‘Preacher’ reînnoit (Updated)

Update 26.10: La aproape două luni de când au apărut primele zvonuri privind o reînnoire Preacher, revenirea lui Jesse Custer a fost în cele din urmă confirmată de Seth Rogen pe contul personal de Twitter. Rogen este unul din producătorii serialului, alături de Evan Goldberg adaptând benzile desenate pentru micul ecran.


Știre inițială (5.09): Când ai nevoie de autorizații și permise, nimic nu este un secret. 🙂 Chiar dacă cei de la AMC nu au comunicat oficial reînnoirea serialului Preacher pentru un nou sezon, aceștia au depus deja actele pentru filmările S3 în New Orleans, noile episoade urmând să intre în pre-producție la începutul lunii noiembrie.

Din fericire pentru fani, așa s-a aflat și de reînnoirea Better Call Saul cu un nou sezon, cei de la AMC făcând anunțul oficial după mai bine de două săptămâni.

Sezonul curent din Preacher se va finaliza săptămâna viitoare, o dată cu difuzarea episodului 2×13 ‘The End of the Road’ – acesta urmând să încheie capitolul început cu 2×01 ‘On the Road’. Episoadele sunt disponibile și publicului din România via AMC.

Sursa

Leave a comment