Crăciun 2019

DIVA – Trăiește Craciunul

Hallmark Channel – Countdown to Christmas

Hallmark Movies & Mysteries – Miracles of Christmas

Lifetime – It’s a Wonderful Lifetime

Netflix

 


14 – 17 noiembrie

A Christmas Miracle_Hallmark Movies & Mysteries_PA Christmas Miracle
Emma Sanderson, mamă singură și o femeie optimistă din fire, simte că are nevoie de un miracol de Crăciun pentru a-și da seama despre ce să scrie în revista de lifestyle la care lucrează. Urmărind o poveste ce pare a avea potențial, Emma primește o a doua șansă la iubire alături de un coleg benevol, împreună ajutând un muzician solitar.

Distribuție: Tamera Mowry-Housley, Brooks Darnell, Barry Bostwick
Premieră: 14 noiembrie


A Godwink Christmas Meant for Love_Hallmark Movies & Mysteries_PA Godwink Christmas: Meant For Love
Având la bază seria de cărți God Winks semnată de Squire D. Rushnell, povestea continuă și anul acesta, Kathie Lee Gifford introducând în atmosfera magică a sărbătorilor o nouă distribuție. Multiple coincidențe și o șansă de a se cunoaște, îi aduce pe Alice și Jack împreună la o nuntă, ei, doi străini cu un trecut și familii cum nu s-ar putea mai diferite. Încurajată de familie și îndeosebi de mama sa Olga, după o relație la distanță eșuată, Alice începe să lase încet-încet garda jos, fiind de acord că este momentul să cunoască pe cineva nou. Cum noi știm adevărata natură a coincidențelor God Winks, evenimentele și momentele festive par a-i apropia din ce în ce mai mult pe Alice și Jack, cei doi încercând să găsească o modalitate și un echilibru între profesie, lipsa de timp disponibil și ceea ce pare a se înfiripa între ei.

Distribuție: Cindy Busby, Ben Hollingsworth, Kathie Lee Gifford
Premieră: 15 noiembrie


Klaus_Netflix_PKlaus
O comedie de familie care spune povestea unui poștaș disperat care din neatenție, ajunge să afle originile lui Moș Crăciun. Jesper este de departe cel mai slab al academiei poștale motiv pentru care la absolvire ajunge să fie staționat pe o insulă înghețată deasupra Cercului Arctic, acolo unde localnicii cu greu schimbă câteva cuvinte în persoană, darămite prin scrisori. Hotărât și pe cale să renunțe, Jesper găsește un aliat în Alva, profesor local, împreună descoperindu-l pe Klaus, un tâmplar local misterios care locuiește singur înconjurat de jucării handmade. Noi prietenii se leagă, iar acesta se dovedește a fi doar începutul revenirii buneidispoziții din Smeerensburg, a magiei Crăciunului, cu pregătiri delicioase și vecini generoși.

Distribuție (voce): Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons și Joan Cusack
Premieră: 15 noiembrie (Netflix)


Christmas Under the Stars_Hallmark_PChristmas Under the Stars
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Premieră: 16 noiembrie


Write Before Christmas_Hallmark_PWrite Before Christmas
Filmul o are protagonistă pe Jessica care, proaspăt rămasă singură, decide să trimită scrisori tuturor celor care i-au influențat într-un mod sau altul viața – mătușii care a crescut-o, fratelui mai mic care este în armată, cântărețului ale cărui melodii i-au creat coloana sonoră a vieții, profesorului de muzică care a inspirat-o și celui mai bun prieten al său obișnuit să îi spună întotdeauna adevărul.

Distribuție: Torrey DeVitto, Chad Michael Murray, Grant Show, Lolita Davidovich, Drew Seeley
Premieră: 17 noiembrie


7 – 10 noiembrie 2019

A Blue Ridge Mountain Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_PA Blue Ridge Mountain Christmas
Willow, manager de hotel, revine în orașul natal pentru a-și ajuta sora să organizeze nuna perfectă într-o locație dragă sufletului, în hanul pe care familia lor l-a deținut cu ceva timp în urmă. Pentru asta, ea trebuie să lucreze alături de David, tată singur și actualul proprietar, care își dorește să poată lăsa trecutul în urmă pentru un nou început.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres
Premieră: 7 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Holiday for Heroes_Hallmark Movies & Mysteries_PHoliday for Heroes
După un an în care și-au trimis scrisori, Audrey Brown și Matt Evans, soldat detașat peste ocean, se întâlnesc pentru prima dată. Oare magia sărbătorilor va duce dragostea celor doi și dincolo pe scrisorile trimise?

Distribuție: Melissa Claire Egan, Marc Blucas, Patti Murin
Premieră: 8 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Let It Snow_Netflix_P

Let It Snow
Când o furtună de zăpadă lovește un mic orășel chiar în Ajunul Crăciunului, un grup de liceeni se regăsesc în postura inedită în care prieteniile și idilele romantice le sunt interconectate de implicarea unei vedete pop, un butoi de bere furat, un echipă de dansatori, o femeie misterioasă imbrăcată în folie de aluminiu și o petrecere de neuitat de la localul WaffleTown. Acesta este Ajunul care le garantează viitorilor absolvenți că nimic nu va mai fi la fel în dimineața următoare.

Distribuție: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon și Joan Cusack
Premieră: 8 noiembrie (Netflix)


Picture a Perfect Christmas_Hallmark_PPicture a Perfect Christmas
Filmul are protagoniștă o fotografă de sporturi extreme revenită în orașul natal de sărbători la bunica sa, care ajunge să își ajute vecinul a avea grijă de nepotul acestuia.

Distribuție: Merrit Patterson, Jon Cor
Premieră: 9 noiembrie


Lifetime_Radio Christmas (1)Radio Christmas
Când clădirea radioului este închisă pentru reparații în perioada sărbătorilor, DJ Kara Porter este nevoită să transmită din micul orășel Bethlehem. În propria cursă de a-și crește audiența pentru a fi promovată la un segment anual și nu dedicat doar sărbătorilor de iarnă – Radio Christmas, Kara încearcă să dezlege misterul identității Moș Crăciunului local, un binefăcător anonim care a salvat festivitățile de Crăciun. În toată această cursă contracronometru cu mize importante, Porter descoperă adevăratul sens al familiei, comunității, iubirii și bineînțeles al sărbătorilor de iarnă.

Distribuție: Keshia Knight Pulliam, Michael Xavier, Tim Reid, Belinda Montgomery
Premieră: 9 noiembrie (Lifetime)


A Sweet ChristmasA Sweet Christmas
Holly, stilist de mâncare se întoarce acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă unde află că Loretta, proprietara brutăriei sale preferate din copilărie, se retrage și a creat un concurs pentru a da afacerea celui ce reușește să-i creeze rețetele speciale din cele 12 Zile de Crăciun. Fără vreo aptitudine culinară, Holly se înscrie în concurs, asemeni lui Brad, un brutar local priceput, cei doi devenind rapid adversari – cum destinul are propriile căi, cei doi se văd nevoiți  ca la finalul evenimentului să pregătească împreună acel ceva special de sărbători.

Distribuție: Adelaide Kane, Greyston Holt, Loretta Devine
Premieră: 10 noiembrie (Lifetime)


The Mistletoe Secret_Hallmark_PThe Mistletoe Secret
Atunci când Aria convinge unul dintre cei mai renumiți ghizi turistici să scrie un articol despre orașul său natal, pare că turismul local dă în sfârșit semne că poate redeveni ce a fost odată. Însă când acest ghid  apare în oraș alături de scriitorul care îi scrie materialele, Aria se vede în postura de a alege dintre cei doi, fiind atrasă și dezvoltând o legătură cu amândoi.

Distribuție: Kellie Pickler, Tyler Hynes, Patrick Duffy
Premieră: 10 noiembrie


31 octombrie – 3 noiembrie 2019

Nostalgic Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_PNostalgic Christmas
Ajutându-și tatăl să închidă afacerea cu jucării a familie, Anne găsește de ceea ce era nevoie pentru a inspira și a readuce atmosfera pierdută a sărbătorilor înapoi în oraș.

Distribuție: Brooke D’Orsay, Trevor Donovan
Premieră: 31 octombrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Two Turtle Doves_Hallmark Movies & Mysteries_PTwo Turtle Doves
În căutarea unei bijuterii de familie, Dr. Sharon Hayes revine în orașul natal, o locație feerică pregătită pentru venirea Crăciunului. Aici, ea întâlnește o fetiță adorabilă și pe al său tată dezgustat de spiritul sărbătorilor, relația și legătura cu cei doi convingând-o că miracolele de Crăciun există, dar totodată ajutând-o să descopere care este adevărata însemnătate a acestei zile – dragostea.

Distribuție: Nikki DeLoach, Michael Rady
Premieră: 1 noiembrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Holiday in the Wild_Netflix_PHoliday in the Wild
După ce soțul o părăsește chiar înainte de a pleca în cea de-a doua lună de miere în Zambia, Kate Conrad, hotărăște să plece de una singură în safariul planificat. În momentul în care ghidul călătoriei sale, Derek se abate de la traseu pentru a salva un pui de elefant orfan, cele întâmplate și ce va avea să vină ulterior, îi dovedesc încă o dată că viața și lucrurile nu pot fi pe deplin planificate. Prelungindu-și vacanța până de Crăciun, viața sălbatică și frumusețile locului ajung să o inspire pe Kate să își urmeze inima și ceea ce iubește mai mult, trecând peste decepția suferită și găsindu-și un nou scop în a merge mai departe – plus, pe cineva cu care să împartă toate acestea.

Distribuție: Kristin David, Rob Lowe
Premieră: 1 noiembrie (Netflix)


Merry & Bright_Hallmark_PMerry & Bright
Povestea începe cu momentul în care Cate, CEO la compania Merry & Bright Candy Cane, îl întâlnește pe Gabe chiar în sezonul aglomerat al pregătirii sărbătorilor de Crăciun. Fără să stea pe gânduri, presupune că el este bărbatul cu care mama sa încearcă din răsputeri să îi facă cunoștință când, în realitate, Gabe este angajat al Empire Corporate Recovery trimis să analizeze compania lui Cate pentru a descoperi moduri și modalități de a-i face afacere mai profitabilă. Pe măsură ce lucrează împreună, cei doi descoperă cum Merry & Bright poate avansa dar și că au în comun mai mult decât spiritul antreprenorial.

Distribuție: Jodie Sweetin, Andrew Walker, Sharon Lawrence
Premieră: 2 noiembrie


Christmas Reservations_Lifetime_PChristmas Reservations
La resortul de vacanță Treeline Ski, Holly este cea care se ocupă de planificarea și organizarea evenimentelor iar acum, un nou sezon festiv a început. Planificând totul în cele mai mici detalii pentru a oferi oaspeților săi o experiență magică, lucrurile iau o întorsătură neașteptată când băiatul iubit din facultate vine să se cazeze în stațiune împreună cu cei doi copii ai săi. Cele ce se vor întâmpla o vor ajuta pe Holly să își dea seama că are propriile rezerve atunci când vine vorba de iubire și viață în general.

Distributie: Melissa Joan Hart, Ricardo Chavira, Ted McGinley, Michael Gros, Markie Post
Premieră: 2 noiembrie (Lifetime)


Always and Forever Christmas_Lifetime_PAlways and Forever Christmas
Lucy, director de marketing și noua moștenitoare a unui magazin tematic de Crăciun, decide să facă o ultimă vizită la ceea ce i-a lăsat bunicul său, înainte de a vinde totul unui lanț de îmbrăcăminte sportivă. Însă cum lucrurile niciodată nu sunt ceea ce par a fi, ajunsă în Vermont, Lucy descoperă de ce magazinul bunicului său era și continuă să fie atât de special pentru întreaga comunitate, totul cu ajutorul lui Scott, patronul unui restaurant din zonă și a unui străin aflat la rândul său în vizită.

