Crăciun 2022

DIVA România – Locul filmelor de Crăciun

Great American Family – Great American Christmas

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix – Here for the Holidays 


7 – 13 noiembrie

2021_CTC_Next Stop, Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Next Stop, Christmas! Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Următoarea stație, Crăciunul!)
Chirurg de succes în New York City, Angie nu poate să nu se întrebe cum ar fi arătat viața ei dacă s-ar fi căsătorit cu Tyler, fostul său iubit, acum reporter sportiv aflat pe culmile succesului profesional. Pentru a petrece vacanța de sărbători alături de familia ei, Angie ia trenul spre casă, doar pentru a descoperi atunci când coboară la destinație că este în mod inexplicabil cu 10 ani în trecut. Dezorientată de călătoria ei neașteptată în timp, ea începe să se acomodeze noului mers încet-încet, iar cu sfatul enigmaticului conductor al trenului, Angie începe a-și navigha vizita în trecut, încercând să se întoarcă în prezent. În timp ce se străduiește să-și dea seama cum să facă pentru a reveni în viitor, ea are acum șansa de a se reconecta cu familia ei, ba chiar face echipă cu sora sa, Kristen pentru a-și ajuta părinții să-și reaprindă dragostea și ceea ce i-a ținut împreună atâta timp. Cu toate acestea în plină desfășurare, Angie capătă la rândul său o nouă perspectivă și descoperă ce – și cine – este cu adevărat important pentru ea.

Distribuție: Lyndsy Fonseca, Chandler Massey, Lea Thompson, Christopher Lloys, Matt Walton, Paige Herschell, Eric Freeman
Colecție:
Countdown to Christmas, 2021/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă:
DIVA România
Program difuzare: 
8.11 – 20:00/ 11.11 – 18:00/ 14.11 – 00:00


Falling for Christmas_Netflix_BChristmas Tree on JoyPixels Falling for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciunul cade la fix)
Proaspăt logodită, moștenitoarea răsfățată a unui magnat din lumea hotelieră suferă un accident la schi, își pierde complet memoria și ajunge să fie îngrijită de chipeșul proprietar al unei cabane și de inteligenta lui fiică în zilele premergătoare Crăciunului.

Distribuție: Lindsay Lohan, Chord Overstreet
Canal TV/ Platformă: Netflix
Program difuzare:
10 noiembrie


Christmas on Mistletoe LakeChristmas Tree on JoyPixels Christmas on Mistletoe Lake Christmas Tree on JoyPixels
De fiecare Crăciun, Reilly Shore alege un loc aleatoriu de pe hartă pentru o călătorie plină de aventuri. Anul acesta, acea destinație este cătunul pitoresc din Lacul Mistletoe (ro. Vâsc). După ce sosește, Reilly descoperă că pensiunea singuratică a orașului este plină cu ocazia festivalului anual Christmas Harbour. Când Emma, în vârstă de doisprezece ani, o invită pe Reilly să stea pe barca tatălui ei, aceasta află că tatăl Emmei, Raymond Mitchell, își vinde barca și nu poate participa la festival. Întristată, Emma solicită ajutorul lui Reilly pentru a-l convinge pe Raymond să se înscrie la festival, astfel încât să poată avea un ultim Crăciun perfect pe Lacul Mistletoe.

Distribuție: Genelle Williams, Corey Sevier, Hattie Kragten, Robin Dunne
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 10 noiembrie


2021_MOC_Christmas Promise_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels The Christmas Promise Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Promisiune de Crăciun)
Încearcând să accepte decesul logodnicului său și să treacă peste durerea cauzată de pierderea acestuia, Nicole decide că este mai bine să vândă casa de vis pe care cei doi o construiau împreună. Pentru a finaliza lucrările și a o putea pune pe piață, ea îl angajează pe Joe, genul de meseriaș bun la toate treburile gospodărești. În tot acest timp, Nicole schimbă mesaje cu una dintre cunoștințele fostului său logodnic, un contact anonim care a suferit la rândul său o astfel de pierdere. Încercând să accepte că este poate momentul de a-și reface viața, cu ajutorul lui Joe care o scoate din zona de confort și cu sfaturile mesagerului anonim de a învăța să ia pas cu pas fiecare zi pe rând, va găsi oare Nicole curajul să-și vindece inima frântă și să găsească din nou iubirea adevărată?

