Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în noiembrie?


 Fallen Leaf on Apple SERIALE Fallen Leaf on Apple


 1. Young Royals (Vlăstar regal) – S2/ 1 noiembrie -> Străduindu-se să-și accepte noile îndatoriri regale, Wilhelm se teme că titlul de prinț moștenitor îl va forța să renunțe la tot ce contează pentru el.
 2. Blockbuster (Ultimul Blockbuster) – S1/ 3 noiembrie -> La ultimul Blockbuster, un manager muncitor luptă să își țină magazinul video deschis și angajații fericiți în ciuda competiției acerbe și a sentimentelor complicate.
 3. Buying Beverly Hills (Așii imobiliari din Beverly Hills) – S1/ 4 noiembrie -> Fiica șefului se alătură afacerii de familie și se chinuie să fie luată în serios de agenții mai experimentați de la The Agency.
 4. Lookism – S1/ 4 noiembrie -> Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.
 5. Manifest (Destinația) – S4, partea 1/ 4 noiembrie -> Copleșiți de pierderi și necazuri, membrii familiei Stone și pasagerii zborului 828 caută adevăratul înțeles al Chemărilor în timp ce în aer plutesc semne de rău augur.
 6. The Fabulous (Fabulos) – S1/ 4 noiembrie -> Patru prieteni își urmează visul în elita modei, încercând să se împartă între slujbele solicitante, dilemele în dragoste și serile sălbatice în oraș.
 7. The Crown – S5/ 9 noiembrie -> În pragul noului deceniu, familia regală se confruntă cu probabil cea mai mare provocare întâlnită până în acel moment, în condițiile în care opinia publică pune sub semnul întrebării rolul monarhiei în Marea Britanie a anilor ’90. În timp ce se apropie aniversarea a 40 de ani de la urcarea pe tron, regina Elisabeta a II-a reflectează asupra unei domnii pe parcursul căreia a văzut nouă prim-miniștri, lansarea televiziunii în masă și amurgul Imperiului Britanic. Dar la orizont se ivesc noi provocări. Prăbușirea Uniunii Sovietice și transferul suveranității asupra Hong Kongului anunță o schimbare profundă a ordinii mondiale și aduc atât obstacole, cât și oportunități. Între timp, problemele mocnesc tot mai aproape de casă. Prințul Charles face presiuni asupra mamei lui pentru a obține permisiunea să divorțeze de Diana, iscând astfel o criză constituțională a monarhiei. Zvonurile încep să circule și, pe măsură ce distanțarea din cuplu începe să fie din ce în ce mai vizibilă, povestea captează atenția presei. Diana decide să preia controlul asupra propriei povești, încalcă protocolul familiei și publică o carte care subminează susținerea publică pentru Charles și expune breșele din Casa de Windsor. Tensiunile cresc tot mai mult atunci când Mohamed Al Fayed  își face intrarea în scenă și, mânat de dorința de a fi acceptat la cel mai înalt nivel, se folosește de averea și puterea pe care le deține ca să obțină un loc la masa regală pentru el și pentru fiul lui, Dodi.
 8. Love Never Lies: Destination Sardinia (Dragostea nu minte niciodată: Sardinia) – S1/ 10 noiembrie -> Un nou grup de cupluri teoretic solide își pun relația la încercare. În căutarea dragostei și a banilor, nu e clar dacă adevărul îi va răni sau îi va vindeca.
 9. Warrior Nun (Călugărița războinică) – S2/ 10 noiembrie -> Alături de noii aliați, Ava și surorile ordinului pornesc să răstoarne un fals profet care este hotărât să domine lumea.
