American Crime

Serialul este o dramă antologică, în care fiecare sezon urmărește un set diferit de personaje și, implicit, o poveste distinctă. Primul sezon este povestea crimei unui tânăr veteran de război și a soției sale, iar ancheta care a fost deschisă în acest sens servește drept pretext pentru a explora o serie de probleme sociale, punându-se accent pe victime, pe suspecți și pe familiile lor, care se văd nevoiți să facă față acestor ramificații extrem de complexe. Printre temele care se regăsesc în povestea primului sezon se numără rasa, culoarea, etnia, religia și sexul.
Cel de-al doilea sezon ne duce în Indiana, într-un liceu privat în care unul dintre elevii din clasa de mijloc acuză mai mulți jucători din echipa de baschet a liceului de asalt sexual, permițând serialului să exploreze teme precum violul, clasa socială, homofobia și orientarea sexuală, rasismul, cyberbullying-ul și situația economică a individului.
După două sezoane ce au avut la bază poveşti controversate ale realităţii curente, nici noul subiect nu pare a se abate de la dificultăţile contemporane, S3 urmând să abordeze teme ce ţin de drepturile omului, inegalitatea pe piaţa muncii şi dificultăţile economice întâmpinate.

  • ARTICOLE
  • ŞTIRI
  • CLIPURI VIDEO
  • GALERIE FOTO

2 thoughts on “American Crime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s