Distribuție: Torrey DeVitto, Dylan Bruce, Patrick Duffy
Colecție:
Miracles of Christmas, 2021/ Hallmark Movies & Mysteries
Canal TV/ Platformă:
DIVA România
Program difuzare:
11.11 – 20:00/ 13.11 – 14:00/ 14.11 – 22:00/ 16.11 – 18:00


2022_CTC_In Merry Measure_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels In Merry Measure Christmas Tree on JoyPixels
Darcy este o cântăreață pop ”one hit wonder”, care visează să-și reaprindă cariera muzicală. Când sora ei, proaspăt văduvă, Gretchen, are nevoie de ea, se întoarce în orașul natal din Ohio. În timp ce se află acolo, află că nepoatei ei Megan i s-a refuzat un loc în The Herald Angels, echipa de colinde a liceului în care Darcy a fost odată vedeta. Când Darcy află că vechiul ei rival Adam conduce acum echipa premiată, Darcy o determină pe nepoata ei să formeze un grup propriu, recrutând alți cântăreți talentați care nu au reușit. Cele două echipe ajung să concureze una cu cealaltă – câștigătoarea va reprezenta școala la Concursul anual de Colinde de Crăciun din regiune. Stilul celor doi antrenori nu poate fi mai diferit. Adam, care simte că a trebuit să muncească din greu pentru tot ce a primit, își menține studenții la un standard înalt și evită să le dea speranțe false. Între timp, Darcy se vede în studenții săi și preferă să vadă deficiențele lor ca pe o „oportunitate pentru o creștere impresionantă”. În curând, abordarea blândă a lui Darcy îi ajută pe elevi să-și găsească vocile și au o posibilitate reală de a câștiga concursul. Odată cu apropierea competiției, elevii își dau seama că au șanse mai mari de câștig dacă își unesc forțele, ceea ce îi obligă pe antrenorii concurenți să lase diferențele deoparte și să lucreze împreună. Relația dintre Darcy și Adam trece de la rivalitate, la prietenie și, în curând, la ceva mai mult, dar o oportunitate neașteptată amenință să le schimbe noua armonie.

Distribuție: Patti Murin, Brendan Penny, Jennifer Robertson, Cassidy Reichman
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 11 noiembrie


p20832221_v_h8_aaChristmas Tree on JoyPixels The Dog Days of Christmas Christmas Tree on JoyPixels
În timp ce își vizitează familia cu ocazia Crăciunului, Annie Blake decide să ajute trei câini vagabonzi să fie adoptați înainte de a se întoarce la cariera ei, aceasta lucrând pentru o organizație non-profit globală. Dar când se întâlnește cu medicul veterinar local, Dylan Hawkes, vechiul ei partener de dezbatere din liceu, aceștia fac echipă pentru a sprijini o organizație dedicată salvării animalelor. În cele din urmă, Annie descoperă că găsirea iubirii și schimbarea lumii se pot întâmpla chiar acasă.

Distribuție: Georgia Flood, Ezekiel Simat
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 11 noiembrie


Love at the Christmas ContestChristmas Tree on JoyPixels Love at the Christmas Contest Christmas Tree on JoyPixels
Din câte își amintește, pentru Angie partea preferată a Crăciunului a fost aprinderea luminilor de brad din Ajunul Crăciunului în piața orașului. Dar Crăciunul acesta, primul ei fără mama ei, Angie nu prea are chef să sărbătorească… până când află că mama ei visase întotdeauna să câștige concursul anual de împodobire a brazilor și să-și vadă bradul luminat în piața orașului. Angie își dă seama că victoria și decorarea bradului orașului este modalitatea perfectă de a-și onora mama. Ceea ce Angie nu se așteaptă este că iubitul ei din liceu, David, și adorabila sa fiică Gabby, vor participa la concurs.

Distribuție: Samantha Cope, Ross Jirgl
Colecție: Great American Christmas, 2022/ Great American Family
Premieră: 11 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Reindeer Games Homecoming Christmas Tree on JoyPixels
MacKenzie Graves este o strălucită profesoară de biologie, competitivă, iubitoare de cuvinte încrucișate, originară din Vermont, care și-a pierdut recent tatăl, iubitul șef al pompierilor și inima tradiției de strângere de fonduri a orașului, organizată sub forma „Jocurilor de reni”. În fiecare an de la moartea lui, aceasta concurează cu fosta echipă a tatălui ei, un grup divers de pompieri pensionari, pentru a câștiga Jocurile și pentru a păstra tradiția vie. Totuși, în acest an, lumea ei este zguduită atunci când starul de Hollywood și iubitul lui Mac din liceu, Chase Weston, vine acasă de Crăciun pentru a-și vizita nepotul și sora însărcinată și este obligat să participe la jocuri. Când apare oportunitatea de a concura împotriva fostei sale iubiri, Mac este hotărâtă să câștige Cupa Kris Kringle cu orice preț. Pe măsură ce competiția se întețește, la fel crește scânteia dintre Mac și Chase, iar Chase se trezește curând dornic nu doar să câștige jocurile, ci și să-i câștige inima.