 10. Down to Earth with Zac Efron: Down Under (Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron: Australia) – S2/ 11 noiembrie -> Zac și Darin încep o aventură revelatoare prin Australia, ilustrându-ne biodiversitatea bogată, cultura și eforturile susținute de a le proteja.
 11. Run for the Money (Fuga după bani) – S1/ 15 noiembrie -> Într-o cursă contracronometru, vedetele încearcă să păcălească Vânătorii în negru aflați pe urmele lor, pentru o șansă la un premiu în bani, a cărui valoare crește.
 12. Mind Your Manners (Pe mâna manierelor) – S1/ 16 noiembrie -> În acest serial emoționant despre transformare, profesoara internațională de etichetă Sara Jane Ho ajută oamenii să se autodepășească prin intermediul bunelor maniere.
 13. One of Us Is Lying (Unul dintre noi minte) – S2/ 16 noiembrie -> Celor cinci din Bayview li se mai alătură cineva în timp ce curg în continuare mesaje agasante de la „Simon spune”, personajul misterios care știe exact ce au făcut.
 14. 1899 – S1/  17 noiembrie -> Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.
 15. Dead to Me – S3/ 17 noiembrie -> Un accident cu fugă de la locul faptei pune bazele prieteniei dintre Jen și Judy. Un alt accident șocant le schimbă viitorul. Toate drumurile au dus la asta.
 16. Elite (Elita) – S6/ 18 noiembrie -> Anul acesta, la Las Encinas, fiecare caută câte ceva, de exemplu, dragoste, răzbunare sau milioane de urmăritori. Dar oare vor scăpa cu toții cu viață?
 17. Inside Job (Conspirații SRL) – partea 2/ 18 noiembrie -> Pentru angajații Cognito, conspirațiile nu sunt doar teorii. În Conspirații SRL, o femeie conduce un birou haotic cu aiuriți adorabili, care controlează lumea în secret.
 18. Reign Supreme (Le Monde de demain) – S1/ 18 noiembrie -> De la proiecte la marile săli de spectacole din Paris, serialul urmărește parcursul a doi tineri prieteni care au marcat nașterea și ascensiunea hip-hop-ului în Franța.
 19. Somebody – S1/ 18 noiembrie -> Sperând la o legătură, o dezvoltatoare creează o aplicație de dating și cade în plasa unui criminal în serie care folosește platforma pentru a-și ademeni victimele.
 20. Under the Queen’s Umbrella (Sub aripa reginei) – S1. 19 noiembrie -> O regină hotărâtă încearcă să-și țină în frâu fiii rebeli. Ea vrea ca unul dintre ei să devină următorul rege în Joseon, în timp ce rivalii ei vor să înșface tronul.
 21. Wednesday – S1/ 23 noiembrie -> WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.
 22. The Unbroken Voice – S1/ 23 noiembrie -> În această dramă inspirată de începuturile vedetei columbiene, tânăra Arelys Henao își urmează visul de a deveni cântăreață în ciuda originii ei modeste și a sexismului.
 23. First Love – S1/ 24 noiembrie -> Tineri, liberi și nebuni de dragoste. În adolescență, aveau lumea la picioare, dar la maturitate, perspectivele se întunecă, ca și cum le-ar lipsi un element-cheie.
 24. Blood & Water (Sângele și apa) – S3/ 25 noiembrie -> La Parkhurst începe un nou an, iar Puleng și Fiks caută o persoană dragă, dar perseverența lor le-ar putea pune în mare primejdie.
 25. Snack vs. Chef – S1/ 30 noiembrie -> Doisprezece chefi își invocă fiecare savantul alimentar lăuntric, pentru a recrea gustări clasice și a inventa delicii originale. Miza: 50.000 de dolari.

