Greg Berlanti donează $1 milion pentru ajutorarea industriei hollywoodiene

Unul dintre cei mai prolifici producători de seriale de la Hollywood va sprijini financiar industria cu suma de $1 milion, inclusiv $600k pentru propriile sale seriale.

Reprezentând una dintre cele mai mari donații individuale ale industriei media, în ajutorarea celor afectați de pandemia #COVID19, producătorul a înaintat o scrisoare către echipele celor 17 seriale pe care le are în portofoliu, precizând că mai mult de jumătate din bani vor merge către cei peste 5000 de oameni care lucrează la acestea. Berlanti le-a scris acestora, îndemnându-i pe cei care au nevoie de asistență imediată să contacteze unul dintre asociații săi. Suma se adaugă sprijinului pe care WarnerMedia s-a angajat să îl ofere producțiilor sub sigla lor.

Astfel, fondul a fost deschis deja pentru serialele a căror producție a fost întreruptă: Batwoman, Doom Patrol, The Flash, Riverdale, The Flight Attendant, Supergirl, Prodigal Son.

În funcție de modul cum se vor desfășura evenimentele legate de pandemie, în următoarele săptămâni se vor putea redirecționa sume către serialele a căror producție încă nu a început, dar e pe cale a fi amânată: All American, Black Lightning, The Girls on the Bus, Katy Keene, Legends of Tomorrow, Chilling Adventures of Sabrina, Stargirl, Superman & Lois, Titans, You.

Restul de $400k vor fi donați către instituțiile care oferă suport financiar și medical echipelor de producție de la Hollywood: The Motion Picture Television Emergency Relief Fund, The SAG-AFTRA COVID-19 Disaster Fund și The Actors Fund.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s