Casting news: informații despre distribuțiile TV – cine, ce și pe unde?!

Proiecte noi

HEELS

Mary McCormack

Proiectul Heels al celor de la Starz începe să prindă contur, seara trecută reprezentanții postului anunțând distribuirea lui Mary McCormack alături de Stephen Amell și Alexander Ludwig. Actrița o va interpreta pe Willie, partenera de afaceri a lui Jack și cea care se ocupă de aspectele logistice ale organizației locale de wrestling. Crescută și formată în această lume și cu vise mărețe pentru sine, Willie i-a stat alături de Bill până în momentul ascensiunii lui profesionale. Acum, reîntors în circuitul local în calitate de recrutor și involuntar în viața sa, acesta nu reușește decât să complice lucrurile, Willie regăsindu-și tinerețea în tânăra și visătoarea Crystal.

Asemeni Kingdom care s-a centrat pe lumea dură a artelor marțiale mixte (MMA), Heels ne prezintă provocările wrestling-ului profesionist. Într-o comunitate închisă din Georgia unde wrestling-ul este sportul rege, îi avem pe Jack și Ace Spade prinși într-o dispută pe moștenirea lăsată de tatăl defunct și pe ceea ce cu ușurință poate fi numită afacerea familiei, atât în sport, cât și în afara acestuia. Rivali în ring și nu numai, rolurile personajului bun și rău încep treptat să se dilueze, natura umană reușind să iasă ca de obicei la suprafață.

Cu o comandă de opt episoade, proiectul îi are protagoniști pe Amell (aka Jack Spade) și pe Ludwig (Ace Spade), alături de ei fiind anunțați și Kelli Berglund, Chris Bauer, Alison Luff, James Harrison și Allen Maldonado.

———

GOSSIP GIRL 2.0

HBO Max este pe val zilele astea, astfel că după multiplele materiale promoționale lansate cu ocazia convenției DC Comics, DC FanDome, săptămâna a debutat cu noi informații pentru proiectele aflate în pre-producție. Printre acestea, se regăsește și versiunea modernă a Gossip Girl, reboot care pentru moment continuă să nu aibă un titlu stabilit.

Jordan Alexander

Lăsând acest aspect deoparte, reprezențanții platformei de streaming au anunțat distribuirea lui Jordan Alexander, însă așa cum am fost obșnuiți, fără a da detalii despre rolul pe care tânăra îl va interpreta – cu excepția faptului că este una dintre fetele de la școală. Actrița și cântăreața de origine canadiană se alătură astfel anterior anunțaților Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez, Jason Gotay, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Savannah Smith și Zion Moreno.

Din proiectul original, pentru moment a fost confirmată revenirea lui Kristen Bell, cea care timp de șase sezoane i-a oferit o voce lui Gossip Girl. Echipa inițială a fost și ea contactată (Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick), confirmându-se că dacă vor dori să se implice în vreo măsură în proiect se va găsi spațiu în scenariu, însă fără să existe vreo presiune din partea studiourilor.

Cu producția inițială blocată din cauza pandemiei, filmările sunt așteptate a debuta în toamnă, odată ce vor fi finalizate regulamentele și protocoalele de sănătate privind siguranța pe platouri. Cu o comandă de zece episode și având în spate aceeași echipă de producție – Joshua Safran, Josh Schwartz și Stephanie Savage, scenariul va continua să se axeze pe universul creat de Cecily von Ziegesar. Pe scurt, reimaginarea Gossip Girl reia povestea din Upper East Side la opt ani după ce site-ul original a fost închis, acum, cu o nouă generație de tineri newyorkezi ce fac nedorit cunoștință cu Gossip Girl și consecințele propriilor acțiuni. Un aspect important pentru noul titlul este avansul tehnologic, mai exact cât de mult s-a schimbat social media și peisajul din Manhattan al tinerilor, urmând cel mai probabil să avem o Gossip Girl 2.0 mai virulentă și mai activă, ori mai dragut spus, o GG pe steroizi.

Pentru un binge și o retrospectivă a modei anilor trecuți, Gossip Girl este disponibil integral pe Netflix România.

———

LEVERAGE 2

Cu producția mutată în New Orleans și filmările deja începute după cum zilnic ne informează și își documentează experiențele pe social media actorii și Dean Devlin, noul Leverage a devenit rapid proiectul mult așteptat al celor de la IMDb TV – noua platformă va oferi conținut original și va activa sub egida studiourilor Amazon, însă ca serviciu gratuit auto-susținut prin reclame și publicitate.

