USA Network anulează ‘Shooter’

Cu Shooter ajuns la mijlocul sezonului curent, cei de la USA Network au anunțat că nu vor continua mai departe cu drama ce îl are protagonist pe Ryan Phillippe, parcursul lunetistului Bob Lee Swagger ajungând la final o dată cu sfârșitul S3. După cum am fost obișnuiți în ultima perioadă, cu titluri anulate și apoi readuse pe micile ecrane prin intermediul a diferite negocieri și înțelegeri contractuale, există o speranță și pentru Shooter, cei de la Paramount Television, principalii producători, conducând în prezent o serie de negocieri cu diferite studiouri pentru preluare și continuarea serialului.

Anunțul vine în urma recent anulatului Colony, o decizie fiind așteptată zilele acestea și pentru Queen of the South, cele două titluri fiind lansate în aceeași perioadă și mergând în tandem cu difuzarea în ultimii doi ani. Anularea Shooter este motivată de ratingurile scăzute înregistrate de episoadele difuzate din sezonul curent, cifrele pe segmentul demografic 18-49 ani stagnând în jurul a ~471.000 telespectatori live per episod și un total de doar 1.506 milioane vizualizări.

Descriere: Shooter prezintă povestea lui Bob Lee Swagger, fost puşcas marin şi un erou american decorat, convins de fostul său comandant, actualmente agent cu funcţie importantă în Serviciile Secrete, să renunţe la exilul său autoimpus pentru a-l putea ajuta să dejoace o potenţială tentativă de asasinare a preşedintelui. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată iar Swagger devine inamicul #1 al statului, facţiuni secrete cu reprezentanţi de rang înalt în guvernul US încercând să îl ucidă pentru a-şi putea continua planurile fără interferenţe. Serialul este o adaptare TV a filmului omonim lansat în 2007 cu Mark Wahlberg protagonist, ambele proiecte având la bază romanul “Point of Impact” semnat de Stephen Hunter. Scenariul sezonului 3 este inspirat din volumul Black Light, al doilea titlu al seriei semnate de Stephen Hunter.

Este cunoscut deja că parcursul serialului a fost unul dificil încă de la început, premiera sa fiind amânată de două ori din cauza atacurilor armate din Statele Unite ale Americii, ulterior urmând ca sezonul 2 să fie scurtat de la zece la opt episoade din cauza unei accidentări a actorului Ryan Phillippe.

Încă în derulare, finalul sezonului 3 este programat pentru 13 septembrie, o dată cu difuzarea episodului 3×13 ‘Red Light’. În România, Shooter este disponibil integral via Netflix, noi episoade fiind încărcate săptămânal, la doar câteva ore de la difuzarea din State.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s