The Prom – Miniserie/ Poze Promotionale

Dee Dee Allen și Barry Glickman sunt actori cunoscuți în New York City, însă se confruntă cu o situație de criză: noul lor spectacol scump de pe Broadway este un fiasco total care brusc le amenință cariera. Între timp, într-un mic oraș din Indiana, eleva de liceu Emma Nolan este cuprinsă de un sentiment foarte ciudat: în ciuda sprijinului oferit de directorul liceului, șeful PTA i-a interzis să participe la bal cu prietena ei Alyssa. Când Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este momentul perfect pentru a-și salva imaginile publice, pornesc la drum cu Angie și Trent, o altă pereche de actori cinici care caută să-și propulseze carierele. Când activismul lor de celebrități egocentrice eșuează în mod neașteptat, viața celor patru se întoarce cu susul în jos în timp ce se își adună puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să poată sărbători cine este cu adevărat.

Distribuție: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington, Jo Ellen Pellman

Premieră: 11 decembrie


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s