Crăciun 2019

DIVA – Trăiește Craciunul

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix


2 – 8 decembrie

A Homecoming for the Holidays_Hallmark Movies & Mysteries_PA Homecoming for the Holidays
Charlotte, cântăreață de muzică country, vine acasă de sărbători în încercare de a scrie versuri pentru un  nou album, însă vizita sa capătă o nouă turnură în momentul în care, alături de Matt, fost soldat și amic al fratelui său Ryan, încep a construi o casă pentru un prieten din oraș.

Distribuție: Laura Osnes, Stephen Huszar
Premieră: 5 decembrie


Time for You to Come Home for Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_PTime for You to Come Home for Christmas
Blake Shelton produce și anul acesta un film festiv, menit să ne introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă. După moartea soțului său, anul acesta este pentru prima dată când Katherine revine acasă în orașul natal, evenimentele festive făcându-I cunoștință cu un veteran aflat la rândul său în vacanța de sărbători. Pe măsură ce se apropie Crăciunul, cei doi își dau seama că legătura care s-a format între ei este chiar miracolul de care aveau nevoie.

Distribuție: Alison Sweeney, Lucas Bryant, Michael Kopsa
Premieră: 6 decembrie


A Christmas Love Story_Hallmark_PA Christmas Love Story, from the Hallmark Hall of Fame
Kristin Chenoweth interpretează în acest nou titlu de Crăciun directorul unui cor muzical ce are ca sarcină scrierea unui nou cântec de succes pentru spectacolul din Ajun, însă ajunge să fie distrasă de vocea unui tânăr ce se alătură corului spre surprinderea tatălui său.

Distribuție: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Keith Robinson, Kevin Quinn
Premieră: 7 decembrie


Christmas at Dollywood_Hallmark_PChristmas at Dollywood
Rachel Lewis, mamă singură și producător Broadway premiat, află că investitorii săi au manageriat prost noua producție de sărbători, o adevărată extravaganza de Craciun care, pe lângă faptul că o obligă să oprească spectacolul încă dinainte de a fi lansat, o aduce și în faliment. Deznădăjduită, prietena sa din Tennessee o sună pentru a-i ajuta să pregătească un spectacol cu ocazia aniversării de 20 de ani a Festivalului de Crăciun Smokey Mountain la Dollywood. Singurul inconvenient? Va trebui să lucreze alături de Luke Hakman, directorul de divertisment de la Dollywood, care vede acest spectacol ca ascensiunea sa pentru funcția de manager general al parcului. Pe măsură ce pregătirile încep și cei doi se văd în postura de a fi nevoiți să facă compromisuri pentru a fi placul șefului, Rachel și Luke descoperă că dragostea poate răsări de unde te aștepți mai puțin.

Distribuție: Danica McKellar, Niall Matter, Dolly Parton
Premieră: 8 decembrie


26 noiembrie – 1 decembrie

Double Holiday_Halmark_PDouble Holiday
Dedicată carierei sale și cu o promovare întrezărită la orizont, lucrurile sunt pe cale să se schimbe în momentul în care șeful companiei îi roagă pe Rebecca și pe Chris, colegul său nesuferit și contracandidat la promovare să organizeze petrecere de sărbători a companiei. Pe măsură ce lucrează împreună, Chris descoperă mai multe despre tradițiile de Hanukkah, în timp ce Rebecca începe a regândi cât de oribil este colegul său, dovedind că nu este un individ atât de rău pe cât îl credea. În ciuda sentimentelor ce iau naștere întrei cei doi, competiția pentru promovarea mult dorită riscă să strice totul.

Distribuție: Kristoffer Polaha, Carly Pope
Premieră: 26 noiembrie


The Christmas Club_Hallmark_PThe Christmas Club
Doi străini ocupați și prinși în propriile vieți, Olivia Bennett și Edward Taylor, se întâlnesc atunci când ajută o femeie în vârstă care și-a pierdut economiile de Crăciun. Grație destinului și magiei sărbătorilor, cei doi mai descoperă o piesă pierdută din puzzle-ul vieții, iubirea adevărată. Scenariul are la bază romanul semnat de Barbara Hinske.

