The Republic of Sarah

Liniștea micului orășel Greylock din New Hampshire este dată peste cap atunci când în subteran sunt găsite resurse considerabile de coltan, un minereu valoros utilizat în industria tech. Așa cum se întâmplă de obicei, în exploatarea noii resurse, vine compania Lydon Industries, ale cărei planuri de extracție pornesc de la distrugerea totală a orașului.

Cu prietenii și familia în pericol de a-și pierde slujbele și agoniseala de-o viață, Sarah Cooper, o profesoară de liceu non-conformistă, jură să oprească cu orice preț buldozerele celor de la Lydon. De-ar fi lucrurile totuși atât de ușor de obținut… la cârma proiectului stă nimeni altul decât fratele înstrăinat al Sarei, Danny, venit cu planuri de răzbunare, considerând comunitatea de vină pentru copilăria pierdută pusă în umbra carierei mamei sale, un fost senator american. În lupta sa pentru bine orașului Greylock îi cooptează pe Corinne Dearborn, o profesoară colegă la liceu, pe Amy AJ Johnson, ofițer de poliție local, și pe Grover Simms, patronul unui restaurant de tip diner. Simțind că orice acțiune o face, aduce cu sine mai mult rău decât bine, Sarah vine cu o idee pe cât de inedită, pe atât de stranie – Greylock să devină un stat autonom și să își declare independența. Consultând și folosindu-se de o serie de hărți mai vechi din arhiva orașului, Cooper observă că terenul orașului nu a fost niciodată revendicat de Statele Unite ale Americii, astfel că odată obținut votul con-cetățenilor săi, Greylock își câștigă suveranitate internațională putând să se protejeze de proiectul celor de la Lydon Industries. Echipa Sarei este susținută și de elevii săi, printre aceștia regăsindu-se Maya Jimenez, proaspă transferată din Los Angeles, Tyler Easterbrook și Bella Whitmore. După ce un judecător federal este de acord că Greylock nu a fost niciodată revendicat de US, orașul devine o nouă națiune iar acum Sarah și prietenii săi sunt puși în fața unei noi provocări – să construiască o națiune de la zero.

Distribuție: Stella Baker, Luke Mitchell, Megan Follows, Hope Lauren, Nia Holloway, Ian Duff, Izabella Alvarez, Forrest Goodluck, Landry Bender ș.a..
Social media: Instagram / Twitter / Facebook

    • ŞTIRI
    • MULTIMEDIA

One thought on “The Republic of Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s