ABC anulează ‘Quantico’ şi ‘Designated Survivor’ (Updated)

ACTUALIZARE 15 mai: Compania de producție eOne caută să vândă unei alte televiziuni drepturile pentru producerea și difuzarea dramei politice Designated Survivor, după ce ABC a optat pentru anulare. Dintre titlurile anulate săptămâna trecută, doar comedia Brooklyn Nine-Nine și-a găsit o nouă casă la NBC. Pe lângă Designated Survivor, tratative se duc și pentru continuare Lucifer după decizia Fox. (Sursa)


După Fox se pare că a venit rândul celor de la ABC şi, dacă ne aşteptam la Quantico (poate chiar de anul trecut!), vestea anulării dramei politice Designated Survivor cu siguranţă este o surpriză pentru mulţi.

Ne-am obişnuit până la această oră, de vină pentru cele două anulări fiind încă o data ratingurile. Din păcate pentru fanii lui Kiefer Sutherland, sezonul 2 al Designated Survivor a suferit o scădere vizibilă, proiectul ajungând să fie pe locul 9 în topul celor mai urmărite drame ale postului.

Descriere: O nouă dramă politică ce îl are ca protagonist pe Kiefer Sutherland în rolul lui Tom Kirkman, un politician de rang inferior în cadrul Cabinetului care va deveni noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii după ce află că a fost desemnat ‘supraviţuitorul ales’. Cum America este victima unui atac devastator, Kirkman va fi nevoit să depună jurământul cât mai repede pentru a-şi putea proteja familia, ţara şi co-naţionalii.

Sezonul 2 se va finalize pe 16 mai, episodul 2×22 ‘Run’ devenind în urma acestei decizii şi finalul Designated Survivor. În România, serialul poate fi vizionat via Netflix, episoade noi fiind încărcate săptămânal, la doar câteva ore de la difuzarea TV din State.


În ceea ce priveşte Quantico, proaspăt revenit cu un nou sezon, noi actori şi o nouă poveste, cifrele înregistrate nu s-au ridicat la nivelul aşteptările celor de la ABC, oficialii postului luând decizia de a anula serialul la o dată cu finalul S3. Acesta are o comandă de 13 episoade.

Sursa

3 thoughts on “ABC anulează ‘Quantico’ şi ‘Designated Survivor’ (Updated)

  1. Ok, la Quantico ma asteptam pentru ca nu mai are farmec deja. Sper macar sa ii faca un final fain.
    Pe de alta parte, la Designated Survivor a fost un soc mare. Imi pare asa de rau 😦

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s