Distribuție: Cameron Mathison, Elizabeth Mitchell
Premieră: 27 noiembrie


Holiday Rush_Netflix_PHoliday Rush
Tată singur și DJ, Rashon Rush Williams își pierde locul de muncă chiar după ce copiii săi îi dau lista cu ceea ce își doresc anul acesta de Crăciun – inutil de spus că aceștia, obișnuiți să primească tot ceea ce cer, cadourile notate sunt unele scumpe. Pentru a-l ține la microfon și în continuare în transmisiune, producătorul și mătușa sa încearcă să îl ajută să cumpere un alt post de radio – asta dacă familia Williams poate reduce cheltuielile și să accepte o schimbare în stilul de viața opulent cu care s-au obișnuit. Pe parcursul filmului și în spiritul Crăciunului, a freneziei cumpărăturilor și a listelor interminabile de cadouri, vom vedea cum acest tată se reconectează cu copiii săi, împreună descoperind că fericirea vine de la ceea ce ai, nu de la ce nu ai.

Distribuție: Sonequa Martin-Green, La La Anthony, Deon Cole
Premieră: 28 noiembrie


Merry Happy Whatever_Netflix_S1_PMerry Happy Whatever
Plasat în zilele haotice de dinainte și după Crăciun, noul serial spune povestea lui Don Quinn, patriarhul unei familii din Philadelphia, o fire aparent dură, în încercarea de a balansa și a găsi un echilibru în această perioadă stresantă de sărbători, având totuși grijă să țină cont de toate dorințele (eclectice!) ale familiei sale. Totul pare a merge bine până în momentul în care mezina familiei, Emmy vine acasă alături de noul său iubit, Matt, un muzician în devenire (și fără prea mult succes), crezul său că există o metodă greșită și o metodă a lui Quinn, fiind suspus testului sub presiune.

Distribuție: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Siobhan Murphy, Adam Rose, Hayes MacArthur, Elizabeth Ho, Ashley Tisdale, Garcelle Beauvais, Tyler Ritter
Premieră: 28 noiembrie


Check Inn to Christmas_Hallmark_pCheck Inn to Christmas
Avocată de succes în New York, Julia Crawley decide să meargă să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia sa în Rocky Mountain, în hanul pe care aceștia îl dețin de generații. Revenită în orașul natal, Julia se trezește într-o dispută veche de decenii cu familia Mason, proprietarii celuilalt han cu tradiție din Rocky Mountain. Pe măsură ce competiția dintre cele două pensiuni și deținătorii lor avansează, o iubire interzisă pare a lua naștere între Julia și Ryan Mason.

Distribuție: Rachel Boston, Wes Brown, Richard Karn
Premieră: 28 noiembrie


Christmas at the Plaza_Hallmark_PChristmas at the Plaza
Cu sărbătorile apropiindu-se cu pași repezi, Jessica, istoric și arhivist, este angajată să pregătească aranjamentele din acest an de la Plaza, o galerie specială menită să aniverseze istoria Crăciunului a celui mai renumit hotel din această perioadă festivă. Aici, ea îl cunoaște pe Nick, un decorator local ce are ca sarcină să aducă ceva cu totul inedit anul acesta. Pregătirile și magia Crăciunului de la Plaza îi fac pe cei doi să se îndrăgostească, expoziția și galeria de decorațiuni din acest sezon fiind cu atât mai specială și mai … magică.

Distribuție: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey
Premieră: 29 noiembrie


Sense, Sensibility & Snowmen_Hallmark Movies & Mysteries_PSense, Sensibility and Snowmen
Având vag la bază unul dintre titlurile cunoscute ale lui Jane Austen, filmul le are protagoniste pe surorile  Ella și Marianne, organizatoare de evenimente ale cărui nou contract le aduce în calea președintelului unei companii de jucării nu atât de bucuros și entuziast pe cât s-ar crede.

Distribuție: Erin Krakow, Luke Macfarlane, Kimberly Sustad
Premieră: 29 noiembrie


Christmas in Rome_Hallmark_PChristmas in Rome
Angela, ghid turistic și o femeie francă pe ceea ce spune și gândește, este concediată de la slujba sa din Roma chiar în perioada sărbătorilor. Destinul o aduce în calea lui Oliver, un director american venit să finalizeze achiziția unei firme locale de ceramică. Străin de noua locație, Oliver o angajează pe Angela să îi fie ghid în Orașul Etern, ajutându-l să îi cunoască împrejurimile așa cum trebuie, actualul proprietar nedorind să îi vândă firma până ce nu descoperă cu adevărat inima și sufletul Romei. Dacă lucrurile merg așa cum ar trebui, e posibil ca Roma să nu fie singura apropiere dintre cei doi.

