Crăciun 2021

DIVA România – Locul filmelor de Crăciun

GAC Family – 12 Movies of Christmas

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix – Here for the Holidays 

UPtv – ***


22 – 28 NOIEMBRIE

Christmas Tree on JoyPixels Christmas at Glenbrooke Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la Glenbrooke)
Moștenitoarea Jessica Morgan a crescut sub grija bunicului ei extrem de bogat și cunoscut. Pe măsură ce se apropie să preia afacerea de familie, ea găsește nostalgie în ideea de normalitate și dorința de a fi acceptată pentru ea însăși – nu pentru banii sau numele de familie pe care îl poartă. Având o ultimă șansă de a asculta în privat clopotele bisericii care au fost esențiale în povestea de dragoste a părinților ei răposați și sperând să aibă o vacanță clasică, Jessica călătorește anonim în micul oraș Glenbrooke, locul de naștere al mamei sale. Acolo, ea întâlnește un pompier carismatic pe nume Kyle, care încearcă să pună din nou în funcțiune clopotele bisericii pentru Crăciun. În timp ce Jessica lucrează la un plan de a strânge bani pentru reparații fără a-și dezvălui secretul, se apropie de Kyle și în curând comunitatea din Glenbrooke o acceptă ca pe una a lor. Pe măsură ce Crăciunul se apropie și ea trebuie să se întoarcă acasă pentru a-și începe noul ei job, vine momentul să renunțe la secrete și să spună tuturor cine este cu adevărat. Scenariul filmului are la bază romanul “Secrets” semnat de Robin Jones Gunn, iar Christmas at Glenbrooke este a treia colaborare Hallmark a celor doi protagoniști – anterior au putut fi urmăriți în “Love at the Thanksgiving Day Parade” și “I Do, I Do, I Do”.

Distribuție: Autumn Reeser, Antonio Cupo
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 23.11 – 20:00/ 26.11 – 18:00/ 28.11 – 12:30/ 29.11 – 10:40


Christmas Tree on JoyPixels Good Morning Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Bună dimineața, Crăciun!)
Melissa Merry și Brian Bright sunt gazdele preferate ale Americii din emisiunea matinală mult îndrăgită, Today with Bright & Merry. Ceea ce America nu știe este că atunci când nu sunt în direct, Melissa și Brian nu suportă nici măcar să fie în aceeași cameră unul cu celălalt. Producătoarea emisiunii, Jennifer, le reamintește celor doi că trebuie să-și petreacă împreună următoarea săptămâna în Mistletoe, orașul care a câștigat concursul de Crăciun al emisiunii, fiind nevoie să filmeze de la fața locului. Din nefericire pentru Melissa și Brian, nu trebuie doar să pună o față fericită în fața camerelor de filmat, ci să și pretindă că se plac în fața întregului oraș. Vor reuși să facă pace în cele din urmă de Crăciun și să fie sinceri unul cu celălat cu privire la această antipatie reciprocă, sau orașul care iubește Crăciunul le va dezvălui adevăratele sentimente unul față de celălalt?

Distribuție: Alison Sweeney, Marc Blucas, Nicole Oliver
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 26.11 – 20:00/ 27.11 – 14:20/ 28.11 – 18:00


Christmas Tree on JoyPixels The Nine Kittens of Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În această continuare a îndrăgitului film din 2014, „The Nine Lives of Christmas”, au trecut șapte ani de la dragostea dintre Zachary și Marilee înfiripată cu ajutorul felinelor. Celibatar și în prezent căpitan, Zachary își plănuiește călătoria obișnuită de schi de Crăciun. Totuși, atunci când Sam și fiica lui, Gabi, îl conving să rămână, el ajunge să se întâlnească cu Marilee. Acum, un medic veterinar de succes și co-proprietar al unei clinici aglomerate din Miami, dr. Marilee White s-a întors acasă în Oregon pentru prima dată în cinci ani pentru a petrece vacanțele cu sora ei Jaclyn și familia. Când Zachary descoperă o cutie cu nouă pisoi adorabili lăsați la stația de pompieri, Mariliee se oferă să ajute și, în curând, perechea face echipă pentru a găzdui o serie de adopții la evenimentele de Crăciun din oraș. Pe măsură ce cei doi deapănă amintiri și intră în spiritul sărbătorilor, descoperă că legătura lor este, fără îndoială, încă acolo. Cu oportunitățile de carieră care îi atrag din nou în direcții diferite, vor îmbrățișa ei această a doua șansă la dragoste înainte ca ultimul pisoi să fie adoptat? Filmul are la bază romanul semnat de Sheila Roberta, “The Nine Lives of Christmas”.

Distribuție: Brandon Routh, Kimberley Sustad, Gregory Harrison, Victoria Dunsmore, Stephanie Bennett
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 25 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas CEO Christmas Tree on JoyPixels
Christmas „Chris” Whitaker a crezut întotdeauna că este destinată să răspândească bucuria sărbătorilor de iarnă prin dragostea ei pentru fabricarea jucăriilor. Încă de când avea 10 ani, în loc de un stand de limonadă, Chris a vândut jucării handmade la standul de Crăciun din cartier, mereu alături de cel mai bun prieten al ei, Joe Sullivan. Chris și Joe și-au îndeplinit visul de a conduce împreună o companie de jucării, formând CJ Toys în timp ce erau la facultate. Pe măsură ce compania lor a crescut, Chris a început să piardă din vedere motivul pentru care îi plăcea să facă aceste jucării, ajungând să fie atentă mai mult la profit și la cantitate în detrimentul calității. Descurajat de noua direcție a companiei, Joe a preferat astfel să se retragă din afacerea și visul său de-o viață. Însă atunci când Chris primește o ofertă nemaipomenită de a fuziona cu o companie de jucării de renume și de a deveni CEO-ul acesteia, constată că are nevoie de semnătura fostului partener de afaceri pentru a putea încheia afacerea. În timp ce încearcă să-l convingă pe Joe să semneze actele, acesta o ajută pe Chris să redescopere pasiunea a ceea ce i-a adus împreună încă de la bun început.

Distribuție: Marisol Nichols, Paul Greene
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels An Unexpected Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Înainte de Crăciun, pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa, Jamie merge acasă. Ce nu le spune părinților săi este că între timp s-a despărțit de Emily, iubită pe care aceștia o adorau. La rândul său, Emily sosește și ea în oraș cu munca iar Jamie decide să îi propună o înțelegere – o va ajuta în campania de marketing pe care o pregătește, dacă ea va sta alături de el și familia sa de sărbători, creând impresia că sunt în continuare un cuplu. Ce urmează este o săptămână de stângăcii și momente tensionate și incomode, totul într-o încercare disperată de a menține mirajul relației perfecte și secretul despărțirii lor recente. Când lucrurile încep să se dezvăluie de la sine și totul pare a fi pierdut definitiv, Jamie face tot posibilul ca să remedieze situația, ajungând la final să fie un Crăciun neașteptat pentru toți cei dragi. Scenariul este scris de Paul Campbell, actor ce poate fi urmărit în acest sezon în The Santa Stakeout.

Distribuție: Bethany Joy Lens, Tyler Hynes
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Reba McEntire’s Christmas in Tune Christmas Tree on JoyPixels
La ani de la despărțirea lor, atât pe plan personal, cât și profesional, duo-ul Georgia și Joe Winter sunt de acord să se reunească după ce fiica lor, Belle, le cere să participe la un concert de caritate de Crăciun, ceea ce reaprinde scânteia dintre ei doi, pe scenă și în afara ei.

Distribuție: Reba McEntire, John Schneider, Candice King, Justin David
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 26 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Makings Spirits Bright Christmas Tree on JoyPixels
Grace Ryan, co-proprietara unei companii de decor imobiliar din Richmond, se întoarce în orașul natal pentru a fi alături de familie în vacanța de Crăciun. Soții Ryan, decoratori sezonieri pentru sărbători, participă la concursul anual Bright Nights pentru oportunitatea de a obține nu numai un contract profitabil pentru decorarea fiecărei clădiri municipale din oraș în sezonul viitor, ci și un premiu substanțial în bani. Având  dificultăți financiare cu afacerea de mobilier a tatălui, acest premiu i-ar putea putea ajuta. Însă ei vor trebui să concureze împotriva fostului partener de afaceri al domnului Ryan, devenit rival, Frank Sotto, și a familiei acestuia, precum și împotriva unui nou venit împătimit al tehnologiei. Pe măsură ce Grace se reîntâlnește cu prietenul ei din copilărie, Tony Sotta, fiul chipeș al lui Frank, cei doi își dau seama că singura șansă pe care o au familiile de a învinge noua companie tehnologică este să facă echipă. Oare vor putea cele două familii să-și lase deoparte diferențele pentru a lucra împreună spre un obiectiv comun și, eventual, să rezolve un conflict vechi de decenii?

