Walker

Reimaginarea a titlului omonim cu Chuck Norris în rol principal, noul remake al celor de la CW ni-l aduce în rolul lui Cordell Walker pe Jared Padalecki, acesta finalizând recent cele 15 sezoane ale celui mai longeviv serial fantasy, Supernatural. După o misiune sub acoperire ce a durat doi ani, văduv și tată a doi copii, Cordell revine în acasă doar pentru a realiza cât de grea este viața în Austin (TX) dar și cât de mult s-a îndepărtat în acest timp de propria familie. Dorind să își repună viața pe picioare aici, încearcă să se reconecteze cu copii săi – un fiu cu fire artistică și empatică, și o fiică adolescentă, rebelă și încăpățânată, dar și să facă pace cu familia sa – cu fratele său mai mic Liam, nou promovat în funcția de asistent al procurorului districtual care a avut grijă de nepoții săi în lipsa lui Cordell, cu mama și, nu în ultimul rând cu tatăl său, un fermier al cărui valori tradiționale și conservatoare nu pot fi schimbate.

Lucrurile nu au rămas aceleași nici la serviciu, fostul partener fiind acum șeful său, iar noua sa parteneră fiind una dintre puținele femei ale departamentului de Poliție din Texas/ Rangers. Anii au trecut iar lucrurile s-au schimbat, acomodarea la noua sa viață derulându-se pe fondul misterului ce înconjoară moartea soției sale.

Distribuție: Jared Padalecki, Keegan Allen, Kale Culley, Violet Brinson, Molly Hagen, Mitch Pileggi, Coby Bell, Lindsey Morgan, Jeff Pierre ș.a..
Social media: Instagram / Twitter / Facebook

    • ŞTIRI
    • CLIPURI VIDEO

 

3 thoughts on “Walker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s