BBC anunță un nou titlu din portofoliul Agatha Christie

O nouă ecranizare a romanelor semnate de Agatha Christie intră în producție la BBC, reprezentanții postului anunțând adaptarea titlului The Pale Horse (ro. Calul Bălan, 1961). Proiectul va avea două părți și va fi o co-producție cu Amazon Prime Video care se va ocupa de distribuția internațională.

Din echipa de producție fac parte nume deja cunoscute pentru fanii adaptărilor lui Christie, printre aceștia regăsindu-se Sarah Phelps (scenarist/ EP), Leonora Lonsdale (regizor), Ado Yoshizaki Cassuto (producător), Damien Timmer (EP), Helen Ziegler (EP), James Prichard (EP), Basi Akpabio (EP), Tommy Bulfin (EP).

Descriere BBC: În momentul în care o listă de nume este găsită în pantoful unei femei decedate, Mark Easterbrook, detectiv amator și unul dintre numele iscălite pe bucata de hârtie, începe propria investigația pentru aflarea misterului din spatele listei. Cercetările îl conduc către The Pale Horse, casa a trei presupuse vrăjitoare din sătucul Much Deeping. Zvonurile aduc în atenția lui Mark că cele trei practică magie întunecată și pot face rău rudelor moștenitoare înstărite însă, în ciuda numărul morților care tot apar, acesta este convins că trebuie să existe o explicație rațională pentru cele se întâmplă altfel, cine l-ar vrea pe el mort?

Pentru moment nu există nicio dată de lansată preconizată și niciun actor atașat distribuției. Titlul a fost tradus și în limba română la editura Litera, pentru moment fiind indisponibil (aici).


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s