Distribuție: Lacey Chabert, Sam Page
Premieră: 30 noiembrie


Christmas Town_Hallmark_PChristmas Town
Lauren Gabriel lasă totul în urmă pentru a lua în piept o nouă provocare și ceea ce se așteaptă a fi un nou capitol al vieții și carierei sale. Însă un scurt și neplănuit ocol prin încântătorul orașel Grandon Falls, o ajută într-adevăr să descopere noi capitole neplanificate pentru viața sa, încă o dată magia Crăciunului înfăptuindu-și menirea.

Distribuție: Candace Cameron Bure, Tim Rozon, Beth Broderick
Premieră: 1 decembrie


21 – 25 noiembrie

Knight Before Christmas_Netflix_PThe Knight Before Christmas
Magia trecutului intercalează cu prezentul în momentul în care un cavaler medieval ajunge să fie transportat în zilele noastre, îndrăgostindu-se de o profesoară de liceu, deziluzionată la rândul său de iubire și de feeria acestor sentimente.

Distribuție: Vanessa Hudgens, Emmanuelle Chriqui, Josh Whitehouse
Premieră: 21 noiembrie


Holiday Hearts_Hallmark Movies & Mysteries_PHoliday Hearts
În timp ce plănuiește petrecerea de Crăciun din acest an, Peyton se vede forțată de împrejurări să aibă grijă de fiica unei prietene alături de Ben. Pe măsură ce redescoperă spiritul Crăciunului, să fie oare și începutul unei noi romanțe la orizont?

Distribuție: Ashley Williams, Paul Campbell
Premieră: 21 noiembrie


Our Christmas Love Song_Hallmark Movies & Mysteries_POur Christmas Love Song
Atunci când este acuzată că a plagiat versurile cântecului său de Crăciun, Melody Jones revine în orașul natal pentru a petrece timp alături de familie, însă orașul copilăriei vine la pachet și cu fostul iubit, alături de care, odată și-a imaginat întreg viitorul.

Distribuție: Alicia Witt, Brendan Hines
Premieră: 22 noiembrie


Christmas at Graceland Home for the Holidays_Hallmark_PChristmas at Graceland: Home for the Holidays
Reîntoarsă în Memphis cu ocazia sărbătorilor și în așteptarea unor vești în privința jobului ideal de peste hotare, Harper se angajează temporar la Owen, un văduv înstărit. Pe măsură ce se cunosc, Harper îl încurajează pe Owen să renunțe la rutina sa și să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, în timp ce acesta o ajută să se descopere și să aibă astfel mai multă încredere în forțele proprii. Pregătindu-se pentru un eveniment comun menit să strângă fonduri pentru o cauză umanitară susținută de compania lui Owen și o expoziție tematică organizată de Harper, cei doi încep a nutri sentimente unul pentru celălalt, Harper descoperind cât de mult o încântă ideea de a fi alături de familie, fiind astfel în postura de a se decide dacă acasă de sărbători poate deveni acasă pentru totdeauna.

Distribuție: Kaitlin Doubleday, Adrian Grenier, Priscilla Presley, Chase Bryant
Premieră: 23 noiembrie


Cherished Memories A Gift to Remember 2_Hallmark_PCherished Memories: A Gift to Remember 2
Un an a trecut de când Darcy l-a întâlnit pe Aiden – amnezia lui a trecut, însă dragostea lor a crescut cu fiecare zi a anului ce s-a scurs. În apropierea sărbătorilor și a primului schimb de daruri ca și cuplu, Darcy i-a cumpărat în dar prima ediție cu autograf a scriitoarei lui preferate – volumul Found in the Street, un volum numai potrivit din moment ce l-a găsit pe actualul său iubit… sub bicicleta sa. La fel de creativ pentru primul lor Crăciun oficial este și Aiden, care i-a sculptat acesteia o replică la scară mică a orașului natal, asemeni celei pe care tatăl său i-a pregătit-o cu ani în urmă mamei ei. Darul lui Aiden include printre altele o replică a centrului de activități, una dintre clădirile mult îndrăgite de iubita sa, aflată în prezent în pericol de a fi închisă definitiv – asta nu face decât să conducă la o nouă surpriză, un cadou ce o va lua cu adevărat prin surprindere pe Darcy.

