zboruri disponibile, cei doi se văd nevoiți să lucreze împreună pentru a ajunge acasă la timp, indiferent de felul în care speră ei să reușească. Oamenii pe care îi întâlnesc pe parcurs și locurile prin care trec, îi ajută să vadă Crăciunul – dar și unul pe celălalt – într-un mod diferit.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Greyston Holt
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 2.11 – 20:00/ 5.11 – 18:00/ 7.11 – 12:30/ 8.11 – 10:40


2020_MOC_The Christmas Bow_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Bow Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun vindecător)
Muzician promițător, visul de o viață al lui Kate de a cânta în Filarmonica Rocky Mountain este pus în așteptare după un accident suferit. Revenită acasă pe perioada recuperării, ea reia legătura cu Patrick, un vechi prieten de familie, și Gavin, vărul acestuia, reușind totodată să descopere iubirea, găsindu-l pe acel cineva care crede cu adevărat în ea. Iar cu ajutorul și sfaturile bunicului Joe, Kate găsește forța și curajul de a se încrede în ea însăși, de a permite muzicii să revină în viața sa și, mai mult, să țină piept tuturor provocărilor întâlnite pe parcurs.

Distribuție: Lucia Micarelli, Michael Rady, Kenneth Cummins, James Saito
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 5.11 – 20:00/ 6.11 – 14:20/ 7.11 – 18:00/ 9.11 – 18:00


2021_CTC_Gingerbread Miracle_Hallmark_B(2)Christmas Tree on JoyPixels Gingerbread Miracle Christmas Tree on JoyPixels
În urmă cu mai bine de doi ani, Maya, o avocată, a avut parte în viața sa de un eșec. Neputând să depășească momentul, s-a mutat în apartamentul de deasupra garajului părinților ei și a început să folosească brutăria Casillas Panadería pe post de birou. Acest loc a rămas special pentru ea încă de când a lucrat alături de Alejandro „Alex” Casillas, marea sa iubire din adolescență. Când unchiul lui Alex îi cere ajutorul Mayei pentru a vinde brutăria, tânărul decide să se întoarcă acasă pentru a sărbători ultimul Crăciun în brutărie și pentru a o ajuta pe Maya să găsească un cumpărător potrivit pentru aceasta.

Distribuție: Merritt Patterson, Jon Ecker
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 5 noiembrie


GAC-Family-The-Great-Christmas-Switch-MovieChristmas Tree on JoyPixels The Great Christmas Switch Christmas Tree on JoyPixels
Dorind să scape o peroadă de probleme în timpul unei perioade festive deosebit de stresante, gemenele identice Sophia, o fată singură, de oraș, cu un șef exigent, și Kaelynn, o mamă singură a doi copii în Midwest, decid să facă schimb de roluri cu ocazia Crăciunului. În timp ce își trăiesc viața celeilalte, își dau seama că ceea ce le-a lipsit din propriile lor vieți ar putea să nu fie prea departe de atins până la urmă… Când Sophia îi spune surorii sale că a trebuit să-și anuleze vacanța de Crăciun pentru a rămâne în San Diego la job, Kaelynn profită de șansa de a fugi de gerul din Ohio pentru a lua locul surorii ei. Cum copiii surorii ei sunt cu tatăl lor de Crăciun, Sophia crede că singura ei sarcină va fi să se uite la filme de sezon lândă șemineu. Kaelynn se simte încrezătoare că rutina ei de zi cu zi a pregătit-o pentru șeful grinchy și prietenii antisociali ai Sophiei. Cum familiarul este dat peste cap, va fi nevoie de un miracol de Crăciun pentru a ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie.

Distribuție: Sarah Lind, Dillon Casey
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 6 noiembrie


2021_MOC_Debbie Macomber's A Mrs. Miracle Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Debbie Macomber’s A Mrs. Miracle Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Pe măsură ce sezonul de sărbători se apropie, lui Laurel i-ar face bine ceva vești bune. Ea și soțul ei, Will, s-au rugat pentru un copil, însă pare a fi o dorință ce se transformă pe zi ce trece într-un vis imposibil; mai mult, recent cei doi s-au văzut nevoiți să se mute cu bunica Helen, aceasta având ceva probleme de sănătate cauzate de vârsta înaintată. Atunci când Laurel contactează pentru ajutor o firmă locală de îngrijire la domiciliu, află că nu este disponibil niciun îngrijitor, asta până când la ușă apare doamna Miracle. Doamna Miracle nu este străină în a ajuta o familie la ananghie, ba mai mult, ajutorul său pare a fi mană cerească pentru Laurel, Will și Helen. Iar cu cât se apropie mai mult Crăciunul, lucrurile încep a se lumina pentru toți, promițând un Crăciun de neuitat pentru toți. Scenariul are la bază o nouă poveste semnată de Debbie Macomber, continuând seria începută în 2015 cu Debbie Macomber’s Dashing Through the Snow, cu Meghan Ory (Chesapeake Shores, Once Upon a Time) și Andrew. W. Walker în roluri principale.

