9-1-1: Lone Star

Universul 9-1-1 se extinde din Los Angeles în Texas, 9-1-1: Lone Star, asemeni titlului părinte, spune povestea primilor respondenți ai detașamentului 126 și a operatorilor serviciului de urgențe 911 din Austin.

Prim protagonist este Owen Strand, singurul supraviețuitor al detașamentului său din Manhattan în urma celui mai grav atac terorist domestic, 11 septembrie 2001. După haosul celor întâmplate, a avut misiunea de a reface detașamentul de la zero, formând și antrenând o nouă echipă de primi respondenți. În urma unui eveniment asemănător în Austin, Strand este detașat aici cu o misiune similară, șefii considerând că este nevoie de viziunea și filosofia sa progresistă, de capacitatea de a empatiza, înțelegând într-totul cele întâmplate. Aparent, Owen este tipul bărbatului șarmant dintr-un oraș mare, însă nimeni nu cunoaște secretul pe care această se luptă constant să îl ascundă, secret ce ar putea în orice moment să îi curme viața. Ajuns în Austin împreună cu fiul său T.K., la rândul său pompier însă o persoană complicată și un magnet pentru probleme, îi cunoaște pe Michelle Blake, paramedicul șef și pe Carlos Reyes, ofițer de Poliție, cei doi ajutându-l să pună bazele noului detașament de Pompieri 126. Din noua echipă vor face parte Marjan Marwani – pompier de excepție, dependentă de adrenalină, precum și o persoană religioasă, fiind o musulmană practicantă; Paul Strickland – cu un spirit de observație ce face cinste celebrului Sherlock Holmes, Paul este unul dintre puținii pompieri transgender care a avut curajul de a începe procesul de schimbare de sex în Chicago; Mateo Chavez – pompier începător. Alături de aceștia, Owen va trebui să facă față provocării întruchipate de Judd Ryder care, asemeni lui, este singurul supraviețuitor al detașamentului 126 – tipicul cowboy-ului sudist care refuză să accespte că suferă de PTSD (sindrom post-traumatic), Judd este căsătorit cu Grace, operator al serviciului de urgențe 911.

Distribuție: Rob Lowe, Liv Tyler, Ronen Rubinstein, Sierra McClain, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian Works.


2 thoughts on “9-1-1: Lone Star

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s