Distribuție: Ali Liebert, Peter Porte, Tina Lifford
Premieră: 24 noiembrie


A Christmas Duet_Hallmark_PA Christmas Duet
Îndrăgiți și cunoscuți pentru duetul Wouldn’t Be Christmas, Averie și Jesse nu au mai cântat împreună de când au decis cu ani în urmă să o ia pe căi diferite în viață. Averie a renunțat definitiv la muzică devenind proprietara unei cabane B&B în Vermont, în timp ce Jesse încă este în turneu, în încercarea de a redescoperi acel succes avut odinioară. Când destinul îi readuce împreună de sărbători la cabana lui Avery, chiar în apropierea festivalului anual Yuletide, oare este suficient de puternică magia Crăciunului pentru a-i reuni pe cei doi?

Distribuție: Chaley Rose, Rome Flynn, Teryl Rothery
Premieră: 25 noiembrie


14 – 17 noiembrie

A Christmas Miracle_Hallmark Movies & Mysteries_PA Christmas Miracle
Emma Sanderson, mamă singură și o femeie optimistă din fire, simte că are nevoie de un miracol de Crăciun pentru a-și da seama despre ce să scrie în revista de lifestyle la care lucrează. Urmărind o poveste ce pare a avea potențial, Emma primește o a doua șansă la iubire alături de un coleg benevol, împreună ajutând un muzician solitar.

Distribuție: Tamera Mowry-Housley, Brooks Darnell, Barry Bostwick
Premieră: 14 noiembrie


A Godwink Christmas Meant for Love_Hallmark Movies & Mysteries_PA Godwink Christmas: Meant For Love
Având la bază seria de cărți God Winks semnată de Squire D. Rushnell, povestea continuă și anul acesta, Kathie Lee Gifford introducând în atmosfera magică a sărbătorilor o nouă distribuție. Multiple coincidențe și o șansă de a se cunoaște, îi aduce pe Alice și Jack împreună la o nuntă, ei, doi străini cu un trecut și familii cum nu s-ar putea mai diferite. Încurajată de familie și îndeosebi de mama sa Olga, după o relație la distanță eșuată, Alice începe să lase încet-încet garda jos, fiind de acord că este momentul să cunoască pe cineva nou. Cum noi știm adevărata natură a coincidențelor God Winks, evenimentele și momentele festive par a-i apropia din ce în ce mai mult pe Alice și Jack, cei doi încercând să găsească o modalitate și un echilibru între profesie, lipsa de timp disponibil și ceea ce pare a se înfiripa între ei.

Distribuție: Cindy Busby, Ben Hollingsworth, Kathie Lee Gifford
Premieră: 15 noiembrie


Klaus_Netflix_PKlaus
O comedie de familie care spune povestea unui poștaș disperat care din neatenție, ajunge să afle originile lui Moș Crăciun. Jesper este de departe cel mai slab al academiei poștale motiv pentru care la absolvire ajunge să fie staționat pe o insulă înghețată deasupra Cercului Arctic, acolo unde localnicii cu greu schimbă câteva cuvinte în persoană, darămite prin scrisori. Hotărât și pe cale să renunțe, Jesper găsește un aliat în Alva, profesor local, împreună descoperindu-l pe Klaus, un tâmplar local misterios care locuiește singur înconjurat de jucării handmade. Noi prietenii se leagă, iar acesta se dovedește a fi doar începutul revenirii buneidispoziții din Smeerensburg, a magiei Crăciunului, cu pregătiri delicioase și vecini generoși.

Distribuție (voce): Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons și Joan Cusack
Premieră: 15 noiembrie (Netflix)


Christmas Under the Stars_Hallmark_PChristmas Under the Stars
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Premieră: 16 noiembrie


Write Before Christmas_Hallmark_PWrite Before Christmas
Filmul o are protagonistă pe Jessica care, proaspăt rămasă singură, decide să trimită scrisori tuturor celor care i-au influențat într-un mod sau altul viața – mătușii care a crescut-o, fratelui mai mic care este în armată, cântărețului ale cărui melodii i-au creat coloana sonoră a vieții, profesorului de muzică care a inspirat-o și celui mai bun prieten al său obișnuit să îi spună întotdeauna adevărul.

