UpFronts 2018/19: Proiecte şi seriale NBC

După o serie de reînnoiri, NBC continuă să-şi pregătească portofoliul final pentru sezonul 2018/19, reprezentanţii postului anunţând oficial alegerea proiectelor Abby’s, I Feel Bad, New Amsterdam, The Enemy Within, The InBetween şi The Village.

Pentru situaţia serialelor ABC, CBS, Fox, NBC şi The CW – aici.

UpFront-ul NBC este programat pentru 14.05.2018.


COMEDIE

1.ABBY’S
Preţuri bune, o companie minunată şi bineînţeles Abby, noua comedie are ca locaţie cel mai bun bar din San Diego… într-un mod neconvenţional. Situat în curtea din spate a casei, improvizat şi fără licenţă, Abby’s este locul unde clientela obişnuită, cei de-ai casei, aplică informal un set de reguli care le conferă sentimentul de apartenenţă la comunitate şi le permite astfel să evite comportamentul frustrant întâlnit în alte locaţii. Fără telefoane mobile, satisfacţia de a găsi un loc bun la bar şi pedepse amuzante pentru cei care pierd pariuri, toate acestea îi fac pe cei de la Abby’s să se simtă asemeni unei familii.

 • Abby (Natalie Morales): fost sergent în Armată cu două tururi în Afganistan, o femeie pragmatică, puternică, cu o latură sentimentală pe care preferă să nu şi-o etaleze decât atunci când este cazul, Abby pare să-şi fi găsit adevărata vocaţie – să întreţină şi să-şi servească prietenii şi pe cei nou-veniţi în barul său improvizat din curtea casei, un sanctuar al bunei dispoziţii şi al camaraderie. Este ceea ce iubeşte să facă, însă nu de puţine ori proprietarul casei vine să îi reamintească motivele pentru care întreaga sa locaţie este una ilegală.
 • Fred (Neil Flynn): bărbatul bun la toate, Fred este recunoscător pentru acest loc în care poate bea o bere seară de seară, înainte de a reveni la cotidianul haotic.
 • Bill (Nelson Franklin): precaut şi fără să iasă din zona de confort încercând a-şi asuma vreun risc, Bill este noul proprietar al casei lui Abby, surprins şi totuşi confuz de mica afacere a chiriaşei sale – un bar unde prietenii se adună să bea o bere, să discute şi să joace tot felul de provocări amuzante, nu de puţine ori puerile.
 • Beth (Jessica Chaffin): o mamă împovărată de agitaţia vieţii sale de familie, Beth este vecină cu Abby, micul bar reprezentănd evadarea ei preferată – poate scăpă de nebunia de acasă şi totuşi să aibă lucrurile sub control.
 • James (Leonard Ouzts): blând şi cu o viaţă monotonă, James este paznic la un depozit din apropiere, momentele petrecute la Abby’s fiind cele care îi aduc cea mai multă fericire şi entuziasm.
 • Rosie (Kimia Behpoornia): manager la barul lui Abby şi o fire impulsivă, Rosie se mândreşte că ştie pe de rost regulile locului.

Echipă: Josh Malmuth (scenarist/EP), Mike Schur (EP), David Miner (EP), Pamela Fryman (regizor/EP)
Tip: comedie multi-camera


2.I FEEL BAD
Comedia prezintă versiunea şi perspectiva nefiltrată a unei femei care încearcă să aibă totul. Emet este mama, șefa, soția, prietena și fiica perfectă. Cel puţin aşa o văd cei din jur, pentru că ea nu se simte deloc diferită, ci este ca toţi ceilalţi – se simte vinovată faţă de soţul său atunci când are un vis erotic cu altcineva, când se foloseşte de angajaţii săi pentru problemele personale sau atunci când copiii săi sunt neastâmpăraţi în public şi se preface că nu îi cunoaşte. Dar e normal, nu? Nimeni nu este perfect!

Proiectul este inspirat din volumul semnat de Orli Auslander, I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything.

 • Emet (Sarayu Blue): mamă modernă, Emet se află într-o continuă luptă de a găsi echilibrul între provocarea de a fi mamă şi a avea o carieră recunoscută, aceasta lucrând alături de un grup de tineri la Gameblast, un startup axat pe crearea de noi jocuri video.
 • David (Paul Adelstein): crescut după principiile masculine vechi, David încearcă să se adapteze noilor schimbări sociale pentru a fi un tată şi soţ modern, sensibil la nevoile şi dorinţele celor din jur. El lucrează la departamentul de reclamaţii ale unei companii aeriene de top, fiind astfel obişnuit să rezolve orice problemă prin soluţii simple, concrecte şi cu efect imediat.
 • Norman (Zach Cherry): imatur şi totuşi poate cel mai serios dintre tinerii alături de care lucrează Emet la Gameblast.
 • Chewy (James Buckley): nu chiar cea mai sociabilă persoană, Chewy este unul dintre cei mai buni domeniul său, jucând şi câştigând aproape fiecare joc cunoscut de până acum.

