Comunicat de presă: noutățile lunii martie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în martie?


Four Leaf Clover on WhatsApp SERIALE Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. The Guardians of Justice (Gardienii dreptății) – S1/ 1 martie -> După ce liderul lor aparent neînfricat se autodistruge, o echipă de supereroi cu probleme trebuie să înfrunte răul care mocnește în lume și în ei înșiși.
 2. Savage Rhythm (Ritm sălbatic) – S1/ 2 martie -> Când ambiția de a reuși le conduce pe un drum nesigur, lumile a două dansatoare din Columbia se ciocnesc atât pe ringul de dans, cât și în afara lui.
 3. Midnight at the Pera Palace (Pera Palace, miezul nopții) – S1/ 3 martie -> Aflată într-un vechi hotel din Istanbul, o jurnalistă este aruncată în trecut și trebuie să dejoace un complot care ar putea schimba soarta Turciei contemporane.
 4. The Parisian Agency: Exclusive Properties (Afacere de familie: Proprietăți de lux) – S2/ 3 martie -> Alătură-te familiei Kretz în timp ce își ajută clienții să găsească locuințe extraordinare în Franța și în străinătate și aruncă o privire în viața lor de zi cu zi.
 5. Lies and Deceit – S1/ 4 martie -> O profesoară de literatură caută dreptate și pornește împotriva unui chirurg despre care susține că a violat-o, în timp ce el neagă vehement relatările ei despre acea seară.
 6. Making Fun (Meserie cu veselie) – S1/ 4 martie -> Morocănosul creator Jimmy DiResta strânge de la copii idei de invenții încântătoare și complet inutile. Apoi, dacă are chef, le construiește împreună cu prietenii lui.
 7. Pieces of Her (Frânturi din ea) – S1/ 4 martie -> Când în orășelul ei are loc un atac violent care scoate la iveală amenințări ascunse și secrete mortale, o femeie începe să reconstituie trecutul întunecat al mamei ei.
 8. An Astrological Guide for Broken Hearts (Ghid astrologic pentru inimi frânte) – S2/ 8 martie -> În timp ce Alice continuă să aibă succes cu emisiunea „Astrele iubirii”, propria ei poveste de iubire cu Davide nu se dovedește a fi tocmai previzibilă.
 9. Last One Standing (De-a râsul-plânsul) – S1/ 8 martie -> O dramă captivantă în care comedienii își pierd rolurile imediat dacă poantele lor improvizate nu sunt destul de amuzante. Să înceapă spectacolul!
 10. The Last Kingdom – S5/ 9 martie -> O pace fragilă domnește în Anglia de ani buni, dar Uhtred crede că necazurile se adună la orizont, iar evenimentele îi confirmă în curând bănuielile.
 11. Byron Baes (Influencerii din Byron Bay) – S1/ 9 martie -> Urmărește cum trăiesc și iubesc influencerii australieni care adoră Byron Bay pentru frumusețea plajelor și atmosfera cool, plină de creativitate.
 12. Queer Eye Germany (Queer Eye: Germania) – S1/ 9 martie -> Experți în modă, frumusețe, sănătate, design și stil de viață, cei cinci fabuloși fascinează o lume întreagă și schimbă vieți în acest serial despre transformări.
 13. Kotaro Lives Alone (Kotaro locuiește singur) – S1/ 10 martie -> Un băiețel singuratic se mută într-o clădire de apartamente dărăpănată, unde se împrietenește cu artistul manga falit care locuiește alături.
 14. Love, Life & Everything in Between – S1/ 10 martie -> O odă pentru Ziua Îndrăgostiților în diferite orașe arabe, această serie antologică, nuanțată cu umor negru, explorează dragostea în general – și relațiile de aproape.
 15. Formula 1: Drive to Survive (Formula 1: Viața în viteza a 8-a) – S4/ 11 martie -> Douăzeci de piloți, atât începători, cât și veterani, concurează în acest nou sezon de curse Formula 1 plin de drame și adrenalină.
 16. Life After Death with Tyler Henry (Viața după moarte cu Tyler Henry) – S1/ 11 martie -> În acest reality-show intim, clarvăzătorul Tyler Henry oferă răspunsuri și împăcare din lumea de dincolo în timp ce explorează trecutul propriei familii.
