Beauty and the Beast

Serialul este bazat pe drama omonimă CBS din 1987, primul sezon prezentându-ne povestea detectivei Catherine Chandler, care redeschide cazul morții mamei sale, ucisă cu nouă ani în urmă, în timp ce ea a fost salvată de „o bestie”. Indicii cu privire la crimă apar din momentul în care Catherine descoperă că Vincent Keller, un fost soldat despre care se presupunea că a murit în timpul unei misiuni, este în viață.

 • ARTICOLE
 • ŞTIRI
 • CLIPURI VIDEO
 • GALERIE FOTO

One thought on “Beauty and the Beast

 1. Abia ce am descoperit serialul asta, ma bucur ca primul comentariu referitor la seriale, este aici! Am vazut, vad si probabil voi urmari mereu seriale, intotdeauna imi gasesc timp si pentru el, dar au trecut ceva anisori, de cand nu ma mai fost asa acaparata de unul… nici OTH, Dallas new, The Borgias… nu au reusit sa puna asa stapanire pe mine! :)) Iar actorii, chimia dintre ei, maxima. Putine au fost datile cand mi-a placut chimia dintre actorii principali, de cele mai multe ori, sunt cucerita de cei din planul secund, iata ca aici, atat principalii, cat si restul, sunt pe val in ceea ce ma priveste!
  Dupa 20 de minute din primul episod, am dat repede un check pe Goagal; nu va puteti imagina dezamagirea de a afla ca in cateva saptamani este sfarsitul serialului. Tot este bine, ca ma pot bucura de un rasfat complet, nu trebuie sa astept saptamana, sau lunile dintre sezoane.
  De mentionat, cand m-am hotarat asupra lui, mai vizionasem vreo 6 trailer-e, poate, poate gasesc ceva interesant, procedurale politiste, al VII lea a fost BATB, pai a fost evidenta alegerea, fie ca cifra 7 este preferata mea, fie ca trailer-ul, m-a convins fara doar si poate, nu am regretat decizia dupa primele 5 minute si fara sa stiu inca exact care-i treaba, am inceput sa adun, sa nu carecumva sa dispara ceva de pe undeva 😀
  Daca se vor mai gasi intarziati ca mine, va urez Vizionare Placuta, nu cred ca sunt sanse sa fiti dezamagiti!

  PS… fara doar si poate, serialul cu cea mai frumaosa muzica din cate am urmarit si sunt de ordinul sutelor! 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s