Distribuție: Sarah Drew, Justin Bruening, Brian Sills
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 12 noiembrie


A Merry Christmas WishChristmas Tree on JoyPixels A Merry Christmas Wish Christmas Tree on JoyPixels
Un director de publicitate din New York se întoarce în orașul ei natal pentru a vinde ferma familiei, dar în schimb reia legătura cu prietena ei din copilărie și se implică în organizarea anuală a Winter Wonderland, festival ce are loc în cadrul fermei.

Distribuție: Jill Wagner, Cameron Mathison
Colecție: Great American Christmas, 2022/ Great American Family
Premieră: 12 noiembrie


p23152257_v_h8_aaChristmas Tree on JoyPixels Six Degrees of Santa Christmas Tree on JoyPixels
Iubitoare a Crăciunului și mamă singură, Harper (Kathryn Davis), a creat un program, Six Degrees of Santa, în care „Moși Crăciun” anonimi oferă un cadou și un set de instrucțiuni care urmează să fie transmise, savurate temporar și re-dăruite, la nesfârșit. Scopul ei este să creeze o experiență de Crăciun care să fie reală, magică și neașteptată. Când cadoul lui Harper ajunge în mâinile unui antreprenor de top pe internet, Jason (Steve Lund), este convins că originalul Moș Crăciun ar putea fi sufletul lui pereche. Acesta o caută pe Harper, ca arhitect al programului, pentru a-l ajuta să găsească această femeie misterioasă.

Distribuție: Kathryn Davis, Steve Lund
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 13 noiembrie


2021_CTC_Christmas At Castle Hart_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas at Castle Hart Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la castelul Hart)
Proaspăt singură și rămasă șomeră după ce și-a pierdut locul de muncă chiar înainte de Crăciun, responsabila Brooke Bennett este convinsă de sora sa mai impulsivă, Margot, să plece în vacanță într-o aventură de sărbători. Cele două decid să îndeplinească dorința de o viață a tatălui lor și să călătorească în Irlanda în căutarea rădăcinilor irlandeze de familie. Când ajung, într-unul din barurile locale, Brooke îl întâlnește pe Aiden Hart, descoperind rapid că acesta este, de fapt, Contele de Glaslough. Întors recent după mai mulți ani petrecuți în străinătate ca arhitect, Aiden la rândul său nu este primit cu prea multă bucurie de către sora sa, Siobhan, care, în absența sa a rămas să gestioneze Castle Hart. Cu mai puțin de două săptămâni înainte ca domeniul să găzduiască evenimentul social al sezonului, persoana care plănuiește evenimentul renunță și Siobhan este disperată să angajeze pe cineva care să preia pregătirile. Crezând că Brooke și Margot sunt organizatori de evenimente elitiste în New York, Aiden face prezentările necesare iar cele două surori sunt angajate să pregătească evenimentul regal. O problemă în toată această desfășurare este că Margot i-a indus în eroare pe Siobhan și pe Aiden, făcându-i să creadă că Brooke este în fapt Paige Monahan – tocmai persoana care tocmai le-a concediat. Pe măsură ce Brooke lucrează la eveniment alături de Aiden, cei doi încep a se îndrăgosti, însă odată ce adevărul se va afla, ea îl poate pierde pe acesta pentru totdeauna. Filmările s-au desfășurat integral în Irlanda.

Distribuție: Lacey Chabert, Stuart Townsend, Ali Hardiman, Aoife Spratt, Donna Anita Nikolaisen
Colecție:
Countdown to Christmas, 2021/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă:
DIVA România
Program difuzare:
13.11 – 16:00/ 15.11 – 18:00/ 17.11 – 22:00/ 19.11 – 20:00