Distribuție: Taylor Cole, Carlo Marks, Garry Chalk, John Cassini
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas at Castle Hart Christmas Tree on JoyPixels
Proaspăt singură și rămasă șomeră după ce și-a pierdut locul de muncă chiar înainte de Crăciun, responsabila Brooke Bennett este convinsă de sora sa mai impulsivă, Margot, să plece în vacanță într-o aventură de sărbători. Cele două decid să îndeplinească dorința de o viață a tatălui lor și să călătorească în Irlanda în căutarea rădăcinilor irlandeze de familie. Când ajung, într-unul din barurile locale, Brooke îl întâlnește pe Aiden Hart, descoperind rapid că acesta este, de fapt, Contele de Glaslough. Întors recent după mai mulți ani petrecuți în străinătate ca arhitect, Aiden la rândul său nu este primit cu prea multă bucurie de către sora sa, Siobhan, care, în absența sa a rămas să gestioneze Castle Hart. Cu mai puțin de două săptămâni înainte ca domeniul să găzduiască evenimentul social al sezonului, persoana care plănuiește evenimentul renunță și Siobhan este disperată să angajeze pe cineva care să preia pregătirile. Crezând că Brooke și Margot sunt organizatori de evenimente elitiste în New York, Aiden face prezentările necesare iar cele două surori sunt angajate să pregătească evenimentul regal. O problemă în toată această desfășurare este că Margot i-a indus în eroare pe Siobhan și pe Aiden, făcându-i să creadă că Brooke este în fapt Paige Monahan – tocmai persoana care tocmai le-a concediat. Pe măsură ce Brooke lucrează la eveniment alături de Aiden, cei doi încep a se îndrăgosti, însă odată ce adevărul se va afla, ea îl poate pierde pe acesta pentru totdeauna. Filmările s-au desfășurat integral în Irlanda.

Distribuție:Lacey Chabert, Stuart Townsend, Ali Hardiman, Aoife Spratt, Donna Anita Nikolaisen
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Time for Them to Come Home for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Cu zece zile înainte de Crăciun, un accident lasă o femeie cu amnezie, singură într-un spital din provincie. Cunoscută sub numele de „Jane Doe”, singurul indiciu al identității ei este un fragment de ziar pentru un festival de Crăciun din Charleston, însoțită de mesajul „Te rog vino – Mark”. Crezând că ajungerea la timp la festival o va ajuta să-și recapete amintirile, Jane acceptă să meargă împreună cu Paul, asistentul medical care a avut grijă de ea, la rândul său mergând acasă în Carolina de Nord pentru a-și petrece sărbătorile cu familia. În timp ce Jane este nerăbdătoare pentru această călătorie și ce reprezintă ea, constată că Paul este reticent să ajungă la destinație, nefiind singura persoană din mașină care se luptă cu trecutul. Cei doi se apropie din ce în ce mai mult în timpul călătoriei lor, însă sentimentele le sunt complicate de misterul din jurul identității lui Jane și de ceea ce – sau cine – ar putea să o aștepte la festival Pe măsură ce se apropie de destinație, fiecare va descoperi că dezvăluirea secretelor din trecutul său poate, de asemenea să fie cheia pentru a construi un nou viitor, împreună. Filmul este al patrulea titlu produs de Blake Shelton pentru Hallmark din seria “Time for Me to Come Home”, serie ce are la bază romanul omonim scris de Dorothy Shackleford și Travis Thrasher.

Distribuție: Jessy Schram, Brendan Penny
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 27 noiembrie


2021_IAWL_Merry Liddle Christmas Baby_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Merry Liddle Christmas Baby Christmas Tree on JoyPixels
În acest an, familia Liddle are de ce să fie veselă! Jacquie Liddle și soțul ei, Tyler, se pregătesc pentru sosirea primului lor copil. Între timp, sora lui Jacquie, Treena și soțul ei, Julian, se gândesc să adopte ei înșiși un bebeluș, iar relația surorii lui Jacquie, pasionata de modă Kiara cu Chris avansează tot mai mult. Cum familia lui Jacquie se extinde în moduri la care nu s-ar fi putut aștepta niciodată, clanul Liddle se pregătește de un Crăciun nebun plin de haos vesel, cu multă dragoste și râsete.

Distribuție: Kelly Rowland, Thomas Cadrot, Bresha Webb, Latonya Williams, Jaime M. Callica, Nathan Witte
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Royally Wrapped for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Lindsay Palmer, directorul newyorkez al unei organizații internaționale de caritate, este chemată în Regatul Veronia de către familia regală care conduce fundația pentru un interviu pentru jobul de a supraveghea întreaga operațiune. Angajată în misiunea organizației de caritate, Lindsay propune o nouă idee bazată pe o tradiție pe care a învățat-o de la bunica ei: de fiecare Crăciun, trebuie să se ofere două cadouri – unul de păstrat, unul de dat. Parlamentul Veronia acceptă cu entuziasm propunerea lui Lindsay pentru organizația de caritate, promițând că va schimba lumea în cel mai bun mod. Prințul Aiden, însă, trebuie să se decidă dacă omul de rând din New York care i-a ajutat pe atât de mulți poate că tocmai i-a furat inima.

Distribuție: Jen Lilley, Brendan Fehr
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 27 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas in Tahoe Christmas Tree on JoyPixels
Claire lucrează ca organizator de evenimente la hotelul și cazinoul familiei sale din Lake Tahoe și este pe punctul de a obține un loc de muncă într-una din locațiile de top din Las Vegas. Însă când spectacolul programat pentru Ajunul Crăciunului se anulează, ea trebuie să vină cu o nouă idee pentru cea mai aglomerată perioadă din an. Jackson, concierge la hotel și cel mai bun prieten al său, îi reamintește că poate apela la fostul ei iubit, Ryan, în prezent chitaristul principal al unei trupe extrem de populare. Deși Claire a ajutat la început trupa lui Ryan să aibă concerte și să devină cunoscuți în lumea muzicală, cei doi nu au mai vorbit de când trupa a preferat să renunțe la serviciile sale în favoarea unei manager profesionist afiliat unei companii de renume. La rândul său aflat într-o pauză de turneu pentru a putea petrece vacanța alături de familie în Tahoe, Ryan se oferă să o ajute pe Claire ca să găsească pe cineva pentru spectacolul din Ajun. În timp ce fiecare încearcă să demonstreze că a lăsat trecutul în urmă, sentimentele revin la suprafață și amândoi își dau seama că ar putea avea nevoie unul de celălalt mai mult decât și-au amintit. Scenariul este inspirat de albumul omonim al trupei Train, coloana sonoră urmând să includă mai multe melodii cunoscute ale acestora, printre care și “Mittens”, un cântec nou ce va fi interpretat de Patt Monahan și Kyle Selig.

Distribuție: Pat Monahan, Laura Osnes, Kyle Selig, George Lopez
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Contest Christmas Tree on JoyPixels
Când Lara, consultant de afaceri și Ben, fost jucător de baseball în prezent retras, află că postul lor local de televiziune din Denver găzduiește un concurs de Crăciun cu un premiu în bani pentru o organizație caritabilă la alegerea câștigătorului, cei doi acceptă provocarea! Lara intră în competiție pentru centrul local de seniori la care merge mama sa, Donna, un centru în mare nevoie de reparații. La rândul său, Ben participă pentru a ajuta o echipă locală de sport, însă pare a fi mai interesat de presa și atenția pe care o aduce concursul pentru cariera lui eșuată. În prima zi de competiție, amândoi apar fără să-și dea seama că și celălalt este înscris în competiție. Cei doi au avut o relație în trecut care aparent nu s-a încheiat în cei mai buni termeni. Pe măsură ce concursul continuă și apar diverse provocări pe tema Crăciunului, concurenții noștri realizează că au mult mai multe în comun decât dragostea lor pentru Crăciun. Acum, Lara și Ben trebuie să decidă ce este mai important, să câștige concursul sau să găsească dragostea adevărată. Scenariul are la bază romanul omonim semnat de Scarlet Wilson.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Barbara Nive, John Brotherton
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Miracle in Motor City Christmas Tree on JoyPixels
Amber Dupont se întinde mai mult decât îi este plapuma atunci când se oferă să se ocupe de organizarea concursului anual de Crăciun al bisericii sale și, fără să vrea, promite să ofere publicului un spectacol special al legendei Motown, Smokey Robinson. Când cei mai buni prieteni ai săi îl conving în secret pe fosta mare iubire a lui Amber, Eddie, să o ajute, perechea se redescoperă în încercarea de a-l găsi pe Smokey și de a-l convinge să cânte. Sub presiunea timpului, familia, prietenii și superstarul Smokey Robinson se reunesc pentru a organiza cel mai special concurs de până acum.

Distribuție: Tia Mowry, Mark Taylor, Smokey Robinson
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas is You Christmas Tree on JoyPixels
La ani după ce Emma și-a părăsit prima dragoste, Tyler, pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață, cei doi se reîntâlnesc în orașul lor natal, cu ocazia sărbătorilor. Emma, acum asistentă, trebuie să îl convingă pe Tyler, acum un popstar celebru, să semneze cu casa ei de discuri, încercând în același timp să salveze festivalul colindelor din oraș.

