Cassie, Abby și Elizabeth revin cu noi episoade

Obișnuiți ai veștilor bune și ai unei atmosfere relaxante, la evenimentul Hallmark Channel organizat cu prilejul celor 100 de zile rămase până la debutul line-upului de Crăciun din acest an, pe lângă cele 40 de titluri de sezon, oficialii postului au anunțat și reînnoirea cu noi episoade a celor trei drame mult îndrăgite ale postului, Good Witch (S7), Chesapeake Shores (S5) și When Calls the Heart (S8).

Pentru moment nu există informații în vederea numărului de episoade comandate pentru fiecare serial în parte, ori o dată relativă de începere a producției. În România, cele trei titluri sun disponibile în portofoliul Netflix – în timp ce Chesapeake Shores este integral, pentru Good Witch și When Calls the Heart urmează a fi adăugate sezonul 6, respectiv 7, ambele recent finalizate în US.

———

Good Witch

Good Witch Season 6 Key Art
Sursa: Hallmark

Producție originală Hallmark Channel, Good Witch este continuarea seriei omonime de filme TV ce o are protagonistă pe Catherine Bell în rolul Cassandrei Nightingle. Debutul serialului ne anunță încă din titlu că avem o distribuție ușor schimbată, ‘Starting Over Again’, de această dată Cassie și fiica sa Grace fiind cele care îi primesc în Middleton pe Sam Radford și pe adolescentul rebel, Nick. Chiar dacă nu se pun de acord de fiecare dată, Cassie reușește să îi cucerească pe cei doi cu șarmul său, aducându-i alături de ceilalți prieteni și locuitori din Middleton, asigurându-se că vor fi pregătiți pentru noi surprize, schimbări … și bineînțeles, puțină magie. Prin prezența Mathei și a lui George, atmosfera din Middleton rămâne neschimbată, pe parcursul episoadelor orașul în sine devenind un personaj central. Bineînțeles, episoadele speciale de Halloween nu sunt de ratat.

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores_Hallmark_S4_P
Sursa: Hallmark

Lansat în 2016 și având la bază seria omonimă semnată de Sherryl Woods, serialul spune povestea lui Abby O’Brien Winters care, în urma unui apel telefonic îngrijorător dn partea surorii sale, decide să revină în Chesapeake Shores, orașul său natal. Cariera, proaspătul divorț prin care a trecut și cele două fiice, au ținut-o pe Abby în continuă agitație, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe și să se poate bucura de orașul la a cărui construcție și dezvoltare a ajutat însuși tatăl său. Reușind să salveze hanul surorii sale, ea reia legătura cu Trace Riley, un iubit pe care l-a părăsit cu mai bine de 16 ani în urmă, atunci când a decis că viața sa este la New York, departe de provincialul oraș din Maryland. Obstacole, prietenii, bucurii, loialități și o mică comunitate menită să îți fie alături la bine și la rău, fiecare sezon aduce noi provocări pentru locuitorii din Chesapeake Shores.

When Calls the Heart

When Calls the Heart_Hallmark_S7_P
Sursa: Hallmark

Inspirată din seria omonimă de cărți a lui Janette Oke, serialul a debutat la Hallmark în 2014, pilotul filmat anterior, ce i-a avut în roluri principale pe Maggie Grace (Fear the Walking Dead) și Stephen Amell (Arrow), fiind difuzat ca o miniserie prequel. When Calls the Heart prezintă povestea lui Elizabeth Thatcher, o tânără profesoară din înalta societate a începutului de secol XX, a cărei prime repartiții o trimite în Coal Valley, un un mic oraș minier din vestul Canadei. Viața de aici este simplă, însă locuitorii săi nu sunt lipsiți de provocările și încercările vieții, însăși Elizabeth găsindu-se în centrul unei antipatii ș a unor acuzații nemeritorii dn partea ofițerului Jack Thornton, dar și de reculegere după ce o explozie la mina orașului a uciș mai bine de 40 de mineri. O nouă zi, o nouă posibilitate de a merge mai departe, locuitorii din Coal Valley au speranța unui viitor mai bun.

Sursa

2 thoughts on “Cassie, Abby și Elizabeth revin cu noi episoade

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s