Premierele lunii iulie la TV

Chiar dacă e vară, luna iulie continuă să ne aducă pe micile ecrane titluri îndelung așteptate, de la noi sezoane pentru Power, Trial and Error și Orange is the New Black, până la noi proiecte precum Castle Rock, Mr. Sunshine și Sharp Objects. După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon, respectiv premiere de serial. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi – pentru trailere și mai multe materiale promoționale, click pe titlul serialului de la descriere.

Premiere sezon nou:

 • 1.07: Power – sezonul 5
 • 6.07: Anne with an E – sezonul 2
 • 11.07: Harlots – sezonul 2
 • 15.07: The Joel McHale Show with Joel McHale – sezonul 1B
 • 19.07: Trial and Error – sezonul 2  | Snowfall – sezonul 2
 • 20.07: Wynonna Earp – sezonul 3  | Killjoys – sezonul 4
 • 27.07: Orange Is the New Black – sezonul 6
 • 31.07: Casual – sezonul 4*

Premiere seriale noi:

 • 7.07: Mr. Sunshine (Netflix)
 • 8.07: Sharp Objects (HBO)
 • 10.07: The Outpost (The CW)
 • 13.07: Whistleblower (CBS, documentar)
 • 25.07: Castle Rock (Hulu)
 • 28.07: Pink Collar Crimes (CBS, documentar)

Mr. SunshineCu acțiune plasată în timpul Shinmiyangyo, cunoscuta expediție americană în Coreea de la finele secolului al XIX-lea, Mr. Sunshine spune povestea lui Eugene Choi, un tânăr născut într-o familie de servitori emigrați pe tărâmul făgăduinței, revenit ani mai târziu pe meleagurile natale ca ofițer al Marinei US. Cum inimii nu îi poți porunci, el se îndrăgostește de Go Ae-sin, fiica unui aristocrat local, povestea de dragoste interzisă a celor doi complicându-se cu atât mai mult în momentul în care va descoperi planurile de colonizare ale unei țări de care o dată a fugit. Dramă coreeană cu o comandă de 24 episoade semnată de creatorii Kim Eun-sook și Lee Eung-bok, cunoscuți pentru parteneriatul lor în alte titluri de succes precum Descendants of the Sun și Goblin.

Sharp ObjectsAvând la bază romanul omonim bestseller semnat de Gillian Flynn, Sharp Objects este o miniserie în opt părți ce o are protagonistă pe Camille Parker, o jurnalistă revenită în orașul natal pentru a investiga și relata povestea uciderii unei adolescente și dispariția alteia. Încercând să dea de cap cazului, Camille se vede prinsă într-un puzzle psihologic ce pare a spune povestea trecutului său, o poveste ce o apropie cu fiecare descoperire de tinerele victime, regăsindu-se și identificându-se cu acestea.

The OutpostDe la producătorii Stargate și The Librarians, Dean Devlin și Jonathan Glassner, The CW aduce pe micile ecrane în această vară The Outpost, o aventură fantasy ce spune povestea lui Talon, ultima supraviețuitoare a neamului Blackbloods. După ce cu ani în urmă întregul său sat a fost decimat de un grup de mercenari, în prezent, urmărindu-i pe criminalii familiei sale, tânăra ajunge într-o fortăreață de la poalele lumii civilizate, un loc în care totul este permis, legile neavând nicio valoarea pe aceste meleaguri. Călătoria întreprinsă o învață lucruri neștiute despre sine, Talon descoperind că posedă abilități și puteri supranaturale pe care trebuie să învețe să și le stăpânească și însuși dacă dorește să facă dreptate celor o dată numiți Blackbloods.

Castle RockUn horror psihologic adus pe micile ecrane de duo-ul J.J. Abrams și Stephen King, povestea noului titlu Castle Rock este plasată în orașul omonim, un orășel fictiv din Maine, locație prezentă în multe dintre romanele și nuvelele autorului. Descris ca o saga epică, Castle Rock combină întunericul tipic, mitologicul și personajele lui King într-un proiect ce promite să captiveze publicul și fanii universului creat de Stephen King.

* sezon final

7 thoughts on “Premierele lunii iulie la TV

 1. Anne, Sharp Objects (chiar dacă îmi plac serialele lente – am adorat Rectify!!! -, ăsta îmi lasă impresia că va fi plictisitor), Castle Rock și Casual. Plus multe restanțe. Măcar am ce vedea. 🙂

  Succesiunea, cel recent de pe HBO nu m-a prins.

  Like

  1. Da, e la moda stilul asta slow-paced. Pentru mine e genul de serial unde subiectul trebuie sa fie suplinit de o distributie aratoasa ca altfel adorm cu brio sau il aman pana uit de el.

   PS: la Casual vor baga toate opt episoadele finale in aceeasi zi, Netflix style.

   Like

   1. Da, probabil Hulu vrea să scape repede de Casual, că de obicei ei bagă doar 3 episoade la premieră.

    Chestia e că îmi e cam antipatică Michaela Watkins și reușește cumva să joace în seriale care-mi plac. Recent s-a anunțat că va juca în Catastrophe (l-ai încercat ? e bun).

    Like

   2. Nu stiu daca neaparat vor sa scape insa pentru un ultim sezon, sincer imi place strategia lor. 🙂

    Cat despre Catastrophe…il am in lista de ceva vreme. M-am uitat la niste trailere si clipulete si mi-a placut.

    Like

  1. Nici vorba. Asta e un proiect estival achiztionat atat de ei cat si de SyFy pentru international. D-asta nici nu am auzit prea multe despre el pana acum vreo luna jumate. Ca daca era facut si crescut de el, ar fi avut aceeasi expunere ca minunatiile din Arrowverse. In perioada de dinainte de lansare nu puteam sa deschid e-mailul fara sa nu primesc o notificare despre ele.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s