 Fallen Leaf on Apple FILME Fallen Leaf on Apple


 1. The Takeover (Deturnare morală) – 1 noiembrie -> Acuzată pe nedrept de crimă după ce demască un scandal de confidențialitate, o hackeriță etică trebuie să fugă de poliție și să dea de urma celor care o șantajează.
 2. Panayotis Pascot: Almost (Panayotis: Cât pe ce) – 3 noiembrie -> Vedeta franceză de televiziune Panayotis Pascot vorbește despre viața lui amoroasă și despre copilărie în acest stand-up emoționant și amuzant.
 3. Enola Holmes 2 – 4 noiembrie -> Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea. Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.
 4. Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman (Cavalerul regelui) – 4 noiembrie -> După moartea regelui său, un călăreț trebuie să se sacrifice pentru a-și servi conducătorul în viața de apoi, dar niște evenimente subite produc o tragedie neprevăzută.
 5. The Claus Family 2 (O familie cu har 2) – 8 noiembrie -> Obligația lui Moș Crăciun? Să aducă daruri. Când Jules preia hățurile de la bunicul său, Noël, primește scrisoarea unei fetițe cu o dorință specială de sărbători.
 6. The Soccer Football Movie (Toți pentru fotbal) – 9 noiembrie -> Patru tineri superfani ai fotbalului își unesc forțele pentru a-și ajuta idolii să-și recâștige abilitățile după ce un savant malefic le fură talentul.
 7. Falling for Christmas (Crăciunul cade la fix) – 10 noiembrie -> O bogătașă răsfățată își pierde memoria după un accident la schi și își petrece Crăciunul în căminul călduros al unui văduv lovit de neșansă și al fiicei lui.
 8. Lost Bullet 2 (Glonțul pierdut 2) – 10 noiembrie -> După ce își dovedește nevinovăția, genialul mecanic pe nume Lino nu-și mai dorește decât să se răzbune pe polițiștii corupți care i-au ucis fratele și mentorul.
 9. Don’t Leave (Nu mă părăsi) – 11 noiembrie -> Iubita lui Semih se desparte brusc de el. Căutând răspunsuri despre relația lor, acesta se vede nevoit în curând să înfrunte realitatea pe care a ignorat-o mult timp.
 10. Monica, O My Darling – 11 noiembrie -> După ce o aventură plină de pasiune ia o turnură neașteptată, un expert în robotică se alătură unui complot ucigaș, dar nimic, nici măcar moartea, nu e ceea ce pare a fi.
 11. My Father’s Dragon (Dragonul tatălui meu) – 11 noiembrie -> Un băiat părăsește orașul Mohorât și pleacă spre misterioasa Insulă Sălbatică, unde găsește creaturi feroce și leagă o prietenie pe viață.
 12. Off Track (Competiție în familie) – 16 noiembrie -> Într-o criză de disperare, o mamă singură cu probleme vrea să participe la concursul de schi Vasaloppet alături de perfecționistul ei frate, care nu e tocmai perfect.
 13. The Lost Lotteries (Biletele buclucașe) – 16 noiembrie -> Cinci străini ghinioniști trebuie să facă echipă pentru a fura înapoi biletele de loterie câștigătoare, care valorează milioane, de la un șef mafiot ticălos.
 14. The Wonder (Minunea) – 16 noiembrie -> Bântuită de propriul trecut, o asistentă călătorește din Anglia într-un sat izolat din Irlanda, în 1862, pentru a investiga presupusul post miraculos ținut de o fetiță.
 15. Christmas with You (Crăciunul cu tine) – 17 noiembrie -> Când căuta inspirație pentru un hit de sărbători, o vedetă pop îndeplinește dorința unei admiratoare ce voia să o întâlnească și are ocazia de a găsi adevărata iubire.
 16. Slumberland – 18 noiembrie -> Slumberland duce publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis în care isteața Nemo și excentricul ei însoțitor Flip se îmbarcă în aventura vieții lor. După ce tatăl ei Peter dispare în mod neașteptat pe mare, existența idilică a tinerei Nemo din nord-vestul Pacificului este complet schimbată atunci când este trimisă să locuiască în oraș cu unchiul ei bine intenționat, dar foarte neîndemânatic, Phillip. Noua ei școală și noua ei rutină vin cu provocări în timpul zilei, iar noaptea, o hartă secretă a lumii fantastice din Slumberland o apropie pe Nemo de Flip, un haiduc dur, dar iubitor, care devine rapid partenerul și ghidul ei. Ea și Flip pornesc numaidecât într-o călătorie incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri, în care Nemo începe să spere că se va reîntâlni cu tatăl ei.
 17. Christmas on Mistletoe Farm (Un Crăciun sub vâsc) – 23 noiembrie -> După ce moștenește o fermă de Crăciun, un văduv încearcă să se adapteze la viața rurală în timp ce copiii lui clocesc un plan pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.
 18. Lesson Plan (Plan de lecție) – 23 noiembrie -> După moartea unui profesor, cel mai bun prieten al său, un fost polițist, se angajează în școala în care acesta predase ca să înfrunte banda pe care o consideră vinovată.
 19. The Swimmers (Înotătoarele) – 23 noiembrie -> Din Siria măcinată de război și până la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, două surori întreprind o călătorie riscantă, folosindu-și cu eroism abilitățile de înotătoare.
 20. Who’s a Good Boy? (Cine e băiat cuminte?) – 23 noiembrie -> Chema vrea o întâlnire cu Claudia, fata cea nouă, și să-și piardă virginitatea înainte de absolvire. Oare va reuși să-și împlinească visul fără să-și încalce principiile?
 21. The Noel Diary (Jurnalul lui Noel) – 24 noiembrie -> Eliberând de Crăciun casa în care a crescut, un romancier cunoaște o femeie care își caută mama biologică. Oare va reuși un vechi jurnal să le vindece rănile și inimile?
 22. A Man of Action (Un om de acțiune) – 30 noiembrie -> În această dramă inspirata de viața lui Lucio Urtubia, un anarhist vizează una dintre cele mai mari bănci din lume printr-o ingenioasă operațiune de falsificare de bani.
 23. My Name Is Vendetta (În numele răzbunării) – 30 noiembrie -> După ce niște vechi inamici îi ucid soția și cumnatul, un fost membru al mafiei și fiica sa fug la Milano, unde se ascund, plănuind să se răzbune.
 24. The Lost Patient (Pacientul) – 30 noiembrie -> Trezindu-se din comă fără amintiri despre noaptea în care a fost ucisă toată familia lui, un tânăr încearcă să descifreze adevărul cu ajutorul psihiatrului său.