Distribuție: Torrey DeVitto, Chad Michael Murray, Grant Show, Lolita Davidovich, Drew Seeley
Premieră: 17 noiembrie


7 – 10 noiembrie 2019

A Blue Ridge Mountain Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_PA Blue Ridge Mountain Christmas
Willow, manager de hotel, revine în orașul natal pentru a-și ajuta sora să organizeze nuna perfectă într-o locație dragă sufletului, în hanul pe care familia lor l-a deținut cu ceva timp în urmă. Pentru asta, ea trebuie să lucreze alături de David, tată singur și actualul proprietar, care își dorește să poată lăsa trecutul în urmă pentru un nou început.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres
Premieră: 7 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Holiday for Heroes_Hallmark Movies & Mysteries_PHoliday for Heroes
După un an în care și-au trimis scrisori, Audrey Brown și Matt Evans, soldat detașat peste ocean, se întâlnesc pentru prima dată. Oare magia sărbătorilor va duce dragostea celor doi și dincolo pe scrisorile trimise?

Distribuție: Melissa Claire Egan, Marc Blucas, Patti Murin
Premieră: 8 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Let It Snow_Netflix_P

Let It Snow
Când o furtună de zăpadă lovește un mic orășel chiar în Ajunul Crăciunului, un grup de liceeni se regăsesc în postura inedită în care prieteniile și idilele romantice le sunt interconectate de implicarea unei vedete pop, un butoi de bere furat, un echipă de dansatori, o femeie misterioasă imbrăcată în folie de aluminiu și o petrecere de neuitat de la localul WaffleTown. Acesta este Ajunul care le garantează viitorilor absolvenți că nimic nu va mai fi la fel în dimineața următoare.

Distribuție: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon și Joan Cusack
Premieră: 8 noiembrie (Netflix)


Picture a Perfect Christmas_Hallmark_PPicture a Perfect Christmas
Filmul are protagoniștă o fotografă de sporturi extreme revenită în orașul natal de sărbători la bunica sa, care ajunge să își ajute vecinul a avea grijă de nepotul acestuia.

Distribuție: Merrit Patterson, Jon Cor
Premieră: 9 noiembrie


Lifetime_Radio Christmas (1)Radio Christmas
Când clădirea radioului este închisă pentru reparații în perioada sărbătorilor, DJ Kara Porter este nevoită să transmită din micul orășel Bethlehem. În propria cursă de a-și crește audiența pentru a fi promovată la un segment anual și nu dedicat doar sărbătorilor de iarnă – Radio Christmas, Kara încearcă să dezlege misterul identității Moș Crăciunului local, un binefăcător anonim care a salvat festivitățile de Crăciun. În toată această cursă contracronometru cu mize importante, Porter descoperă adevăratul sens al familiei, comunității, iubirii și bineînțeles al sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Keshia Knight Pulliam, Michael Xavier, Tim Reid, Belinda Montgomery
Premieră: 9 noiembrie (Lifetime)


A Sweet ChristmasA Sweet Christmas
Holly, stilist de mâncare se întoarce acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă unde află că Loretta, proprietara brutăriei sale preferate din copilărie, se retrage și a creat un concurs pentru a da afacerea celui ce reușește să-i creeze rețetele speciale din cele 12 Zile de Crăciun. Fără vreo aptitudine culinară, Holly se înscrie în concurs, asemeni lui Brad, un brutar local priceput, cei doi devenind rapid adversari – cum destinul are propriile căi, cei doi se văd nevoiți  ca la finalul evenimentului să pregătească împreună acel ceva special de sărbători.

Distribuție: Adelaide Kane, Greyston Holt, Loretta Devine
Premieră: 10 noiembrie (Lifetime)


The Mistletoe Secret_Hallmark_PThe Mistletoe Secret
Atunci când Aria convinge unul dintre cei mai renumiți ghizi turistici să scrie un articol despre orașul său natal, pare că turismul local dă în sfârșit semne că poate redeveni ce a fost odată. Însă când acest ghid  apare în oraș alături de scriitorul care îi scrie materialele, Aria se vede în postura de a alege dintre cei doi, fiind atrasă și dezvoltând o legătură cu amândoi.