Distribuție: Becca Tobin, Matthew MacCaull
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 28 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Project Christmas Wish Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Proiect: „Dorința de Crăciun”)
De ani de zile, Lucy a fost Moș Crăciun pentru micul său orășel, îndeplinind dorințele celor dragi și nu numai, profitând anual de aparițiile sale la radio pentru a găsi Dorința de Sezon. De când și-a pierdut soția, Crăciunul este o perioadă grea și nostalgică pentru Lucas, o perioadă plină de amintiri despre cum era această sărbătoare în familie. Personajul de Crăciun din cartea lui Lucy îl lasă pe Lucas să fie precaut față de viața din orășelele de provincie, însă îi oferă lui Max, fiica acestuia, platforma pe care o aștepta: o linie directă cu Moș Crăciun. Dorindu-și public „un Crăciun așa cum era pe vremuri”, Max devine Dorința de Sezon a orașului. Și iată cum, atunci când Lucy își propune să-i îndeplinească dorința lui Max, ea își găsește în mod neașteptat propriile dorințe care devin realitate în viață… și dragoste.

Distribuție: Amanda Schull, Travis Van Winkle
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 28.11 – 16:00/ 29.11 – 20:00/ 30.11 – 12:30


… 29 noiembrie – 5 decembrie …

Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple


15 – 21 NOIEMBRIE

2020_MOC_Unlocking Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Unlocking Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Cheia Crăciunului)
Kate Stafford tocmai s-a mutat în Cedar Park, Texas cu bursa primită pentru facultatea de medicină, în timp ce Kevin Matthews s-a întors în oraș după o perioadă în care a fost înrolat în Forțele Aeriene. Niciunul nu este sigur dacă acest orășel îi va face să îl numească acasă, dar acest lucru este pe cale să se schimbe atunci când o cheie antică misterioasă și o ghicitoare de sezon sunt lăsate la ușile lor. În timp ce fac echipă pentru a o rezolva, Kate și Kevin se îmbarcă într-o aventură distractivă de Crăciun, plină de ghicitori, puzzle-uri și un spirit festiv care le arată adevăratul sens al acasă. Scenariul are la bază romanul bestselling A Christmas Homecoming, semnat de Fern Michaels.

Distribuție: Taylor Cole, Steve Lund
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 16.11 – 20:00/ 19.11 – 18:00/ 21.11 – 12:30/ 22.11 – 10:40


2020_CTC_If I Only Had Christmas_Hallmark Channel_B (2)Christmas Tree on JoyPixels If I Only Had Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un ajutor de Crăciun)
Darcy, o publicistă din Kansas City, primește la Emerald Educational Trust slujba mult dorită și visată. Una dintre primele sale îndatori este să îl ajute pe vicepreședintele companiei, Glen Goodman, și pe echipa acestuia să găsească cunoștințele, curajul și inima pentru a alege și ajuta o organizație de caritate cu ocazia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Curând, Darcy și Glen încep să realizeze nu doar că au multe în comun, ci că se sincronicează întru totul. Cu toate acestea, dezvăluirea surpriză a lui Glen de la marea gală de Crăciun ar putea pune capăt romantismului lor promițător chiar înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Scenariul are la bază o poveste scrisă de Jim Head și inspirată din Vrăjitorul din Oz.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Warren Christie, Jordana Largy
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 19.11 – 20:00/ 20.11 – 14:20/ 21.11 – 18:00/ 23.11 – 18:00


2021_CTC_Nantucket Noel_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  Nantucket Noel Christmas Tree on JoyPixels
Christina este proprietara unui magazin de jucării din portul Nantucket, moștenit de la mama ei care a decedat recent. Andy este un dezvoltator imobiliar încrezător, motivat, care își vizitează tatăl pe Nantucket împreună cu fiica lui Wink. Christina este consternată când află că Andy și tatăl său plănuiesc să reamenajeze portul, amenajare care vine la însoțită de o serie de schimbări. Dacă proiectul este aprobat, ea poate fi nevoită să renunțe la magazinul de jucării care are o semnificație personală atât de profundă și face parte din moștenirea familiei ei. Treptat, descoperă că începe să aibă sentimente pentru Andy, însă a fi în părți opuse ale proiectului de dezvoltare le-ar putea ruina șansa la o poveste de dragoste. Scenariul are la bază romanul Let it Snow semnat de Nancy Thayer.

Distribuție: Sarah Power, Trevor Donovan, Payton Lepinski
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 19 noiembrie


2021_IAWL_Dancing Through the Snow_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Dancing Through the Snow Christmas Tree on JoyPixels
Michael Foster este pompier și tată singur devotat pentru Lily, în vârstă de 8 ani, aspirantă la o carieră de balerină. După ce un videoclip în care Michael și Lily exersează un număr de balet devine viral, Michael devine cel mai râvnit burlac, deoarece femeile de pretutindeni doresc să se întâlnească cu tatăl adorabil din clip. Cu toate acestea, singura femeie pentru care Michael are ochi este profesoara de balet a lui Lily, Olivia. Va reuși Michael să ajungă dansând în inima Oliviei?

Distribuție: AnnaLynne McCord, Colin Lawrence, Bianca Lawrence
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 19 noiembrie


2021_CTC_A Christmas Together with You_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  A Christmas Together with You Christmas Tree on JoyPixels
Când Frank găsește o poză a lui Claire, prima sa iubire, Megan, mai tânăra sa amică și proprietara cafenelei pe care o frecventează, îl convinge să plece într-o excursie pentru a o găsi. Deși reticent la început, acceptă călătoria cu gândul că ar putea să o ajute astfel pe ea să își revină după despărțirea și logodna proaspăt ruptă. Fără a mai sta pe gânduri, cei doi pornesc într-o aventură care îi face să se destăinuie și să se confeseze unul altuia. Pe parcurs, Megan are parte de o întâlnire… diferită, cu un bărbat și câinele acestuia, o întâlnire pe care nu prea pare a o uita. Continuând aventura lor, cei doi ajung la adresa lui Claire doar pentru a găsi casa liberă. Nedescurajați de acest rezultat, se cazează la o cabană din apropiere, unde un indiciu secret îi conduce în cele din urmă la Claire. Cu toate acestea, primirea pe care o așteptau nu este cea de care au parte, Frank descoperind astfel de ce povestea lor de dragoste nu a continuat în tinerețe. Între timp, Megan află că bărbatul pe care l-a întâlnit mai devreme, Steve, este chiar proprietarul cabanei unde sunt ei cazați. Trecând peste prima lor întâlnire, ea decide să îl ajute cu unele dintre responsabilitățile și activititățile de sezon, descoperind pe parcurs că amândoi trec printr-o perioadă dificilă. Astfel, în timp ce Megan îl ajută pe Frank să accepte o a doua șansă la dragoste, el îi reamintește să nu renunțe la visele sau la inima ei, acești prieteni descoperind că uneori cea mai apropiată familie este cea pe care o facem noi.

Distribuție: Laura Vandervoort, Harry Lennis, Niall Matter, Liza Huget
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 20 noiembrie


2021_MOC_Five More Minutes_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Five More Minutes Christmas Tree on JoyPixels
Crăciunul la Cofetaria Candy Cane aduce bucurie și delicatese comunității de peste 50 de ani. Când Jerry, proprietarul, moare brusc, nepoata Clara și mama ei Bonnie se confruntă cu primul lor Crăciun fără el. Clara își dorește încă cinci minute alături de bunicul care a ajutat-o mereu în momentele grele. Dorința sa primește răspuns într-un mod neașteptat, un jurnal de-al bunicului fiind găsit în magazin și un tânăr pe nume Jay venind pentru anunțul de angajare. Prin jurnalul bunicului ei, Clara descoperă prima lui mare dragoste din trecut, în timp ce se confruntă cu propriile sentimente despre prima dragoste în prezent cu Logan, iar Bonnie poate avea șansa să iubească din nou.

Distribuție: Nikki DeLoach, David Haydn-Jones, Eric Keenleyside, Sherry Miller, Alexander Jones
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 20 noiembrie


2021_IAWL_You Make It Feel Like Christmas_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels You Make It Feel Like Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Emma este un designer talentat, prea ocupată pentru a se întoarce acasă de sărbători, după ce munca ei a atras atenția guru-ului de design Kate Marguiles, spre consternarea tatălui său, Tom. Când fostul ei iubit și cel mai bun prieten din copilărie, Aaron, se întoarce acasă după o campanie militară, acesta își propune să o ducă acasă pentru a pune la cale tradițiile lor de Crăciun.

Distribuție: Mary Antonini, Michael Xavier, Stephanie Sy, Alex Poch-Goldin
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 20 noiembrie


2021_GAC_A Kindhearted Christmas_GAC Family_B (2)Christmas Tree on JoyPixels  A Kindhearted Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Jamie deține o ce oferă tururi și servicii turistice în micul oraș Cooperville, New York. Perioada sărbătorilor este mai dificilă pentru Jamie de când a murit soțul ei Matt, un iubitor al Crăciunului, cu o bucurie de neegalat în a dărui altora. În timp ce își aduce aminte de Matt alături de familie, Jamie își dă seama că orașul are nevoie urgentă de cineva cu geniul lui Matt pentru a se gândi la gesturile mici care aduc fericirea adevărată în perioada festivă. În timp ce urmărește programul ei de știri preferat, „Wake Up Upstate” și, mai ales, pe chipeșul prezentator al emisiunii, Scott, Jamie află despre strângerea de fonduri al unui liceu vecin și oferă spontan și anonim întreaga sumă. Darul anonim al lui Jamie atrage după sine încă unul și altul până când întregul oraș intră în spiritul sărbătorilor. Vestea despre donația generosă îl atrage pe prezentatorul cu pricina în Cooperville, căutând să realizeze reportaje despre identitatea Moșului secret, însă ceea ce nu este un secret este că Jamie și Scott se vor descoperi reciproc tocmai la fix pentru Crăciun.