Din trecut…

31 octombrie – 6 noiembrie

2021_CTC_A Kiss Before Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Kiss Before Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un sărut înainte de Crăciun)
Ethan Holt, director de dezvoltare imobiliară, este un tată căsătorit cu doi adolescenți. În Ajunul Crăciunului, Ethan este dezamăgit să afle că pierde o promovare și deplânge că modul său de a face afaceri, acel comportament de „băiat drăguț” l-a reținut în carieră. Datorită magiei de Crăciun, dorința obișnuită a lui Ethan ca viața lui să fi urmat un alt curs devine realitate. Se trezește a doua zi dimineață și este șocat să constate că totul este diferit – nu este căsătorit cu Joyce, nu are doi copii adolescenți și este CEO al companiei sale. Joyce este cheia pentru ca Ethan să-și poată revendica viața inițială și familia pe care o iubește – el trebuie doar să o convingă că fericirea lor îi așteaptă pentru totdeauna… și are doar până în ziua de Crăciun. Aceasta este prima reuniune pe micul ecran a celor doi protagoniști, după finalul Desperate Housewives (ro. Neveste disperate).

Distribuție: James Denton, Teri Hatcher, Marilu Henner, Gino Anania
Colecție:
Countdown to Christmas, 2021/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă:
DIVA România
Program difuzare: 
1 noiembrie – 20:00


2021_CTCJ_Crashing Through the Snow_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Crashing Through the Snow Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Invitație de Crăciun)
Maggie este invitată să petreacă sărbătorile de iarnă cu fostul ei soț și noua lui iubită. Pentru că dorește să le ofere fetelor ei un Crăciun în familie, acceptă să participe fără să știe ce o așteaptă cu adevărat. Cum petrece o familie atipică sărbătorile?  Cu peripeții, asta este clar!

Distribuție: Amy Acker, Warren Christie, Brooke Nevin, Kristian Bruun 
Colecție:
Christmas in July, 2021/ Hallmark Channel
Canal TV/ Platformă:
 DIVA România
Program difuzare:
4.11 – 20:00/


2022_CTC_A Magical Christmas Village_Hallmark_B (3)

Christmas Tree on JoyPixels A Magical Christmas Village Christmas Tree on JoyPixels
Summer este o arhitectă ce locuiește într-un mic oraș în care își crește tânăra fiică Chloe. Când mama ei Vivian are nevoie de un nou domiciliu, viața ei ordonată devine exact opusul, după ce o invită pe Vivian să se mute cu ei în timpul acestei tranziții. La sosire, Vivian da viață unei moșteniri, un sat de Crăciun în miniatură, care seamănă cu orașul lor și îi spune lui Chloe că îi îndeplinește dorințele de Crăciun. Pe măsură ce Chloe începe să monteze figurinele, evenimentele din viața reală par să imite scenele pe care le creează, inclusiv întâlnirea întâmplătoare a lui Summer cu Ryan, un nou venit în comunitatea lor. Cei doi învață repede că împărtășesc multe în comun și, pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, Ryan o ajută încet pe Summer să învețe să-și deschidă din nou inima spre sentimente de iubire. Între timp, locuirea sub același acoperiș le oferă lui Summer și Vivian șansa de a repara relația dintre acestea, pe măsură ce sărbătoarea se apropie și, poate, cu puțin ajutor din magia satului de Crăciun, familia va redeveni unită.

Distribuție: Alison Sweeney, Luke Macfarlane, Marlo Thomas, Maesa Nicholson
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 4 noiembrie


2022_CTC_Lights, Camera, Christmas Movie_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels Lights, Camera, Christmas! Christmas Tree on JoyPixels
Când filmările pentru o producție de Crăciun ajung într-un mic oraș, proprietara unui magazin local, Kerry, este angajat în ultimul moment pentru a-l înlocui pe designerul de costume al filmului. De parcă această întorsătură neașteptată a evenimentelor nu este suficient de importantă, Kerry nutrește sentimente pentru Brad Barton, celebrul și carismaticul actor principal al filmului, care începe să urmeze roluri mai provocatoare. Între timp, toată lumea din oraș este încântată de filmări, inclusiv de mama lui Kerry, care este cel mai mare fan al lui Brad. Kerry începe să reia legătura cu dragostea ei pierdută pentru sărbători în timp ce descoperă o pasiune reînnoită pentru designul vestimentar. Pe măsură ce relația ei cu Brad se adâncește, aceștia vor trebui să decidă dacă ambițiile lor de carieră și romantismul pot coexista.