 Fallen Leaf on Apple DOCUMENTARE Fallen Leaf on Apple


 1. Killer Sally (Sally ucigașa) – 2 noiembrie -> Căsnicia dificilă a unui cuplu de culturiști și crima de Ziua Îndrăgostiților care i-a pus capăt, conturate prin interviuri cu prietenii, familia și Sally McNeil însăși.
 2. Orgasm Inc: The Story of OneTaste (Orgasm S.R.L.: Povestea companiei OneTaste) – 5 noiembrie -> Acest documentar de investigație oferă detalii inedite despre compania OneTaste, cunoscută și apreciată pentru „meditația orgasmică” și despre enigmaticul ei lider.
 3. FIFA Uncovered (FIFA: Fotbal, bani și putere) – 9 noiembrie -> De la lupte pentru putere, la politica globală, o explorare a istoriei FIFA dezvăluie trecutul tumultuos al organizației și ce implică găzduirea unei Cupe Mondiale.
 4. State of Alabama vs. Brittany Smith (Statul Alabama vs. Brittany Smith) – 10 noiembrie -> Documentarul spune povestea sfâșietoare a unei femei care apelează la legea legitimei apărări după ce a ucis un bărbat care, după spusele ei, a atacat-o cu violență.
 5. Ancient Apocalypse (Antica apocalipsă) – 11 noiembrie -> Jurnalistul Graham Hancock colindă lumea în lung și-n lat, mergând pe urmele unor misterioase civilizații dispărute, datând din timpul ultimei ere glaciare.
 6. Capturing the Killer Nurse (Capturarea infirmierului ucigaș) – 11 noiembrie -> Documentarul dezvăluie cum au reușit investigatorii să demonstreze că asistentul medical Charles Cullen își ucidea pacienții și cum era cât pe ce să scape nepedepsit.
 7. Is That Black Enough for You?!? (Istoria cinematografiei afro-americane) – 11 noiembrie -> Criticul cultural și istoricul Elvis Mitchell urmărește evoluția și revoluția cinematografiei afro-americane, de la origini la filmele de impact din anii ’70.
 8. Stutz (Phil Stutz: Instrumentele) – 14 noiembrie -> Purtând conversații sincere cu actorul Jonah Hill, renumitul psihiatru Phil Stutz îi explorează experiențele din copilărie, cu un model unic de terapie vizuală.
 9. I Am Vanessa Guillen (Eu sunt Vanessa Guillen) – 17 noiembrie -> Vanessa Guillen avea 20 de ani când a fost găsită fără suflare la o bază militară din SUA. Refuzând să tacă, familia ei a luptat pentru dreptate și schimbare.
 10. Pepsi, Where’s My Jet? (Pepsi, unde mi-e avionul?) – 17 noiembrie -> Încercând să câștige un avion de luptă de la Pepsi, un tânăr de 20 de ani pregătește terenul pentru o istorică luptă în instanță, desfășurată de pe poziții inegale.
 11. Blood, Sex & Royalty (Sânge, sex și regalitate) – 23 noiembrie -> Oferind o perspectivă modernă asupra dramelor de la curtea britanică, acest serial provocator dezvăluie momente din viața celor mai sexy și periculoși monarhi.
 12. Taco Chronicles: Cross the Border (Totul despre taco: Trecem frontiera) – 23 noiembrie -> Chiar dacă taco este acum un fel de mâncare internațional, Mexicul nu renunță la taco. Bucătarii mexicani păstrează vie tradiția și experimentează cu noi arome.