Echipă: Aseem Batra (scenarist/EP), Amy Poehler (EP), Dave Becky (EP), Julie Anne Robinson (regizor/EP), Julie Pancho (producător)
Distribuţie completă: Sarayu Blue, Paul Adelstein, Aisling Bea, Zach Cherry, Johnny Pemberton, James Buckley
Tip: comedie single-camera


DRAMĂ / ACŢIUNE

1.MANIFEST
Când zborul 828 Montego Air Floght aterizează în siguranţă după un zbor turbulent, echipajul şi pasagerii răsuflă uşuraţi că momentele dificile au trecut. Şi totuşi în acele câteva ore cât a durat zborul, în afara fuselajului avionului au trecut cinci ani, timp în care s-a crezut că acesta s-a prăbuşit, iar cei dragi, după ani de durere şi întrebări fără de răspuns, şi-au continuat viaţa încercând să treacă peste pierderea suferită. Faţă în faţă cu imposibilul, pentru cei din avion s-a ivit acum o nouă şansă, o realitate ce pare a fi devenit mai clară şi un mister care care învăluie o parte din pasagerii reîntorşi, aceştia realizând rapid că au fost trimişi înapoi cu un scop măreţ pe care nu l-ar fi crezut înainte. Serialul este inspirat din evenimentele zborului 370 Malaysia Airlines.  

 • Ben Stone (Josh Dallas): analist de informaţii şi tipicul de tată care încearcă să controleze totul şi este înnebunit de ceea ce nu poate – fie că este vorba de cancerul cu care se luptă fiul său ori de vocea din mintea sa ce pare a fi apărut o dată cu revenirea acasă.
 • Michaela (Melissa Roxburgh): o femeie care se luptă cu vina unui accident tragic din trecutul său încercând să îşi dea seama dacă este potrivită pentru a fi poliţistă dar şi logodnică. Reîntoarsă cinci ani mai târziu, Michaela descoperă că are un scop pentru viaţa sa, alte obiective de îndeplinit.
 • Jared Williams (J.R. Ramirez): chiar şi după ce logodnica sa dispare în misteriosul zbor 828 Montego, Jared nu încetează să o iubească şi să nu şi-o amintească în ciuda anilor în care nu are niciun răspuns în privinţa celor întâmplate. Cinci ani mai târziu, în ciuda faptului că a reuşit să meargă mai departe, revenirea sa îl debusolează, fericirea fiind umbrită de cursul pe care l-a luat viaţa sa.
 • Grace Stone (Athena Karkanis): după ani în care şi-a jelit soţul şi fiul, Grace este reunită din nou cu cei iubiţi fiind pregătită să meargă mai departe şi acceptând noua normalitate a vieţii lor… pe cât este de posibil acest lucru.
 • Saanvi (Parveen Kaur): absolventă şi cercetător medical de excepţie, Saanvi revine acasă după cinci ani în care a fost crezută şi declarată moartă, descoperind că munca ei a condus la progrese uimitoare în domeniul medical.
 • Olive (Luna Blaise): sora geamănă a lui Cal, Olive nu a reuşit să treacă peste pierderea tragică a tatălui şi a fratelui său. Reîntorşi, şi în ciuda diferenţei de vârstă care îi desparte în prezent, legătura celor doi fraţi este la fel de puternică ca înainte.

Echipă: Jeff Rake (scenarist/EP), Robert Zemeckis (EP), Jack Rapke (EP), David Frankel (regizor/EP), Jackie Levine (co-EP)


2.NEW AMSTERDAM
Inspirat de Bellevue, cel mai vechi spital public din America, proiectul îl are protagonist pe carismaticul dr. Max Goodwin, noul director al instituţiei care îşi propune să distrugă pe cât poate birocraţia sistemului, readucând spitalului gloria de altădată, axându-se cu adevărat pe ce este mai important şi anume pacienţii şi serviciile oferite acestora. Pentru doctorii şi personalul medical afiliat spitalui, planul noului director nu este ceva nou, fiind deja obişnuiţi cu astfel de promisiuni care încet-încet se sting, însă Goodwin este decis să distrugă sau cel puţin să perturbe status quo-ul, aducând o schimbare pentru acest spital subapreciat şi cu o mare nevoie de resurse umane, logistice şi financiare, de altfel singurul în măsură să trateze sub acelaşi acoperiş bolnavii de Ebola, prizonerii din penitenciarul Rikers şi chiar pe preşedintele Statelor Unite ale Americii.