'This Morning' TV Programme, London, Britain - 22 Oct 2015

După cum a fost anunțat încă de la început, obligațiile contractuale ale lui Aldis Hodge pentru City on a Hill nu îi permit actorului să se reunească cu gașca Leverage în calitate full time, personajul Alec Hardison urmând să fie recurring cu mai multe apariții pe durata episoadelor comandate. Cum echipa are nevoie de un hacker și cunoscându-i pe ei, 24 din 24, Hardison o prezintă prietenilor săi pe Breanna Casey, sora mai mică care i-a călcat pe urme. Personajul Breannei va fi interpretat de Aleyse Shannon, actriță ce a putut fi recent urmărită la The CW în versiunea modernă Charmed. Alături de Sophie, Parker, Alec, Eliot și Breanna, îl vom avea și pe Noah Wyle, care va prelua locul lăsat vacant de Timothy Hutton – fără Nathan Ford, vom face cunoștință cu Harry Sullivan, un avocat corporatist aflat în plină criză existențială ce realizează că întreaga sa carieră s-a aflat de partea greșită a baricadei, dorind acum să încline balanța în favoarea binelui.

Leverage 2 este sequel al proiectului lansat în 2008, noua versiune aducând un nou suflu poveștii lui Robin Hood, Sophie & Co. fiind deja cunoscuți pentru aptitudinile unice și de cele mai multe ori ilegale de a face dreptate cetățenilor de rând în fața nedreptăților corporatiste și guvernamentale. Chiar dacă au zis că renunță definitiv la această lume, ultimii opt ani i-a făcut să realizeze că lumea are nevoie de ei pentru a-i apăra de corupția și lăcomia celor puternici, care continuă să găsească și să inoveze noi metode pentru a se îmbogăți și a obține ce își doresc, indiferent de costuri. Fără prea multe detalii, Leverage 2.0 va avea în stilul caracteristic cazuri din cele mai variate, de la cel care a creat o criză a opioidelor din confortul propriei case, la cea care preferă să își deporteze muncitorii în loc să îi plătească și până la firma de securitate care pentru prețul corect acceptă să se uite în altă direcție.

Aleyse Shannon

Un geniu al ingineriei mecanice care face ca hacke-uirea și întreaga manipulare prin social media să pară o joacă de copii, chiar dacă nu sunt frați biologici, Breanna îi seamănă lui Hardison aducând aceeași fire sarcastică cu care acesta ne-a obișnuit. După moartea părinților săi și o perioadă petrecută prin centrele de plasament, Breanna a fost luată și crescută alături de Alec, de către bunica acestuia. Speriată și totuși încă la o vârstă fragedă, cei doi au reușit să se apropie și să își clădească o relație de prietenie cu ajutorul computerelor, tehnologiei și bineînțeles, ceva hacking.

Aduși în New Orleans cu un avion privat și respectând protocoalele și regulementele de sănătate în vigoare, filmările au debutat cu succes pe 10 august, după mai multe repetiții cu distanțare socială și conferințe Zoom (?).


Avansări și retrogradări

Olivia Swann

Distribuția Legends of Tomorrow continuă să se actualizeze, astfel că după anunțul plecării lui Maisie Richardson-Seller și promovarea lui Shayan Sobhian, cei de la The CW ne anunță că același tratament aplicat lui Behrad a primit și Olivia Swann, actrița rămânând pe mai departe series regular în noile episoade. În ciuda unui final imprevizibil pentru personajul său, Astra rămâne alături de echipa de pe Waverider pentru noi aventuri și, ei bine, mai multe experiențe umane. Personajul lui Swann a fost prima dată prezentat fanilor în sezonul 4, Astra fiind un personaj recurring până când a fost promovată ca series regular pentru sezonul 5.

Pentru moment nu există informații despre debutul producției noilor episoade, cei de la The CW anunțând decalarea întregului sezon de toamnă pentru ianuarie 2021. Fiind un serial de midseason, cel mai probabil îi vom revedea pe Sara & Co. în primăvară. Până atunci, din dor pentru Arrowverse ori în lipsă de ceva nou, puteți viziona integral Legends of Tomorrow pe Netflix România.

Surse: 1, 2, 3

One thought on “Casting news: informații despre distribuțiile TV – cine, ce și pe unde?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s