Distribuție: Kimberley Sustad, John Brotherton, Laura Soltis, Matthew Kevin Anderson
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 5 noiembrie


2022_MOC_A Maple Valley Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Maple Valley Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Erica Holden și-a petrecut întreaga viață lucrând pentru un set de obiective: să cumpere înapoi jumătate din Maple Valley Farm pe care mama ei, Ina, a trebuit să o vândă și să-i permită acesteia din urmă să se pensioneze. Pe măsură ce se apropie Crăciunul și fermele Maple Valley își încep activitățile de Crăciun de neuitat pe parcursul unei săptămâni, Erica ajunge apriape de obiectiv, până când apare Aaron Davenport pentru a face o ofertă pentru afacerea familiei sale. În timp ce Erica luptă pentru a-și proteja ferma și a rezista atracției sale tot mai mari pentru Aaron, i se prezintă oportunități care o fac să-și regândească angajamentul față de planul de familie. Cu spiritul sărbătorilor în aer, va schimba Erica cursul și va căuta un alt vis, iar Aaron își va da seama că unele lucruri nu sunt de vânzare?

Distribuție: Peyton List, Andrew Walker, Frances Flanagan, Ella Cannon
Colecție: Miracles of Christmas, 2022/ Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 5 noiembrie


Merry SwissmasChristmas Tree on JoyPixels Merry Swissmas Christmas Tree on JoyPixels
Alex are amintiri minunate legate de Crăciun cu cea mai bună prietenă a ei, Beth, până când Beth a început să se întâlnească cu fostul lui Alex, Jesse. Pentru că a ratat ultimele Crăciunuri cu familia din cauza jobului ei solicitant de arhitect, Alex este încântată să-și petreacă vacanțele alături de mama ei Caroline, care deschide un han în Elveția. Spre consternarea ei, află că și Jesse și Beth vor fi acolo, pentru deschiderea hanului. Când Alex îl întâlnește pe Liam, un tată singur și managerul hanului mamei sale, Liam încearcă să-i arate toate tradițiile și cultura de Crăciun din Elveția și o ajută pe Alex să se deschidă către iubire și iertare în acest sezon festiv.

Distribuție: Jodie Sweetin, Tim Rozon, Mikaela Lily Davies, David Pinard, Jane Wheeler
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 5 noiembrie


A Royal Christmas on IceChristmas Tree on JoyPixels A Royal Christmas on Ice Christmas Tree on JoyPixels
Căutând să scape din viața sa regală, un prinț strălucitor vine în Statele Unite pentru a începe o mică afacere într-un orășel din nordul statului New York și ajunge să se îndrăgostească de o fostă patinatoare olimpică.

Distribuție: Anna Marie Dobbins, Jonathan Stoddard, William Baldwin
Colecție: Great American Christmas, 2022/ Great American Family
Premieră: 5 noiembrie


2022_CTC_All Saints Christmas_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels All Saints Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Lisette Toussaint, o cântăreață de succes R&B a cărei viață se află la o răscruce, atât profesional, cât și personal, se află în centrul atenției mass-media în perioada Crăciunului, când o fotografie cu fostul ei iubit, producătorul muzical Matthew Myles, este interpretată greșit ca un indiciu pentru logodna lor surpriză. Vestea circulă cu viteza luminii, mai ales la familia ei din New Orleans, care i-a anunțat că se așteaptă ca amândoi să vină acasă de Crăciun. Lisette și Matthew decid să treacă peste valul de publicitate din timpul sărbătorilor, deoarece mărturisirea adevătului riscă să-i facă să pară ca și cum ar fi fost doar un artificiu de imagine și, de asemenea, ar îndepărta atenția de la marele concert de adio al legendarului ei tată, muzician de jazz în New Orleans, programat în Ajunul Crăciunului, unde Lisette urmează să cânte. Odată revenită în Big Easy, Lisette îi arată lui Matthew orașul ei iubit în perioada Crăciunului. Cu ajutorul familiei sale curajoase, frumoase și mereu pline de opinii, ea reia legătura cu rădăcinile ei – atât din punct de vedere muzical, cât și emoțional și cel mai mult, reia legătura cu Matthew. Dar ar trebui să aibă încredere în inima ei când vine vorba de bărbatul care a frânt-o deja o dată, sau se îndreaptă spre un alt refren dureros de sărbători?

Distribuție: Ledisi, Roger Cross, Peter Bryant, Trezzo Mahoro
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 6 noiembrie


p23163027_v_h8_aaChristmas Tree on JoyPixels Well Suited for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Designerul de modă Rachel Rocca obține un loc într-un concurs de design pentru a crea un smoking pentru unul dintre cei mai „vânați” burlaci din oraș, Brett Stone, pentru o gală caritabilă de Crăciun. Pe măsură ce Rachel începe să-și dezvăluie imaginea publică bine conturată, descoperă adevăratul motiv din spatele organizației caritabile de Crăciun a lui Stone și începe să dezvolte sentimente pentru acesta.