New Amsterdam este inspirat din volumul de memorii al doctorului Eric Menheimer, fostul director al spitalului Bellevue NY, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital.

 • Max Goodwin (Ryan Eggold): medic internist, proaspăt angajat pe funcţia de director şi manager al spitalului, acesta îşi propune să readucă instituţia la gloria de altădată. Perfecţionist din fire, Max este un cunoscut workaholic care lucrează până la epuizare, calitate şi totodată un defect care l-a costat căsnicia.
 • Dr. Laura Bloom (Janet Montgomery): medic curant, Laura încearcă aparent fără succes să îşi drămuiască şi să îşi gestioneze mai bine banii, până în punctul în care conturile sale ajung pe 0.
 • Dr. Hana Sharpe (Freema Agyeman): medicul şef, Hana nu a mai practicat medicina de ceva vreme, fiind mai preocupată cu apariţiile televizate şi promovarea spitalului.
 • Dr. Anil Kapoor (Anupam Kher): unul dintre cei mai vechi medici ai spitalului, Kapoor este de acord că spitalul trebuie să se schimbe însă nu consideră că pentru asta trebuie să îşi schimbe la rândul său tehnica ori căile de lucru.
 • Dr. Iggy Frome (Tyler Labine): având specialitatea pe psihiatrie pediatrică, lui Iggy îi place să inoveze şi să se folosească de tehnici cât mai diferite. În ciuda entuziasmului şi dăruirii sale, este unul dintre medicii care au fost opriţi constant de către birocraţia spitalului.
 • Dr. Floyd Peason (Jocko Sims): chirurg cardiolog, Floyd este o persoană inteligentă, cinstită şi virtuoasă, un absolvent Yale care a muncit din greu pentru tot ce a obţinut în viaţă. Date fiind originile sale umile el încă consideră că trebuie să lucreze de două ori mai mult pentru a demonstra că îşi merită locul.

Echipă: David Schulner (scenarist/EP), Peter Horton (regizor/EP), Dr. Eric Manheimer (producător)


3.THE ENEMY WITHIN
Cu acţiunea plasată în domeniul contrainformaţiilor, The Enemy Within este un nou thriller dedicat pasionaţilor de gen, ce o are protagonistă pe Erica Shepherd, fost agent de top din cadrul CIA şi cea mai cunoscută trădătoare din istoria modernă. Cu o condamnare pe viaţă pe care şi-o ispăşeşte într-un penitenciar federal de maximă siguranţă, Erica este eliberată în custodia celor de la FBI cu scopul de a-i ajuta să oprească cel mai periculos act de spionaj care ameninţă în prezent US. Considerată a fi ultima şansă de a salva ţara, în ciuda propriei raţiuni şi a unui trecut comun care pare a-l fi costat mult, agentul special Will Keaton apelează la Erica, conştientizând că pentru a prinde un spion trebuie să gândeşti ca unul.

 • Erica Shepherd (Jennifer Carpenter): programator şi unul din cei mai buni spărgători de coduri, instruită de mică de către tatăl său, Erica a dezvăluit informaţii secrete sensibile unui fost agent de informaţii rus.
 • Will Keaton (Morris Chestnut): agent special FBI în divizia de Contrainformaţii, capturarea şi aducerea Ericăi în faţa justiţiei a avut o miză cu mult mai puternică pentru Will, desconspirarea informaţiilor de către Shepherd ducând la uciderea logodnicei sale.
 • Ali Ziai (Raza Jaffrey): agent FBI specializat în tehnici de interogare axate pe empatie şi nu pe intimidarea suspectului.
 • Kate Ryan (Kelli Garner): inteligentă, foarte muncitoare, inovatoare şi cu o viziune de ansamblu bine dezvoltată, Kate este analistul tehnic din echipa condusă de Will Keaton.
 • Jaqueline Pettigrew (Cassandra Freeman): născută într-o familie de poliţişti din Baltimore şi urmând la rândul său acest drum, antrenată şi foarte bună în ceea ce face, Jaqueline este cea mai nouă membră a echipei conduse Will Keaton.

Echipă: Ken Woodruff (scenarist/EP), Vernon Sanders (EP), Mark Pellington (regizor/EP)
Distribuţie: Jennifer Carpenter, Morris Chestnut, Raza Jaffrey, Kelli Garner, Cassandra Freeman


4.THE GILDED AGE – straight to series 2019
O tânără conservatoare din New Yorkul anilor 1880, Marian Brook va lucra să pătrundă în cadrul familiei învecinate, al cărei patriarh este nimeni altul decât nemilosul magnat feroviar, George Russell. Cu o lume total diferită de ceea ce cunoaşte, ajunsă aici, Brook va face cunoştinţă cu Larry, fiul mult prea disponibil al lui George, şi cu Bertha Russell, soţia ambiţioasă cu un comportament tipic celor îmbogăţiţi peste noapte.