Distribuție: Cameron Mathias, Jennie Garth
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 20 noiembrie


2021_Mistletoe & Molly_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Mistletoe & Molly Christmas Tree on JoyPixels
Molly Bishop, o ospătăriță și iubitoare de animale, se află în mare nevoie de un miracol de sărbători. Cu o situație financiară nu prea grozavă și având nevoie de reparații majore la mașină, ea mizează pe o mare oportunitate de carieră înainte de sărbători – fără a folosi numele familiei sale pentru a ajunge acolo. Dar când frumosul client obișnuit al cafenelei și binefăcătorul Aiden Ford începe să se amestece în viața ei, Molly va trebui să-și dea seama dacă este prea mult sau este doar miracolul de sărbători de care avea nevoie.

Distribuție: Eden Broda, Zach Smadu
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 20 noiembrie


2021_CTC_A Kiss Before Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Kiss Before Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Ethan Holt, director de dezvoltare imobiliară, este un tată căsătorit cu doi adolescenți. În Ajunul Crăciunului, Ethan este dezamăgit să afle că pierde o promovare și deplânge că modul său de a face afaceri, acel comportament de „băiat drăguț” l-a reținut în carieră. Datorită magiei de Crăciun, dorința obișnuită a lui Ethan ca viața lui să fi urmat un alt curs devine realitate. Se trezește a doua zi dimineață și este șocat să constate că totul este diferit – nu este căsătorit cu Joyce, nu are doi copii adolescenți și este CEO al companiei sale. Joyce este cheia pentru ca Ethan să-și poată revendica viața inițială și familia pe care o iubește – el trebuie doar să o convingă că fericirea lor îi așteaptă pentru totdeauna… și are doar până în ziua de Crăciun. Aceasta este prima reuniune pe micul ecran a celor doi protagoniști, după finalul Desperate Housewives (ro. Neveste disperate).

Distribuție: James Denton, Teri Hatcher
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 21 noiembrie


2021_IAWL_Baking Spirits Bright_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels Baking Spirits Bright Christmas Tree on JoyPixels
Mira Varma se mândrește cu afacerea familiei sale, o cofetărie specializată în prăjiturile cu fructe, în ciuda scăderii popularității sale, cândva cea mai cunoscută prăjitură festivă din România. Când părinții săi decid să-l angajeze pe Brady Phillips și compania sa de marketing de mare putere pentru a spori vânzările de sărbători, Mira trebuie să se străduiască pentru a păstra sufletul companiei pe care o iubește atât de mult.

Distribuție: Rekha Sharma, Dion Johnstone, Aadila Dosani, Praneet Akilla, Manoj Sood, Nimet Kanji
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 21 noiembrie


2021_Christmas on the 5th Avenue_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Christmas on the 5th Avenue Christmas Tree on JoyPixels
Eve, o iubitoare a Crăciunului, își asumă sarcina de a decora apartamentul de lux al unui scriitor izolat care își petrece vacanțele în afara orașului. Dar când frumosul scriitor se va dovedi a fi acasă de sărbători, la urma urmei, Eve va trebui să-și folosească toate trucurile pentru a-l face să se îndrăgostească din nou de Crăciun – și poate să găsească dragoste pe parcurs.

Distribuție: Kathryn Davis, Olivier Renaud, Kate Vernon
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 21 noiembrie


2020_MOC_Marry Me at Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Meet Me at Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Ne vedem de Crăciun)
Fiul lui Joan, Liam și viitoarea sa mireasă Katie, sunt încântați să își țină nunta în Ajunul Crăciunului la hanul din Colorado, acolo unde a început povestea de iubire dintre Joan Joan și răposatul ei soț. Când organizatorul de nunți renunță în mod neașteptat, Joan se oferă să intervină și, cu ajutorul lui Beau, unchiul lui Katie, se pun la treabă pentru marele eveniment. Cei doi simt fiecare ceva familiar despre celălalt și nu trece mult până când realizează că s-au mai întâlnit cu mulți ani în urmă. Ei plănuiseră să se întâlnească la aprinderea luminilor de Crăciun din acea seară, însă când Beau nu a mai apărut, Joan a mers mai departe și și-a întâlnit în schimb viitorul soț și iubirea vieții sale. Organizarea marelui eveniment nupțial progresează în ciuda a tot felul de hopuri și emoții, Joan și Beau facând tot posibilul pentru a le oferi lui Liam și Katie nunta de iarnă mult dorită în țara minunilor. Pe măsură ce Joan și Beau devin și ei mai apropiați, este clar că nutresc ceva sentimente unul pentru celălalt. În timp ce fiul său își așteaptă în fața altarului fericirea pentru totdeauna, Joan trebuie să decidă dacă dorește să meargă mai departe și să accepte o nouă șansă la iubire, în timp ce Beau trebuie să-și dea seama dacă este gata să-și schimbe viața de fotograf și să prindă rădăcini într-un loc, alături de cea iubită.

Distribuție: Catherine Bell, Mark Deklin, Luke Bilyk, Sage Kitchen
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România
Program difuzare: 21.11 – 16:00/ 22.11 – 20:00/ 23.11 – 12:30/ 25.11 – 14:20/ 28.11 – 14:15


8 – 14 NOIEmbrie 

2020_CTC_Heart of Holidays_Hallmark Channel_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Heart of the Holidays Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Inima sărbătorilor)
Când viața lui Sam Wallace de pe Wall Street se prăbușește, ea decide să revină în orășelul natal cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aici, nu durează mult până se reîntâlnește cu Noah, fostul său iubit din liceu, în prezent proprietarul unei cafenele și unul dintre organizatorii comunității locale. După o serie de momente incomode menite să îi aducă împreună, cei doi decid să facă echipă pentru a organiza un eveniment caritabil pentru banca de alimente, reaprinzând spiritul umanitar al lui Sam, dar și sentimentele celor doi. Și totuși, când fostul iubit al acesteia apare cu propunerea unei slujbe de vis pentru ea în New York, Sam trebuie să decidă dacă se va întoarce în oraș ori dacă își va urma inima înapoi în comunitatea și la Noah.

Distribuție: Vanessa Lengies, Corey Sevier
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 9.11 – 20:00/ 12.11 – 18:00/ 14.11 – 12:30/ 15.11 – 10:40


2021_IAWL_An Ice Wine Christmas_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels An Ice Wine Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Unul dintre cei mai buni somelieri din Philadelphia, Camila se întoarce acasă, la podgoriile magice din Evergreen, New York, pentru a participa la recolta și festivalul anual de ice wine din oraș. Aflată acolo, Camila petrece timp cu mama ei Sunny și sora Beth, care administrează crama locală pentru fostul mentor al Camilei, Henry. Camila descoperă însă că vor urma schimbări, pe măsură ce Henry intenționează să se retragă, micșorând festivitatea. De asemenea, Beth a angajat recent specialistul în vin Declan, care intenționează să dezvolte afacerea la producția pe tot pe parcursul anul. Crezând în importanța păstrării spiritului „Crăciunului într-o sticlă”, Camila împărtășește cu Declan pasiunea pentru această sărbătoare și ceea ce poate aduce o recoltă autentică de struguri pentru ice wine.

Distribuție: Roselyn Sánchez, Lyriq Bent, Maria delMar, AnnaMaria Demara, Richard Fitzpatrick
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 12 noiembrie


2020_MOC_USS Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels USS Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Croazieră de Crăciun)
Este Crăciunul în Norfolk, Virginia. Crescută într-o familie de militari, Maddie Johnson este reporter pentru Norfolk Register și caută o nouă poveste pentru ediția de sărbători a publicației. Invitate de sora sa, locotenentul Amelia Breslan, Maddie și mama sa Elizabeth se îmbarcă pentru croaziera Tiger, un eveniment dedicat familiilor de militari. Odată ajunsă la bordul navei, ea îl reîntâlnește pe locotenentul Billy Jenkins, un pilot de luptă pe care l-a cunoscut la o gală de Crăciun a Marinei cu doar câteva zile înainte. În camera de arhivă a navei, Maddie dă peste un jurnal vechi al unui marinar care s-a îndrăgostit într-o croazieră Tiger acum mai bine de 50 de ani. În timp ce își propune să dea de urma proprietarului jurnalului pentru a vedea cum s-a încheiat povestea, se vede forțată la rândul său a se confrunta cu unele dintre propriile temeri legate de viața militară.

