V-Wars: noi actori în războiul contra vampirilor

Lucrurile par a se mișca mai rapid decât am fi crezut pentru adaptarea V-Wars, reprezentanții Netflix anunțând zilele acestea doi noi actori ce i se vor alătura lui Ian Somerhalder pe platourile de filmareAdrian Holmes și Jacky Lai.

Având la bază volumul lansat iniţial ca o colecţie de povestiri semnate de Jonathan Maberry, V-Wars prezintă primul Războiul al Vampirilor. Ian Somerhalder urmează să îl interpreteze pe Dr. Luther Swann, un bărbat care păşeşte într-o lume a ororilor în momentul în care cel mai bun prieten al său, Michael Fayne, în urma unei boli misterioase, devine un nou tip de predător, un monstru care se hrăneşte cu sângele oamenilor, pe scurt, un vampir. “Boala”, cum este iniţial cunoscută, se răspândeste pe măsură ce tot mai mulţi sunt transformaţi, încet-încet societatea împărţindu-se în “noi şi ei”, oameni şi vampiri. În încercarea de a preveni un posibil sfârşit al oamenirii, Swann începe o cursă contracronomentru cu scopul înțelegerii a celor întâmplate putând găsi astfel o modalitate de a stopa răspândirea, totul pe fundalul ascensiunii lui Fayne în lumea din subteran, treptat, ajungând liderul vampirilor din întuneric.

  • Adrian Holmes aka Michael Fayne: punctul de legătura dintre umanitate și o nouă lume subterană misterioasă, Michael este victima unui virus înfiorător cu consecințe mortale. Carismatic, inteligent și un strateg înnăscut, Fayne preia conducerea facțiunii subterane a vampirilor conducându-i într-o luptă mortal ce amenință să distrugă societății.
  • Jacky Lai aka Kaylee Vo: o jurnalistă online care luptă să capete credibilitate și să își construiască o carieră în domeniu asemeni lui Assange. Neinfricată, amuzantă și de neoprit în goana după subiect promițător, Kaylee descoperă firul uneia dintre cele mai mari și mai greu de crezut povești, realizând că fără să își dea seama, a devenit un pion important în propria investigație, o persoană de interes cu o listă din ce în ce mai mare de dușmani letali.

Pentru moment cunoaştem doar că noul titlu a primit o comandă de 10 episoade a câte 45-50 minute, episodul pilot urmând să fie regizat de Brad Turner, cunoscut pentru colaborarea sa la serialele Stargate şi Stargate Atlantis. Alături de Somerhalder şi Turner, pentru echipa de producţie au mai fost anunţaţi ca showrunneri William Laurin şi Glenn Davis, iar Eric Birnber, Thomas Walden, David Ozer, Ted Adams şi James Gibb ca producători executivi.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale. 

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s