Iubire și magie în titlurile Netflix de Crăciun

Pe modelul celor de la Hallmark Channel care sărbătoresc Crăciunul încă din luna iunie, cei de la Netflix au lansat azi programul, sau mai bine zis portofoliul pe care l-au pregătit abonaților cu ocazia sărbătorilor din acest an – chiar dacă mai sunt 70 de zile până la Crăciun, platforma de streaming ne face încălzirea încă de la 1 noiembrie. So… love is in the air!

———

Holiday in the Wild_Netflix_PHoliday in the Wild
După ce soțul o părăsește chiar înainte de a pleca în cea de-a doua lună de miere în Zambia, Kate Conrad, stilist devotat al elitei newyorkeze, hotărăște să plece în safariul planificat, de una singură. În momentul în care ghidul călătoriei sale, Derek se abate de la traseu pentru a salva un pui de elefant orfan, cele întâmplate și ce va avea să vină ulterior, îi dovedesc încă o dată că viața și lucrurile nu pot fi pe deplin planificate. Prelungindu-și vacanța până de Crăciun, viața sălbatică și frumusețile locului ajung să o inspire pe Kate să își urmeze inima și ceea ceiubește mai mult, trecând peste decepția suferită și găsindu-și un nou scop în a merge mai departe – plus, pe cineva cu care să împartă toate acestea.

Distribuție: Kristin David, Rob Lowe
Premieră: 1 noiembrie


Let It Snow_Netflix_PLet It Snow
Când o furtună de zăpadă lovește un mic orășel chiar în Ajunul Crăciunului, un grup de liceeni se regăsesc în postura inedită în care prieteniile și idilele romantice le sunt interconectate de implicarea unei vedete pop, un butoi de bere furat, un echipă de dansatori, o femeie misterioasă imbrăcată în folie de aluminiu și o petrecere de neuitat de la localul WaffleTown. Acesta este Ajunul care le garantează viitorilor absolvenți că nimic nu va mai fi la fel în dimineața următoare.

Distribuție: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon și Joan Cusack
Premieră: 8 noiembrie


Klaus_Netflix_PKlaus
O comedie de familie care spune povestea unui poștaș disperat care din neatenție, ajunge să afle originile lui Moș Crăciun. Jesper este de departe cel mai slab al academiei poștale motiv pentru care la absolvire ajunge să fie staționat pe o insulă înghețată deasupra Cercului Arctic, acolo unde localnicii cu greu schimbă câteva cuvinte în persoană, darămite prin scrisori. Hotărât și pe cale să renunțe, Jesper găsește un aliat în Alva, profesor local, împreună descoperindu-l pe Klaus, un tâmplar local misterios care locuiește singur înconjurat de jucării handmade. Noi prietenii se leagă, iar acesta se dovedește a fi doar începutul revenirii buneidispoziții din Smeerensburg, a magiei Crăciunului, cu pregătiri delicioase și vecini generoși.

Distribuție (voce): Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons și Joan Cusack
Premieră: 15 noiembrie


Knight Before Christmas_Netflix_PThe Knight Before Christmas
Magia trecutului intercalează cu prezentul în momentul în care un cavaler medieval ajunge să fie transportat în zilele noastre, îndrăgostindu-se de o profesoară de liceu, deziluzionată la rândul său de iubire și de feeria acestor sentimente.

Distribuție: Vanessa Hudgens, Emmanuelle Chriqui, Josh Whitehouse
Premieră: 21 noiembrie


AIK_8665.NEFHoliday Rush
Tată singur și DJ, Rashon Rush Williams își pierde locul de muncă chiar după ce copiii săi îi dau lista cu ceea ce își doresc anul acesta de Crăciun – inutil de spus că aceștia, obișnuiți să primească tot ceea ce cer, cadourile notate sunt unele scumpe. Pentru a-l ține la microfon și în continuare în transmisiune, producătorul și mătușa sa încearcă să îl ajută să cumpere un alt post de radio – asta dacă familia Williams poate reduce cheltuielile și să accepte o schimbare în stilul de viața opulent cu care s-au obișnuit. Pe parcursul filmului și în spiritul Crăciunului, a freneziei cumpărăturilor și a listelor interminabile de cadouri, vom vedea cum acest tată se reconectează cu copiii săi, împreună descoperind că fericirea vine de la ceea ce ai, nu de la ce nu ai.

Distribuție: Sonequa Martin-Green, La La Anthony, Deon Cole
Premieră: 28 noiembrie


Merry Happy Whatever_Netflix_S1_P

Merry Happy Whatever
Plasat în zilele haotice de dinainte și după Crăciun, noul serial spune povestea lui Don Quinn, patriarhul unei familii din Philadelphia, o fire aparent dură, în încercarea de a balansa și a găsi un echilibru în această perioadă stresantă de sărbători, având totuși grijă să țină cont de toate dorințele (eclectice!) ale familiei sale. Totul pare a merge bine până în momentul în care mezina familiei, Emmy vine acasă alături de noul său iubit, Matt, un muzician în devenire (și fără prea mult succes), crezul său că există o metodă greșită și o metodă a lui Quinn, fiind suspus testului sub presiune.

Distribuție: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Siobhan Murphy, Adam Rose, Hayes MacArthur, Elizabeth Ho, Ashley Tisdale, Garcelle Beauvais, Tyler Ritter
Premieră: 28 noiembrie


A Christmas Prince To Royal Baby_Netflix_PA Christmas Prince: The Royal Baby
Vin sărbătorile în Aldovia și o dată cu acestea noul bebeluș al familiei regale, Amber și Richard pregătindu-se să devină pentru prima dată părinți. Poate pentru unii emoțiile unei astfel de aventuri par suficiente însă cum ne-am obișnuit deja, adrenalina sărbătorilor nu vine niciodată singură, mai ales pentru Amber. Pregătind o vizită diplomatică cu scopul reînnoirii unui tratat sacru de pace vechi de peste 600 de ani între Aldovia și Penglia, pe măsură ce se pregătesc să îi primească pe Regele Tai pe și pe Regina Ming, se constată dispariția documentului original o dată cu acesta pacea dintre cele duă regate fiind pusă sub semnul întrebării dar… și un blestem antic ce amenință cele două familii regale.

Distribuție: Rose McIver, Sarah Douglas, Ben Lamb
Premieră: 5 decembrie 


Nailed It! Holiday_Netflix_PCei de la Netflix nu au trecut nici peste emisiunile preferate, aducând noi sezoane speciale cu tematică din competițiile culinare Nailed It! și Sugar Rush.

  • Nailed It! Holiday – S2 / 22 noiembrie
  • Sugar Rush Christmas – 29 noiembrie

Nailed It! Holiday

Sugar Rush Christmas


7 thoughts on “Iubire și magie în titlurile Netflix de Crăciun

    1. Exact… plus ca are o mai mare acoperire. La Hallmark sarbatorile ‘vin’ din 26 octombrie, iar la Netflix imediat dupa. Sincer nu as avea nimic de obiectat, insa titlurile Hallmark mi se par net superioare celor de de sarbatori de la Netflix – cele din urma nu stiu, mi se par stangace si parca produse de amatori. Dintre toate, doar cel cu acel calendar magic mi-a placut.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s