Distribuție: Kaitlin Doubleday, Steve Lund, Paula Shaw, Caroline Rhea
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 6 noiembrie


2021_CTC_Next Stop, Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Next Stop, Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Chirurg de succes în New York City, Angie nu poate să nu se întrebe cum ar fi arătat viața ei dacă s-ar fi căsătorit cu Tyler, fostul său iubit, acum reporter sportiv aflat pe culmile succesului profesional. Pentru a petrece vacanța de sărbători alături de familia ei, Angie ia trenul spre casă, doar pentru a descoperi atunci când coboară la destinație că este în mod inexplicabil cu 10 ani în trecut. Dezorientată de călătoria ei neașteptată în timp, ea începe să se acomodeze noului mers încet-încet, iar cu sfatul enigmaticului conductor al trenului, Angie începe a-și navigha vizita în trecut, încercând să se întoarcă în prezent. În timp ce se străduiește să-și dea seama cum să facă pentru a reveni în viitor, ea are acum șansa de a se reconecta cu familia ei, ba chiar face echipă cu sora sa, Kristen pentru a-și ajuta părinții să-și reaprindă dragostea și ceea ce i-a ținut împreună atâta timp. Cu toate acestea în plină desfășurare, Angie capătă la rândul său o nouă perspectivă și descoperă ce – și cine – este cu adevărat important pentru ea.

Distribuție: Lyndsy Fonseca, Chandler Massey, Lea Thompson, Christopher Lloys, Matt Walton, Paige Herschell, Eric Freeman
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 6 noiembrie


2021_CTC_A Christmas Treasure_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Treasure Christmas Tree on JoyPixels
Crăciunul în Pine Grove va fi cu mult mai special anul acesta de sărbători, deoarece familia Webb intenționează să deschidă o capsulă a timpului veche de 100 de ani, îngropată chiar la fondarea orașului. În timp ce se bucură de toate festivitățile orașului din jurul marii dezvăluiri și continuă să lucreze la ziarul familiei sale, Lou își finalizează în cele din urmă planurile de a-și continua cariera de scriitor și a se muta la New York, imediat după Crăciun. După ce este deschisă capsula timpului și găsește vechiul jurnal al bunicului ei, tânăra începe să aibă dubii privind plecarea din Pine Grove și începe a se întreba dacă nu este mai bine să rămână aici pentru a putea continua moștenirea familiei sale. În acest timp îl cunoaște și pe carismaticul Kyle care, asemeni ei, și el se află pus în fața unei decizii dificile, sărbătorile devenind pentru cei doi un moment esențial pentru viitorul lor.

Distribuție: Jordin Sparks, Michael Xavier
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 7 noiembrie


christmas-with-a-prince-the-royal-baby-movie-1280x720-dated-wpcf_393x221 (1)Christmas Tree on JoyPixels Christmas with a Prince: The Royal Baby Christmas Tree on JoyPixels
Al treilea film din seria Christmas with a Prince. Fericiți căsătoriți și așteptând primul copil, prințesa Tasha și prințul Alec se adaptează statutului de familie regală, cu multă dragoste și mult umor. Când se află că Prințul trebuie să plece într-un turneu regal, Tasha insistă să-l însoțească, spre disperarea regelui, deoarece este pe cale să nască. Lucrurile merg bine până când o complicație o forțează pe Tasha să se așeze în pat pentru restul sarcinii. Știind că bebelușul trebuie să se nască oficial pe pământul San Saraze, echipa trebuie să se chinuie să rezolve totul înainte de sosirea bebelușului regal.