Distribuție: Jen Lilley, Trevor Donovan, Barbara Niven, Stefanie Butler
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 12.11 – 20:00/ 13.11 – 14:20/ 14.11 – 18:00/ 16.11 – 18:00


2021_CTC_Open by Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Open by Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În timp ce își ajută părinții să se mute, Nicky descoperă un cartonaș primit în liceu despre care nu știa că există. În acesta, un admirator secret își mărturisea sentimentele de la acea vreme. Cu sprijinul lui Simone, cea mai bună prietenă a sa, Nicky pornește în căutarea și găsirea autorului anonim pentru a-i mulțumi. La rândul său, ocupată cu jobul și mamă singură full time, Simone simte că pierde din legătura cu fiul său, cu atât mai mult acum când plănuiește să se recăsătorească și să înceapă un nou capitol din viața sa. În propria dilemă morală, Nicky o ajută să înțeleagă că schimbarea este inevitabilă și trebuie găsit curajul de a naviga prin noile provocări. Astfel, cele două prietene se ajută reciproc să găsească răspunsuri la probleme actuale, dar și din trecutul pe care îl împart și le-a apropiat încă de la început.

Distribuție: Alison Sweeny, Erica Durance, Brennan Elliott
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 12 noiembrie 


2021_CTC_My Christmas Family Tree_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels My Christmas Family Tree Christmas Tree on JoyPixels
Vanessa nu a avut niciodată o familie adevărată alături de care să sărbătorească sărbătorile de iarnă. Și iată că acum, cu rezultatele testului ADN din arborele său genealogic, descoperă o întreagă familie despre care nu știa că există. Richard, tatăl său biologic, o invită să petreacă weekendul de Crăciun alături de el și familia sa. Acesta îi cere lui Kris, un prieten și apropiat al familiei, să o aducă pentru a nu veni singură. Cum Kris la rândul său cunoaște destul de bine familia, Vanessa îl roagă să o ajute cu ceva informații pentru a putea sparge gheața la prima întâlnire cu tatăl său. Așa cum era de așteptat, la început situația este destul de incomodă. Pe măsură ce weekendul înaintează și tradițiile de Crăciun sunt bifate, Vanessa își întâlnește bunica și alte rude, reușind chiar să o ajute pe sora sa mai mică să își depășească frica de scenă înainte de a cânta în concursul de Crăciun. Un weekend reușit și un Crăciun fericit, totul până când tânăra primește un mesaj de la compania de testare a ADN-ului cu o veste surprinzătoare care amenință întreaga sa ședere alături de Richard și apropiații săi.

Distribuție: Aimee Teegarden, Andrew Walker, James Tupper
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 13 noiembrie


2021_MOC_One December Night_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels One December Night Christmas Tree on JoyPixels
Quinn, un manager muzical în plină ascensiune profesională, primește ordin de la șeful ei să se întoarcă în orașul natal pentru a supraveghea o reuniune a legendarului duo muzical, Bedford & Sullivan. Trebuie spus că o parte din acest duo este chiar tatăl său înstrăinat, Mike Sullivan. Mike și fostul său coleg de trupă, Steve Bedford, au avut o relație controversată care s-a încheiat cu 10 ani în urmă, după ce acesta a părut incapabil să cânte într-un concert sold-out. La scurt timp după aceea, Quinn a rupt și ea orice legătură cu tatăl său. În timp ce își face griji de propria întâlnire cu Mike, ea trebuie să aibă grijă și de Jason Bedford, fiul și managerul lui Steve, cealaltă jumătate a celebrului duo muzical. La fel ca și ea, și acesta vine în oraș pentru a supraveghea reuniunea televizată, temându-se de trecutul celor doi și a frustrărilor adunate de-a lungul anilor. După multe peripeții și momente tensionate, prietenia de o viață a celor două staruri readuce la suprafață momentele plăcute de pe vremea Bedford & Sullivan, iar Quinn și Jason se văd nevoiți a își uni forțele pentru a produce un eveniment muzical de excepție dedicat sărbătorilor de iarnă. Coloana sonoră a filmului cuprinde un cântec original a lui Peter Gallagher (“One December Night), și un altul ce va fi cântat în exclusivitate pentru acest proiect (“Coming Home”).

Distribuție: Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford, Brett Dalton
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 13 noiembrie


2021_IAWL_A Picture Perfect Holiday_Lifetime_PChristmas Tree on JoyPixels A Picture Perfect Holiday Christmas Tree on JoyPixels
Fotograful de modă Gaby Jones este dornică să-și facă un nume în domeniu și, în cele din urmă, are această șansă când obține un post râvnit la o revistă tematică. Încurajată de un editor să participe la teambuilding-ul anual de fotografie de Crăciun din micul oraș Pine Falls pentru a-și dezvolta abilitățile, Gaby se înscrie cu reticență în ciuda faptului că nu este un mare fan al sărbătorilor. La fața locului, aceasta află că i-a fost rezervată deja camera, de fotograful specializat în viață sălbatică Sean, dar în curând descoperă că viața înseamnă mai mult decât ceea ce vede prin obiectiv. Pe măsură ce aceștia se cunosc, alegerile lor de viață încep să îi împiedice, iar cei doi trebuie să decidă dacă sunt dispuși să își asume un risc pentru a împărtăși împreună o vacanță perfectă.

Distribuție: Tatyana Ali, Henderson Wade, Dina Meyer
Canal TV/ Platformă: Lifetime
Premieră: 13 noiembrie


2021_GAC_Christmas Time is Here_GAC Family_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Time is Here Christmas Tree on JoyPixels
Nia Moore, un agent imobiliar de succes într-un oraș mic, își propune să încheie o tranzacție pentru un client – Julian Parsons – care vrea să achiziționeze o locație turistică în timp util pentru sezonul festiv, însă indiferent câte proprietăți din Pine Valley îi arată Nia lui Julian, el continuă să se întoarcă la singura locație care nu este de vânzare… cea care aparține tatălui văduv al Niei, Patrick. Patrick ar dori să vândă proprietatea și să se pensioneze. Nia este cea care nu poate renunța la amintirile unei perioade idilice din viață, când mama ei încă trăia și juca un rol esențial în atmosfera locației. Julian își dă seama de reticența Niei de a vinde proprietatea, însă șeful nerăbdător al lui Julian vine în Pine Valley cu intenția să încheie afacerea înainte de Crăciun. Cu riscul de a-și pierde locul de muncă, Julian vine cu un plan magic pentru salvarea moștenirii familiei Niei.

Distribuție: Dewshane Williams, Rukiya Bernard, Tom Pickett
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 13 noiembrie


2021_A Snowy Christmas_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels A Snowy Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Ghinionistul avocat de oraș Kelly Mitchum se întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul cu familia ei. În timp ce visează să-și găsească bărbatul perfect, ea îl întâlnește pe frumosul agent imobiliar Forrest Newell – iar el îndeplinește toate cerințele! Ținând cont că locuința familiei sale riscă să fie demolată, va putea Forrest să o ajute? Și va fi suficientă magia Crăciunului pentru a o salva?

Distribuție: Elysia Rotaru, Damon Runyan
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 13 noiembrie


2021_Snowed in for Christmas_UPtv_PChristmas Tree on JoyPixels Snowed in for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Kaley, o tânără menajeră de origine străină, nu se poate întoarce acasă pentru a petrece Crăciunul din cauza unei furtuni de zăpadă. În ciuda propriei dezamăgiri, ea este hotărâtă să le învețe pe fetele casei, alături de fermecătorul lor unchi, magia Crăciunului. Va duce această serie de evenimente la un Crăciun perfect?

Distribuție: Kayla Wallace, Jeremy Guilbaut
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 14 noiembrie


2021_CTC_A Holiday in Harlem_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Holiday in Harlem Christmas Tree on JoyPixels
După ce bunica ei, Mama Belle, refuză livrarea obișnuită de cadouri, așteptând „prezență în favoarea cadourilor”, Jazmin se îndreaptă către Harlem pentru o vizită scurtă. Cu toate acestea, când Mama Belle este rănită, tânăra este de acord să rămână în cartier și să preia organizarea Jamboreeului anual de Crăciun împreună cu Caleb, vechiul ei prieten din cartier. O avocată corporatistă de succes, Jazmin se așteaptă ca noul său gig să fie ușor, însă constată rapid că are multe de învățat despre comunitate și despre inima ei.

Distribuție: Olivia Washington, Will Adams, Tina Lifford
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 14 noiembrie


2020_MOC_Deliver by Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Deliver by Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Livrare de Crăciun)
După o lungă pauză de la întâlniri, Molly Ford, proprietară a unei mici brutării locale, este surprins să descopere că se simte atrasă de doi bărbați. De fiecare dată când îl întâlnește pe nou venitul în oraș, carismaticul și misteriosul Josh, scânteile par a zbura între cei doi. Apoi, simte o legătură specială în timpul apelurilor nocturne, cu fermecătorul străin care coordonează festivalul anual de Crăciun al orașului, fără să cunoască că în fapt cei doi sunt același bărbat. La rândul său, Josh Harling este un tată rămas văduv hotărât să se concentreze pe relația și bunăstarea fiului său Charlie. Magia sărbătorilor și dorința celui mic ca tatăl său să fie din nou fericit, fac ca pe măsură ce festivalul se apropie, Molly și Josh să devină din ce în ce mai apropiați și să descopere că legătura dintre ei devine mai profundă, curând ajungând să fie nevoiți să decidă dacă sunt cu adevărat pregătiți pentru această nouă șansă la iubire.