 13. Ghislaine Maxwell: Filthy Rich (Ghislaine Maxwell: Obscen de bogată) – 25 noiembrie -> Bazat pe poveștile supraviețuitoarelor, acest documentar oferă detalii despre procesul lui Ghislaine Maxwell, complicea lui Jeffrey Epstein acuzată de trafic sexual.
 14. Crime Scene: The Texas Killing Fields (Locul crimei: Câmpurile ucigașe din Texas) – 29 noiembrie -> Un câmp năpădit și o bucată de autostradă fac legătura între mai multe crime înfiorătoare care se întind pe zeci de ani, iar familiile îndurerate caută răspunsuri.
 15. Take Your Pills: Xanax (Take Your Pills – Rețeta pentru perfecțiune: Xanax) – 30 noiembrie -> Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Un medicament antianxietate prescris frecvent e pus sub lupă de pacienți și experți, în acest documentar revelator.
 • The Last Dolphin King (Ultimul rege al delfinilor) – noiembrie -> Acest documentar reconstituie cariera renumitului dresor spaniol de delfini José Luis Barbero și evenimentele care, în 2015, au condus la șocanta lui moarte.

 Fallen Leaf on Apple COMEDIE Fallen Leaf on Apple


 1. Neal Brennan: Blocks – 8 noiembrie -> În acest program special de stand-up, Neal Brennan își analizează viața și abordează teme precum relația ciudată între oameni și câini sau întâlnirile cu un model.
 2. Triviaverse – 8 noiembrie -> Adună puncte și câștigă! Provoacă un prieten sau învinge un dușman misterios răspunzând rapid la întrebări de cultură generală din știință, artă, geografie și altele.
 3. Deon Cole: Charleen’s Boy (Deon Cole: Băiatul lui Charleen) – 15 noiembrie -> Într-un electrizant program special de stand-up, Deon Cole vorbește despre iubire, dușurile rasiste din hoteluri și motivul pentru care adoră femeile de o anumită vârstă.
 4. Johanna Nordström: Call the Police (Johanna Nordström: Sună la poliție) – 15 noiembrie -> Comediană și gazdă de podcasturi, artista vorbește despre escapade sexuale, polițiștii de pe TikTok și despre cum a devenit imaginea pandemiei din Suedia.
 5. In Her Hands (În mâinile ei) – 16 noiembrie -> Forțele vestice se retrag, iar cea mai tânără primăriță din Afganistan înfruntă moartea într-o luptă pentru educația următoarei generații de afgani.
 6. Racionais MC’s: From the Streets of São Paulo (Racionais MC’s: De pe străzile din São Paulo) – 16 noiembrie -> Înarmați cu muzică și un mesaj, grupul hip-hop influent Racionais MC’s a transformat poezia de stradă într-o mișcare puternică în Brazilia și nu numai.
 7. Trevor Noah: I Wish You Would (Trevor Noah: Mi-aș dori să faci asta) – 22 noiembrie -> Trevor Noah, distins cu Emmy, povestește despre învățarea limbii germane, vorbitul morților de rău, judecatul celor din filmele de groază și mâncarea indiană în Scoția.
 8. Romesh Ranganathan: The Cynic (Cinicul) – 29 noiembrie -> Revenind în orașul lui natal, Crawley, Anglia, Romesh Ranganathan vorbește despre dieta vegană, copiii lui și câteva scene din culisele programului special de comedie.

 Fallen Leaf on Apple JOCURI Fallen Leaf on Apple


 1. Cats & Soup – noiembrie -> Ai chef de drăgălășenie? Ajută pisicile să facă supă după pofta inimii în acest joc adorabil. Toacă, amestecă și asezonează ingredientele. Un deliciu!
 2. Country Friends – noiembrie -> Ridică ferma mult visată, fie pe cont propriu, fie cu amicii! Lasă orașul în urmă și pleacă într-o aventură însorită, unde cultivi legume, hrănești animale și faci troc.
 3. Flutter Butterflies – noiembrie -> Descoperă și crește fluturi într-un peisaj idilic. Decorează-ți pădurea pentru a atrage, hrăni și colecționa sute de specii reale.
 4. Narcos: Cartel Wars Unlimited – noiembrie -> Câștigă puterea, clădește-ți imperiul și spulberă-ți inamicii. Condu propriul tău cartel într-un joc de strategie bazat pe un serial apreciat.
 5. Reigns: Three Kingdoms – noiembrie -> Schimbă soarta negocierilor militare glisând pe ecran, întărește alianțe prin căsătorii și recrutează soldați pentru luptele pe ture într-o epopee istorică.
 6. Skies of Chaos – noiembrie -> Sari direct în carlingă și luptă împotriva unui imperiu malefic în acest joc colorat cu împușcături, în stil arcade. Ești ultima speranță a rezistenței!

 Fallen Leaf on Apple COPII ȘI FAMILIE Fallen Leaf on Apple


 1. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – S6/ 1 noiembrie -> Gabby, Panda Mâț și celelalte pisicuțe încep aventuri și mai creative în casa de păpuși, unde se joacă de-a îmbrăcatul elegant, devin supereroine și multe altele!
 2. The Dragon Prince (Prințul Dragon) – S4/ 3 noiembrie -> Doi ani mai târziu, când Claudia își continuă periplul în lumea magiei negre, Callum, Ezran și prietenii se grăbesc să o oprească din a-l elibera pe puternicul Aaravos.
 3. Deepa & Anoop (Deepa și Anoop) – S2/ 7 noiembrie -> Un alt sezon de distracție la pensiunea Mango! De la experimente științifice senzaționale la trucuri de magie bulversante, buna dispoziție nu are sfârșit.
 4. Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure (Jurassic World: Tabăra cretacică: Aventura ascunsă) – 15 noiembrie -> O furtună i-a lăsat fără mâncare, iar peste tot sunt dinozauri înfometați. Tu trebuie să ajuți familia din tabără să supraviețuiască în această aventură interactivă.
 5. The Cuphead Show! – partea 3/ 18 noiembrie -> Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.
 6. My Little Pony: Winter Wishday – S1/ 21 noiembrie -> E Ziua dorințelor! Vor reuși cele cinci prietene să-și sărbătorească tradițiile și să se întoarcă la timp pentru a schimba cadouri sub Steaua Dorințelor pentru Sunny?
 7. StoryBots: Answer Time (StoryBots: E timpul pentru răspunsuri) – S1/ 21 noiembrie -> Ai o întrebare? StoryBots îți vor răspunde! Vino alături de curioșii Beep, Boop, Bing, Bang și Bo în aventuri distractive, din care au de învățat copiii reali ca tine.
 8. The Action Pack Saves Christmas (Gașca micilor eroi salvează Crăciunul) – 28 noiembrie -> Târgul Speranțelor se pregătește de sărbători, Teddy își folosește jucăriile ca să strice toată distracția, iar Gașca micilor eroi caută să-l oprească!
 9. The Creature Cases (Brigada blănoșilor) – S2/ 30 noiembrie -> Toată lumea face aranjamentele de sărbători, însă Sam și Kit sunt transportați înapoi în timp în era glaciară, unde își fac apariția noi prieteni blănoși.

Fallen Leaf on Apple FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Fallen Leaf on Apple


 1. Baby Driver – 1 noiembrie
 2. Beverly Hills Cop – 1 noiembrie
 3. Christmas Encore – 1 noiembrie
 4. Christmas Made to Order – 1 noiembrie
 5. Daddy’s Home – 1 noiembrie
 6. Daddy’s Home 2 – 1 noiembrie
 7. Happiest Season – 1 noiembrie
 8. How Do You Know – 1 noiembrie
 9. Kimi ni Todoke: From Me To You – 1 noiembrie
 10. Kimi ni Todoke: From Me To You 2 – 1 noiembrie
 11. Legends of the Fall – 1 noiembrie
 12. Taking Lives – 1 noiembrie
 13. The Last Shift – 1 noiembrie
 14. The Legend of Tarzan – 1 noiembrie
 15. The Mask of Zorro – 1 noiembrie
 16. The Notebook – 1 noiembrie
 17. War – 1 noiembrie
 18. Miss Bala – 4 noiembrie
 19. She’s All That – 7 noiembrie
 20. Awakenings – 15 noiembrie
 21. Catch and Release – 15 noiembrie
 22. Closer – 15 noiembrie
 23. Captain Underpants: The First Epic Movie – 16 noiembrie
 24. Fifty Shades Darker – 16 noiembrie
 25. Girls Trip – 16 noiembrie
 26. Instant Family – 16 noiembrie
 27. Ride Along – 16 noiembrie
 28. Safe House – 16 noiembrie
 29. The Bourne Identity – 16 noiembrie
 30. The Bourne Supremacy – 16 noiembrie
 31. The Bourne Ultimatum – 16 noiembrie
 32. The Bourne Legacy – 16 noiembrie
 33. Christmas at the Palace – 20 noiembrie
 34. Crisis – 26 noiembrie
 • Hunter X Hunter (2011) – sezoanele 5 & 6/ 1 noiembrie
 • LEGO Ninjago – sezonul 3/ 1 noiembrie

 Fallen Leaf on Apple Ultima șansă Fallen Leaf on Apple


 1. 12 Gifts of Christmas – 1 noiembrie
 2. Atomic Blonde – 1 noiembrie
 3. Corpse Bride – 1 noiembrie
 4. In Bruges – 1 noiembrie
 5. Insidious: Chapter 2 – 1 noiembrie
 6. Nights in Rodanthe – 1 noiembrie
 7. Silence – 1 noiembrie
 8. The Addams Family – 1 noiembrie
 9. The Exorcist – 1 noiembrie
 10. The Legend of Zorro – 1 noiembrie
 11. The Prestige – 1 noiembrie
 12. The Seventh Sign – 1 noiembrie
 13. To Rome With Love – 1 noiembrie
 14. The Promise – 2 noiembrie
 15. Flushed Away – 3 noiembrie
 16. That Trip we took with Dad – 4 noiembrie
 17. Slender Man – 10 noiembrie
 18. If Anything Happens I Love You – 13 noiembrie
 19. Bullet to the Head – 15 noiembrie
 20. Killer Elite – 15 noiembrie
 21. The Cabin in the Woods – 15 noiembrie
 22. The Women – 15 noiembrie
 23. Emma – 16 noiembrie
 24. The Invisible Man – 16 noiembrie
 25. The Perfect Man – 16 noiembrie
 • Keeping Up with the Kardashians – sezoanele 7 & 8/ 17 noiembrie
 • Strong Girl Bong-soon – sezonul 1/ 24 noiembrie
 • Inheritors – sezonul 1/ 29 noiembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s