Distribuție: Kaitlyn Leeb, Nick Hounslow, Josh Dean, Charles Shaughnessy
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 7 noiembrie


2020_MOC_Holly & Ivy_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Holly & Ivy Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Holly și Ivy)
Când Nina află că boala i-a recidivat, vecina sa Melody promite să-i țină împreună cele două fete, Holly și Ivy, iar în calitate de fost copil adoptiv ia în serios această responsabilitate. Însă provocările nu se lasă deloc așteptate, astfel că dacă Melody nu reușește să creeze un dormitor pentru fete în perioada indicată, statul se vede obligat să le plaseze pe cele două fete într-un spațiu mai… adecvat. O încercare nu vine niciodată de una singură, toate întâmplările făcând-o să conștientizeze că este posibil să nu reușească să finalizeze renovările la timp pentru inspecție. Dar cum este aproape Crăciunul iar magia sărbătorilor poate lua numeroase forme, Melody cunoaște cu adevărat forța comunității, ajungând pe parcurs să îl întâlnească și pe fermecătorul și carismaticul Adam.

Distribuție: Janel Parrish, Marisol Nichols, Jeremy Jordan, Sadie Coleman, Piper Rubio
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 7.11 – 16:00/ 8.11 – 20:00/ 9.11 – 12:30/ 11.11 – 14:20/ 14.11 – 14:15


25 – 31 octombrie

2020_CTC_A Timeless Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Timeless Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun în viitor)
Megan Turner este îndrăgostită de trecut. Este ghid turistic la un frumos conac istoric unde le povestește vizitatorilor despre proprietarul original, Charles Whitley. Inventator și om de afaceri la începutul secolului al XX-lea, el a reușit să treacă de la sărăcie la bogăție doar pentru a dispărea fără urmă în Ajun de Crăciun. La rândul său, Charles a fost mereu intrigat de viitor, însă pur și simplu nu se aștepta niciodată să ajungă atât de… departe. Încercând să repare un ceas misterios, este transportat în secolul al XXI-lea, cu casa plină de străini curioși. Charles este hotărât să găsească o cale de întoarcere în propria epocă, mai ales când află ce s-a întâmplat după dispariția sa, însă pe măsură ce Megan îl introduce în minunile moderne ale gastronomiei, tehnologiei și a tradițiilor de sărbători, ambii simt o conexiune despre care se spune că apare o dată în viață. E oare posibil ca undeva în timp, cei doi să fie sortiți să fie împreună? Scenariul are la bază romanul omonim semnat de Alexis Stanton, publicat la editura Hallmark Publishing.

Distribuție: Erin Cahill, Ryan Paevey
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare DIVA: 26.10 – 20:00 / 29.10 – 18:00 / 31.10 – 12:20


2020_CTC_Chateau Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Chateau Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la castel)
Margot Hammond, pianistă de renume mondial, primește o vacanță neașteptată și oportunitatea de a-și petrece Crăciunul cu familia sa la hotelul preferat, Chateau Newhaus. După ce tocmai a primit o altă recenzie dură, Margot așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu familia ei și să ia o pauză de la muzică, în speranța de că își va redescoperi pasiunea și ceea ce a făcut-o de la început să se îndrăgostească de pian. Ajunsă la hotel, Margot îl reîntâlnește pe Jackson, fostul său iubit și coleg de trupă, care o convinge să cânte în concertul anual de Crăciun organizat de Chateau Newhaus. Timpul petrecut în pregătirea concertului face să revină la sentimentele de altădată însă să se și înrădăcineze teama de a nu face din nou aceleași greșeli. Pe măsură ce concertul se apropie, Margot și Jackson trebuie să învețe că atât în muzică, cât și în dragoste, ce e mai bun va veni dacă ne ascultăm inima.

Distribuție: Merritt Patterson, Luke Macfarlane
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 29.10 – 20:00 / 30.10 – 14:20 / 31.10 – 18:20


2021_CTC_Christmas in Harmony_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas in Harmony Christmas Tree on JoyPixels
O fuziune a companiei Suprasonic Records face ca Harmony Matthews să își piardă locul de muncă și astfel să se mute înapoi în orașul natal. Mama acesteia nici că putea fi mai încântată că o are din nou alături de ea pe fiica sa, care o poate ajuta la biserică cu pregătirea competiției anuale Holiday Hallelujah Chorus. După o serie de evenimente, Harmony găsește ideea perfectă ce o poate ajuta să revină la cariera și vechea sa companie, însă lucrurile decurg în așa fel încât tânăra ajunge să dea probă pentru un solo în corul condus de nimeni altul decât Kyle Noah, fostul său iubit din liceu. Până în Ajunul Crăciunului, Harmony și Kyle ar putea cânta o melodie diferită, însă rămâne de văzut dacă vor reuși să se armonizeze în cheia iubirii.