Distribuție: Mercedes de la Zerda, Franco Lo Presti
Colecție: It’s a Wonderful Lifetime!, 2022/ Lifetime
Premieră: 6 noiembrie


Ghosts of Christmas PastChristmas Tree on JoyPixels Ghosts of Christmas Past Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Fantomele Crăciunului)
Ellie, o „ghoster” pe aplicațiile de dating (persoană care pune capăt oricărei comunicări și a contactului cu o altă persoană fără niciun avertisment), îi este spus prezis că, înainte de Crăciun, va trebui să-și rezolve trecutul și să se repare relațiile cu toți cei pe care i-a ignorat, ori altfel îi este destinat să nu găsească niciodată dragostea adevărată. Pe parcursul unei săptămâni, ea își asumă responsabilitatea de a contacta toți bărbații pe care i-a ignorat, înainte de miezul nopții în ajunul Crăciunului, descoperind dragostea în acest proces.

Distribuție:Annie Clark, Dan Jeannotte
Colecție:
It’s a Wonderful Lifetime!, 2021/ Lifetime
Canal TV/ Platformă:
DIVA România
Program difuzare: 
6 noiembrie – 16:00


24 – 30 OCTombrie

2022_CTC_A Cozy Christmas Inn_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels A Cozy Christmas Inn Christmas Tree on JoyPixels
Sărbătorile se apropie cu repeziciune, iar magnatul imobiliar Sharon Farris știe ce își dorește de Crăciun: un pitoresc bed & breakfast în Garland, Alaska, un mic oraș festiv. Hotărâtă să pună mâna pe proprietate cu orice preț, îl trimite pe unul dintre directorii ei juniori, Erika, să-l convingă pe proprietar să vândă. Spre surprinderea Erikăi, proprietarul se dovedește a fi Andy Holliday, fostul ei iubit din timpul facultății. În timp ce Erika își petrece timpul în oraș încercând să-l convingă pe Andy și pe tatăl său Frank să-i vândă proprietatea lui Sharon, fata de oraș se trezește îndrăgostită atât de farmecul pitorescului Garland, cât și de fostul ei iubit. De fapt, experiența o schimbă atât de mult încât, atunci când află că afacerea este slabă și în pragul falimentului, decide să-și folosească cunoștințele și experiența pentru a-l ajuta să păstreze chiar hotelul pe care fusese trimisă să-l cumpere. Mai este suficient timp înainte de 25 decembrie pentru a schimba situația cu succes? Și mai important, pe măsură ce relația lor se dezvoltă, vor putea Erika și Andy să evite greșelile din trecut și să trăiască fericiți pentru totdeauna?

Distribuție: Jodie Sweetin, David O’Donnell, Vivica A. Fox, Brian Doyle-Murray
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 28 octombrie


2022_CTC_Jolly Good Christmas_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels Jolly Good Christmas Christmas Tree on JoyPixels
David este un arhitect american care s-a mutat recent la Londra pentru o oportunitate într-o firmă de prestigiu. Cu doar trei zile înainte de Crăciun, încă nu a cumpărat un cadou pentru iubita lui, care se întâmplă să fie și fiica șefului. În timp ce iese la cumpărături, David se întâlnește cu Anji, un cumpărător profesionist, care are o opinie aparte despre alegerea unui voucher drept cadou. Când David și Anji ajung să se reîntâlnească, acesta decide să o angajeze în speranța că va găsi cadoul potrivit. Datorită unei serii de evenimente neașteptate, David se trezește într-o aventură nebună prin carismatica Londra, în timp ce Anji îl ajută să caute cadoul perfect.

Distribuție: Will Kemp, Reshma Shetty, Callum Blue, James Faulkner
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 29 octombrie


2022_MOC_Christmas Bedtime Stories_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels Christmas Bedtime Stories Christmas Tree on JoyPixels
Danielle a fost lăsată să-și crească singura fiica, Audrey, atunci când soțul ei, Colby, dispare fără urmă și este presupus moart în timpul unei detașări militare în străinătate. Trei ani mai târziu, Danielle a făcut progrese mari în trece peste această etapă și s-a logodit recent cu un vechi prieten, Pierce Baker. Audrey începe să pună întrebări despre tatăl ei când află despre un viitor dans tată-fiică la școală și se simte exclusă. Danielle începe să-i spună lui Audrey povești despre tatăl ei înainte de culcare, ceea ce devine un ritual; Audrey este fascinată în fiecare noapte și, prin amintirile mamei sale, își poate imagina tatăl ca pe un erou în carne și oase. Pe măsură ce Danielle îi spune Audrey aceste povești, începe să vadă semne care o fac să se simtă neliniștită în legătură cu Colby. În Ajunul Crăciunului, Danielle și Audrey merg la dans împreună, în timp ce Danielle continuă să se întrebe de ce dragostea ei pentru Pierce nu se simte la fel ca dragostea ei pentru Colby.