Distribuție: Alvina August, Eion Bailey
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 14.11 – 16:00/ 15.11 – 20:00/ 16.11 – 12:30/ 18.11 – 14:20/ 21.11 – 14:15


1 – 7 NOIEmbrie

2020_CTC_Cross Country Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Cross Country Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Călătorie de Crăciun)
Lina și Max, ambii din același orășel din Colorado, însă niciodată prieteni, călătoresc din New York acasă pentru vacanța de sărbători. Cel puțin astea le sunt planurile până când o furtună redirecționează avionul. Fără alte zboruri disponibile, cei doi se văd nevoiți să lucreze împreună pentru a ajunge acasă la timp, indiferent de felul în care speră ei să reușească. Oamenii pe care îi întâlnesc pe parcurs și locurile prin care trec, îi ajută să vadă Crăciunul – dar și unul pe celălalt – într-un mod diferit.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Greyston Holt
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 2.11 – 20:00/ 5.11 – 18:00/ 7.11 – 12:30/ 8.11 – 10:40


2020_MOC_The Christmas Bow_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Bow Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun vindecător)
Muzician promițător, visul de o viață al lui Kate de a cânta în Filarmonica Rocky Mountain este pus în așteptare după un accident suferit. Revenită acasă pe perioada recuperării, ea reia legătura cu Patrick, un vechi prieten de familie, și Gavin, vărul acestuia, reușind totodată să descopere iubirea, găsindu-l pe acel cineva care crede cu adevărat în ea. Iar cu ajutorul și sfaturile bunicului Joe, Kate găsește forța și curajul de a se încrede în ea însăși, de a permite muzicii să revină în viața sa și, mai mult, să țină piept tuturor provocărilor întâlnite pe parcurs.

Distribuție: Lucia Micarelli, Michael Rady, Kenneth Cummins, James Saito
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 5.11 – 20:00/ 6.11 – 14:20/ 7.11 – 18:00/ 9.11 – 18:00


2021_CTC_Gingerbread Miracle_Hallmark_B(2)Christmas Tree on JoyPixels Gingerbread Miracle Christmas Tree on JoyPixels
În urmă cu mai bine de doi ani, Maya, o avocată, a avut parte în viața sa de un eșec. Neputând să depășească momentul, s-a mutat în apartamentul de deasupra garajului părinților ei și a început să folosească brutăria Casillas Panadería pe post de birou. Acest loc a rămas special pentru ea încă de când a lucrat alături de Alejandro „Alex” Casillas, marea sa iubire din adolescență. Când unchiul lui Alex îi cere ajutorul Mayei pentru a vinde brutăria, tânărul decide să se întoarcă acasă pentru a sărbători ultimul Crăciun în brutărie și pentru a o ajuta pe Maya să găsească un cumpărător potrivit pentru aceasta.

Distribuție: Merritt Patterson, Jon Ecker
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 5 noiembrie


GAC-Family-The-Great-Christmas-Switch-MovieChristmas Tree on JoyPixels The Great Christmas Switch Christmas Tree on JoyPixels
Dorind să scape o peroadă de probleme în timpul unei perioade festive deosebit de stresante, gemenele identice Sophia, o fată singură, de oraș, cu un șef exigent, și Kaelynn, o mamă singură a doi copii în Midwest, decid să facă schimb de roluri cu ocazia Crăciunului. În timp ce își trăiesc viața celeilalte, își dau seama că ceea ce le-a lipsit din propriile lor vieți ar putea să nu fie prea departe de atins până la urmă… Când Sophia îi spune surorii sale că a trebuit să-și anuleze vacanța de Crăciun pentru a rămâne în San Diego la job, Kaelynn profită de șansa de a fugi de gerul din Ohio pentru a lua locul surorii ei. Cum copiii surorii ei sunt cu tatăl lor de Crăciun, Sophia crede că singura ei sarcină va fi să se uite la filme de sezon lândă șemineu. Kaelynn se simte încrezătoare că rutina ei de zi cu zi a pregătit-o pentru șeful grinchy și prietenii antisociali ai Sophiei. Cum familiarul este dat peste cap, va fi nevoie de un miracol de Crăciun pentru a ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie.

Distribuție: Sarah Lind, Dillon Casey
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 6 noiembrie


2021_MOC_Debbie Macomber's A Mrs. Miracle Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Debbie Macomber’s A Mrs. Miracle Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Pe măsură ce sezonul de sărbători se apropie, lui Laurel i-ar face bine ceva vești bune. Ea și soțul ei, Will, s-au rugat pentru un copil, însă pare a fi o dorință ce se transformă pe zi ce trece într-un vis imposibil; mai mult, recent cei doi s-au văzut nevoiți să se mute cu bunica Helen, aceasta având ceva probleme de sănătate cauzate de vârsta înaintată. Atunci când Laurel contactează pentru ajutor o firmă locală de îngrijire la domiciliu, află că nu este disponibil niciun îngrijitor, asta până când la ușă apare doamna Miracle. Doamna Miracle nu este străină în a ajuta o familie la ananghie, ba mai mult, ajutorul său pare a fi mană cerească pentru Laurel, Will și Helen. Iar cu cât se apropie mai mult Crăciunul, lucrurile încep a se lumina pentru toți, promițând un Crăciun de neuitat pentru toți. Scenariul are la bază o nouă poveste semnată de Debbie Macomber, continuând seria începută în 2015 cu Debbie Macomber’s Dashing Through the Snow, cu Meghan Ory (Chesapeake Shores, Once Upon a Time) și Andrew. W. Walker în roluri principale.

Distribuție: Kaitlin Doubleday, Steve Lund, Paula Shaw, Caroline Rhea
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 6 noiembrie


2021_CTC_Next Stop, Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Next Stop, Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Chirurg de succes în New York City, Angie nu poate să nu se întrebe cum ar fi arătat viața ei dacă s-ar fi căsătorit cu Tyler, fostul său iubit, acum reporter sportiv aflat pe culmile succesului profesional. Pentru a petrece vacanța de sărbători alături de familia ei, Angie ia trenul spre casă, doar pentru a descoperi atunci când coboară la destinație că este în mod inexplicabil cu 10 ani în trecut. Dezorientată de călătoria ei neașteptată în timp, ea începe să se acomodeze noului mers încet-încet, iar cu sfatul enigmaticului conductor al trenului, Angie începe a-și navigha vizita în trecut, încercând să se întoarcă în prezent. În timp ce se străduiește să-și dea seama cum să facă pentru a reveni în viitor, ea are acum șansa de a se reconecta cu familia ei, ba chiar face echipă cu sora sa, Kristen pentru a-și ajuta părinții să-și reaprindă dragostea și ceea ce i-a ținut împreună atâta timp. Cu toate acestea în plină desfășurare, Angie capătă la rândul său o nouă perspectivă și descoperă ce – și cine – este cu adevărat important pentru ea.

Distribuție: Lyndsy Fonseca, Chandler Massey, Lea Thompson, Christopher Lloys, Matt Walton, Paige Herschell, Eric Freeman
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 6 noiembrie


2021_CTC_A Christmas Treasure_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Treasure Christmas Tree on JoyPixels
Crăciunul în Pine Grove va fi cu mult mai special anul acesta de sărbători, deoarece familia Webb intenționează să deschidă o capsulă a timpului veche de 100 de ani, îngropată chiar la fondarea orașului. În timp ce se bucură de toate festivitățile orașului din jurul marii dezvăluiri și continuă să lucreze la ziarul familiei sale, Lou își finalizează în cele din urmă planurile de a-și continua cariera de scriitor și a se muta la New York, imediat după Crăciun. După ce este deschisă capsula timpului și găsește vechiul jurnal al bunicului ei, tânăra începe să aibă dubii privind plecarea din Pine Grove și începe a se întreba dacă nu este mai bine să rămână aici pentru a putea continua moștenirea familiei sale. În acest timp îl cunoaște și pe carismaticul Kyle care, asemeni ei, și el se află pus în fața unei decizii dificile, sărbătorile devenind pentru cei doi un moment esențial pentru viitorul lor.

Distribuție: Jordin Sparks, Michael Xavier
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 7 noiembrie


christmas-with-a-prince-the-royal-baby-movie-1280x720-dated-wpcf_393x221 (1)Christmas Tree on JoyPixels Christmas with a Prince: The Royal Baby Christmas Tree on JoyPixels
Al treilea film din seria Christmas with a Prince. Fericiți căsătoriți și așteptând primul copil, prințesa Tasha și prințul Alec se adaptează statutului de familie regală, cu multă dragoste și mult umor. Când se află că Prințul trebuie să plece într-un turneu regal, Tasha insistă să-l însoțească, spre disperarea regelui, deoarece este pe cale să nască. Lucrurile merg bine până când o complicație o forțează pe Tasha să se așeze în pat pentru restul sarcinii. Știind că bebelușul trebuie să se nască oficial pe pământul San Saraze, echipa trebuie să se chinuie să rezolve totul înainte de sosirea bebelușului regal.