 17. Once Upon a Time… Happily Never After (A fost odată… sau n-a fost?) – S1/ 11 martie -> Un cuplu forțat să se separe trebuie să se regăsească într-o altă viață pentru a rupe vraja aruncată asupra orașului lor în care nimeni nu se poate îndrăgosti.
 18. Soil (Pământul ancestral) – S1/ 17 martie -> Un antreprenor autoproclamat crede că a dat lovitura cu o afacere care promite să îngroape morții din comunitatea sa în pământ importat în Belgia tocmai din Maroc.
 19. Alessandro Cattelan: One Simple Question (Alessandro Cattelan: O simplă întrebare) – S1/ 18 martie -> Alessandro Cattelan caută fericirea prin intermediul unor interviuri și al unor experiențe unice, totul alături de invitați precum Sorrentino, Baggio, Elio și Vialli.
 20. Cracow Monsters (Axis mundi) – S1/ 18 martie -> O tânără urmărită de propriul trecut se alătură unui misterios profesor și grupului său de studenți care studiază fenomene paranormale și se luptă cu demonii.
 21. Eternally Confused and Eager for Love (Veșnic confuz și dornic de dragoste) – S1/ 18 martie -> Adesea ghidat (greșit) de o voce imaginară nesuferită, un tânăr inadaptat și singuratic de 20 și ceva de ani încearcă din răsputeri să-și facă o prietenă.
 22. Human Resources (Resurse umane) – S1/ 18 martie -> În acest serial derivat din Big Mouth, Zburătoarele, Monștrii Hormonilor și o grămadă de alte creaturi se confruntă cu drame la locul de muncă și cu clienții lor oameni.
 23. Is It Cake? (E tort sau nu?) – S1/ 18 martie -> Artiști cofetari cu experiență creează delicioase replici de poșete, mașini de cusut și alte obiecte, totul în acest concurs uluitor, inspirat de o memă populară.
 24. Light the Night (Scânteie în noapte) – partea 3/ 18 martie -> După accident, femeile de la barul Scânteia continuă să caute răspunsuri, dar adevărul este mult mai complicat decât se așteptau.
 25. Standing Up (De tot râsul) – S1/ 18 martie -> În Paris, patru tineri comedieni de stand-up își urmează visul de a atinge gloria, dar au de-a face cu presiuni financiare, tensiuni în familie și aventuri romantice.
 26. Top Boy – S2/ 18 martie -> Dushane vrea să-și extindă imperiul, dar cu o investiție uriașă, parteneri în străinătate și crize în familie, banii mai mulți îi aduc tot mai multe probleme.
 27. Young, Famous & African (Africani tineri și celebri) – S1/ 18 martie -> Acest reality-show urmărește un grup de vedete bogate care muncesc, se distrează, flirtează și intră în conflict în orașul Johannesburg din Africa de Sud.
 28. Twenty Five Twenty One (Douăzeci și cinci, douăzeci și unu) – S1/ 19 martie -> Într-o perioadă în care visele par de neatins, o scrimeră adolescentă își urmează ambiția și întâlnește un tânăr muncitor care caută să-și refacă viața.
 29. Forecasting Love and Weather (Starea vremii și-a iubirii) – S1/ 20 martie -> La administrația națională meteo, dragostea se prognozează la fel de greu ca ploaia și cerul senin pentru o angajată conștiincioasă și colegul ei plin de viață.
 30. Thirty-Nine (Treizeci și nouă) – S1/ 24 martie -> Împreună la bine și la greu, trei prietene rămân unite în timp ce se confruntă cu viața, dragostea și pierderea în pragul vârstei de 40 de ani.
 31. Bridgerton – S2/ 25 martie -> De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate și sora ei mai mică Edwina Sharma sosesc din India. Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați. Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul
 32. Thermae Romae Novae – S1/ 28 martie -> Un mândru constructor de terme din Roma antică se trezește în Japonia zilelor noastre și găsește inspirație în inovațiile legate de băi pe care le descoperă.
 33. Business Proposal (O iubire ca-n afaceri) – S1/ 28 martie -> Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.

Four Leaf Clover on WhatsApp FILME Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. Against the Ice – 2 martie -> În 1909, expediția polară daneză, condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să se opună pretenției Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, bazată pe supoziția că Groenlanda ar fi fost compusă din două porțiuni distincte. Lăsându-și echipajul pe vapor, Mikkelsen pornește într-o călătorie cu sania peste întinderea de gheață însoțit de neexperimentatul Iver Iversen. Cei doi reușesc să descopere dovada că Groenlanda este o singură insulă, însă revenirea la vapor durează mai mult și se dovedește a fi mai dificilă decât se așteptaseră. Confruntându-se cu foamea și epuizarea și atacați de urși polari, cei doi reușesc în cele din urmă să se întoarcă, însă găsesc vaporul zdrobit de gheață și tabăra abandonată. Sperând să fie salvați, cei doi se luptă pentru a rămâne în viață. Pe măsură ce zilele devin tot mai lungi, bărbații încep să piardă contactul cu realitatea, iar neîncrederea și paranoia își fac simțită prezența. Această combinație se dovedește a fi extrem de periculoasă pentru încercarea lor de a supraviețui.
 2. The Pirates: The Last Royal Treasure (Ultima comoară regală) – 2 martie -> Un echipaj format din pirați și bandiți temerari din epoca Joseon se luptă cu apele învolburate și cu rivalii, adunând indicii pentru a găsi o comoară pierdută pe mare.
 3. The Weekend Away (Un weekend departe) – 3 martie -> Prietena ei cea mai bună dispare în timpul unui sejur în Croația, așa că Beth încearcă să afle ce s-a petrecut, însă descoperă doar un șir neîntrerupt de minciuni.
 4. Meskina (Săraca) – 4 martie -> La peste 30 de ani, cu inimă frântă și fără serviciu, Leyla vrea să se reinventeze și să-și caute fericirea, în timp ce familia încearcă să-i găsească altă pereche.
 5. The Invisible Thread (Firul invizibil) – 4 martie -> Un adolescent cu doi tați creează un documentar despre părinții lui, dar este surprins atunci când, în viața reală, intervine o întorsătură de situație în familia sa.
 6. Autumn Girl (Revolta senzualității) – 8 martie -> În Polonia anilor ’60, Kalina Jędrusik este în culmea popularității, dar se confruntă cu un oficial care amenință să-i distrugă cariera.
 7. The Bombardment (Bombardamentul) – 9 martie -> Destinele unor locuitori din Copenhaga se împletesc când, în al Doilea Război Mondial, un bombardament vizează accidental o școală plină de copii. Bazat pe fapte reale.
 8. The Adam Project – 11 martie -> Un pilot care călătorește în timp face echipă cu el însuși în tinerețe și cu răposatul lui tată pentru a-și accepta trecutul și a salva viitorul.
 9. Adam by Eve: A live in Animation (Adam și Eve: Un concert live animat) – 15 martie -> Anime, acțiune și muzică create de artista avangardistă Eve, toate se împletesc în această experiență de vis inspirată de povestea lui Adam și Eva.
 10. Marilyn’s Eyes (Marilyn are ochii negri) – 15 martie -> Mâncarea reunește doi tineri creativi dintr-un spital psihiatric. Ei trebuie să găsească rețeta vindecării în timp ce transformă un restaurant din ficțiune în realitate.
 11. Rescued by Ruby (Salvat de Ruby) – 17 martie -> Urmărindu-și visul de a se alătura unei unități de elită K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, care provine dintr-un adăpost.
 12. Black Crab (Crabul negru) – 18 martie -> Într-un viitor apocaliptic, o tânără primește ordinul de a traversa marea înghețată în cadrul unei misiuni secrete care ar putea încheia războiul civil din țara ei.
 13. Windfall (Țintă ușoară) – 18 martie -> Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment.
 14. Without Saying Goodbye (Ne vedem data viitoare) – 18 martie -> După ce se întâlnesc din întâmplare în uluitorul Peru, un arhitect pasionat de munca lui și o artistă pătimașă își schimbă complet viziunea asupra vieții.
 15. In Good Hands (Pe mâini bune) – 21 martie -> O mamă singură diagnosticată cu o boală incurabilă întâlnește un burlac șarmant, în timp ce încearcă să se ocupe de viitorul odraslei încăpățânate în vârstă de șase ani.
 16. Love Like the Falling Petals (Iubita mea ca o floare de cireș) – 24 martie -> Un fotograf aspirant se îndrăgostește de o coafeză plină de viață. Cei doi au tot viitorul în față, dar o întorsătură de situație reușește să schimbe totul.
 17. All Hail (Vijelii și grindină) – 20 martie -> Nereușind să anticipeze o teribilă furtună cu grindină, un celebru meteorolog se refugiază în orașul natal și pornește într-o misiune de autodescoperire.

Four Leaf Clover on WhatsApp DOCUMENTARE Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. Worst Roommate Ever (Un chiriaș de coșmar) – 1 martie -> Escroci violenți. Ucigași cu sânge rece. Aceste înfricoșătoare povești adevărate dezvăluie unele dintre cele mai groaznice experiențe de coabitare care se pot imagina.
 2. Surviving Paradise: A Family Tale (Supraviețuire în paradis: Moștenire de familie) – 3 martie -> În delta fluviului Okavango din deșertul Kalahari trăiesc elefanți, lei, lupi și multe alte specii, dar viitorul lor este amenințat de un sezon din ce în ce mai secetos.
 3. The Andy Warhol Diaries (Jurnalul lui Andy Warhol) – miniserie/ 9 martie -> După ce este împușcat în 1968, Andy Warhol începe să-și documenteze viața și sentimentele. Jurnalul său și acest serial documentar ne dezvăluie omul din spatele imaginii.
 4. Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank (Trei tone: Jaful de la Banca Centrală a Braziliei) – 16 martie -> În 2005, hoții au săpat un tunel către seiful unei bănci din Fortaleza, Brazilia, furând peste 160 de milioane de reali. Acest documentar analizează spectaculosul jaf.
 5. Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (Bad Vegan: Faimă, fraudă, fugă) – 16 martie -> După ce se mărită cu un bărbat misterios care pretinde că îi poate face câinele nemuritor, o apreciată proprietară de restaurant vegan își vede viața dată peste cap.
 6. Animal – S2/ 18 martie -> Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice și emoționante, dar și cumplite.
 7. The Principles of Pleasure (Principiile plăcerii) – miniserie/ 22 martie -> Știința modernă, bucuria și sexul se întâlnesc în acest serial revelator, care explorează universul complex al plăcerii feminine și dărâmă convingeri învechite.
 8. Trust No One: The Hunt for the Crypto King (Un caz criptic) – 30 martie -> Când fondatorul unei case de schimb de criptomonede din Canada moare pe neașteptate în India, clienții săi bănuiesc că decesul lui este mai complicat decât pare.
 • 800 Meters (800 de metri) – martie -> În 2017, în Spania, au avut loc două atacuri teroriste comise de tineri membri ai societății. Acest serial incisiv încearcă să afle cum a fost posibil așa ceva.

Four Leaf Clover on WhatsApp JOCURI Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. Into the Dead 2: Unleashed – martie
 2. Shatter Remastered – martie
 3. This is a True Story – martie

Four Leaf Clover on WhatsApp COMEDIE Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. Whindersson Nunes: My Own Show!(Whindersson Nunes: Show-ul meu propriu și personal) – 3 martie -> Pe celebra scenă de la Teatro Amazonas, comedianul Whindersson Nunes vine cu imitații și perspective despre diferite culturi, toate bazate pe școala vieții.
 2. Taylor Tomlinson: Look At You (Taylor Tomlinson: Uită-te la tine) – Un nou spectacol de stand-up marca Taylor Tomlinson.
 3. Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous. (Catherine Cohen: Surpriza? Tipa e grozavă!) – 15 martie -> În această combinație strălucitoare de stand-up și muzică, Catherine Cohen povestește despre iubire, absurditatea maratoanelor și ideea de a îngropa pe cineva de viu.
 4. Jeff Foxworthy: The Good Old Days (Jeff Foxworthy: Vremurile bune) – 22 martie -> Jeff își amintește de vremuri mai puțin complicate, vorbește despre îmbătrânire, folosirea mesajelor și educația sexuală și povestește despre Blue Collar Comedy Tour.
 5. Mike Epps: Indiana Mike (Mike Epps: Mike din Indiana) – 29 martie -> Un nou spectacol de stand-up marca Mike Epps.

Four Leaf Clover on WhatsApp COPII ȘI FAMILIE Four Leaf Clover on WhatsApp


 1. He-Man and the Masters of the Universe (He-Man și stăpânii universului) – S2/ 3 martie -> Soarta Eternos este în joc când He-Man și eroii stabilesc noi alianțe și țes noi destine pentru a dejuca planurile mârșave ale lui Skeletor.
 2. Chip and Potato (Chip și Potato) – S3/ 8 martie -> Cu puțin ajutor de la Potato, Chip învață și mai multe despre lumea cea mare, de la prima tunsoare la primul zbor cu avionul!
 3. Karma’s World – S2/ 10 martie -> Karma are o nouă slujbă, vrea să devină președintele școlii și încearcă să creeze o schimbare în comunitate, iar noile provocări îi oferă inspirație pentru noi cântece.
 4. Team Zenko Go (Echipa Zenko, hai!) – 15 martie -> Pentru această echipă de copii, nicio faptă bună nu este prea neînsemnată! Niah, Ari, Ellie și Jax lucrează sub acoperire pentru a ajuta și a rezolva problemele orașului!
 5. Transformers: BotBots – 25 martie -> Un nou serial din universul Transformers.
 6. Mighty Express – S6/ 29 martie -> Prin spontaneitate și cooperare, o echipă de trenuri și prietenii lor copii reușesc să depășească obstacolele apărute pe șine și în acest nou sezon!
 7. Super PupZ (Supercățeluși) – 31 martie -> În această adorabilă aventură cosmică, patru supercățeluși formează o haită ca să ajute niște copii și un blănos extraterestru, care sunt noii lor prieteni.

Four Leaf Clover on WhatsApp  EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Four Leaf Clover on WhatsApp  

 1. Outlander – S6/ luni, începând cu 7 martie

Four Leaf Clover on WhatsApp  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Four Leaf Clover on WhatsApp

 1. 21 – 1 martie
 2. Angels & Demons – 1 martie
 3. Bad Boys – 1 martie
 4. Bumblebee – 1 martie
 5. Game Night – 1 martie
 6. Hancock – 1 martie
 7. Hitch – 1 martie
 8. Instant Family – 1 martie
 9. Jack and Jill – 1 martie
 10. Lakeview Terrace – 1 martie
 11. Made of Honor – 1 martie
 12. Overlord – 1 martie
 13. Pacific Rim – 1 martie
 14. Ready Player One – 1 martie
 15. S.W.A.T.: Under Siege – 1 martie
 16. The Blue Lagoon – 1 martie
 17. The Da Vinci Code – 1 martie
 18. The Losers – 1 martie
 19. The Sum of All Fears – 1 martie
 20. Venom – 1 martie
 21. Voyagers – 1 martie
 22. Risen – 1 martie
 23. Jumanji: Welcome to the Jungle – 9 martie
 24. I Still Know What You Did Last Summer – 12 martie
 25. White Boy Rick – 12 martie
 26. Seberg – 13 martie
 27. A Beautiful Day in the Neighborhood – 14 martie
 28. Harriet – 15 martie
 29. Stalingrad – 15 martie
 30. Tabara – 15 martie
 31. Waves – 15 martie
 32. A Dog’s Way Home – 27 martie
 33. Clemency – 27 martie
 34. Little Women – 28 martie
 35. A Knight’s Tale – 31 martie
 36. I Spy – 31 martie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s