ABC reînnoiește patru comedii și o dramă

Facem slalom printre televiziuni și ajungem din nou la punctul 0 denumit în seara aceasta ABC. După o serie lungă de reînnoiri și anulări, reprezentanții postului au dorit să pluseze sau să termine într-o notă pozitivă, anunțând reînnoirea a cinci titluri, dintre care trei proiecte novice – Single Parents, Bless This Mess și The Rookie alături de Fresh Off the Boat și American Housewife.

În ciuda scepticilor, noul proiect al lui Nathan Fillion a reușit să adune o audiență mulțumitoare, menținându-se constant în jurul a 7 milioane de telespectatori. Pe cealaltă parte, cele patru comedii se mențin în marja de 5 milioane, cifră considerată satisfăcătoare pentru reprezentanții postului. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.

Dintre titlurile reînnoite în acest val, doar The Rookie poate fi urmărit de publicul din România pe AXN.


Single Parents: Un grup diferit şi mai degrabă disfuncţional de părinţi singuri ai cărei membrii se sprijină unul pe altul în provocările creşterii copiilor de unul singur şi în aventura căutării unei noi iubiri doar ca în cele din urmă să realizeze că supravieţuirea este posibilă doar ajutându-se. Povestea începe în momentul în care grupul face cunoştinţă cu Will, un bărbat de 30 şi ceva de ani a cărui grijă şi devotare pentru creşterea fiicei sale l-a făcut să se neglijeze complet astfel că atunci când ceilalţi află cât de rău stau lucrurile pentru el în viaţa personală şi amoroasă, îl ajută să realizeze că a fi un părinte bun nu înseamnă să te sacrifici întru-totul până în punctual în care uiţi de propria persoană.

Bless This Mess: Proaspăt căsătoriți și hotărând că traiul din New York nu le aduce satisfacția dorită, un cuplu de tineri însurăței decid să se mute în Nebraska, în ideea unei vieți simple și liniștite. Din păcate, lucrurile nu decurg așa cum au plănuit.

The Rookie: Inspirat de o poveste adevărată, The Rookie îl are protagonist pe John Nolan, cel mai în vârstă ofiţer începător din cadrul departamentului de poliţie din Los Angeles. Încercând să îşi realizeze visul de a fi poliţist, John realizează că nu este uşor să o iei de la început la o vârstă înaintată.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s