Distribuție: Kellie Pickler, Tyler Hynes, Patrick Duffy
Premieră: 10 noiembrie


31 octombrie – 3 noiembrie 2019

Nostalgic Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_PNostalgic Christmas
Ajutându-și tatăl să închidă afacerea cu jucării a familie, Anne găsește de ceea ce era nevoie pentru a inspira și a readuce atmosfera pierdută a sărbătorilor înapoi în oraș.

Distribuție: Brooke D’Orsay, Trevor Donovan
Premieră: 31 octombrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Two Turtle Doves_Hallmark Movies & Mysteries_PTwo Turtle Doves
În căutarea unei bijuterii de familie, Dr. Sharon Hayes revine în orașul natal, o locație feerică pregătită pentru venirea Crăciunului. Aici, ea întâlnește o fetiță adorabilă și pe al său tată dezgustat de spiritul sărbătorilor, relația și legătura cu cei doi convingând-o că miracolele de Crăciun există, dar totodată ajutând-o să descopere care este adevărata însemnătate a acestei zile – dragostea.

Distribuție: Nikki DeLoach, Michael Rady
Premieră: 1 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Holiday in the Wild_Netflix_PHoliday in the Wild
După ce soțul o părăsește chiar înainte de a pleca în cea de-a doua lună de miere în Zambia, Kate Conrad, hotărăște să plece de una singură în safariul planificat. În momentul în care ghidul călătoriei sale, Derek se abate de la traseu pentru a salva un pui de elefant orfan, cele întâmplate și ce va avea să vină ulterior, îi dovedesc încă o dată că viața și lucrurile nu pot fi pe deplin planificate. Prelungindu-și vacanța până de Crăciun, viața sălbatică și frumusețile locului ajung să o inspire pe Kate să își urmeze inima și ceea ce iubește mai mult, trecând peste decepția suferită și găsindu-și un nou scop în a merge mai departe – plus, pe cineva cu care să împartă toate acestea.

Distribuție: Kristin David, Rob Lowe
Premieră: 1 noiembrie (Netflix)


Merry & Bright_Hallmark_PMerry & Bright
Povestea începe cu momentul în care Cate, CEO la compania Merry & Bright Candy Cane, îl întâlnește pe Gabe chiar în sezonul aglomerat al pregătirii sărbătorilor de Crăciun. Fără să stea pe gânduri, presupune că el este bărbatul cu care mama sa încearcă din răsputeri să îi facă cunoștință când, în realitate, Gabe este angajat al Empire Corporate Recovery trimis să analizeze compania lui Cate pentru a descoperi moduri și modalități de a-i face afacere mai profitabilă. Pe măsură ce lucrează împreună, cei doi descoperă cum Merry & Bright poate avansa dar și că au în comun mai mult decât spiritul antreprenorial.

Distribuție: Jodie Sweetin, Andrew Walker, Sharon Lawrence
Premieră: 2 noiembrie


Christmas Reservations_Lifetime_PChristmas Reservations
La resortul de vacanță Treeline Ski, Holly este cea care se ocupă de planificarea și organizarea evenimentelor iar acum, un nou sezon festiv a început. Planificând totul în cele mai mici detalii pentru a oferi oaspeților săi o experiență magică, lucrurile iau o întorsătură neașteptată când băiatul iubit din facultate vine să se cazeze în stațiune împreună cu cei doi copii ai săi. Cele ce se vor întâmpla o vor ajuta pe Holly să își dea seama că are propriile rezerve atunci când vine vorba de iubire și viață în general.

Distributie: Melissa Joan Hart, Ricardo Chavira, Ted McGinley, Michael Gros, Markie Post
Premieră: 2 noiembrie (Lifetime)


Always and Forever Christmas_Lifetime_PAlways and Forever Christmas
Lucy, director de marketing și noua moștenitoare a unui magazin tematic de Crăciun, decide să facă o ultimă vizită la ceea ce i-a lăsat bunicul său, înainte de a vinde totul unui lanț de îmbrăcăminte sportivă. Însă cum lucrurile niciodată nu sunt ceea ce par a fi, ajunsă în Vermont, Lucy descoperă de ce magazinul bunicului său era și continuă să fie atât de special pentru întreaga comunitate, totul cu ajutorul lui Scott, patronul unui restaurant din zonă și a unui străin aflat la rândul său în vizită.

