Proiecte 2019/20: Jane the Novella

Cu Jane the Virgin intrată pe ultima sută de metri, The CW pregătește terenul pentru spin-offul înaintat, Jane the Novella și, ce metodă mai bună de a entuziasma fanii în avans dacă nu cu anunțul distribuției?

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Conform ultimelor informații, Marciei Cross și lui Jacqueline Grace Lopez li se vor alătura Remy Hii, Holland Roden, Benito Martinez, Hunter Parrish precum și Ivonne Coll, interpreta Albei Villanueva și bunica lui Jane în titlul original, însă cu un nou rol de această dată.

Un gen nou, mai exact o combinație între formatul de serie antologică și cel de telenovelă specific lui Jane the Virgin, proiectul va avea fiecare sezon axat pe câte una dintre poveștile scrise de Jane Villanueva, de altfel narate de același autor cu care ne-am obișnuit. Acțiunea primului sezon este plasată la podogoria din Napa Valley și pe scena înaltei societăți din San Francisco, unde descoperim rapid că secretele de familie (și chiar membrii acesteia) nu rămân prea mult ascunse ori îngropate. În centrul evenimentelor se va afla Estela, custode de artă, o tânără care a jucat dintotdeauna după reguli, fără riscuri care să îi pericliteze cariera ori viitorul, lucruri care se vor schimba în momentul în care un secret șocant o va obliga să ducă o viață dublă.

  • Jacqueline Grace Lopez aka Estela: custode de artă, Estela este o tânără care a jucat dintotdeauna după reguli, fără riscuri care să îi pericliteze cariera ori viitorul, lucruri care se vor schimba în momentul în care un secret șocant o va obliga să ducă o viață dublă. În spiritul obișnuit Jane the Virgin, Estela va fi la rândul său împărțită între doi bărbați – Luen, iubitul actual și Felix, un tânăr bogat și atrăgător ce deține alături de mama sa o podgorie din Napa Valley. Drumurile celor trei se întrepătrund, Luen fiind șeful securității pentru afacerea lui Felix.
  • Marcia Cross aka Renata: șarmantă și manipulativă, Renata este mama lui Felix, o femeie căreia nimic nu îi stă în calea planului de a-i asigura moștenirea fiului său, chiar dacă asta îl poate costa însăși fericirea alături de femeia iubită.
  • Remy Hii aka Luen: iubitul Estelei și șeful securității afacerii conduse de Felix și familia sa. Într-o relație de durată cu Estela, Luen este partenerul de încredere pe care te poți bizui, bărbatul pe care orice femeie l-ar dori alături de ea. Și totuși, în momentul în care viitorul pe care și l-a imaginat alături de iubita sa este pus în pericol de prezența lui Felix, Luen nu se va da în lături de la nimic și va lupta până la capăt pentru femeia viselor sale.
  • Hunter Parrish aka Felix: cel mai dorit burlac din Napa Valley, Felix este moștenitorul podgoriei și averii familiei sale – sau cel puțin aparent. În ciuda unui viitor promițător, secrete din trecut par a nu-l lăsa să se bucure de prezent.
  • Holland Roden aka Sienna: sora lui Felix, Sienna este hotărâtă să salveze lumea, chiar și dacă o face animal cu animal. Cum totul are un preț, pentru început banii familiei sunt un bun susținător.
  • Benito Martinez aka Raul: nimeni nu cunoaște terenul din Napa Valley mai bine decât Raul iar activitatea sa cu siguranță nu se poate rezuma într-un singur cuvânt – ce știm este că firea sa enigmatică ascunde faptul că le cunoaște secretele tuturor din zonă, având grijă să nu rateze nicio informație ce l-ar putea ajuta.
  • Ivonne Coll aka Camila: mama adoptivă a Estelei, dispusă să facă tot ce este necesar să își protejeze fiica și viața pe care au reușit să și-o clădească – minciuna nu este exclusă.

Echipa de producție: Valentina Garza (scenarist/EP), Gina Rodriguez (EP), Jennie Snyder Urman (EP), Ben Silverman (EP), Joanna Klein (EP), Emily Gipson (EP), Jorge Granier (EP), Gary Pearl (EP), Brad Silberling (regizor/EP)

 


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

One thought on “Proiecte 2019/20: Jane the Novella

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s