Netflix anunta noi proiecte europene la Web Summit

O POVESTE BUNĂ POATE APĂREA DE ORIUNDE ȘI POATE CĂLĂTORI ÎN ORICE LOC

Netflix anunță noi proiecte europene la Web Summit
-Noi seriale din Norvegia și Spania –

Lisabona, 7 noiembrie 2018: Netflix, liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, continuă investițiile în conținutul European și anunță primul serial original din Norvegia și un nou serial din Spania.

Greg Peters, Netflix Chief Product Officer, a dezvăluit în timpul discursului său principal de la Web Summit două noi proiecte. Acestea sunt:

  • Ragnarok, primul serial norvegian original Netflix, o poveste de dramă bazată pe mitologia nordică, care se extinde în moduri noi și surprinzătoare. Povestea este adusă de scenaristul premiat  Adam Price (Borgen, Ride Upon the Storm) și SAM Productions, o companie de producție daneză. Serialul va fi filmat în Norvegia și Danemarca;
  • Alma, cel mai recent serial spaniol Netflix, o dramă supranaturală destinată adulților, scrisă de Sergio G. Sánchez (Marrowbone, The Orphanage), și produsă de Belén Atienza (Jurassic World: Fallen Kingdom, Marrowbone), Sandra Hermida (Arde Madrid, Marrowbone) și Jesús de la Vega (Intruders, Hierro).

Ambele titluri vor intra în producție în 2019 și vor fi lansate la nivel global pe Netflix în 2020.

 


Netflix a dezvăluit și trailerele pentru:

  • 1983, primul serial original polonez Netflix, care va fi lansat la nivel global pe 30 noiembrie.
  • Dogs of Berlin, al doilea serial german Netflix, ce urmează să fie lansat la nivel global la 7 decembrie.

Toate titlurile vor fi disponibile membrilor Netflix din întreaga lume în peste 190 de țări.

În discursul său, dl Peters a vorbit despre procesele de subtitrare și dublare pentru conținutul european, permițând producțiilor precum Dark din Germania, Elite din Spania și The Rain din Danemarca să fie accesate de fanii din întreaga lume, precum și despre creșterea cererii de divertisment în alte limbi decât engleza.

El precizează: „Poveștile bune pot apărea de oriunde și pot călători în orice loc, atâta timp cât folosim tehnologia pentru a oferi povestea potrivită persoanei potrivite și pentru a crea o experiență extraordinară. Aceasta este mai mult decât o veste bună pentru abonații Netflix. Cu cât comunitățile creative și povestitorii mai pot găsi aceste noi audiențe, cu atât lumea devine mai receptivă în a asculta povești noi și perspective diverse. Prin Netflix și prin toate celelalte opțiuni de divertisment existente, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi un creator sau consumator de filme bune și de seriale de televiziune.”

În plus, pe lângă 1983 și Dogs of Berlin, Netflix lansează noi seriale originale din Italia (Baby, 30 Nov), Franța (Plan Coeur, 7 Dec) și Turcia (Protector) până la sfârșitul anului. Netflix a anunțat, de asemenea, în ultimele săptămâni cinci noi proiecte germane și șapte noi titluri franceze, precum și sezonul 2 al serialului spaniol Elite.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s