Echipă: Julian Fellowes (scenarist/EP), Gareth Neame (EP)


5.THE INBETWEEN
Cassie Bishop s-a născut cu un dar aparte, deși nu de puține ori îl numește blestem – ea îi vede și poate comunica cu cei morți, fiind obligată să îi ajute să își soluționeze problemele nerezolvate de pe pământ pentru a merge mai departe și a-și găsi pacea. În momentul în care bunul său prieten, detectivul Tom Hackett și noul său partner, agentul special FBI Damien Asante, o roagă să îi ajute cu un caz, Cassie este de acord să își utilizeze aptitudinile sale speciale. În ciuda retincenței sale și a ceea ce par a fi efecte secundare ale acestui dar, tânăra găsește o modalitate de a le combate, ajutându-l pe Tom să rezolve unele dintre cele mai dificile cazuri din oraș.

Distribuție: Harriet Dyer, Anne-Marie Johnson, Cindy Luna, Chad James Buchanan, Paul Blackthorne
Echipa: Moira Kirland (scenarist/EP), David Heyman (EP), Nancy Cotton (EP), Charlotte Sieling (regizor/EP)

The InBetween_NBC_S1_B
Sursa: Facebook/ @nbctheinbetween

 

6.THE VILLAGE
În ciuda diferenţelor de vârstă, rasă, cultură şi chiar stil de viaţă, locuitorii unei clădiri din Manhattan realizează că, cu cât viaţa lor se interseactează mai mult, cu atât legătura şi relaţiile lor devin mai complexe dovedind astfel că provocările şi greutăţile vieţii, asemeni bucuriilor şi momentelor frumoase sunt mai bine primite, împărtăşite şi rezolvate în familie, indiferent de forma în care vine aceasta.

 • Sarah (Michaela McManus): asistentă medicală şi o mamă care îşi creşte singură fiica adolscentă rămasă însărcinată.
 • Gabe (Daren Kagasoff): un student la drept care are parte de un coleg de apartament cu mult mai în vârstă decât şi-ar fi imaginat, mai precis pe bunicul său.
 • Ava (Moran Atias): emigrantă, Ava are un singur scop şi anume să îi asigure viitorul şi implicit şederea fiului său născut şi crescut în America, atunci când cei de la Imigrări încep a face controle pentru expulzare.
 • Nick (Warren Christie): militar şi fost agent operativ, rănit grav în luptă pierzându-şi astfel un picior, Nick revine acasă într-o mică comunitate care îi mulţumeşte constant pentru serviciul său, gratitudinea acestora nefăcând decât să îl facă să se simtă inconfortabil şi să îi amintească de faptul că trebuie să se acomodeze la o viaţă pe care a uitat-o demult.
 • Ron (Frankie Faison): un bărbat sufletist care încearcă să îi ajute pe toţi din jurul său.
 • Patricia (Lorraine Toussaint): O femeie caldă şi afectivă, asistentă socială, care în imposibilitatea de a avea proprii copii, a ales să devină persoana care este acolo şi îi ajută pe toţi ceilalţi.
 • Katie (Grace Van Dien): independentă, inteligentă, artistă şi activistă declarată, ultima sa ‘încercare’ de a se descoperi pe sine a dus la aventura de a fi o mamă adolescentă. Pentru Sarah, tot acest comportament al fiicei sale nu este decât o rebeliune inutilă care nu a făcut decât să creeze tensiune şi o oarecare fricţiune în relaţia lor, cele două trebuind să facă un efort de a repara lucrurile.
 • Ben (Jerod Haynes): poliţist local şi unul dintre chiriaşii complexului, aceasta pare a se îndrăgosti de persoana nepotrivită.
 • Enzo (Dominic Chianese): Amuzant, pe alocuri nerecunoscător, disupus ca pentru un ban în plus să vândă Viagra în azilul de bătrâni în care trăia, Enzo decide să plece de aici pentru a se muta cu nepotul său. Cu viziuni total diferite, spre deosebire de Gabe, acesta este dispus să-şi trăiască viaţa fără remuşcări.

Echipă: Mike Daniels (scenarist/EP), Minkie Spiro (regizor), Jessica Rhodes (EP)Surse: 1234

One thought on “UpFronts 2018/19: Proiecte şi seriale NBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s