Secrets & Lies

Remake al serialului omonim de origine australiană, Secrets & Lies este o dramă antologică, în care fiecare sezon urmărește un set diferit de personaje și, implicit o poveste distinctă, singura constantă fiind detectiva Andrea Cornell.
Primul sezon îl are în centru pe Ben Crawford, un bărbat familist şi muncitor care descoperă cadavrul unui băieţel în timpul unei din alergările sale matinale. Viaţa familiei Crawford este complet dată peste cap de acest moment, ancheta condusă de Cornell transformându-l pe Ben din bunul samaritean într-un criminal, un paria al cartierului. Ura vecinilor este alimentată de mass-media şi de prezenţa constantă a patrulelor de poliţie, efectele acestui haos ducând la periclitarea relaţiei cu soţia sa dar şi la transformarea fiicelor sale în victime ale împrejurărilor şi ale prejudecăţilor. Chiar dacă Ben continuă să susţină în permanenţă că este nevinovat, răsturnările de situaţie şi noile indicii par a accentua misterul ţesut în jurul întrebării principale: este el cu adevărat inocent ori toate aceste aparenţe care par a-i susţine nevinovăţia nu sunt decât minciuni, fiind în fapt criminalul lui Tom Murphy?
Sezonul doi o va conduce pe Cornell în oraşul Charlotte din North Carolina, unde va investiga uciderea lui Kate Warner. De această dată, principalul suspect este chiar soţul victimei, un bărbat educat şi muncitor care se află în una din cele mai bune perioade din viaţa sa – proaspăt căsătorit şi fericit, el este moştenitorul afacerii de familiei, tatăl său hotărând că este timpul să se retragă şi să lase noua gardă să îi ducă munca şi reputaţia mai departe.

  • ARTICOLE
  • ŞTIRI
  • CLIPURI VIDEO
  • GALERIE FOTO

2 thoughts on “Secrets & Lies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s