Superman & Lois

După ani și ani de înfruntat antogoniști din ce în ce mai periculoși ce doreau distrugerea orașului Metropolis și o invazie extraterestră recentă a cărui menirea viza eradicarea întregii rase umane, Clark Kent și Lois Lane se văd puși în fața unei noi provocări – dincolo de stresul, presiunea și complexitatea prezentului, cei doi trebuie să găsească un echilibru în a balansa cariera de jurnaliști și eroi cu viața personală, acolo unde sunt părinți cu normă întreagă. O situație deloc ușoară, mai ales dacă luăm în considerare posibilitatea ca cei doi băieți ai cuplului, Jonathan și Jordan, să moștenească pe măsură ce cresc, puterile lui Clark.

Dar cum viața își urmează propriul curs, cei patru revin în Smallville pentru a gestiona ceva probleme ale familiei Kent, loc cu o puternică încărcătură emoțională și… un trecut bine cunoscut. Aici, are loc reîntâlnirea cu Lana Lang, prima iubire a lui Clark, și cu Kyle Cushing, soțul acesteia și șeful Departamentului de Pompieri. În micul orășel nu doar adulții pășesc pe drumul amintirilor, băieții Kent reluând la rândul lor relația cu Sarah, fiica rebelă a cuplului Lang-Cuhing, însă char și așa, nimeni nu pare a avea vreun moment de respiro, generalul Samuel Lane, căutându-l pe Superman pentru a salva lucrurile de la un posibil nou dezastru – și totul, fără a mai pune la socoteală apariția unui tânăr misterios care pare a crea ceva haos o dată cu revenirea tuturor în idilicul Smallville.

Distribuție: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass, Alexander Garfin, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez, Inde Navarrette, Dylan Walsh, Wolé Parks ș.a..
Social media: Instagram / Twitter / Facebook

    • ŞTIRI
    • MULTIMEDIA

3 thoughts on “Superman & Lois

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s