Distribuție: Kaitlyn Leeb, Nick Hounslow, Josh Dean, Charles Shaughnessy
Canal TV/ Platformă: UPtv
Premieră: 7 noiembrie


2020_MOC_Holly & Ivy_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Holly & Ivy Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Holly și Ivy)
Când Nina află că boala i-a recidivat, vecina sa Melody promite să-i țină împreună cele două fete, Holly și Ivy, iar în calitate de fost copil adoptiv ia în serios această responsabilitate. Însă provocările nu se lasă deloc așteptate, astfel că dacă Melody nu reușește să creeze un dormitor pentru fete în perioada indicată, statul se vede obligat să le plaseze pe cele două fete într-un spațiu mai… adecvat. O încercare nu vine niciodată de una singură, toate întâmplările făcând-o să conștientizeze că este posibil să nu reușească să finalizeze renovările la timp pentru inspecție. Dar cum este aproape Crăciunul iar magia sărbătorilor poate lua numeroase forme, Melody cunoaște cu adevărat forța comunității, ajungând pe parcurs să îl întâlnească și pe fermecătorul și carismaticul Adam.

Distribuție: Janel Parrish, Marisol Nichols, Jeremy Jordan, Sadie Coleman, Piper Rubio
Colecție: Miracles of Christmas, 2020/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 7.11 – 16:00/ 8.11 – 20:00/ 9.11 – 12:30/ 11.11 – 14:20/ 14.11 – 14:15


25 – 31 octombrie

2020_CTC_A Timeless Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Timeless Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun în viitor)
Megan Turner este îndrăgostită de trecut. Este ghid turistic la un frumos conac istoric unde le povestește vizitatorilor despre proprietarul original, Charles Whitley. Inventator și om de afaceri la începutul secolului al XX-lea, el a reușit să treacă de la sărăcie la bogăție doar pentru a dispărea fără urmă în Ajun de Crăciun. La rândul său, Charles a fost mereu intrigat de viitor, însă pur și simplu nu se aștepta niciodată să ajungă atât de… departe. Încercând să repare un ceas misterios, este transportat în secolul al XXI-lea, cu casa plină de străini curioși. Charles este hotărât să găsească o cale de întoarcere în propria epocă, mai ales când află ce s-a întâmplat după dispariția sa, însă pe măsură ce Megan îl introduce în minunile moderne ale gastronomiei, tehnologiei și a tradițiilor de sărbători, ambii simt o conexiune despre care se spune că apare o dată în viață. E oare posibil ca undeva în timp, cei doi să fie sortiți să fie împreună? Scenariul are la bază romanul omonim semnat de Alexis Stanton, publicat la editura Hallmark Publishing.

Distribuție: Erin Cahill, Ryan Paevey
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare DIVA: 26.10 – 20:00 / 29.10 – 18:00 / 31.10 – 12:20


2020_CTC_Chateau Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Chateau Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la castel)
Margot Hammond, pianistă de renume mondial, primește o vacanță neașteptată și oportunitatea de a-și petrece Crăciunul cu familia sa la hotelul preferat, Chateau Newhaus. După ce tocmai a primit o altă recenzie dură, Margot așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu familia ei și să ia o pauză de la muzică, în speranța de că își va redescoperi pasiunea și ceea ce a făcut-o de la început să se îndrăgostească de pian. Ajunsă la hotel, Margot îl reîntâlnește pe Jackson, fostul său iubit și coleg de trupă, care o convinge să cânte în concertul anual de Crăciun organizat de Chateau Newhaus. Timpul petrecut în pregătirea concertului face să revină la sentimentele de altădată însă să se și înrădăcineze teama de a nu face din nou aceleași greșeli. Pe măsură ce concertul se apropie, Margot și Jackson trebuie să învețe că atât în muzică, cât și în dragoste, ce e mai bun va veni dacă ne ascultăm inima.

Distribuție: Merritt Patterson, Luke Macfarlane
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 29.10 – 20:00 / 30.10 – 14:20 / 31.10 – 18:20


2021_CTC_Christmas in Harmony_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas in Harmony Christmas Tree on JoyPixels
O fuziune a companiei Suprasonic Records face ca Harmony Matthews să își piardă locul de muncă și astfel să se mute înapoi în orașul natal. Mama acesteia nici că putea fi mai încântată că o are din nou alături de ea pe fiica sa, care o poate ajuta la biserică cu pregătirea competiției anuale Holiday Hallelujah Chorus. După o serie de evenimente, Harmony găsește ideea perfectă ce o poate ajuta să revină la cariera și vechea sa companie, însă lucrurile decurg în așa fel încât tânăra ajunge să dea probă pentru un solo în corul condus de nimeni altul decât Kyle Noah, fostul său iubit din liceu. Până în Ajunul Crăciunului, Harmony și Kyle ar putea cânta o melodie diferită, însă rămâne de văzut dacă vor reuși să se armonizeze în cheia iubirii.

Distribuție: Ashleigh Murray, Luke James, Loretta Devine, Michelle Williams, Basil Wallace
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 29 octombrie


2021_CTC_Coyote Creek Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Coyote Creek Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Paige se oferă să planifice petrecerea anuală de sărbători la hanul părinților săi din Rockies, Coyote Creek Inn, petrecere care speră că o va ajuta să obțină o promovare la firma de evenimente de lux pentru care lucrează. Ea decide ca temă „Crăciunul în jurul lumii”, pentru a prezenta magia universală a sezonului prin diversele tradiții de Crăciun ale oaspeților hanului. Dylan, un dezvoltator imobiliar carismatic și tată singur, este în vizită la Coyote Creek pentru sărbători împreună cu fiul său. Ceea ce Paige nu știe este că părinții ei intenționează să vândă locul și că potențialul cumpărător este chiar Dylan. Soarta hanului și relația lui Paige amândouă par a fi lăsate să fie decise de magia sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Janel Parrish, Ryan Paevey, Ana-Maria Alvarado, Adriana Ravalli, Daylin Willis, Manny Hernandez
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 30 octombrie


Much Ado About ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Much Ado About Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Haley este îndrăgită în comunitatea din Winterstone pentru actele de caritate, de la a gestiona The Hope Chest până la a conduce corului de copii. Haley este, de asemenea, fiica unuia dintre cei mai bogați rezidenți din Winterstone, Leona Lloyd. În ciuda atitudinii pragmatice a lui Haley, ea este singurul moștenitor al Leonei – informație pe care nu o împărtășeșete cu Claud, un artist și romantic din fire. Haley i se prezintă lui Claud ca „Haley Logan”, crescută cu greu de o mamă singură, o mică minciună care capătă proporții atunci când Claud și echipa lui îi prezintă Leonei o reclamă care include o fotografie a noii iubite a lui Claud… Haley! Secretele sunt dezvăluite și relațiile răstălmăcite, dar vine Crăciunul, o perioadă în care se întâmplă miracole.

Distribuție: Susie Abromeit, Torrance Coombs
Canal TV/ Platformă: GAC Family
Premieră: 30 octombrie


2021_MOC_Christmas Promise_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Promise Christmas Tree on JoyPixels
Încearcând să accepte decesul logodnicului său și să treacă peste durerea cauzată de pierderea acestuia, Nicole decide că este mai bine să vândă casa de vis pe care cei doi o construiau împreună. Pentru a finaliza lucrările și a o putea pune pe piață, ea îl angajează pe Joe, genul de meseriaș bun la toate treburile gospodărești. În tot acest timp, Nicole schimbă mesaje cu una dintre cunoștințele fostului său logodnic, un contact anonim care a suferit la rândul său o astfel de pierdere. Încercând să accepte că este poate momentul de a-și reface viața, cu ajutorul lui Joe care o scoate din zona de confort și cu sfaturile mesagerului anonim de a învăța să ia pas cu pas fiecare zi pe rând, va găsi oare Nicole curajul să-și vindece inima frântă și să găsească din nou iubirea adevărată?

Distribuție: Torrey DeVitto, Dylan Bruce, Patrick Duffy
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 30 octombrie


2021_CTC_Christmas Sail_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Sail Christmas Tree on JoyPixels
Atunci când Liz Darling află că tatăl său Dennis a fost rănit într-un accident minor, ea se întoarce alături de fiica sa în Portside, orășelul natal, pentru primul Crăciun alături de familie din ultimii ani. Aici nu s-au schimbat prea multe, cu excepția lui Luke, cel mai bun prieten al ei din copilărie, care cu siguranță nu este același băiat de care își amintește. Deși e posibil să nu fie vacanța pe care și-o imaginase, Liz vede asta ca pe o oportunitate de a-i arăta fiicei sale Hannah genul de Crăciun magic pe care ea îl avea în copilărie alături de mama sa. Una dintre tradițiile preferate din copilăria lui Liz era participarea la parada anuală Christmas Eve Sailboat Parade, însă după decesul mamei, barca familiei a fost andocată definitiv împreună cu spiritul de Crăciun al tatălui său. Când Liz descoperă că poate pierde casa familiei, vine rapid cu un plan: cere ajutorul lui Luke pentru a repara barca și cu o idee care o poate ajuta să câștige marele premiu de 25.000 de dolari al paradei. Fără să știe, Luke are propriul plan propriu care o poate cuceri în cele din urmă.

