Jason Clarke se alătură distribuției ‘Catherine the Great’

Jason Clarke este cel mai nou actor care i se alătură lui Helen Mirren în miniseria Catherine the Great, recent anunțata co-producție HBO/Sky.

Miniserie în patru părți, Catherine the Great va prezenta povestea Ecaterinei până la finalul domniei sale precum și aventura romantică pe care a avut-o cu Grigory Potemkin, un politician de rang, comandant militar și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. În ciuda intrigilor de la curte și a ițelor politice cărora a trebuit să le facă față, cei doi au legat o camaraderie unică bazată pe loialitate și respect, împreună reușind să-și înfrunte adversarii și cei ce se opuneau noilor reglementări, ajungând chiar să fie considerați arhitecții și întemeietorii Rusiei moderne.

Scenariul urmează să fie semnat de Nigel Williams, responsabilul pentru Elizabeth I și Wodehouse in Exile, în timp ce de regie se va ocupa Philip Martin, câștigător a premiilor Emmy și BAFTA. Pe lângă rolul din fața camerelor de filmare, Mirren va fi și producător executiv alături de David M. Thompson, Charlie Pattinson și Philip Martin.

Cunoscut pentru rolurile sale din în Zero Dark Thirty, Terminator Genisys și The Great Gatsby, Jason Clarke a putut fi urmărit recent în Mudhound și Chappaquiddick.

Pentru moment nu a fost anunțată nicio dată de lansare pentru proiect ori alți actori atașați distribuției.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s