Roswell, New Mexico

Poate mai mult decât în orice alt loc de pe pământ, Roswell New Mexico este punctul zero pentru cei care caută dovezi că extratereștrii există și se află printre noi. Originară din acest mic oraș de la graniță, Liz Ortecho a preferat să plece din Roswell acum mai bine de zece ani, decesul surorii sale mai mari, Rosa, fiind imboldul de care avea nevoie pentru a nu se uita înapoi. Cu tatăl bolnav, Liz se vede nevoită a se reîntoarce, tot rău lspre bine, aceasta reluând legătura cu Max Evans, băiatul pe care l-a plăcut încă din liceu și care acum este ofițer de poliție. Chimia și atracție celor doi este inevitabilă, însă rapid, Liz descoperă că Max este mai mult decât pare sau mai bine zis decât ceea ce pare a fi – el este un extraterestru cu puteri inumane, o identitate pe care a reușit să o păstreze secretă, atât el cât și cei asemeni lui, Isobel și Michael.

O poveste de iubire ameninţată de frica desconspirării identităţii celor trei, o aventură presărată cu secrete şi conspiraţii care duc până la cel mai înalt nivel, pe lângă latura supranaturală a proiectului, noul Roswell doreşte a evidenţia şi câteva dintre dificultăţile realităţii unei tinere care provine dintr-o familie de imigranţi fără acte precum şi greutăţile cu care se confruntă versiunea fictivă a micului orăşel din New Mexico.

Proiectul are la bază seria de cărţi Roswell High a autoarei Melinda Metz şi este un reboot al serialului omonim produs şi difuzat în perioada 1999-2002 de UPN/WB.


 

3 thoughts on “Roswell, New Mexico

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s