Distribuție: Katee Sackhoff, Patrick Sabongui, Emma Oliver, Terry O’Quinn
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 31 octombrie


2019_MOC_A Blue Ridge Mountain Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Blue Ridge Mountain Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun în munții Blue Ridge)
Frumoșii munți Blue Ridge din Virginia oferă peisajul și locația perfectă pentru o frumoasă poveste de dragoste, despre întoarcerea acasă, noi începuturi și, desigur, Crăciunul. Atunci când Willow Petersen revine în orașul natal Blue Ridge Mountain pentru a ajuta la pregătirile pentru nunta surorii sale, este surprinsă să afle că pitorescul han Eagle Ridge Inn pe care familia l-a vândut cu ani în urmă după decesului tatălui ei, este iar de vânzare. După ce vorbește cu proprietarul hanului, David Lyndon, și îl convinge să o lase să folosească hambarul hanului ca locație pentru nunta surorii sale, amintirile și momentele frumoase trăite aici, o fac pe Willow să se atașeze din nou de vechiul han dar și să descopere că trăiește o poveste de dragoste neașteptată alături de David, văduv și tată singur, care intenționează să vândă acest loc doar pentru a putea accepta un parteneriat la firma sa de avocatură. Scenariul are la bază romanul “A Christmas Bride” semnat de Hope Ramsay.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres
Colecție: Miracles of Christmas, 2019/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 31.10 – 16:00


22 – 24 octombrie

2021_CTC_You, Me and The Christmas Trees_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels You, Me & the Christmas Trees Christmas Tree on JoyPixels
Olivia este experta din Connecticut în plante sempervirescente, respectiv acele plante care își mențin frunzele în toate anotimpurile. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, primește o cerere de ajutor din partea lui Jack, proprietarul unei ferme de brazi de Crăciun ajuns într-un impas în care are nevoie de abilitățile sale pentru a-și da seama ce boală misterioasă îi îmbolnăvește copacii și îi distruge afacerea – ferma are peste 100 de ani și este moștenire de familie, cu tradiție locală. După ce și-a anulat nunta cu doar șase luni înainte de marele eveniment, Olivia nu este chiar dornică să meargă acasă de sărbători așa că face un mic ocol la ferma lui Jack în Avon. Neputând să descopere imediat cauza, decide să își prelungească șederea pentru a face mai multe teste și pentru a vedea sursa problemei. Cu timp liber până la așteptarea rezultatelor, Olivia i se alătură lui Jack și prietenilor acestuia la festivitățile locale și la tradițiile de sărbători, o schimbare față de cele cu care a crescut și a fost obișnuită. Pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, cei doi încep să se îndrăgostească unul de celălalt iar Jack o ajută să își refacă relația cu familia. Nu în cele din urmă Olivia descoperă problema brazilor precum și planul lui Dwayne, un fermier local de arbori rival în afaceri al lui Jack. Filmul este și o mini-reuniune The Wonder Years pentru fanii lui McKellar & Jason Hervey.

Distribuție: Danica McKellar, Benjamin Ayres, Jason Hervey
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 22 octombrie


2021_MOC_Christmas in My Heart_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas in My Heart Christmas Tree on JoyPixels
Odată cu apropierea rapidă a Crăciunului, violonista Beth se întoarce în orașul natal după recentul deces al mamei sale, o îndrăgită profesoară de muzică din cadrul școlii locale. Aici o întâlnește pe Katie, o tânără violonistă promițătoare, fiica vedetei de muzică country, Sean Grant, care după moartea soției s-a retras în acest orășel pentru o viață liniștită. La rândul său, Ruthie, soacra lui Sean, dorește ca acesta să-și continue viața, chiar dacă pentru moment nu pare a se fi împăcat definitiv cu pierderea sa și nici nu a mai avut inspirația să creeze muzică nouă. Dornică să-și îmbunătățească abilitățile pentru viitorul recital al orașului dedicat mamei lui Beth, Katie găsește o modalitate de a-l convinge pe tatăl său să o angajeze pe Beth ca tutore, în ciuda scepticismului și a propriilor crezuri ce țin de o instruire formală în muzică. Pe măsură ce lecțiile progresează, Beth și Katie încep a împărtăși aceeași apreciere pentru muzica clasică, iar treptat, încrederea de sine a tinerei crește. Deși Beth și Sean se dovedesc a fi uneori în contradicție unul cu celălalt, pe parcurs cei doi învață că puterea muzicii și a prieteniei pot avea proprietăți vindecătoare semnificative, mai ales în preajma Crăciunului.

Distribuție: Heather Hemmens, Luke Macfarlane, Sheryl Lee Ralph, Maria Nash
Canal TV/ Platformă: Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 23 octombrie


2021_CTC_Boyfriends of Christmas Past_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Boyfriends of Christmas Past Christmas Tree on JoyPixels
Lauren, director de marketing, l-a apreciat dintotdeauna pe Nate, cel mai bun prieten al său. La urma urmei, tatăl ei și mama vitregă îl adoră, iar el este mereu acolo pentru a o sprijini cu turtă dulce și cacao fierbinte – preferatele ei. Chiar dacă încearcă și promite să-l ajute să decoreze bradul de la centrul comunitar, renunță la planurile sale atunci când primește de la muncă noi sarcini cu termen de predare chiar în Ajunul Crăciunului. În noaptea aceea, Lauren se trezește la 2:00 dimineața, cu o surpriză … să îi zicem confuză – iubitul pe care îl avusese în adolescență este acum în apartamentul ei și nu a îmbătrânit o zi. Așa cum acesta o avertizează, urmează să fie vizitată în curând și de alți trei foști iubiți, care o vor ajuta să revadă Crăciunul petrecut împreună cu fiecare, în speranța că o vor face să descopere tiparul din relațiile sale. În timpul acestor călătorii de sezon din trecutul său, Lauren vede că singura persoană pe care ar putea conta întotdeauna este Nate, chiar dacă este prea speriată pentru a recunoaște că îl iubește. Acum, ea trebuie să învețe din trecut și să-și deschidă inima, ori să riște să îl piardă pe Nate pentru totdeauna. Scenariul filmului este inspirat din romanul semnat de Edie Grace.

Distribuție: Catherine Haena Kim, Raymond Ablack, Paul Sun-Hyung Lee, Susan Hanson
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 23 octombrie


2021_CTC_The Santa Stakeout_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Santa Stakeout Christmas Tree on JoyPixels
Detectiv de poliție, Tanya este pusă să facă echipă cu Ryan pentru a rezolva o serie de jafuri recente care par a avea loc în timpul petrecerilor elitiste de sărbători din oraș. Cei doi merg sub acoperire ca Tasha și Rupert, un cuplu de proaspăt căsătoriți care se mută în casa vacantă de lângă domnul Miller, președintele jovial al comitetului de Crăciun al comunității … și principalul suspect al cazului. Pe măsură ce participă la evenimentele festive ale cartierului pentru a putea ține pasul cu aparențele, dar și să poată rezolva cazul, cei doi ajung să fie prinși în euforia sărbătorilor începând a vedea lucrurile într-o lumină nouă, ba chiar să se îndrăgostească unul de celălalt.

Distribuție: Tamera Mowry-Housley, Paul Campbell, Joe Pantoliano
Canal TV/ Platformă: Hallmark Channel
Premieră: 24 octombrie


2019_CTC_Christmas Under the Stars_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Under the Stars Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun sub stele)
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Colecție: Countdown to Christmas, 2019/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 24.10 – 14:00 / 28.10 – 20:00 / 29.10 – 7:00


2020_CTC_One Royal Holiday_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels One Royal Holiday Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun regal)
Chiar înainte de izbucnirea a ceea ce se anunță cel mai periculos viscol de Crăciun, Anna oferă a doi străini (mamă și fiu) un loc unde să înopteze, un loc la pensiunea tatălui ei din zona rurală a Connecticutului. Ce tânăra nu știe, este că cei doi, Gabriella și James, sunt de fapt membrii ai familiei regale din Galwick. Ceea ce începe ca o ședere de o noapte continuă să se extindă pe măsură ce Anna și prințul James încep să se îndrăgostească în mod neașteptat. Obișnuit ca sărbătorile de iarnă să fie unele încărcate de discursuri, protocol și numeroase formalități, Anna îi arată acestuia o altă față a Crăciunului în orașul ei natal, încurajându-l totodată să-și deschidă inima și să fie onest cu el însuși. O poveste de iubire regală nu se poate încheiat decât cu un eveniment festiv, Balul de Ajun din Kentsbury.

Distribuție: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark, Tom McGowan
Colecție: Countdown to Christmas, 2020/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă: DIVA România

Program difuzare: 24.10 – 18:00 / 25.10 – 18:00 / 31.10 – 14:10

Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple