Despre noi & Contact

Deci cine este TvAddicted Blog?

Pentru mulți nu mai este demult o surpriză că din echipa TvAddicted Blog fac parte foști membrii a ceea ce odată s-a numit TvBlog, un site destul de nișat la vremea lui, pe când nu existau atâtea platforme și o disponibilitate pentru români a titlurilor de peste ocean. Însă, pe atunci aveam titluri precum Lost, Chuck, Prison Break, Heroes și multe seriale devenite incon pentru prima parte a anilor 2000. Admin în ultimii ani pentru TvBlog, închiderea sa a lăsat un gol destul de mare în activitatea zilnică, în pasiunea de a discuta cu alții despre seriale, în a urmări evenimentele de presă de peste ocean și, ei bine, a vedea ce e nou, anulat ori reînnoit. Trecută cu bine peste UpFront-urile din mai 2016, nu am mai avut aceeași forță în iulie când au început să apară toate noutățile, materialele și informațiile de la panelurile cuprinse în programul convenției San Diego Comic-Con. Intrat pe WordPress ca idee și uite așa câteva click-uri mai târziu am ajuns să am TvAddicted Blog. Destul de ușor de făcut pentru că nu cred că a durat mai mult de 10 minute, însă de aici lucrurile s-au complicat. Dorința a fost ca acest nou proiect să fie asemănător TvBlog-ului însă din păcate, traducerea și lucratul materialelor la foc automat, nu e treaba unei echipe formate dintr-un singur om.

Dar, uite așa în ajutor au venit Cristina (aka Ghotika) care a făcut rapid o pagină de Facebook (cât să nu mă răzgândesc) și Bogdan (bgdi), pe care ei bine, pasiunea pentru Grey’s Anatomy l-a făcut să se implice din ce în ce mai mult. Foștii colegi de la TvBlog au rămas și ei alături, în fiecare an contribuind la topul de final, aducând propriile clasamente și preferințe. În prezent, ajunși în pragul aniversării de cinci ani, echipa TvAddicted Blog dorește să mulțumească pentru susținere prietenilor de la CineAmator, Simona Stoica: Bookaholica, Playu.ro și Cinefilia, precum și partenerilor media – AMC, AXN, Crime+Investigation, Diva, E!, History, Netflix, TvPaprika și grupului Facebook Netflix(recomandari).

Raisa

Deci, cine suntem noi, acum în 2021?

Raisa – ce ar mai fi de spus după toate cele de mai sus? Ei bine, sunt asistent de seminar în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, de altfel doctorand ajuns în ultimul an și pe punctul de a termina o teză despre tipurile de feminitate din peisajul media al secolului XXI, mai exact într-o serie de titluri TV îndrăgite de public și/sau aspru criticate de criticii acreditați. Cariera de editor mi-am început-o în 2010 la TvBlog odată cu debutul Pretty Little Liars. Acestuia i-au urmat rapid Once Upon a Time, Whitney, The Originals și multe alte titluri pe care le-am mai uitat cu timpul. Chiar dacă în 2015 proiectul TvBlog a ajuns la final, pasiunea pentru TV a rămas, iar TvAddicted Blog a devenit o oază de relaxare de la pregătirea pentru admiterea la doctorat. Nopți nedormite și maratoane de vizionare ori de urmărit evenimentele de presă de peste ocean, aproape cinci ani mai târziu ideile pentru acest proiect creat în 10 minute încă există și par a se înmulți pe zi ce trece. Întrebarea cea mai grea atunci când vine vorba de seriale, este să răspund care este serialul ori titlul preferat. Răspunsul? Sunt multe și variază în funcție de perioadă și gen, pentru că politica mea e simplă – fiecare serial primește șansa de cinci episoade. Dacă îmi place, rămâne în listă, dacă nu, asta e, oferta e mare și din ce în ce mai numeroasă.

Social media: Facebook

—-

Bogdan (username: bgdi) – sunt un economist cu afinități digitale și de PR, pasionat de artă și creativitate, handbal, tenis și, evident, seriale și filme. Am început cariera de editor încă de pe vremea TvBlog, în 2012, când scriam știri și cronici, iar ulterior am preluat recenziile pentru Greys Anatomy, serial la care scriu și astăzi – și probabil voi scrie până la finalul său. Consider că nebunia trebuia să facă parte din viața noastră de zi cu zi și nu cred în normalitate. Seriale preferate all-time, în ordine alfabetică: Breaking Bad, Daredevil, Dark, Greys Anatomy, House of Cards, Masters of Sex, Modern Family, One Tree Hill, Schitts Creek, The Borgias, The Crown, The Deuce, Watchmen. În materie de seriale (și filme), am gusturi foarte variate, surprinzător de diverse, mergând pe principiul „îi dau o șansă” – și, dacă există conexiune, mergem mai departe. Ca-n viață.

Social media: Facebook/ Instagram/ Twitter


Pentru parteneriate, recomandări și mesaje, ne puteți contacta:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s