Distribuție: Ashleigh Murray, Luke James, Loretta Devine, Michelle Williams, Basil Wallace
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 29 octombrie


2021_CTC_Coyote Creek Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Coyote Creek Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Paige se oferă să planifice petrecerea anuală de sărbători la hanul părinților săi din Rockies, Coyote Creek Inn, petrecere care speră că o va ajuta să obțină o promovare la firma de evenimente de lux pentru care lucrează. Ea decide ca temă „Crăciunul în jurul lumii”, pentru a prezenta magia universală a sezonului prin diversele tradiții de Crăciun ale oaspeților hanului. Dylan, un dezvoltator imobiliar carismatic și tată singur, este în vizită la Coyote Creek pentru sărbători împreună cu fiul său. Ceea ce Paige nu știe este că părinții ei intenționează să vândă locul și că potențialul cumpărător este chiar Dylan. Soarta hanului și relația lui Paige amândouă par a fi lăsate să fie decise de magia sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Janel Parrish, Ryan Paevey, Ana-Maria Alvarado, Adriana Ravalli, Daylin Willis, Manny Hernandez
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 30 octombrie


Much Ado About ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Much Ado About Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Haley este îndrăgită în comunitatea din Winterstone pentru actele de caritate, de la a gestiona The Hope Chest până la a conduce corului de copii. Haley este, de asemenea, fiica unuia dintre cei mai bogați rezidenți din Winterstone, Leona Lloyd. În ciuda atitudinii pragmatice a lui Haley, ea este singurul moștenitor al Leonei – informație pe care nu o împărtășeșete cu Claud, un artist și romantic din fire. Haley i se prezintă lui Claud ca „Haley Logan”, crescută cu greu de o mamă singură, o mică minciună care capătă proporții atunci când Claud și echipa lui îi prezintă Leonei o reclamă care include o fotografie a noii iubite a lui Claud… Haley! Secretele sunt dezvăluite și relațiile răstălmăcite, dar vine Crăciunul, o perioadă în care se întâmplă miracole.

Distribuție: Susie Abromeit, Torrance Coombs
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 30 octombrie


2021_MOC_Christmas Promise_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Promise Christmas Tree on JoyPixels
Încearcând să accepte decesul logodnicului său și să treacă peste durerea cauzată de pierderea acestuia, Nicole decide că este mai bine să vândă casa de vis pe care cei doi o construiau împreună. Pentru a finaliza lucrările și a o putea pune pe piață, ea îl angajează pe Joe, genul de meseriaș bun la toate treburile gospodărești. În tot acest timp, Nicole schimbă mesaje cu una dintre cunoștințele fostului său logodnic, un contact anonim care a suferit la rândul său o astfel de pierdere. Încercând să accepte că este poate momentul de a-și reface viața, cu ajutorul lui Joe care o scoate din zona de confort și cu sfaturile mesagerului anonim de a învăța să ia pas cu pas fiecare zi pe rând, va găsi oare Nicole curajul să-și vindece inima frântă și să găsească din nou iubirea adevărată?

Distribuție: Torrey DeVitto, Dylan Bruce, Patrick Duffy
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 30 octombrie


2021_CTC_Christmas Sail_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Sail Christmas Tree on JoyPixels
Atunci când Liz Darling află că tatăl său Dennis a fost rănit într-un accident minor, ea se întoarce alături de fiica sa în Portside, orășelul natal, pentru primul Crăciun alături de familie din ultimii ani. Aici nu s-au schimbat prea multe, cu excepția lui Luke, cel mai bun prieten al ei din copilărie, care cu siguranță nu este același băiat de care își amintește. Deși e posibil să nu fie vacanța pe care și-o imaginase, Liz vede asta ca pe o oportunitate de a-i arăta fiicei sale Hannah genul de Crăciun magic pe care ea îl avea în copilărie alături de mama sa. Una dintre tradițiile preferate din copilăria lui Liz era participarea la parada anuală Christmas Eve Sailboat Parade, însă după decesul mamei, barca familiei a fost andocată definitiv împreună cu spiritul de Crăciun al tatălui său. Când Liz descoperă că poate pierde casa familiei, vine rapid cu un plan: cere ajutorul lui Luke pentru a repara barca și cu o idee care o poate ajuta să câștige marele premiu de 25.000 de dolari al paradei. Fără să știe, Luke are propriul plan propriu care o poate cuceri în cele din urmă.

