The Outsider – anulat de HBO, dar în căutarea unui nou post

The Outsider, producția HBO adaptare a romanului cu același nume al lui Stephen King, a fost anulată de către post, optând să nu mai ofere și un al doilea sezon serialului.

Serialul a fost comandat în 2018, când Media Rights Capital – studioul din spatele adaptării – a vândut către HBO producția sub forma unei miniserii, cu Cynthia Erivo și Ben Mendelsohn în roluri principale și cu Jason Bateman într-un rol secundar și în calitate de producător executiv și regizor al primelor două episoade. Cu toate acestea, MRC a oferit postului și o idee de scenariu pentru un sezon secund, care să depășească acțiunea din romanul lui King. Mai mult, producătorul executiv Richard Price a și scris scenariul pentru sezonul 2, obținând aprobarea autorului.

Conform Deadline, HBO a refuzat realizarea sezonului secund, însă MRC a pornit deja în căutarea unui nou cămin pentru Outsider, care va fi prezentat televiziunilor premium și platformelor de streaming, compania fiind una independentă și având un avantaj de a nu fi legată de vreun colos media din punctul de vedere al proprietății intelectuale. Studioul are o relație de lungă durată cu Netflix, pentru care a produs cunoscutele House of Cards și Ozark. Studioul a mulțumit HBO pentru colaborare și se arată dornic de a extinde către noi orizonturi povestea personajului lui Erivo, Holly, explorând umanul, naturalul și inexplicabilul.

Primul sezon al The Outsider este compus din 10 episoade și este disponibil în România integral pe HBO Go.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s