Distribuție: Lexi Lawson, Mark Ghanimé, Beth Broderick
Premieră: 3 noiembrie (Lifetime)


Christmas Scavenger Hunt_Hallmark_PChristmas Scavanger Hunt
Revenită în orașul natal pentru sărbătorile de iarnă, lucrurile se complică pentru Belinda când se vede nevoită să lucreze alături de fostul său iubit Dustin, la tradiționala vânătoare de comori organizată de oraș cu ocazia Crăciunului.

Distribuție: Kevin McGarry, Kim Shaw
Premieră: 3 noiembrie


25 – 27 octombrie 2019

A Christmas Merry Match_Hallmark Movies & Mysteries_PA Merry Christmas Match
Locuind într-un sat de vacanță și lucrând în magazinul de antichități al mamei sale, pentru Corey lucrurile par să stea destul de bine până în momentul în care îi calcă pragul un anumit vizitator și totul se năruie… în bine. Relația care se leagă între cei doi o face pe Corey să se întrebe ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut curajul de a-și urma visul din tinerețe de a fi regizor de teatru dar, și mai important, ar fi prea târziu să dea acum o șansă acestei dorințe?

Distribuție: Ashley Newbrough, Kyle Dean Massey
Premieră: 25 octombrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Sweet Mountain Christmas_Lifetime_PSweet Mountain Christmas
De îndată ce cariera sa muzicală a prins avânt, Laney Blue și-a părăsit orașul natal fără vreo urmă de regret însă, socotolelile sale cu micul oraș nu tocmai prietenos nu par a se fi încheiat definitiv. Vizitându-și părinții de sărbători, un viscol puternic îi dă planurile peste cap, obligând-o să își prelungească șederea mai mult decât și-ar fi dorit și să se regăsească astfel în compania celor pe care i-a lăsat în urmă, inclusiv a lui Robbie.

Distribuție: Megan Hilty, Marcus Rosner
Premieră: 25 octombrie (Lifetime)


Christmas Wishes & Mistletoe Kisses_Hallmark_PChristmas Wishes & Mistletoe Kisses
Filmul o are protagonistă pe Abbey, mamă singură, care se hotărăște să riște în plan profesional, urmându-și pasiunea de design interior. La scurt timp, este angajată de Nick, un afacerist local, să îi decoreze casa și domeniul cu ocazia sărbătorilor și a petrecerii de Ajun. Cu un termen limită ce se apropie cu pași repezi, Abbey trebuie să se lămurească în privința relației sale profesionale cu Nick, cu speranța că acesta este doar începutul unei cariere de succes mult dorite. Scenariul este bazat pe romanul omonim semnat Jenny Hale.

Distribuție: Jill Wagner, Matthew Davis, Donna Mills
Premieră: 26 octombrie (Hallmark Channel)


The Road Home for Christmas_Lifetime_PThe Road Home for Christmas
Sărbătorile au un fel de a aduce oamenii împreună, chiar și pe cei mai aprigi rivali, cum este cazul celor doi artiști Lindsay și Wes. După ce recitalul din Ajunul Crăciunului le este anulat, cei doi pleacă împreună spre casele lor, în orașe învecinate, călătoria ajuntându-i să descopere că au mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut, și nu numai.

Distribuție: Marla Sokoloff, Rob Mayes, Marie Osmond
Premieră: 26 octombrie (Lifetime)


No Time Like Christmas_Lifetime_PNo Time Like Christmas
O vizită într-un vechi magazin de bijuterii o inspiră pe Emma să creadă că a venit momentul să reia legătura cu un fost prieten de facultate, destinul ajutând-o  să fie pusă destul de rapid în fața acestei decizii în momentul în care îl întâlnește pe cel dorit alături de fiica sa într-o pensiune cu doar o săptămână înainte de Crăciun.

Distribuție: Kyla Pratt, Ed Ruttle, Rachel McLaren, Jim O’Heir
Premieră: 27 octombrie (Lifetime)

———

DIVA