Distribuție: Erin Cahil, Steve Lund, Alice Comer, Victoria Dunsmore
Colecție: Miracles of Christmas, 2022/ Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 29 octombrie


Catering ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Catering Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Un nou bucătar-chef, Molly Frost, este angajată de Jean Harrison, directorul perfecționist al renumitei Fundații Harrison, pentru a organiza cina anuală cu ocazia galei de Crăciun din acest an. Lucrurile se complică atunci când Molly se îndrăgostește de nepotul lui Jean, Carson, de 30 de ani, un fotograf de călătorie care nu dorește să preia fundația familiei… până când mătușa lui îi atribuie sarcina de a se asigura că cina merge perfect.

Distribuție: Merritt Patterson, Daniel Lissing
Colecție: Great American Christmas, 2022/ Great American Family
Premieră: 29 octombrie


2022_CTC_Ghosts of Christmas Always_Hallmark_B(2)

Christmas Tree on JoyPixels Ghosts of Christmas Always Christmas Tree on JoyPixels
Katherine lucrează pentru Departamentul de Restaurare a Spiritului Crăciunului ca fantomă a Crăciunului prezent. Își iubește meseria, vizitând Pământul de fiecare Crăciun pentru a ajuta un suflet să-și redescopere spiritul festiv. Dar anul acesta îi rezervă ceva neobișnuit: alături de colegii ei, Arlene – fantoma Crăciunului trecut și Roy – fantoma Crăciunului viitor, misiunea lor este un bărbat pe nume Peter, însă aceștia nu sunt siguri de ce le-a fost repartizat, deoarece, spre deosebire de cazurile lor tipice, spiritul de Crăciun al lui Peter este intact. Când pare că Peter și Katherine ar putea fi sortiți unul pentru celălalt, misiunea lor începe să urmeze o cale neobișnuită, de care niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat.

Distribuție: Kim Matula, Ian Harding, Beth Leavel, Lori Tan Chinn
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 30 octombrie


17 – 23 OCTombrie

2022_CTC_Noel Next Door_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels Noel Next Door Christmas Tree on JoyPixels
Când mama singură Noelle află că fiul ei, Henry, a fost certat de un vecin morocănos, nu întârzie în a sări  în apărarea fiului ei, însă singura problemă este că dl Geir de la unitatea 224 este de fapt Jeremy, un „scrooge” neînțeles al cartierului. Când Noelle își servește, fără să știe, arătosul vecin la restaurantul unde lucrează, o scânteie apare instantaneu între ei, dar Jeremy se îndoiește de această atracție. Cum ar putea o femeie la fel de frumoasă ca Noelle să-l găsească atrăgător? Atunci când vecinii se întâlnesc la farmacie, chimia lor este palpabilă, dar Jeremy nu își poate aduna curajul să o cheme să întâlnire, căci sigur ea va găsi o scuză să nu onoreze invitația. Noelle pleacă simțindu-se nesigură și întristată de ultima lor interacțiune. Orice oportunitate pare pierdută până când Noelle se întâlnește din nou cu Jeremy, dar de data aceasta el joacă fotbal cu Henry, și amândoi își dau seama că atracția pe care au evitat-o merită toată atenția lor, aducându-i împreună de sărbători.

Distribuție: Natalie Hall, Corey Sevier, Callum Shoniker, Joanna Douglas
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 21 octombrie


2022_CTC_We Wish You a Married Christmas_Hallmark_B(2)

Christmas Tree on JoyPixels We Wish You a Married Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Becca și Robby sunt un cuplu căsătorit care cu greu interacționează unul cu celălalt pe măsură ce sărbătorile se apropie. La sfatul terapistului lor pe probleme de căsătorie, se îndreaptă către un han confortabil din Vermont chiar înainte de Crăciun, împreună cu câinele lor, Jerry. Weekend-ul lor de escapadă se prelungește în mod neașteptat când o întâmplare nefericită le scoate mașina din funcțiune și le întârzie plecarea. Pe măsură ce Becca și Robby participă la activitățile festive de sărbători din oraș, încep ușor să fie prinși de spiritul sezonului. Cei doi încep să-și amintească ce i-a atras împreună de prima dată și astfel se vor bucura de un Crăciun… căsăstorit.

