Dopesick – miniserie Hulu de la creatorul The Handmaid’s Tale, cu Kaitlyn Dever și Michael Keaton

Hulu pregătește o nouă miniserie, adaptarea lucrării lui Beth Macy, Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America.

Miniseria va fi compusă din opt episoade și va fi produsă de Warren Littlefield, care este și producătorul cunoscutului serial The Handmaid’s Tale. Dopesick se dorește a fi o călătorie ambițioasă și sfâșietoare în epicentrul luptei americanilor cu dependența cu opioidele, purtând telespectatorul de la o îndurerată comunitate de mineri din Virginia până pe holurile angențiilor anti-drog și în sediile opulente ale companiilor farmaceutice care stăpânesc piața. Miniseria va portretiza familiile puternic afectate de dependență, intersectându-le poveștile pentru a crea o imagine a Americii de acum, aducând la lumină și „eroii” care se luptă zilnic cu cea mai gravă dependență din istoria americană.

Din distribuția viitoarei producții va face parte Kaitlyn Dever (Unbelievable), care va intra în pielea unei mândre femei miner, pacientă a dr. Finnix, care va fi interpretat de Michael Keaton (Birdman, The Founder). Cele două personaje – rolurile principale – au o relație foarte apropiată, ce va fi pusă la test odată cu apariția unui nou analgezic, OxyContin. În distribuție a fost plasat recent și Peter Sarsgaard (The Looming Tower), în rolul unui procuror care investighează cazul Purdue Pharma.

Dopesick va avea premiera în 2021 și este una dintre următoare miniserii originale Hulu, alături de Nine Perfect Strangers și The Dropout.

Sursa: Deadline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s