Distribuție: Katee Sackhoff, Patrick Sabongui, Emma Oliver, Terry O’Quinn
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 31 octombrie


2019_MOC_A Blue Ridge Mountain Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Blue Ridge Mountain Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun în munții Blue Ridge)
Frumoșii munți Blue Ridge din Virginia oferă peisajul și locația perfectă pentru o frumoasă poveste de dragoste, despre întoarcerea acasă, noi începuturi și, desigur, Crăciunul. Atunci când Willow Petersen revine în orașul natal Blue Ridge Mountain pentru a ajuta la pregătirile pentru nunta surorii sale, este surprinsă să afle că pitorescul han Eagle Ridge Inn pe care familia l-a vândut cu ani în urmă după decesului tatălui ei, este iar de vânzare. După ce vorbește cu proprietarul hanului, David Lyndon, și îl convinge să o lase să folosească hambarul hanului ca locație pentru nunta surorii sale, amintirile și momentele frumoase trăite aici, o fac pe Willow să se atașeze din nou de vechiul han dar și să descopere că trăiește o poveste de dragoste neașteptată alături de David, văduv și tată singur, care intenționează să vândă acest loc doar pentru a putea accepta un parteneriat la firma sa de avocatură. Scenariul are la bază romanul “A Christmas Bride” semnat de Hope Ramsay.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres
Colecție: Miracles of Christmas, 2019/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 31.10 – 16:00


22 – 24 octombrie

2021_CTC_You, Me and The Christmas Trees_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels You, Me & the Christmas Trees Christmas Tree on JoyPixels
Olivia este experta din Connecticut în plante sempervirescente, respectiv acele plante care își mențin frunzele în toate anotimpurile. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, primește o cerere de ajutor din partea lui Jack, proprietarul unei ferme de brazi de Crăciun ajuns într-un impas în care are nevoie de abilitățile sale pentru a-și da seama ce boală misterioasă îi îmbolnăvește copacii și îi distruge afacerea – ferma are peste 100 de ani și este moștenire de familie, cu tradiție locală. După ce și-a anulat nunta cu doar șase luni înainte de marele eveniment, Olivia nu este chiar dornică să meargă acasă de sărbători așa că face un mic ocol la ferma lui Jack în Avon. Neputând să descopere imediat cauza, decide să își prelungească șederea pentru a face mai multe teste și pentru a vedea sursa problemei. Cu timp liber până la așteptarea rezultatelor, Olivia i se alătură lui Jack și prietenilor acestuia la festivitățile locale și la tradițiile de sărbători, o schimbare față de cele cu care a crescut și a fost obișnuită. Pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, cei doi încep să se îndrăgostească unul de celălalt iar Jack o ajută să își refacă relația cu familia. Nu în cele din urmă Olivia descoperă problema brazilor precum și planul lui Dwayne, un fermier local de arbori rival în afaceri al lui Jack. Filmul este și o mini-reuniune The Wonder Years pentru fanii lui McKellar & Jason Hervey.

Distribuție: Danica McKellar, Benjamin Ayres, Jason Hervey
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 22 octombrie


2021_MOC_Christmas in My Heart_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas in My Heart Christmas Tree on JoyPixels
Odată cu apropierea rapidă a Crăciunului, violonista Beth se întoarce în orașul natal după recentul deces al mamei sale, o îndrăgită profesoară de muzică din cadrul școlii locale. Aici o întâlnește pe Katie, o tânără violonistă promițătoare, fiica vedetei de muzică country, Sean Grant, care după moartea soției s-a retras în acest orășel pentru o viață liniștită. La rândul său, Ruthie, soacra lui Sean, dorește ca acesta să-și continue viața, chiar dacă pentru moment nu pare a se fi împăcat definitiv cu pierderea sa și nici nu a mai avut inspirația să creeze muzică nouă. Dornică să-și îmbunătățească abilitățile pentru viitorul recital al orașului dedicat mamei lui Beth, Katie găsește o modalitate de a-l convinge pe tatăl său să o angajeze pe Beth ca tutore, în ciuda scepticismului și a propriilor crezuri ce țin de o instruire formală în muzică. Pe măsură ce lecțiile progresează, Beth și Katie încep a împărtăși aceeași apreciere pentru muzica clasică, iar treptat, încrederea de sine a tinerei crește. Deși Beth și Sean se dovedesc a fi uneori în contradicție unul cu celălalt, pe parcurs cei doi învață că puterea muzicii și a prieteniei pot avea proprietăți vindecătoare semnificative, mai ales în preajma Crăciunului.