Distribuție: Marisol Nichols, Kristoffer Polaha, Claude Knowlton, Brian Sills
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 22 octombrie


2022_MOC_We Need a Little Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels We Need a Little Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Irene este o femeie în vârstă, plină de viață, care a locuit singură timp de peste un deceniu, înainte ca Julie să se mute alături de fiul ei, Gavin, în vecinătatea casei sale. Julie și-a pierdut soțul și partenerul în firma lor de arhitectură în urmă cu un an și încearcă să jongleze cu noul ei rol de proprietar unic al afacerii, fiind mamă singură pentru un copil îndurerat și înfruntând primul Crăciun fără soțul ei. Văduvă și retrasă din viața profesională, Irene își petrece zilele făcând voluntariat în diferite capacități, își mai curăță propria alee și se menține incredibil de ocupată. Julie, copleșită de muncă și de sărbători, îl trimite pe Gavin într-o tabără de Crăciun, unde stabilește o prietenie puțin probabilă cu Irene, care este unul dintre voluntari. În curând, Julie și Irene încep să-și împărtășească experiențele – ambele văduve, una cu un nepot mare pe care l-a crescut, care acum este medic militar, și una cu un copil mic pentru care este hotărâtă să facă sărbătorile speciale în acest an. În timp ce Irene o ajută pe Julie să-și echilibreze viața personală și cea profesională, Julie plănuiește o surpriză de Crăciun pentru Irene, în speranța că o va putea răsplăti pentru bunătatea ei.

Distribuție: Lynn Whitfield, Erica Durance, Patrick Sabongui
Colecție: Miracles of Christmas, 2022/ Hallmark Movies & Mysteries
Premieră: 22 octombrie


Destined at ChristmasChristmas Tree on JoyPixels Destined at Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Kim și Theo se întâlnesc în mijlocul nebuniei cumpărăturilor de Black Friday, dar există o scânteie clară între ei. Când o pană de curent provoacă o oarecare panică într-un magazin, cuplul se desparte. Odată cu venirea Crăciunului, ar trebui să existe o mulțime de distrageri, dar nici Kim, nici Theo nu se pot uita unul pe celălalt. Amândoi tânjesc să se găsească unul pe celălalt, dar cum să continue cu atât de puține informații? Cu siguranță va fi nevoie de puțină magie de Crăciun pentru a-i aduce înapoi împreună.

Distribuție: Shae Robins, Casey Elliott
Colecție: Great American Christmas, 2022/ Great American Family
Premieră: 22 octombrie


2022_CTC_A Kismet Christmas_Hallmark_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels A Kismet Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Cea mai bine vândută autoare pentru copii, Sarah Collins, are o legendă în familie: dacă dormi cu unul dintre prăjiturile ei Kismet de la bunica Mia sub pernă în Ajunul Crăciunului, vei visa dragostea ta adevărată. Dar când Sarah a încercat-o cu ani în urmă și apoi i-a mărturisit dragostea lui Travis, băiatul care locuiește alături, a ajuns să aibă inima frântă. Acum Sarah s-a întors în oraș și, într-o întorsătură surprinzătoare, Jasmine, câștigătoarea concursului de Crăciun și fanul numărul 1 al lui Sarah, se dovedește a fi fiica lui Travis. Când Sarah îl vede din nou pe Travis, aceleași sentimente apar, dar de data aceasta este hotărâtă să le țină pentru ea, lucru ce se dovedește greu de realizat pe măsură ce aceștia își reconstruiesc relația. Bunica Mia, când și-a dat seama de puterea prăjiturii Kismet, a refuzat să le mai facă de când Sarah a suferit în dragoste. La îndemnul unor vechi prieteni, Sarah reface rețeta, pentru a vedea dacă magia fursecurilor este încă acolo și dacă pot ajuta la apariția unor sentimente tocmai la timp de Crăciun.

Distribuție: Sarah Ramos, Carlo Marks, Marilu Henner, Rubi Tupper
Colecție: Countdown to Christmas, 2022/ Hallmark Channel
Premieră: 23 octombrie


Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple Christmas Tree on Apple