Distribuție: Lexi Lawson, Mark Ghanimé, Beth Broderick
Premieră: 3 noiembrie (Lifetime)


Christmas Scavenger Hunt_Hallmark_PChristmas Scavanger Hunt
Revenită în orașul natal pentru sărbătorile de iarnă, lucrurile se complică pentru Belinda când se vede nevoită să lucreze alături de fostul său iubit Dustin, la tradiționala vânătoare de comori organizată de oraș cu ocazia Crăciunului.

Distribuție: Kevin McGarry, Kim Shaw
Premieră: 3 noiembrie


25 – 27 octombrie 2019

A Christmas Merry Match_Hallmark Movies & Mysteries_PA Merry Christmas Match
Locuind într-un sat de vacanță și lucrând în magazinul de antichități al mamei sale, pentru Corey lucrurile par să stea destul de bine până în momentul în care îi calcă pragul un anumit vizitator și totul se năruie… în bine. Relația care se leagă între cei doi o face pe Corey să se întrebe ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut curajul de a-și urma visul din tinerețe de a fi regizor de teatru dar, și mai important, ar fi prea târziu să dea acum o șansă acestei dorințe?

Distribuție: Ashley Newbrough, Kyle Dean Massey
Premieră: 25 octombrie (Hallmark Movies & Mysteries)


Sweet Mountain Christmas_Lifetime_PSweet Mountain Christmas
De îndată ce cariera sa muzicală a prins avânt, Laney Blue și-a părăsit orașul natal fără vreo urmă de regret însă, socotolelile sale cu micul oraș nu tocmai prietenos nu par a se fi încheiat definitiv. Vizitându-și părinții de sărbători, un viscol puternic îi dă planurile peste cap, obligând-o să își prelungească șederea mai mult decât și-ar fi dorit și să se regăsească astfel în compania celor pe care i-a lăsat în urmă, inclusiv a lui Robbie.

Distribuție: Megan Hilty, Marcus Rosner
Premieră: 25 octombrie (Lifetime)


Christmas Wishes & Mistletoe Kisses_Hallmark_PChristmas Wishes & Mistletoe Kisses
Filmul o are protagonistă pe Abbey, mamă singură, care se hotărăște să riște în plan profesional, urmându-și pasiunea de design interior. La scurt timp, este angajată de Nick, un afacerist local, să îi decoreze casa și domeniul cu ocazia sărbătorilor și a petrecerii de Ajun. Cu un termen limită ce se apropie cu pași repezi, Abbey trebuie să se lămurească în privința relației sale profesionale cu Nick, cu speranța că acesta este doar începutul unei cariere de succes mult dorite. Scenariul este bazat pe romanul omonim semnat Jenny Hale.

Distribuție: Jill Wagner, Matthew Davis, Donna Mills
Premieră: 26 octombrie (Hallmark Channel)


The Road Home for Christmas_Lifetime_PThe Road Home for Christmas
Sărbătorile au un fel de a aduce oamenii împreună, chiar și pe cei mai aprigi rivali, cum este cazul celor doi artiști Lindsay și Wes. După ce recitalul din Ajunul Crăciunului le este anulat, cei doi pleacă împreună spre casele lor, în orașe învecinate, călătoria ajuntându-i să descopere că au mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut, și nu numai.

Distribuție: Marla Sokoloff, Rob Mayes, Marie Osmond
Premieră: 26 octombrie (Lifetime)


No Time Like Christmas_Lifetime_PNo Time Like Christmas
O vizită într-un vechi magazin de bijuterii o inspiră pe Emma să creadă că a venit momentul să reia legătura cu un fost prieten de facultate, destinul ajutând-o  să fie pusă destul de rapid în fața acestei decizii în momentul în care îl întâlnește pe cel dorit alături de fiica sa într-o pensiune cu doar o săptămână înainte de Crăciun.

Distribuție: Kyla Pratt, Ed Ruttle, Rachel McLaren, Jim O’Heir
Premieră: 27 octombrie (Lifetime)

———

DIVA