Distribuție: Heather Hemmens, Luke Macfarlane, Sheryl Lee Ralph, Maria Nash
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 23 octombrie


2021_CTC_Boyfriends of Christmas Past_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Boyfriends of Christmas Past Christmas Tree on JoyPixels
Lauren, director de marketing, l-a apreciat dintotdeauna pe Nate, cel mai bun prieten al său. La urma urmei, tatăl ei și mama vitregă îl adoră, iar el este mereu acolo pentru a o sprijini cu turtă dulce și cacao fierbinte – preferatele ei. Chiar dacă încearcă și promite să-l ajute să decoreze bradul de la centrul comunitar, renunță la planurile sale atunci când primește de la muncă noi sarcini cu termen de predare chiar în Ajunul Crăciunului. În noaptea aceea, Lauren se trezește la 2:00 dimineața, cu o surpriză … să îi zicem confuză – iubitul pe care îl avusese în adolescență este acum în apartamentul ei și nu a îmbătrânit o zi. Așa cum acesta o avertizează, urmează să fie vizitată în curând și de alți trei foști iubiți, care o vor ajuta să revadă Crăciunul petrecut împreună cu fiecare, în speranța că o vor face să descopere tiparul din relațiile sale. În timpul acestor călătorii de sezon din trecutul său, Lauren vede că singura persoană pe care ar putea conta întotdeauna este Nate, chiar dacă este prea speriată pentru a recunoaște că îl iubește. Acum, ea trebuie să învețe din trecut și să-și deschidă inima, ori să riște să îl piardă pe Nate pentru totdeauna. Scenariul filmului este inspirat din romanul semnat de Edie Grace.

Distribuție: Catherine Haena Kim, Raymond Ablack, Paul Sun-Hyung Lee, Susan Hanson
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 23 octombrie


2021_CTC_The Santa Stakeout_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Santa Stakeout Christmas Tree on JoyPixels
Detectiv de poliție, Tanya este pusă să facă echipă cu Ryan pentru a rezolva o serie de jafuri recente care par a avea loc în timpul petrecerilor elitiste de sărbători din oraș. Cei doi merg sub acoperire ca Tasha și Rupert, un cuplu de proaspăt căsătoriți care se mută în casa vacantă de lângă domnul Miller, președintele jovial al comitetului de Crăciun al comunității … și principalul suspect al cazului. Pe măsură ce participă la evenimentele festive ale cartierului pentru a putea ține pasul cu aparențele, dar și să poată rezolva cazul, cei doi ajung să fie prinși în euforia sărbătorilor începând a vedea lucrurile într-o lumină nouă, ba chiar să se îndrăgostească unul de celălalt.

Distribuție: Tamera Mowry-Housley, Paul Campbell, Joe Pantoliano
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 24 octombrie


2019_CTC_Christmas Under the Stars_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Under the Stars Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun sub stele)
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Colecție: Countdown to Christmas, 2019/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 24.10 – 14:00 / 28.10 – 20:00 / 29.10 – 7:00


2020_CTC_One Royal Holiday_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels One Royal Holiday Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun regal)
Chiar înainte de izbucnirea a ceea ce se anunță cel mai periculos viscol de Crăciun, Anna oferă a doi străini (mamă și fiu) un loc unde să înopteze, un loc la pensiunea tatălui ei din zona rurală a Connecticutului. Ce tânăra nu știe, este că cei doi, Gabriella și James, sunt de fapt membrii ai familiei regale din Galwick. Ceea ce începe ca o ședere de o noapte continuă să se extindă pe măsură ce Anna și prințul James încep să se îndrăgostească în mod neașteptat. Obișnuit ca sărbătorile de iarnă să fie unele încărcate de discursuri, protocol și numeroase formalități, Anna îi arată acestuia o altă față a Crăciunului în orașul ei natal, încurajându-l totodată să-și deschidă inima și să fie onest cu el însuși. O poveste de iubire regală nu se poate încheiat decât cu un eveniment festiv, Balul de Ajun din Kentsbury.

Distribuție: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark, Tom McGowan
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 24.10 – 18:00 / 25.10 – 18:00 / 31.10 – 14:10

Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple